- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #1594 üzenetére
Nálam is esélyes lesz. Annyi bibi van vele, hogy mostanában elég sokat hallgatok telefonról zenét, és nem ártana, ha jól szólna a kütyü fej-/fülhallgatóval, és van egy csomó telefon, amibe a szokásos filléres chipek helyett rendes audio alrendszert (dac, erősítő) raktak. Pl. ott van a Mi Note (Pro), mindkettőben Asahi Kasei dac van, hasonló, mint az autórádiómban, és elég erős audióban a HTC 10, a LeEco/LeTV több modellje, a Meizu Pro5/6, a ZTE Axon 7, stb. Igaz, ezek közül egyik sem olyan komplett csomag, mint a OP3, de az audio rész miatt lehet, hogy megérné ezek közül választani.
A Oneplus3 mindenképp jó választás ettől függetlenül. Rendesen össze van rakva, valószínűleg a strapát is bírja, és a rengeteg RAM miatt biztosan időtálló is lesz.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
Valóban kamu, viszont már van is rá megoldás, a piros mellett elég sok szín érhető el.
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #1594 üzenetére
Sajna tényleg kamu a piros verzió
Persze ettől még nagyon jó vétel az OnePlus 3
-
TomWexX
addikt
Innen szedtem a képet.
Egyébként 99% hogy egy One+3at veszek, olvasgatom a topikját és nem igazán van rá panasz. Engem a mérete se zavar, és hát ennyi pénzért iszonyat best buy! 1 hónapon belül szerintem meg is rendelem... -
s4tch
veterán
A Oneplus 3 tényleg pofás lett, de kicsit már nagynak tűnik, és a 6 GB RAM-on kívül igazából nincs különlegessége. A Pro 5-ben pedig egész jó DAC van, az sem elhanyagolható, hogy telefon létére rendesen meg tud hajtani egy fejhallgatót.
Még mindig nincs kész a tökéletes telefon, pedig közel van: HTC 10, erősebb IP védelemmel, kicsit nagyobb akksival, pirosban. Dizájn, méret, szoftver, kamera, audio szekció, tárhely eléggé rendben vannak.
-
s4tch
veterán
-
Hát nem egészen egyértelmű a dolog. Bizonyos dolgokban tényleg jó, de sok funkció egyszerűen hiányzik. Mondjuk szerencsére a legfontosabbak megvannak.
Az akku brutális. 5 és fél óra kijelzőidővel még 43%-on vagyok, és ebben benne van egy fw frissítés szgépről. Mondjuk az elején minden telefon nekem többet bír, meg sim kártyát csak ma délelőtt raktam bele, de talán megvan végre az első 2 napos androidos telóm. 😀 -
Megvettem az A3-at.
-
leslieke
Jómunkásember
Nekünk egy balatoni és Tisza tavi nyaralás lesz a program.
-
leslieke
Jómunkásember
Jön a nyár.. kinek mi a terve, merre utazik?
-
-
-
consono
nagyúr
Hát, srácok, most szembe köpőm magamat
Vettem a kölöknek egy Galaxy A3-at, és teljesen szerelmes vagyok bele... Komolyan, úgy tűnik, hogy ez a méret és forma nálam a "sweet spot" (majdnem pont ugyan akkora mint a Prada volt, de sokkal karcsúbb). Sokkal jobban bejön, mint az asszony A5-je, még ha nem is HD.
-
ABal
őstag
Egy sima gyári példány. Pont jól jön, mert a mostani kezd már elfáradni.
-
ABal
őstag
Köszi!
Egy fórumtársnak köszönhetem, hogy tudtam róla, és nem hagytam ki a lehetőséget.
-
ABal
őstag
Csak úgy, ötletszerűen megosztom, hogy nyertem egy flip tokot a telefonomhoz. HAH!
-
ABal
őstag
Igen, kimentem. Én az egyik résztvevőt követem YouTube-on, ezért már jó előre tudtam, hogy jönnek.
Ha rövid akarok lenni - és az leszek, - akkor azt kell mondanom, hogy csalódás volt. Több szempontból is, de ezeknek csak egyik részéről tehet maga a Gumball.
Képeket csináltam, de nem érdemes ide betenni őket, mert annyit lehet látni rajtuk, hogy matricázással esztétikailag tönkrevágott szuper- és hiperautók parkolnak a Szent István Bazilika mögötti téren.
Viszont egy pozitívuma mégiscsak lett: felértékelődött a szememben a már eddig is szeretett saját autóm.
-
consono
nagyúr
A droid nem szeret engem
Na jó, az LG Prada 3.0 annó az egyik legjobb telefonom volt, de azóta ami a kezembe került valahogy sosem jutottunk egymással zöld ágra. Persze jellemzően ezek olcsó készülékek voltak (céges teló). A legszebb az volt, mikor a frissen bontott Samsung Galaxy S3 Minibe betettem a SIM kártyát, elbootoltam és indulás után egyből FC-zett a phone.apk
Na, abban a telefonban 5 percig volt a kártyám, ment a fiókba. Mondjuk a kölök azóta is boldogan játszik rajta... Sokkal jobb élmény volt a BBOS, meg a SailfisOS is, lehet, hogy fapadosak voltak, de működtek, mindig. (A Jollánál megvolt az a kényelmi extra, hogy maga az OS nem droid volt, hanem minimál linux, de az Androidos appok mentek, nekem ez bejött). Ugyan ez a mindig működik dolog ami miatt már a harmadik WP-s telómat nyúzom. Sajnos a W10M (amit már lassan egy éve használok insiderként) pont ezt a mindig működik dolgot szúrta el :/ Néha pont olyan mint az Android volt 2.1-2.3 körül, meghülyül az agya és csak a reboot segít. 8.1-re meg már nem tudok visszamenni, túl sok W10M specifikus dolgot használok (pl. az órám, de az alkalmazások egy része is), amit buknék. Ja, meg csúnya is visszatekintve a 8.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged