Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1251) duvi válasza TomWexX (#1250) üzenetére


duvi
nagyúr

Mekkora az a "nagy" kijelző? Szempont a játék és a fotózás? Van összeghatár?

[ Szerkesztve ]

(#1252) TomWexX válasza duvi (#1251) üzenetére


TomWexX
addikt

Nem ért hozzá, nem akar játszani, csak net, fb messenger, email, videónézés.Még az oprendszereket se ismeri nagyon. Kijelző akár 5.x" is lehet...
Nincs konkrét határ, akár részletre is jó lenne a Fun aranytárskártyára ami az én nevemen van. Az S6 ára már sok... Nézegettem már a kínálatot, de ti hátha tudtok nekem kicsit útmutatni. :)
Egyébként szegény nyugdíjas wave lenne lecserélve, már nagyon el van fáradva. :)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#1253) duvi válasza TomWexX (#1252) üzenetére


duvi
nagyúr

Az utóbbi években visszatért az egész családunk a Samsunghoz. S3, S4, Alpha, S5. Természetesen az S3 már nem játszik, viszont az utóbbi három típus elég jól muzsikál. Mivel kijött az S6-os széria, ezért elfogadható szintre csökkent az elődök ára. Női kézbe a Galaxy Alpha-t ajánlom. 4,7-es Super Amoled HD felbontású kijelző, modern hardver. Ha mégis a nagyobb versenyzők tetszenének, akkor inkább a Galaxy S4-et ajánlanám.

(#1254) TomWexX válasza duvi (#1253) üzenetére


TomWexX
addikt

Köszi, 4,7" nem elég neki, ő a nagyot szereti. :D Én is gondolkodtam a samun, a Tabom nagyon jól teljesít.

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#1255) Aryes válasza TomWexX (#1254) üzenetére


Aryes
nagyúr

Mert el van biztos kényeztetve. ;)
Galaxy A5 vagy A7? Én A3-at akartam volna venni, ritka jól sikerült az A sorozat, szoftveresen is, ha jól tudom, így jó szívvel tudom ajánlani.

(#1256) TomWexX válasza Aryes (#1255) üzenetére


TomWexX
addikt

Nézegetem őket, köszi.. :)

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#1257) s4tch válasza TomWexX (#1256) üzenetére


s4tch
veterán

A5 van ismerősnek, ma is volt a kezemben, az árát leszámítva kifogástalan.

Mi4?

(#1258) leslieke válasza TomWexX (#1252) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

A Galaxy S4 szerintem jó választás lehet.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#1259) consono válasza Aryes (#1255) üzenetére


consono
nagyúr

Mi a hétvégén vettünk az asszonynak egy A5-öt a jó öreg LG Prada 3.0 helyett. Egyelőre fülig ér a szája :) Alu ház+720p+2GB RAM remélem egy darabig elég lesz.

"In God we trust. All others must bring data"

(#1260) TomWexX válasza s4tch (#1257) üzenetére


TomWexX
addikt

Miuit sajnos nem nagyon lehet kamatmentes részletre venni. :( A5 van a T-nél, bár még lehet hogy az 5" is kicsi lesz neki. :) Lehet phablet-et kéne néznem... Még nem voltunk telefon néző körúton, majd akkor okosabb leszek.

(#1258) leslieke: Köszi, bár az már nem olyan friss darab. Lehet akkor már tényleg A5. :F

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#1261) TomWexX válasza TomWexX (#1260) üzenetére


TomWexX
addikt

A lényeg az hogy mindenki samsungot javasol. :K Pedig van még LG, Huawei, Lenovo, Sony, stb... Mondjuk az nem biztos hogy baj ha vízálló. :U

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#1262) consono válasza TomWexX (#1261) üzenetére


consono
nagyúr

Hát, nálunk miután meglátta az asszony az A3-A5 duót, már mást meg sem nagyon nézett... A Huawei P8 (lite) még tetszett neki, meg valami Lenovo is, de a Samsung mind fölött :)

"In God we trust. All others must bring data"

(#1263) s4tch válasza TomWexX (#1261) üzenetére


s4tch
veterán

Hááát, ha már itt tartunk, szerintem a Samsungok ár-érték aránya rettenetes. Az A5 hardveresen egy ~40 rongyos készülék (Xiaomi Redmi 2 Pro, Meizu M2 szint), + egy fém ház. Ettől még jó telefon, ha valaki megengedheti magának, hogy kifizesse a prémium felárat, ám tegye.

A T kínálatában jelen pillanatban pontosan NULLA olyan készülék van, amit én szívesen megvennék tőlük. Iszonyú drágák. Az A5 pl. máshol kapható függetlenül 70-80 rongy körül, az edigitalnál gyári garival is "csak" 90e, náluk meg asszem dominóban 97e. Az utolsó jó vétel náluk a Honor 6 volt, azon az MHL aljzat miatt erősen gondolkodtam, be is állítottam készletértesítést, de mire elolvastam a mailt és beléptem a webshopba, mindig el is fogyott a telefon.

Ha muszáj lenne valamit vennem a T-nél, különben valahol elpusztul egy fókakölyök, akkor a P8-at választanám.

Ja, kamatmentes részlet: [link] Hopp, itt van Lenovo X2 80-ért, ennyiért jó vétel, jó telefon. Kollégának rendeltem egyet Csájnából, imádja.

(#1264) consono válasza s4tch (#1263) üzenetére


consono
nagyúr

Ha csak a vasat nézzük benne, akkor teljesen igazad van. Ha a teljes telefont, akkor kicsit árnyaltabb a kép, mert nem nagyon van mivel összehasonlítani pl. az A5-öt. Vagy nem SAMOLED, vagy nem unibody alumínium ház, vagy a méret/súly nincs egy kategóriában, vagy nem 2GB RAM. Ja, meg a 2 év háztól házig gari, ugye, amiért fizet az ember...Remélem aszonynál ez is kibírja legalább 2 évig, akkor jó vétel volt :)

"In God we trust. All others must bring data"

(#1265) Aryes válasza TomWexX (#1260) üzenetére


Aryes
nagyúr

Lenovo-t se? Engem a felülete nagyon emlékeztet a MIUI-ra.

(#1264) consono: ez így van, szó szerint. Már a háztól házig garanciában megvert minden olcsóbb versenytársat.

(#1266) s4tch válasza consono (#1264) üzenetére


s4tch
veterán

Oké, és mindez dupla árat ér? :) Az Oppo R5s pl. szintén fém házzal, gyönyörű kijelzővel, erősebb processzorral került 200 euróba, csak a kis akksit és a prémium garit kellett nélkülözni az A5-höz képest. A Meizu M2 konkrétan fele annyiért megvan, mint egy A5. Vagy mondjuk ott van az Allview X2 Soul Pro A5-árban, nagyobb, fullHD kijelzővel, még szebb fém házzal, erősebb processzorral, lollipoppal, igaz, prémium gari nélkül.

Egyébként ez a prémium garancia is megér egy misét. Kollégának valami 600 rongyos Samsung tévé kakált be, egyszerűen rondák voltak a színei. A szerelő azt se tudta, mit kell keresni, az orruk előtt nézegette a kézikönyvet, elvitte (!), majd kicserélte a fél tévét, beszerzett pesti szakszerviztől szakvéleményt, ami messziről bűzlött a hibáktól (rossz volt rajta a tévé szériaszáma, típusa, nem a bejelentett hibát jegyzőkönyvezték, stb, szóval hamisnak/kamunak tűnt az egész), majd végül oda jutott az ügy, hogy egy Samsung alkalmazott fusiban kiment, bevizsgálta és bekalibrálta a tévét, és működött. Igen, a szerelő kicserélte a fél tévét, majd kiderült, hogy egyszerű kalibrációs (szoftveres) hibáról volt szó. A háztól-házig gari is kicsit savanyú, kicsit sárga, de legalább létezik.

Egyébként nem fáj, ha valaki Samsungot vesz. Az A5 konkrétan állat jól néz ki, és a 720-as kijelzőhöz elég is a S410. Még az A3 is tetszik, pofás, minőségi, elfogadhatóan gyors. Én egyszerűen sajnálom ezekért a "prémium" felárat egy jobb csájnafonhoz képest, ami pont ugyanúgy elavul másfél-két éven belül.

(#1267) consono válasza s4tch (#1266) üzenetére


consono
nagyúr

Én csak a gari miatt fázom a csájnafónoktól, meg a többi noname gyártótól (Allview pl.). De azt hiszem mi itt hiába okoskodunk, az asszonynak az A5 tetszett ;)

"In God we trust. All others must bring data"

(#1268) TomWexX


TomWexX
addikt

Köszi nektek, csak mondjátok a tapasztalataitokat, véleményeteket, jó őket olvasni. :) Még nem dőlt el úgyse hogy melyiket vesszük és még idő is van bőven...

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#1269) Aryes válasza s4tch (#1266) üzenetére


Aryes
nagyúr

Nekem egyszer kellett telefont gariztatni, akkor is csak az akksi ment tönkre szerencsére két héttel a gari vége előtt. Debrecenben beslattyogtam a szervizbe, és cserélték. Igaz nem háztól házig gari, de megnézném én azt a csájnafónt, amivel ennyivel megúsztam volna. A gari olyan dolog, hogy ritkán (vagy sohasem) kell, de ha mégis, akkor nagyon rá tud vele fizetni az ember.

[ Szerkesztve ]

(#1270) ABal


ABal
őstag

Én elégedetten használom a OnePlus One-t, immár nyolc hónapja.
Eddig komoly gondom nem volt, leginkább a Google alkalmazásai bosszantanak időnként, mert vicces módon ezen a telefonon elsődleges akksizabálók. Arról nem is beszélve, hogy az 5.1.1-es lolli alapból lerontotta az üzemidőt. (Amikor kézhez kaptam, 6! órás kijelzőidőm volt. Aztán frissítettem, és szinte minden frissítés elvett valamennyit az akksiból. 5.1 alatt max 4 órát tudok összehozni)

Amúgy nem nagyon szorulok rá a fórumára. Ha nagy ritkán kérdezek valamit, az általában valamilyen beállítással kapcsolatos, mert időnként nem találok bizonyos lehetőségeket, annyi van belőlük. Nekem időnként már kicsit sok is. Azért jó, hogy vannak.
Ami pedig a Cyanogen-t illeti: szerintem jobb, mint az alap Android, de nem mentes a bugoktól.

[ Szerkesztve ]

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#1271) s4tch


s4tch
veterán

Urak, itt van Samsung tulaj dögivel: valaki megtenné, hogy ezt a programot letölti nekem, és átdobja az apk-t? :R

(#1272) Aryes válasza s4tch (#1271) üzenetére


Aryes
nagyúr

Sajnos nekem sem engedi letölteni. De ha letölteni nem tudod, hogy/min tudnád futtatni?

Nézem, hogy mire jó, de nem hiszek a szememnek. Ilyen tényleg van? :) Nem hiszem, hogy a legkisebb mértékben is használható lenne, illetve megérné egy fillért is befektetni a hardverbe...

(#1273) s4tch válasza Aryes (#1272) üzenetére


s4tch
veterán

Közben sikerült lekapni az apk-t, de tényleg nem működik: települ, de első indításnál közli, hogy 5.0 droid kell hozzá minimum, a Mi3-on meg épp 4.4 van, úgyhogy majd kipróbálom máskor.

Viszont ha működik, akkor nagyon állat cucc lesz ez, ami sokáig csak PC-re és iEszközre volt elérhető. Ez egy szoftveres gitár effektprocesszor, gyakorolni tökéletes, az eszközt meg használtan pár ezresért meg lehet kapni.

[ Szerkesztve ]

(#1274) Aryes válasza s4tch (#1273) üzenetére


Aryes
nagyúr

Hát nem tudom, hogy próbáltál-e pc-s stompbox emulátort, én igen, többet is. Ha valamire nem alkalmas, az pont a gyakorlás. :) Minőségi hangkártyával és
ASIO driverrel is 100-200ms volt késés effekttől függően, ráadásul az effektek minősége a fizetős programokban is többnyire csapnivaló volt... Egy ideig kínlódtam vele, végül vettem használtan egy pandora px4d-t, gyakorlásra isteni, praktikus is, én a helyedben inkább ilyesmibe ruháznék. Nagyon élethű a hangja. :)
Azt nem tudom, hogy az androidos megoldás mekkora késleltetéssel működik, talán az android alatt kisebb overheaddel megy a feldolgozás, mint Windows alatt.

(#1275) s4tch válasza Aryes (#1274) üzenetére


s4tch
veterán

Presonus Audiobox USB - ez van otthon, a PC-hez ezt használom. A legtöbb modern szoftverrel minimális a késleltetése, teljesen élvezhető a hang. Nulla hangmérnöki-keverési ismeretekkel ilyen jön ki belőle, egyébként igényesebb felvételekhez is használható (mint pl ez itt).

Az iRiget anno iPaden próbáltam, az épp betöltött preset nem jött be, de azon talán lehet segíteni. Viszont a késleltetése iPaden szintén nem volt zavaró. Ha a droid tud hasonlót, nekem meg fog felelni.

Egyébként droidos-windowsos tableten (Chuwi Vi8) is próbáltam hasonló szoftvert. A Guitar Rig simán felmegy win10-re, az Audiobox drivere is települ, de a processzor kevés egy ilyen művelethez.

[ Szerkesztve ]

(#1276) consono válasza Aryes (#1274) üzenetére


consono
nagyúr

Ne már, minden gitározunk??? :) Én egy Korg Beatboy-t vettem a Roland Microcube mellé, azon megy a gyakorlás. Már amikor. De én már csak szobagitáros vagyok :)

"In God we trust. All others must bring data"

(#1277) Aryes válasza consono (#1276) üzenetére


Aryes
nagyúr

Én csellista vagyok. :DDD
Építettem magamnak egy elektromos csellót, azon szoktam gyakorolni, meg szórakoztatom magam. Guitar Riggel játszottam régebben én is, meg vmi ingyenes programmal, aminek a neve most nem jut eszembe, csináltam saját hangszíneket meg koncerttermi utózengéseket. A pandora magasan, de nagyon magasan veri az összeset hangminőségben, 0 késleltetés mellett, 100 db jobbnál jobb presettel, amit úgy szabok át, ahogy nekem tetszik. :)

(#1278) consono válasza Aryes (#1277) üzenetére


consono
nagyúr

:D Jól hangzik!

A Pandorát én is megnézem mindig, - főleg, hogy most már pedálban is van - de a Microcube otthonra tökéletes. Persze, csak akkor, ha nem alszik a család. Ha alszanak, akkor max. szárazon gitározom... Én a Vox Amplug-ban (Satriani) gondolkodom nagyon, ahhoz csak egy fülhallgató kell és mehet a rock!

"In God we trust. All others must bring data"

(#1279) ABal


ABal
őstag

Itt az ideje együttest alapítanotok. Van esély egy élményzenélős koncertre?

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#1280) Aryes válasza consono (#1278) üzenetére


Aryes
nagyúr

Vox Amplug (utánzat)om (vagy talán eredeti? Nem is tudom) van nekem is, Kínából, jó cucc, mert analóg, de sajnos csak egy hangszínt tud. :)

(#1279) ABal: Jó ötlet, csak az a francos földrajz... :) De ha vki Debrecenben jár, szívesen várom egy kis jammelésre. ;)

[ Szerkesztve ]

(#1281) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Léggitár ér? :D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#1282) consono válasza leslieke (#1281) üzenetére


consono
nagyúr

Simán :D

"In God we trust. All others must bring data"

(#1283) leslieke válasza consono (#1282) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#1284) Aryes válasza leslieke (#1283) üzenetére


Aryes
nagyúr

(#1285) leslieke válasza Aryes (#1284) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Cool!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#1286) consono válasza Aryes (#1284) üzenetére


consono
nagyúr

Váó! Érdekes egy öszvér:) A kulcsok akkusztikus gitárról vannak?

"In God we trust. All others must bring data"

(#1287) ABal válasza Aryes (#1280) üzenetére


ABal
őstag

Mindenki beül a Skype elé. A távolság ma már nem akadály. :)
Akárhogyan is, emlékezetes élmény lenne egy fórumos együttes előadása.

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#1288) Aryes válasza consono (#1286) üzenetére


Aryes
nagyúr

Igen, de nem öltem meg érte egy gitárt, nyugi! ;)
A teste gőzölt bükk, a fogólap igazi ébenfa cselló fogólap, egy hangszerésztől kaptam, a hangszedő pedig egy 200ft-os piezo buzzer, ugyanaz, ami a zenélő órákban is van. :DDD

(#1289) consono válasza Aryes (#1288) üzenetére


consono
nagyúr

:) a piezzonál én is buzzerre tippeltem, bejött :) Mindenesetre szép munka!

"In God we trust. All others must bring data"

(#1290) Aryes válasza consono (#1289) üzenetére


Aryes
nagyúr

Köszönöm! :R
Büszke is vagyok rá nagyon, rengeteget dolgoztam vele.
Van rajta hely 5. húrnak is, de így is majdnem teljes értékű basszusgitár-, és persze szólógitár-imitátor. Most úgy vagyok vele, mint a klasszikus viccben, amiben egy hirdetés jelenik meg egy újságban a következő szöveggel:
Világhírű vonósnégyes keres első- és második hegedűst, valamint brácsást...

(#1291) Aryes válasza s4tch (#1275) üzenetére


Aryes
nagyúr

Most tudtam csak meghallgatni, amit linkeltél, úgy hallom, hogy nem csak szeretsz, hanem tudsz is gitározni. :) Én is akartam saját felvételt linkelni, de ezek után nem merek... :DDD Játszol is valahol, zenekarban?

(#1278) consono: közben megkerestem, Joyo ja-03-at vettem, szerintem nem utánzat, 5000ft körül rendeltem Kínából.

[ Szerkesztve ]

(#1292) consono válasza Aryes (#1291) üzenetére


consono
nagyúr

Köszi, meglesem ezt a Joyo-t!

"In God we trust. All others must bring data"

(#1293) Aryes válasza consono (#1292) üzenetére


Aryes
nagyúr

Ez pont inkább basszusgitárhoz van, de ha érdekel, én eladom az enyémet, mert nemigen használom.

(#1294) consono válasza Aryes (#1293) üzenetére


consono
nagyúr

Megálmodom a dolgot :) Ez melyik modell?

"In God we trust. All others must bring data"

(#1295) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Hosszú várakozás után megérkezett a villany olvasó egy Kindle Voyage személyében.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#1296) consono válasza leslieke (#1295) üzenetére


consono
nagyúr

Grat, jól hangzik! Jó olvasást ;) Én még mindig a Nookot nyúzom,szerencsére jól bírja.

"In God we trust. All others must bring data"

(#1297) Aryes válasza leslieke (#1295) üzenetére


Aryes
nagyúr

Bon voyage! :)

(#1298) duvi válasza leslieke (#1295) üzenetére


duvi
nagyúr

Gratula! Szép darab, impozáns paraméterekkel :K

(#1299) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Köszi. Még ismerkedünk.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#1300) ABal válasza leslieke (#1299) üzenetére


ABal
őstag

Mostantól maradhatsz abban a lakásban, ahol most élsz. :P

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.