Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:00:57

LOGOUT.hu

LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37051) jimmedly válasza hard74 (#37049) üzenetére


jimmedly
senior tag

Nekem erre a linkre csak egy viber reklám jön be.

(#37052) kelly416 válasza pilóta (#37043) üzenetére


kelly416
veterán

Ha gmail fiókkal vagy összekötva, márpedig a Play áruházhoz ajánlott egy ilyen fiók, akkor oda szinkronizálhatod a teljes névjegyzéked, elmenti Neked a wifi-jelszavakat, mindent, amit csak felhőben el tudsz tárolni, google drive-ba elmentheted a képeidet és videóidat, a G4-en meg leszeded, ha akarod.

Az sms-ekre ott az sms backup a play-ből, az ingyenes is működik, mást nem tudom, mit menthetsz még át. Játékállások, alkalmazás beállítások kérdésesek, ha jelenleg van felhő mentésük, akkor ments oda, ha nincs, akkor titanium bakcup roottal, vagy LG biztonsági mentés, de azt nem tudom, hogy modellváltás esetén is működik-e, vagy ott felejtős.

(#37053) hard74 válasza jimmedly (#37051) üzenetére


hard74
senior tag

Sorry. Akkor mégegyszer:
https://youtu.be/lbJXwPmbXFc

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#37054) ClioRS válasza pilóta (#37043) üzenetére


ClioRS
őstag

Szia,

LG Backup - G4-en nincs rajta, G2 alapból tartalmazta nekem (bár módosított ROM volt rajta). Én ezzel csináltam meg a költözést.

(#37055) pilóta válasza ClioRS (#37054) üzenetére


pilóta
nagyúr

Köszi!

Közben matatok vele, és felajánlotta magától. A G2-n nem volt rajta, de még azt is megmondta a G4, hogy töltsem le a G2-re a Play áruházból. Okos ez a G4 na! :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#37056) bghistvan válasza Vikooo (#37047) üzenetére


bghistvan
senior tag

Értem!
Egyébként ez az animáció gyorsítás vajon sokkal jobban terheli a rendszert?

(#37057) Luperator


Luperator
tag

Köszönöm a válaszokat meg azt, hogy marhára örültök ennek a telefonnak. Már tök mindegy, de írtam az LG Magyarországnak ,hogy a tökéletes EISA díjas telefonját feldughatja magának. Őszintén, kit érdekel, hogy lesz majd egy majdnem új telefonom mikor ami rajta volt minden kuka. Gondolom én vagyok a hülye mert nincs minden mindenfele elmentve, mindez 150 ezer jó magyar forintért. Ez volt az utolsó ilyen telefonom, az hétszentség.

És bocs az indulatért.

(#37058) Balzak83 válasza Luperator (#37057) üzenetére


Balzak83
senior tag

Nem akarlak tovább hergelni, mert látom, hogy első düh-vel irod amit írsz, de ez másik telefonnál is előfordulhatott volna. Ha elektronikusan pótolhatatlan adatokat tárolsz, akkor azt hiszem alap dolog, hogy bebiztosítsd magad ilyen és hasonló esetekre. Ezerféle módon meg tudod ezt tenni, sőt, akár automatikusan, ütemezetten is, erre a telefon is lehetőséget ad. Ha kilopnák a zsebedből a telefonod, akkor is a gyártót okolnád, hogy milyen szarul jártál?

(#37059) ClioRS válasza pilóta (#37055) üzenetére


ClioRS
őstag

Ja, akkor fordítva volt, bocs :D

(#37060) neo_xperia válasza Luperator (#37057) üzenetére


neo_xperia
aktív tag

Ok.Szia!

(#37061) bounty123 válasza Balzak83 (#37058) üzenetére


bounty123
őstag

Annyiból jogos a felháborodottság mértéke, hogy ez bőven akkora hiba, ami miatt vissza kellett volna hívni az összes G4-et és kijavítani ingyen, így valószínű sok elveszett adat jutott volna jobb sorsra. Ez az LG sara.

(#37062) #16514048 válasza Luperator (#37057) üzenetére


#16514048
törölt tag

"Gondolom én vagyok a hülye mert nincs minden mindenfele elmentve"

Most mondjam azt, hogy igen? A fórumban már láthattad, hogy elég gyakori a bootloop probléma, ezért sokszor le lett már írva, hogy menteni kell mindent. Én csak a képeket szoktam menteni a felhőbe, más fontos nincs rajta, de akár az egész rendszerről is csinálhatsz mentést, és akkor minden ott lesz egy helyen, ha kell. Pár hetente nem hülyeség csinálni ilyet.

"Ez volt az utolsó ilyen telefonom, az hétszentség."

Mit jelent az "ilyen"? Minden típusnál előfordul olyan, hogy beszarik a telefon és repül róla minden. Vagy beejted a vízbe, ellopják, stb... Mindig kell biztonsági mentéseket csinálni az adataidról, ha nem akarod, hogy ilyen történjen, nem egy megterhelő feladat. Csak magadat hibáztathatod, az LG a lehető legkorrektebben áll hozzá a dologhoz.

[ Szerkesztve ]

(#37063) neo_xperia válasza #16514048 (#37062) üzenetére


neo_xperia
aktív tag

Nekem (kopp-kopp) semmi bajom a telefonnal, 508-as, elmúlt egy éves,de egyenlőre sem bootlop, sem kijelző beégésnek semmi jele.De biztos ami biztos egy-két hetente mentek minden szükséges adatot. Garancia meg jövő októberig él.
Teljes megelégedettséggel használom,de nekem is ez volt az utolsó ilyen telefonom, az hétszentség.
Nem fogok még egy G4-et venni ha cserére kerül sor :)

(#37064) Technoman válasza G33Z@ (#37050) üzenetére


Technoman
őstag

Csomagolás: Mivel naponta küldök futárral csomagot, a helyedbe bubiba, majd egy erősebb dobozba. Ne tudd meg , hogy a futárszolgálatok, hogy kezelik a csomagokat (tisztelet a kivételnek)
Hátlap: helyedbe, csak akkor küldeném a hátlapot is, ha ebben a konstrukcióban vásároltad a telót (tehát, ha nem utólag cseréled le a gyári "razsaszínű/pink hátlapot, egy szebbre)

(#37065) pilóta


pilóta
nagyúr

SMS betűméretét lehet-e külön állítani?
A global betűméretet ha állítom, akkor mindenütt nagy ló betűk lesznek, kivéve az SMS, mert az még úgy is kicsi. Úgy lenne jó, hogy minden más normál, az SMS meg a legnagyobb.

Aki él és nem boldog, az téved!

(#37066) neo_xperia válasza pilóta (#37065) üzenetére


neo_xperia
aktív tag

Ha két ujjal széthúzod a buborékot az üzeneteknél nagyobb lesz. Már ha erre gondoltál.

(#37067) pilóta válasza neo_xperia (#37066) üzenetére


pilóta
nagyúr

Nem. Arra gondoltam, hogy alapból nagyobb legyen a szöveg, mindenféle húzás nékül.

Szerk: Ja hogy utána úgy marad! Akkor jó :K :R

[ Szerkesztve ]

Aki él és nem boldog, az téved!

(#37068) Luperator válasza Balzak83 (#37058) üzenetére


Luperator
tag

Valóban ezer féle módon megtörténhet, de nem történt egyik módon sem. Amióta megvan, vigyáztam rá. Eső nem érte, méreténél fogva mindig belső zsebben volt, szilikon és bújtatós tokban. Az elején meg egy Nillkin üveg.

Nem olvastam fórumot, miért tettem volna? Köszönöm szépen, nekem működik, nem érdekelt semmilyen root vagy ilyesmi. Működött én meg használtam. Pont. De ha tudtak a problémáról és én regisztráltam az LG oldalán és a számítógépen is fent van a szoftvere, akkor miért nem jött erről semmiféle figyelmeztetés? Nehéz lett volna nem belesz@rni urambocsá' ennyi pénzért?

És igen, első dühvel írtam amit, nekik is így ment a levél, még ha nem is old meg semmit. De ha az LG autót gyárt és arról kiderül, hogy a motor sanszos, hogy kuka lesz akkor is az a hülye aki vette mert miért ment vele? Más szemszögből nézve ugye más. De könnyebb lapítani.

(#37069) mihione válasza Luperator (#37057) üzenetére


mihione
őstag

Esetleg probald meg a melegitos vagy fagyasztos modszert hatha eletre kel es le tudod menteni a fontos adatokat.

Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B

(#37070) Luperator válasza mihione (#37069) üzenetére


Luperator
tag

Köszönöm, hát meglátjuk. Nem lenne ekkora gáz, ha holnap nem utaznék el egy hétre munka miatt, ergo a garancia is akkor lesz intézve amikor. Aki telenoros, ne nagyon menjen be cseretelefonért mert nincs nekik, ami szervizt ajánlottak azt hagyjuk,marad a Váci út.

Ezzel kapcsolatban azért majd megjegyzem nekik, hogy újraindításkor régebben láttam, hogy az értesítési sáv remekül be volt égve (működés közben nem zavart) és ha lehet akkor cseréljék az akkut is.

(#37071) Balzak83 válasza Luperator (#37068) üzenetére


Balzak83
senior tag

Ebben teljesen igazad van, nulla volt a kommunikáció az LG részéről, és nagy kegyesen javítják ha a papírod megvan róla, meg ha EU-ban vetted. Ez szerintem sem oké.

De van a dolognak egy emberi tényezője is, hogy az információt védened kell. Ez mindenhol igy van, vállalat vagy magánszemély, szolgáltató vagy felhasználó. Ezt nevezik információbiztonságnak, és biztonságtudatosságnak. Ezt minden informatika órán tanítani kéne, de ez manapság még csak az apróbetűs rész a tankönyvek lábjegyzetében.
Ha megadod az esélyt az információvesztésre, akkor az be fog következni. Nincs 100℅ védelem, de bőven tudsz javítani az esélyeiden. Most gondolod, hogy könnyen beszélek, nem én jártam rosszul. De engem is az élet tanított meg ezekre a dolgokra. Én jártam úgy ,hogy 3 napi munkám veszett el, mert a floppy még 5 perccel korábban működött, aztán "bootloopot" kapott.

(#37072) Vikooo válasza bghistvan (#37056) üzenetére


Vikooo
addikt

Epp forditva, kevesebb processzor idot tolt animalassal.

(#37073) Vikooo válasza Luperator (#37057) üzenetére


Vikooo
addikt

Hat ne haragudj de ha szamitogepbe veszel egy hattertarat, technologiatol fuggetlenul a feltve orzott csaladi kepeket, videokat, filmeket, pornot kinek-mi, nem backupolod egy olyan hattertarra ami csak akkor van bekapcsolva amikor arra szukseg van? Mit csinalsz ha bereccsen az SSD -d? Arrol nem hozol vissza adatot mint pl egy HDD -rol, legalabbis nem olyan konnyen.

Vagy ha elhagyod a telefonodat es nincs mentesed, akkor is a gyarto a hibas?

Az LG 2 evig javitja a bootloopot, egy szava nem lehet senkinek.

(#37074) Luperator válasza Balzak83 (#37071) üzenetére


Luperator
tag

Igen, igazad van és ezt tudom, sokat javíthattam volna ezen. Lényeg a lényeg, aki idejár és olvassa ezt a fórumot tanuljon az én esetemből, mert ami most odalesz, nem lehet pótolni sehonnan sem.

Vikoo
Én meg azt mondom, hogy b@ssza meg az LG mert nem az én hibámból ment tönkre a telefon és talán a kötelező garancia nem merül ki a kötelező részben, ahogy a terméktámogatásnak se kellene annyiban, hogy van vagy nincs frissítés. Ez felhasználóbarát? A lóf@szt. Semmi offense, de jó, hogy nem emelsz nekik szobrot.

[ Szerkesztve ]

(#37075) Vikooo válasza Luperator (#37074) üzenetére


Vikooo
addikt

Nem akarom oket isteniteni de nem erted a lenyeget, felhozhatnek meg jopar peldat, mi az ami nem a te/mi hibankbol megy tonkre es tovabbi karokat okoz amiert a gyarto nem vallalja a felelosseget.

(#37076) Quqesz


Quqesz
nagyúr

Amúgy a tájékoztatásról: szerintem ha nincs ekkora látványos balhé a Note7 körül(kigyulladt autó,letiltják a repülőkről,stb....) a samu sem hívta volna vissza. Miért? Nézzétek meg mekkorát buktak, semelyik cég nem engedheti meg magának, még a topp 3 sem. Hogy az apple aksihibát ne is említsem(kikapcsol magától a telefon random).....

bajnokpityu
Az új alaplapra kapsz 1 év garit, a többire az eredeti él. Eddig nem jellemző az új alaplapokra ez a hiba.

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#37077) Vikooo válasza Quqesz (#37076) üzenetére


Vikooo
addikt

De a Note 7 balesetveszelyes volt. Ha nem mented a kepeidet es beszarik a telefonod abba nem serulhetsz meg fizikailag.

(#37078) Quqesz válasza Vikooo (#37077) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Pont ezt mondom, ha nem lett volna ilyen látványos hiba, akkor a samu is ugyan így cselekedett volna, mint az lg.....

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#37079) jimmedly


jimmedly
senior tag

Kíváncsi lennék az eladott G4-ek hány százaléka lett bootloopos...

(#37080) Quqesz válasza jimmedly (#37079) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Sztem kb 50-60%.......de ez csak tipp. Én sztem 2 gyártósoron csinálták az alaplapokat és az egyiken gyártási hiba volt. Amúgy kb 2016-tól a gyártás átkerült kínába koreából(enyém koreai, asszonyé kínai vuszont neki kicsit recseg a bőrös hátlap nyomásra)

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#37081) OPiiPO


OPiiPO
addikt

Hali,

Csak szeretném jelezni, hogy tökéletesen működik a G4 dual. Nyúzva van, sok játék, céges SIM, stb. Tökéletes fényképeket készít, gyors, fagyásmentes, nagyon meg vagyunk elégedve vele. Eddig még soha nem volt ilyen jó és megbízható telónk. Épp ezért, beköszönt utána egy V10 is :K

Üdv,

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#37082) save válasza OPiiPO (#37081) üzenetére


save
tag

Tavaly július óta van meg nekem is egy dualos H818P, tökéletesen működik, pedig én is rengeteget használom. Főleg emailek, navigáció, fotózás.

(#37083) Mike81 válasza Luperator (#37057) üzenetére


Mike81
senior tag

Ha csak egy kicsit is olvastad volna a fórumot vagy az első gyanús jelnél utána kérdeztél volna a dolgoknak akkor talán lett volna annyi sütnivalód hogy ha esélyes a bootloopra a telefonod akkor nem tartasz rajta annyi mindent. De amúgy ha kártyán tartod a dolgaid az biztos életbiztosítás mert az soha nem megy tönkre. Amúgy meg egy Samsung vagy alma biztos nem fog tönkre menni mert azok szuper telefonok.

(#37084) Quqesz válasza Mike81 (#37083) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Nono, itt többeknek halt már meg samu microsd kártya.....

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#37085) Mike81 válasza Quqesz (#37084) üzenetére


Mike81
senior tag

Rossz volt a megfogalmazás. De arra akartam utalni hogy az sem egy életbiztositás.

(#37086) zachary válasza Quqesz (#37084) üzenetére


zachary
tag

Erre itt vagyok én, mint élő példa, pont valamelyik nap halt meg a második Evo-m

(#37087) snorbi82


snorbi82
senior tag

Tudom késő bánat,de nekem ahogy wifi közelben vagyok, dolgomat felszinkronizalja felhőbe és sd kártyáról is.

IPhone 15 Pro Max, Iphone 13

(#37088) Busterftw válasza bajnokpityu (#37035) üzenetére


Busterftw
veterán

500-as sorozat?

(#37089) Luperator válasza Mike81 (#37083) üzenetére


Luperator
tag

Ha lenne annyi eszed,hogy értelmezed amit írtam mielőtt kioktatsz akkor nem írnál ekkora hülyeséget. És zárom a témát. Így jártam, én is hibás vagyok, tény. De baj van a felfogással is ami itt a fogyasztói társadalmat illeti. Mindegy, nekem ez már nem segít.

Amúgy az enyémben is evo van/volt, 64 gigás.

[ Szerkesztve ]

(#37090) Harcsai


Harcsai
senior tag

Samsung gear vr hasznalhato g4-el? Tudja valaki mi van egy ilyen gyari csomagban? Esetleg valami bluetooth joy?

iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb

(#37091) bajnokpityu válasza Busterftw (#37088) üzenetére


bajnokpityu
félisten

?

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#37092) hard74 válasza bajnokpityu (#37091) üzenetére


hard74
senior tag

Valszeg arra kíváncsi a kolléga, hogy 2015-ös gyártású-e a teló. Aza z 500 inkább 5xx.

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#37093) Laca0 válasza brd (#37031) üzenetére


Laca0
addikt

Azért ennyire nem kell kioktatni, ismerem a technológiát :)
Arra utaltam, hogy folyamatosan be van kapcsolva a kijelző, tehát van rajta tartalom. Ha már folyamatos, akkor lámpa, ha lámpa, akkor full fényerő.
Továbbra sem értem, hogy neki hogy tudott ennyi telefon, sorozatosan beégni... én IPS LCD monitort használok a gépemen, a notimban is IPS LCD van. Napi 10-14 órát mennek és nincs a tálca beégve, pedig az folyamatosan ott van. Az LG tévéken sincs logo beégve, pedig az rtl klub van a legtöbbet rajta. Szóval amíg a saját szememmel nem látom, el sem tudom képzelni, hogy egy IPS beégjen...

Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

(#37094) hard74 válasza Laca0 (#37093) üzenetére


hard74
senior tag

Pedig van ilyen, és nem is olyan újkeletű.
https://youtu.be/KdhIA8-UIRQ

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#37095) bajnokpityu válasza hard74 (#37092) üzenetére


bajnokpityu
félisten

SN: 506...
2015 októberi vásárlás, szóval tuti 2015ös gyártás.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#37096) Aryon87 válasza Laca0 (#37093) üzenetére


Aryon87
félisten

Pedig van ilyen. G5-ok egymasutanba "egnek" be. Joval hamarabb mint a G4ek..
Ma is mondtak egy az ujfajta panelek ilyenek, es IPS tulajdonsag. Ma visszakaptam a telot. Nem javitottak, pont az elobb leirtak miatt. Es csereutalvanyt se adtak. Ahogy laktam be a telot, es felkerult a dead pixel app, nyitottam meg, szurke alap, es mar ott figyelt a dolog. A telo 10 percet volt akkor hasznalva.. Merem allitani, hogy most is ott figyel. Ennek a panelja gyengebb, mint a G4-nek. Ennyit errol. De nem fogok cirkuszolni emiatt, latom igyis megvan itt a feszko, csak siman reagaltam. De le is zarom a temat.

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#37097) toto0569 válasza Aryon87 (#37096) üzenetére


toto0569
addikt

Elég lesz már... :K :U

(#37098) Bass válasza Laca0 (#37093) üzenetére


Bass
addikt

+1

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#37099) Aryon87 válasza toto0569 (#37097) üzenetére


Aryon87
félisten

Csak kulturaltan valaszoltam. De sztem is eleg volt ;)

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#37100) hard74


hard74
senior tag

Naaa szóval. Eddig határozottan meg voltam győződve róla, hogy az én G4-em kijelzője nincs beégve. Próbáltam mindenféle appal világosszürke háttérnél, de nem lágtam, illetve halványan mintha látszott volna a statusbar ikonok, de csak ha nagyon látni akartam.
Most viszont!!
Úgy esett, hogy töltőre dugtam a telót, mert éreztem, hogy mindjárt kikapcsol. Így abban a pillanatban amikor rádugtam a töltőt ki is kapcsolt.Felvillant a kijelző középen a nagy akkutöltést jelző ikonnal, és ekkor jött a meglepi. A statusbar, navbar ikonok szépen ott virítanak a kijelzőn, valamint az általam használt Opera mini keresősávja is gyönyörűen látszik. Szinte még az utolsó hsz-eket is eltudtam volna olvasni a fórumon ami utoljára volt a kijelzőn.
asználat közben még sosem láttam,(így nem is érdekel igazán) de rá kellet döbbennem, higy mégis van ez a beégés nálam is.

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.