Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nem mondasz ám hülyeséget.
De félek, hogy olcsó tabletbe nem tesznek 4.0 Bluetooth Low Energy-t, és nekem pont ez kellene...
Befizettem magam egy ilyenre, és most derült ki, hogy nincs mivel vezérelni. És ma meghozta a postás, és szétb.sz az ideg, hogy nem tudom kipróbálni.
De január közepe felé kapok egy ilyet, ezen már kitkat van, csak a BT nem tudom, hogy BLE kompatibilis-e benne. Tablet helyett talán jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lehet eladom.
Azért elég durva, hogy
- már egy technik készlet maga rohadt drága, amibe be tudom építeni
- hozzá néhány lego motor egy kisebb vagyon
- a kocka is drága, bár én mint early adopter kb féláron vettem
- és akkor vegyek hozzá egy új telefont, amivel tudom irányítani. De nem ám akármilyet, vagy iphone-t, vagy valamelyik csúcs samsungot, mert a kliens program csak ezeket támogatja.Ha mindez megvan, építhetsz belőle egy rc modellt, amit kb 3-6ezer ftért megkapsz kompletten, persze azt nem lehet átépíteni.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Lesz itt Tizen, csak ki kell várni:
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #955 üzenetére
"Hamarosan..." Vajon hány szinonimát tudnak még kitalálni Samuéknál? Ez a hardver szerintem még Indiában is ciki lesz Mi történt a régebben emlegetett izomkolosszussal? Van egy sandám, hogy a Tizenből is ki fog hátrálni a Samsung. Ennek első jele ez minimalista (és még nagyon finom voltam...) hardver.
-
leslieke
Jómunkásember
Kellemes karácsonyt fórumtársak!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TomWexX
addikt
Boldog 🎄 - t mindenkinek!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
duvi
nagyúr
Én is csatlakozom a jókívánságokhoz!
Békés Boldog Karácsonyt kívánok az összes Zseblakónak! -
consono
nagyúr
Merii kurisumasu
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
B.Ú.É.K. !
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
duvi
nagyúr
Én is csatlakozom a jókívánságokhoz! BÚÉK!
-
TomWexX
addikt
-
anrab
addikt
csak kiragadtam egy részletet:
"Tárhely: 16/32GB eMMC ROM / microSD slot (up to 2TB)
RAM: 2GB DDR4 RAM"
Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 810 processor with 2 GHz-es 64-bites, nyolcmagos
LG G Flex 2
hát nem semmi -
s4tch
veterán
BUÉK mindenkinek!
Ha már szóba került a töltő-téma: qualcomm quick charge 2 kompatibilis töltőt tudtok olyat, ami nem kerül 35-40 dollárba? Vagy mindegy ezeknek, csak adjon le a töltő 2A körül, és gyors lesz a töltés?
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
"Tárhely: 16/32GB eMMC ROM / microSD slot (up to 2TB)" WTF
Valami sántít nekem ezzel a 2TB-al. MicroSDXC kártyákból, tudtommal128GB a jelenlegi maximum. Már ennek is durva ára van (kb.34K) Egy 2TB-os SSD cirka 1,5 milla. Én az elírásra szavaznék, mert ez így elég impossible -
s4tch
veterán
Tyű, android appok a tizen!
-
duvi
nagyúr
A cikkből kiemelve néhány
aprórészlet:
1."az androidos appokat is kezeli majd"
2."A Samsung első, Tizen operációs rendszerrel telefonjának árusítása szinte akármelyik pillanatban megkezdődhet Indiában."
3."A megoldás mindenképpen dicséretes, ám azt a fejlesztők is kiemelik, hogy a folyamat az átlagosnál jobban megterheli az akkumulátort."
4."Ugyan a Tizen eleinte a felsőkategóriás Android eszközök ellenfele lett volna, ám a befektetők többsége kihátrált a fejlesztés támogatása mögül, így a Samsungnak is az alsó kategóriára kellett koncentrálni."
Az egész Tizen storyból kéne csinálni egy filmsorozat forgatókönyvet és simán lenyomná a "legjobb" Brazil szappanoperát is -
nagyúr
Hát itt vannak róla képek, meg teszt is, csak a személyes véleményemet írom:
Nagyon szép, igényes készülékház (fém hátlap+üveg -- nem gorilla vagy hasonló,csak sima üveg), 8"-os, 1024x768-as IPS kijelző (amoled rajongó szemmel is szép, kontrasztos, erős fényű kijelző, napsütésben is gyönyörűen látszik, bár nem a legjobb IPS, mások szerint kicsit fakók a színei, meg kicsi a DPI -- lol, 15ezres tabletről beszélünk /), 4.4.2-es android, 1G ram, x86-os intel proci. Ez utóbbi miatt sok android app nem kompatibilis, viszont a héten futtattam rajta debian+wine alatt total commandert, szóval lehetnek még ennek a procinak előnyei is.
A wifi erős (bár sokszor ledobál, itthoni wifiről nem, de utcán, munkahelyen, upc wifree-vel elég gyakran, okára még nem jöttem rá), az akksi jó (állítólag 4400mAh-s).
Miért volt mégis leárazva (novemberben ugyanez még 30ezer volt!)? Mert rengeteg a gyári hibás (rendszerfrissítéskor meghal (!), sípol, recseg a hangszóró, nem jól működik a hangerő gomb), az enyém eddig ezekből egyiket sem produkálta (kop-kop-kop), meg a 8G belső memóriából csak 1,6G szabad hely van alapból, gyári állapotában. Ennyi kompromisszumot hoztam.
Rosszul van partícionálva a belső memória, 2G system, 1,5G cache, 1G logs (!!!), 2G data, és ebből vesz el az sdcard is (emulált). Viszont vannak jelek, hogy talán vállalkozó kedvű tulajok át fogják partícionálni az egészet. -
nagyúr
Köszönöm! Remélem én is hogy sokáig fogja bírni.
Nemtom milyen lehet root nélkül. Két nap után rootoltam.
Amúgy tudtommal a kitkat enged sd-re telepíteni, de csak a saját mappájába a programnak (android/data/xxx).
Külső sd-re meg már a jb se engedett, csak ha a gyártó felokosította. -
TomWexX
addikt
Nem fogy jól a tizen... Ki gondolta volna..
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
ABal
őstag
Még nagyon új a kapcsolat, nincs egy napos sem, de dúl a szerelem.
Nagyon jó a minőségérzete, a rendszer gyors, akadással nem találkoztam. Alapból rajta van egy halom funkció, amit a tabletre még a Play-ről kellett letöltenem. Van dupla koppos kijelző ébresztés/altatás, profilok, ébreszt kikapcsolt állapotban is. Tegnap délután szedtem le a töltőről, azóta gyakorlatilag folyamatosan nyomkodom. Most vagyok 3,5 óra képernyőidőnél és 64%-nál, igaz, hogy a sim még nincs benne, mert abból micro kell, és azt ma cseréltetem. Annyi mindenre van beállítás, hogy csak pislogok, és tátom a számat. Ez a tablethez képest is egy új világ.
Tokot egyelőre gyárit kapott, de nem tartom benne, mert gyönyörködni akarok. A hátlap egészen különleges, de gyanítom, hogy kopásra hajlamos lesz, ezért hordozni majd mindenképpen bebugyolálva fogom.Szegény Wave meg úgy néz ki mellette, mint valami töpörödött izompacsirta. Simán ráfér a kijelzőre, és dundi mint egy töltött galamb.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest