Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
A fej az ugyan egyedi, de standard 1.75 mm-es filamenttel megy, amit itthon is lehet venni sok helyen, szerencsére. Vagy az amazon is szállítja, árban majdnem ugyan ott van a kettő, szóval van mivel etetni
A minőség meg majd kiderül. Elvileg 0.2 mm-es rétegvastagságot tud.
-
válasz
consono #1845 üzenetére
Gratulálok és irigy vagyok.
Én csak a fejre lennék kíváncsi, milyen minőségű nyomtatást tud, milyen felbontás mellett, na meg azt végül mire lehet majd használni! És hogy honnan fogod utántölteni. Maga a szerkezet végülis olyannak tűnik, mint amit otthon is el tud készíteni az ember.
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #1846 üzenetére
Mindent
Leginkább játszani lesz. Már legalább egy éve elkezdtem összerakni egy gépet otthon bontott DVD léptetőkből, meg kínai cuccokból, de látom, hogy sosem fogok a végére érni, mert nincs úgy szabadidőm. Ez meg olyan kit, amit fél óra összerakni és utána már csak kalibrálni kell... Persze lehet, hogy az még két hét lesz
-
törölt tag
válasz
customer114 #1836 üzenetére
Elvben van, de nem nagyon van szem előtt.
Kolléga hallotta a feleségétől a héten. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Asszonyt megkérdeztem, ő járatosabb ebben a témában, szerinte sincs magánszemélynek ilyen jellegű támogatási lehetőség EU-s forrásból.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Nem tudok róla.
-
leslieke
Jómunkásember
Kértem árat napelemre. Bruttó 1,3 milla, ebben minden benne van. Megtérülési idő 15-18 év a mai fogyasztást és árakat figyelembe véve.
Hát nem tudom..... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
customer114 #1833 üzenetére
Ja, azon én is, de meglett végül.
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #1824 üzenetére
Pedig a szombati leállásnál nagyon izgultam.
-
leslieke
Jómunkásember
Nagy a csend...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
customer114 #1824 üzenetére
Lehet hát!
-
TomWexX
addikt
Akkor én már meg se merek szólalni..
-
s4tch
veterán
Buék, urak!
-
leslieke
Jómunkásember
Üdv a topikban!
-
duvi
nagyúr
Ha már ennyi PS4-et potyogtatott a jézuska, nézzetek rá a The Division játékra. Van PH-s topikja is. Eléggé megosztó játék, de szerintem kategóriájában a legjobbak közé tartozik és folyamatosan érkeznek a tartalmi frissítések is.
-
ABal
őstag
válasz
leslieke #1797 üzenetére
Az jó kombó!
Amióta 2012-ben leálltam a játékkal PC-n, és eladtam mindent, hogy nehogy visszaessek, most karácsonykor fordult meg komolyan a fejemben először, hogy esetleg mégis elgyengülök.
A PS4 felé pedig egyetlen dolog billenti a mérleget, úgy hívják: Uncharted. Már évek óta csorgatom a nyálam utána.
Én annak idején a Tomb Raideren nevelkedtem, és ez a játék nagyon hasonló, csak szerintem még jobb.De ma már január elseje van, és hív a józanság szava. Egyelőre a PS4 még várhat.
Viszont beszámolhatnál, ha valami játék nagyon bejön neked, pl. nagyon kíváncsi vagyok a Horizon Zero Dawn-ra, ha esetleg játszol rajta.
-
válasz
#33253120 #1798 üzenetére
Ez. Hát te hogy keveredtél ide?
Most telefont nem veszek, mert nagyon szeretem a jelenlegit. A játékos pc-hez akarok venni vmi rendes kontrollert, mert ami most van, a gyerekek durván leamortizálták. Egy steam controllerre fáj a fogam. Meg arduino-zok, ahhoz rendelgetek mostanában sok apró sz.rt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SpaceKombajn #1800 üzenetére
Az bizony.
-
duvi
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #1800 üzenetére
Jogos
Én meg - megrögzött Pc-s játékosként - egyből asztali Pc-re asszociáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest