Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:00:57

LOGOUT.hu

LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37601) brd válasza ToniSoprano (#37560) üzenetére


brd
nagyúr

Leírtam, mit szeretnék még. Igen, a bolt lehet mocsok (de az csak időhúzás), de van másik eszközöm, amin tudok telefonálni, nem dől össze az életem, ha elhúzzák a javítást. ;) Ha gányolják, majd megy szépen vissza, és megpróbálják megint. Tavaly augusztus környéki a telefon, de nem parázom, mert ha jól értem, leginkább melegedés hatására jön elő, azt meg nálam nem sokat kap, a nekem felesleges magok le vannak tiltva és túl sok olyan programot sem használok, ami igazán melegítené a HW-t.

The only real valuable thing is intuition.

(#37602) Balzak83 válasza brd (#37601) üzenetére


Balzak83
senior tag

Ha a kamera alkalmazást gyakrabban használod, már az ia melegítheti. Egyébként az újabb romok már erre is fel vannak készítve, eléggé át lett rendezve a processzorterhelés elosztás.

(#37603) kp78 válasza ToniSoprano (#37581) üzenetére


kp78
addikt

Nem volt tiltva, bár furcsa mód most eltűnt az alkalmazások listájából a google alkalmazás.
Amit kapcsolgattam, az a "fiókok és szinkronizálás"-nál nekem kizárólag az alkalmazásadatok és gmailnél van pipa, hogy szinkronizáljon, a többinél kivettem.
Egyébként bejön a levél, ahogy figyeltem, csak nem egyszerre, mint korábban.

[ Szerkesztve ]

(#37604) ToniSoprano válasza brd (#37601) üzenetére


ToniSoprano
addikt

Egyébként ha korrekt a GSM bolt, akkor vesz egy alaplapot a gyári szerviztől és gyorsan kicseréli. Annyira egyszerűen szerelhető a G4, hogy nehéz elbarmolni az allaplap cserét max fél óra (teszteléssel, cigi/kávészünettel és frissítéssel együtt) kb otthon egy videó alapján meg lehet csinálni, érdemes végignézni ezt a 3 perces videót:
LG G4 Logic Board Motherboard Replacement How To Change .

Itt egy másik videó itt is kb. 3 perc alatt megcsinálja csákó az alaplapcserét: Alaplap csere másik videó

Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!

[ Szerkesztve ]

(#37605) bajnokpityu


bajnokpityu
félisten

A Váci úti szerviz nekem 2016os gyártásúra cserélte az alaplapot. Külön mondták is, hogy ez már a javított verzió, ezzel szerintük már nem lesz baj. Úgyhogy elodáztam a teló cserét. új akku,új kijelző,új előlap,új alaplap, boldog ügyfél, aki elnézi a bootloop botlást .

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#37606) ToniSoprano válasza kp78 (#37603) üzenetére


ToniSoprano
addikt

"Egyébként bejön a levél, ahogy figyeltem, csak nem egyszerre, mint korábban."
Ezt nem teljesen értem mire gondolsz, de gmail beállításoknál a címkék kezelésébe bemész akkor van egy olyan hoyy értesítés minden üzenet beérkezése esetén esetleg ez nincs bepipálva?.

Ha a google nincs letitlva hogy miért nem működik rendesen a googleplay nem tudom max törölj le minden google play adatot és 0-ról rakd újra. Esetleg nézd meg újra az alkalmazásokban miket tiltottál le.

bajnokpityu: persze hogy javították ezt többször is írásban kijelentették és egyébként is ha nem tudták volna javítani akkor inkább leállították volna a gyártást, mert senki nem hülye hogy magának brutális veszteséget termeljen. Egyébként ha nem javították volna akkor tömeges 2016-os alaplap behalások lennének már eltelt egy év, az hogy egy-kettő meghalt simán befér a gyártási selejt arányba sajnos.

Azokat az "idiótákat" nem értem, akik kaptak egy új javított alaplapot amire, mivel főalkatrész EU előírások szerint kötelező újra 1 év garanciát és 2 év szavatosságot adni, és ahelyett hogy örülnének neki azonnal eladják a telót nyomott áron. Jó nagyot is buknak rajta, ahelyett hogy örülnének hogy szinte új telót kaptak. De ez az én személyes véleményem lehet más mást gondol erről.

[ Szerkesztve ]

(#37607) bajnokpityu válasza ToniSoprano (#37606) üzenetére


bajnokpityu
félisten

azért nagyon fontos dolog manapság, hogy elérhetőek legyünk. nekem arányában sok pénzt megér, igy rendszeresen váltottam, mert abban hittem, hogy a fiatalabb telók megbízhatóbbak.

Ezért nekem is az volt az első gondolatom, hogy felújítva rögtön megy apróra, és G5re váltok. Aztán a G5 közben kifutott, samsung soha többé, HTC 10 nem tetszik, közben megcsinálták a telót, és a bizalom is helyreállt.

de ha lett volna másnap 2 év garral g5, akkor már eladtam volna a G4emet. és valszeg hülyeséget csináltam volna, mert mint használati tárgy nagyon jó, és hibastatisztika a többi márkánál is magas 2016 környékén.
Itt legalább van egy jó szervizünk.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#37608) kp78 válasza ToniSoprano (#37606) üzenetére


kp78
addikt

Egymás mellett két telefon G2 és G4. Küldök magamnak céges levelezésről egy emailt, G2 azonnal jelzi, G4 meg majd egyszer vmikor, mikor olyan kedve lesz. Belépve a gmail-be is csak akkor jön be, ha meghúzom lefele, hogy frissítsen fiókot. Mintha nem folyamatosan szinkronizálna.
Semmi olyat nem találok, ami ezt okozhatná szerintem. Már mindent széttúrtam. Lehet megkínálom egy resettel a telefont ha lesz időm az ünnepek alatt. :U

(#37609) ToniSoprano válasza bajnokpityu (#37607) üzenetére


ToniSoprano
addikt

Az helyzet, hogy tényleg igaz lehet Ayron mondása, hogy a 2015-ös alaplapok előbb utóbb be fognak halni sajnos a gyártási/tervezési hibából adódóan. Ezt az LG maga is merte el, hogy a korai gyártású alaplapok közül szinte mindegyik érintett ebben. Nekem 2016. februári gyártású van, de ha 2015. évi lenne, főleg korai a nyugalmam miatt, amikor tudom hogy van alaplap bevittem volna személyesen a szervízbe és elmondtam volna hogy nagyon melegszik időnként nem érzékel, újraindul és kicseréltettem volna az alaplapot.

A 2015. évi gyártásúakat a Váci úti központi szervízben, ha kicsit rámenősek vagyunk bootlop előtt kicserélik, többeknek már hasonló elv alapján még bootloop előtt ez megtörtént, nyilván vidékiek nehezebb helyzetben vannak ott telefonon kell egyeztetni, és felvenni a beszélgetést pl. hívásrögzítő program és társai a googleplayről. Változó hogy kihez kerülünk, max kéred a főnököt, ha az aktuális szevizes csákó nem akar alaplapot cserélni bemondásra.

kp78: ha 6.0-át használsz kivetted a DOZE üzemmódból a gmail alkalmazást? bár az inkább akkor kapcsol be ha nyugalomban van.

[ Szerkesztve ]

(#37610) bajnokpityu válasza ToniSoprano (#37609) üzenetére


bajnokpityu
félisten

minden telómat 2 év garival veszem. párom G4ese is ilyen. övé még hibátlan, 10hónapos, de szerintem még 2015ös alaplapos. ha 11hónap múlva döglik be, kész nyereség, majdnem 4 éven keresztül garis telót birtokolni :)

gmail jelzés nem G4 hiba. nekem 3 készülék figyeli a maileket, és 2mpn belül jelez az összes, igy a G4 is.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#37611) cam383


cam383
tag

Srácok! 0%-os számlát is elfogadnak az lg-nél garanciához? Partnerogsm lenne a kiállító...

(#37612) kp78 válasza ToniSoprano (#37609) üzenetére


kp78
addikt

"ha 6.0-át használsz kivetted a DOZE üzemmódból a gmail alkalmazást?"

A kérdést sem értem.. :B :)

"nekem 3 készülék figyeli a maileket, és 2mpn belül jelez az összes, igy a G4 is."

Korábban nálam is így volt, aztán a fene tudja mi frissült éppen, de nem így van. :F
Én nem telepítettem, nem maceráltam, csak megváltozott. De ha más nem, majd 1 újratelepítés megoldja talán.

[ Szerkesztve ]

(#37613) ToniSoprano válasza bajnokpityu (#37610) üzenetére


ToniSoprano
addikt

Ezért nem értem azokat a balekokat, akik úgy hirdetik a telefon hogy szinte teljesen kicsérélt új telefont hirdetnek baromi elég nyomott árakon. Sokan vannak ilyenek, ahelyett hogy örülnének hogy újraindult a szavatosság és jótállás a telefonon.

De ez az ő dolguk, nyilván elég nagyot hibáztak, nem szabadna ilyennek előfordulni, de szerintem a legnagyobb korrektséggel kezelik a hibát, kivizsgálták, megtalálták és elismerték. És 2016-tól már kijavították a hibát. Nyilván lehetne visszahívás, de ez nem autó, itt világszinten több millió termékről van szó, ami miatt kicsit bonyolultabb az ügy. Valószínűleg nem bírnák a szervizek a javítást és nem tudnának egyszerre annyit alkatrészt legyártani, akkor meg azért dühöngenének a népek, hogy milyen lassú a javítás. Akinek 2015. évi korai gyártású az alaplapja és nagyon parázik, hogy nem lesz elérhető, annak azért bootloop előtt kicserélték az alaplapot, ez a tapasztalat, főleg ha abban az időben mész amikor van dögivel alaplap és nincs benn tömegesen javítás alatt mobil, hogy ki sem látszanak a munkából.

KP78: Nekem 5.1-em van, bár nem hiszem ez a probléma, de egy próbát megért. De ha azt akarod hogy azonnal megkapd az üzeneteket akkor is ha pl. 1 órát az asztalan pihen a mobil, úgyis első ezt kikapcsolni ha újratelepíted akkor is Itt van egy leírás hogy lehet kikapcsolni Itt van egy leírás a DOze mód hogy működik: [link]

[ Szerkesztve ]

(#37614) MittuDomain_


MittuDomain_
őstag

Nekem két hete van meg, nem tapasztaltam eddig semmi gondot, SN alapján 2016 januári (601), de annyira gyakori téma itt a topicban, hogy lehet beviszem a szervizbe cseréltetni.
Vagy nem kell tőle ennyire parázni? Gyakran utazom és ha külföldön kakkan meg - pláne hogy azért is ezt választottam, hogy ne kelljen fényképezőt cipelni - , az nagyon betenne.
Mikortól vannak a tuti upgrade-elt alaplapok? vagy van-e bármilyen prog (AIDA, CPU-Z...), amivel meg lehet nézni a szoftból a verziószámot? Ugye ver1.1 lenne a jó?

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#37615) ToniSoprano válasza MittuDomain_ (#37614) üzenetére


ToniSoprano
addikt

A 2016. évit valószínúleg nem fogják így cserélni sajnos, de egy próbát megér azért. Esetleg lehet meg tudják nézni már javított alaplap-e. Sajnos egyértelműen nem lehet így megmondani hogy javított alaplap-e, azt nyilatkozták a 2016-tól év elejétől kezdve orvosolták a hibát, de a 2016.év elejiek nem biztos hogy javítottak, mert volt egy átmenet a készletekben, pontos dátumot nem tudtak mondani.

[ Szerkesztve ]

(#37616) kp78 válasza ToniSoprano (#37613) üzenetére


kp78
addikt

:R
Megnézem!

(#37617) Reinkz válasza cam383 (#37611) üzenetére


Reinkz
senior tag

El, nekem adás-vételivel is bevették, csak előtte csekkolják hogy valóban eu-s e.

(#37618) MittuDomain_ válasza ToniSoprano (#37615) üzenetére


MittuDomain_
őstag

Köszi!

Akkor ha nyitva van a szerviz, a két ünnep közt besétálok hozzájuk.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#37619) cam383 válasza Reinkz (#37617) üzenetére


cam383
tag

Köszi! A 818p alapból eu-s?
Csak mert a srác hangja elakadt, amikor mondtam neki, hogy csak eu-st veszek meg...

[ Szerkesztve ]

(#37620) ToniSoprano válasza cam383 (#37619) üzenetére


ToniSoprano
addikt

Az az EU-s modell a 818P, de a dobozán rajta kell lenni oldalt az EU-s régiónak pl. egyém ROM ami romániai, van ITA., holland NL stb, van lengyel gondolom POL van asszem, ahol a serial number van ott. Azért az a tuti ha Mo-i ÁFA-s számla van és ha javítva a volt legyen meg a javításról a jegyzőkönyv vagy mi mert így érvényes a hosszabbított gari. Lehetőleg a serial number kezdete 602-es legyen azaz 2016 február utáni gyártású, ezekről azt írták már tuti javított alaplaposak.

Bocs a 818P nem mindegyik EU verziós vna Indonéziába és Nigériába készült példány is de elég nagy valószínűséggel az itthon azokat forgalmazzák ami ide készült: [link]

[ Szerkesztve ]

(#37621) cam383 válasza ToniSoprano (#37620) üzenetére


cam383
tag

Köszi! És a tegnapi válaszod is!
Az xxl-nél akartam tegnap megvenni, meg is rendeltem, de mire oda értem, mar nem a rendelt áron volt, hanem 15e ft-al drágábban...de ezt csakna fizetésnél közölték.
Most a partneronál akarom rendelni...

(#37622) ToniSoprano válasza cam383 (#37621) üzenetére


ToniSoprano
addikt

A 818P csak azt jelenti, hogy ismeri az Ázsibáan nem, de Európában elég sokat használt 800 Mhz LTE frekvenciát. A 3 nagy nyomtatott betűt is kell nézni az oldalán pl. IDN indonézia lehet, NGR nigéria, de kicsi a vlószínűsége hogy ide ilyen példányok kerüljenek én nem hallotta ilyenről. De ROM Románia, GBR Anglia, ITA, NL, POL stb azok EUs országok, most így fejből nem tudom a rövidítéseket: [link]

[ Szerkesztve ]

(#37623) babosf válasza kpityu2 (#37239) üzenetére


babosf
aktív tag

szia
ez nem így van. olvass itt utána. A 2. év végéig (szavatossági idő) ingyen cserélik.
Én is így jártam.
Ha már vki megírta akkor bocs.

Galaxy S23 Ultra

(#37624) ToniSoprano


ToniSoprano
addikt

Csak egy ötlet miért érdemes megvenni a Nova laucher Prime-ot most 1830 Ft helyett 125 Ft-ért, ikonok típusa, mérete, szöveg típusa mérete tetszőlegesen változtatható. Sőt még az is hány oszlop/ sor legyen a kezdőképernyőn és szerintem gyorsabb is: [link]

Nekem ilyen a kezdőképernyőm, nekem szebb, egységesebb és jobban használható mint a gyári bár ez ízlés kérdése:

[ Szerkesztve ]

(#37625) Dr.FantastiK válasza ToniSoprano (#37624) üzenetére


Dr.FantastiK
őstag

az igen !! rendesen TeliPakoltad !! :D

Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!

(#37626) vigyori78 válasza ToniSoprano (#37624) üzenetére


vigyori78
őstag

Az tény a Nova Laucher valóban a legjobb megéri az árát én is megvettem.
A kezdőképernyőt jól telepakoltad :DDD ez nekem nem jön be, de persze aki használja annak kell tetszenie én inkább a hasonlóakat szeretem :




(#37627) ToniSoprano válasza Dr.FantastiK (#37625) üzenetére


ToniSoprano
addikt

Nagyon szépek amiket feltettél. De rz tényleg ízlés kérdése én szeretem én a fukcionalitást szeretem, nekem záróképernyő is le van tiltva, hogy minél gyorsabban elérjem a kezdőképernyőt. Én a Miui ikonokot szeretem, és az elrendezés kicsit Iphonos beütés, de nekem tetszik az IOS rendszer egyszerűsége alapvetően, de a Nova-ban minden egyes ikont egyedileg ki lehet cserélni, és az ikon megnevezését is lehet módosítani ez tényleg jó, a gyári elbújhat mellette minden szempontól.

A második képernyőm nem annyira zsúfolt, itt van a zenei részlegem, Musicxmatch ami zenelejátszás közben kiírja a dalszöveget is , a Spotify és az offline zenelejátszó:

Nova launcherrel a szerintem undorító navigációs gombokat is sikerült eltűntetni, nekem randák és feleslegesen foglalják a helyet. Legszívesebben az egészet letiltanám, de nem lehet, csak rootal. Ezért szeretem az andoridot mindnenki olyan felületet csinál amit akar.

[ Szerkesztve ]

(#37628) brd válasza Balzak83 (#37602) üzenetére


brd
nagyúr

Szerintem ez nálam nem lesz gond, mert a kamera csak a 4 kis magot használja (a nagyokat le is kapcsolja), amiből 2 amúgy is le van kapcsolva többnyire, max. videorögzítéshez lehet kevés, de 3 már oda is elég.
5.1 felett a root ugye csak garanciavesztéssel oldható meg, így számomra ezek a romok nem játszanak (egyelőre legalábbis, ameddig le nem jár a garancia).

The only real valuable thing is intuition.

(#37629) Quqesz válasza kp78 (#37612) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Ha v20..-as rom van fent a telón, akkor az 6.0-ás rendszer, ahol van már doze funkció. Ha nem használod a telót lekapcsolja a folyamatokat, hogy ne merüljön az akku. De lehet tenni kivételt és ezt az akkzstatnál tudod beállítani az optimalizálás mellőzése menüpont alatt. Ott vedd ki a gmailt.

Látom megint bootlop mizéria van........szal az 507-es telómmal(V20g) egy hete fél órányi videót vettem fel egyszerre, meleg is volt rendesen, de se bootlop, se beégés......most mit mondjak, lehet az enyém hibás? :DD

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#37630) ToniSoprano válasza Quqesz (#37629) üzenetére


ToniSoprano
addikt

törölve

[ Szerkesztve ]

(#37631) hard74 válasza brd (#37628) üzenetére


hard74
senior tag

Megoldható az a root 6-is driodin is. 😉

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#37632) Quqesz válasza ToniSoprano (#37630) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Nem tudom mit írtál, de nem rád értettem a mizériát, sőt veled és bajnokpityuval is egyetértek. Ha hiba lenne én is megcsinàltatnám, de én soha nem fogom eladni(mint ahogy a G2-t sem).

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#37633) iDomos válasza Quqesz (#37632) üzenetére


iDomos
csendes tag

+1 detto 1et értek veletek, ha javításra kerülne sor utána se adnám el. Ezt a készüléket az LG nagyon összehozta, nem tudok belek5ni. Elégedett vagyok vele.

Samsung Galaxy S24 « Samsung Galaxy S7 edge « LG G4 « LG Optimus 4x HD « Nokia N86 8MP « Sony Ericsson V630i « Sony Ericsson K700i « Siemens MC60 « Nokia 3310 « Siemens A40

(#37634) SybenX válasza Quqesz (#37632) üzenetére


SybenX
őstag

+1 Én sem szeretném eladni.Még 10 hónap használat után sem tudtam megunni,tökéletes számomra minden téren. (A nexus 5-öt meguntam kb. fél év alatt.)

[ Szerkesztve ]

(#37635) Bass válasza vigyori78 (#37626) üzenetére


Bass
addikt

Ezek marha jól néznek ki,mi tud ilyet?

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#37636) brd válasza hard74 (#37631) üzenetére


brd
nagyúr

H818N-en is? Ugyan nem keresek napi szinten, de arra nem találtam még leírást. Azt tudom, hogy az EU-s típusokon működik a dolog. Vagy nem a bootloader visszazárási lehetőségére gondolsz? Akkor kérek linket a leírásról! ;)

The only real valuable thing is intuition.

(#37637) hard74 válasza brd (#37636) üzenetére


hard74
senior tag

Ja, hogy N-es azt sajna passzolom.

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#37638) Vikooo válasza ToniSoprano (#37624) üzenetére


Vikooo
addikt

En total Pixel mintara allitottam be :)

Tobb eve hasznalom a Nova -t, anno en is 125Ft -ert vettem ;)

(#37639) dlaj válasza ToniSoprano (#37624) üzenetére


dlaj
őstag

Ennyi erővel vehettél volna iPhone-t. :)

(#37640) morneo.it válasza vigyori78 (#37626) üzenetére


morneo.it
senior tag

Hali!
A kettes kép "widget packot" megsúgod privátban? Nagyon tetszik! :C

“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/

(#37641) Zitta válasza morneo.it (#37640) üzenetére


Zitta
őstag

Hangosan sugja ide!!!

iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, Moto X 2nd Gen, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16', Mazda RX8 231 LE

(#37642) brd válasza dlaj (#37639) üzenetére


brd
nagyúr

Annyira nem ismerem az iPhone-t, de tudomásom szerint ott nincs lehetőség 5x7-es mátrix beállítására. ;)

The only real valuable thing is intuition.

(#37643) dlaj válasza brd (#37642) üzenetére


dlaj
őstag

A lényeg az, hogy ott a home egy ikonhalmaz, semmi lehetőség személyes beállításra.
Addig én a droid home-ra kirakok 6-8 személyesen engem érdeklő információt, illetve egy érintéssel kapcsolható változót/profilt, vagy közvetlen tárcsázót.

(#37644) GEIL válasza ToniSoprano (#37624) üzenetére


GEIL
addikt

Pfuu...jól megraktad a kezdőképernyőt...nekem ez így olyan zavaró és idegesitő mint az "iphone"-ok....minden képernyője 'tele' van.... :/ nekem nem átlátható :DDD ;]

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#37645) mouzrr


mouzrr
őstag

Gyári kábelt lehet külön venni? Ha igen, mennyibe fáj és hol tudnék? :R

(#37646) dkovizoli válasza vigyori78 (#37626) üzenetére


dkovizoli
addikt

Tényleg klasszak. Nincsenek véletlen leírások?

(#37647) toto0569 válasza GEIL (#37644) üzenetére


toto0569
addikt

Én így szeretem...

(#37648) Reinkz válasza ToniSoprano (#37627) üzenetére


Reinkz
senior tag

nova launcherben már van fölrángatos app drawer mint a 7.0-ban ha esetleg még egy appot szeretnél kihúzni az a dock-ba :D

(#37649) Dyrtyho


Dyrtyho
senior tag

Persze, hogy karácsony hajnalán lett bootloopos a készülékem. Szerintetek a két ünnep között megtudják csinálni? :(

best regards, egy fórumozó blogger

(#37650) iDomos válasza mouzrr (#37645) üzenetére


iDomos
csendes tag

http://www.ebay.com/itm/121986248628
Ezt rendeltem, mivel +tört amivel vettem. Tökéletes gyári kábelt kaptam a gyári kis nylon "hurokkal" összek5ve. Ismét gyorsan feltölt a telefon.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S24 « Samsung Galaxy S7 edge « LG G4 « LG Optimus 4x HD « Nokia N86 8MP « Sony Ericsson V630i « Sony Ericsson K700i « Siemens MC60 « Nokia 3310 « Siemens A40

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.