Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
consono #1546 üzenetére
5S sebességével még semmi gond, jó az ios9 rajta, nekem más problémáim lennének vele (akksiidő, kis kijelző, korlátozott rendszer, sérülékeny ház). A sérülékenység az iPhone-oknál nem bug, feature
Kivéve a 6s-t, az egész jól bírja tok nélkül. A korábbi generációk viszont rettenetesen érzékenyek, karcra, leejtésre, bármire. Én meg nem használok tokot, agyoncsapja a dizájnt. Viszont életem párjának a következő egy 5s/SE lesz, neki egyszerűen nagy a Hongmi, hiába használja bő 2 éve, kisebbet szeretne.
A droiddal amúgy mi a problémád?
(#1547) TomWexX: [link] - van a phonearenának egy kijelző/előlap arányt mutató adata. Ez a 10-nél 71%, a másik kettőnél 72-73%. Néhány példa: S7, G5: 70%, Mi3: 65%. 75% körül már nagyon jónak számít ez az arány, és ahhoz is általában 5,5" körüli, vagy nagyobb kijelző kell. Gyakorlatilag akkora a 10, mint egy Mi3, csak 5" helyett 5,2" a kijelzőátló. Nem rossz ez... Persze nem olyan vékony a kerete, mint mondjuk az Oppo R9-nek, de biztos vagyok benne, hogy a csavarásoknak jobban ellen is áll. Viszont ez is qrvadrága. Nem tudom, mi lelte a gyártókat, szinte nincs értelmes nem-kínai telefon 130-140 rongy alatt.
Mivel játszol, ami ennyire nélkülözhetetlen?
(#1549) consono
-
TomWexX
addikt
válasz
consono #1546 üzenetére
Én továbbra is maradok a "csakadroid" vonalon, én nagyon jó barátságban vagyok vele.
iOS nekem továbbra sem fekszik, másik platformon pedig nincs az a játék, ami nekem már létfontosságú.
De amint mondtam, én nagyon jóban vagyok a droiddal, így nem is nézek más felé.
(#1545) s4tch: Hehe.
Megnéztem a HTC 10et, de nekem külsőre nem jön be. Túl nagy a nem kijelzős rész az előlapon. (Gondolom érted, mit akarok megfogalmazni..) -
consono
nagyúr
Én droidot még mindig nem vennék, bar az asszony A5-je már teljesen jól működik, minden gond nélkül, de nálam szerintem első héten szétesne... Hiába, nem bírjuk egymást... Én alma irányban nézelődőm, de még mindig nem húztam meg a ravaszt. Jelenleg az 5S a legvalószínűbb, havi 2500-ért el tudnám hozni, az előfizetést meg fizeti a cég. Az SE még jobban tetszene, de az a duplája lenne :/ Szeretnék megint zseb méretű telefont, meg olyant, amire tényleg van minden
Sajnos a Lumia nem ilyen... Tudom, hogy az 5S nem új, de ha minden jól megy jövő augusztusban megint lehetne cserélni egyet, addig biztosan kitartana.
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #1544 üzenetére
Nincsenek véletlenek, a wave-es nem esik messze a fájától, kis híján hasonló a listám
Egyébként idén valahogy kevésbé bizalomgerjesztő ez a sok puccos flagship, minddel vannak problémák. A Mi5 bend test röhejes, nem futott fel a gyártás, nincs rá egyelőre magyar ROM, visszajelzések szerint lötyögnek a gombok, a kamera nem hozza azt, amit a miui fórumon promó gyanánt nyomatnak, és a sebessége sem olyan fasza, mint amennyire a chipset alapján lennie kellene. Az S7/Edge karcolódik, mint az állat, az akkuidő inkonzisztens, az S6 hálózati gondjait ez is örökölte. A P9-cel szemben is vannak fenntartásaim, pl. az összevissza érkező értesítésekről lehet olvasni, illetve ami jobban zavarna: nincs a csúcs Huaweiekre érdemi ROM-fejlesztés. Eddig a HTC 10 tetszik legjobban, de az is baromi drága, és az akksiideje a Mi5-höz képest elég cudar (bár mindenképp vállalható).
-
-
ABal
őstag
Elsőre nem tudtam felidézni a jelszavamat... hosszú volt a kihagyás.
Érdekel titekek a Gumball? Én tervezem, hogy kimegyek. Ha csatlakoznátok, keressetek!
-
leslieke
Jómunkásember
Akkumulátoros fűnyíróval van valakinek tapasztalta?
-
TomWexX
addikt
Megy valaki holnap veletech-re?
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
consono #1525 üzenetére
Amíg ilyen vicc áron kapsz Samsung szintű telefont (de még az is lehet hogy annál is jobb), addig az én zsebemben max a tabletem lesz Samu, már ha beleférne.
Kicsit olvasgattam a MIUI hu fórumot, a magyar nyelvű rom még nincs teljesen kész, de az itthon vett készülékekre rá fogják tenni. Jelenleg 90%on áll a magyarítás. Ja és mindenhol csak jót olvasok róla, annyi hogy a fekete verzió kicsit ujjlenyomat gyűjtő, bár én tuti rakok rá majd valami slim tokot.
Egy kis karc teszt is van. -
TomWexX
addikt
Ilyet kell venni!
Itt MA-n még nincs róla teszt, de ez is leírja a lényeget. Kell! -
Nektek is!
-
consono
nagyúr
Lehet, hogy kell, de engem régen sem zavart az iTunes (iPod touchom volt sokáig, még a tablet éra előtt). Az meg a másik, hogy teljesen ráálltam a Spotifyra, most sincs zeném a telón, csak streamelek. Sőt, otthon a t*rrentezést kiváltották a streamelt filmek és sorozatok, mióta megvan a pi0...
-
consono
nagyúr
Sok locsolót, vagy locsolást (ha mást nem torkot) mindenkinek!
Ha már telóvásárlás: engem az új iPhone 5SE megvett kilóra, nagyon tetszik a kis méregzsák. El is gondolkodtam rajta, hogy ha megjelenik a Telekomnál, benevezek rá... Havi 3-4000 Ft-t nekem megérne, a havidíjat meg kifizeti a cég.
-
Használt, független S4 megér vajon 45ezret? Gsm boltban láttam ma kitéve. Mást sajnos nem tudok róla, az eladó se tudott semmit mondani.
-
törölt tag
Bocs dupla
Srácok nem mertem tovább várni, nem tudom, hogy meddig tart a flash sale. Leadtam 1 db-ra a rendelést, ez a telefon 262 EUR-ért is ajándék
Új hozzászólás Aktív témák
lo Samsung Wave S8500 szakmai topik: [link]Samsung Wave S8530 szakmai topik: [link]Samsung Wave S8600 szakmai topik:...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest