Hirdetés

2024. február 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#401) leslieke válasza Aryes (#400) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Megérkezett-e a telefon?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#402) duvi válasza Aryes (#400) üzenetére


duvi
nagyúr

Tényleg! Kérünk itt egy nagy incoming done értesítést, ha megkaptad! :DD

(#403) Aryes válasza leslieke (#401) üzenetére


Aryes
nagyúr

Sajnos egy hét csúszás van. Túl szép volt az a 10 nap. :) Remélem azért előbb-utóbb csak megjön...

[ Szerkesztve ]

(#404) consono válasza Aryes (#403) üzenetére


consono
nagyúr

Sajnálom, rossz ilyenkor a várakozás... Én ma ennek az ellentétét tapasztaltam meg: tegnap délben rendeltem egy ebook olvasót az emag.hu-n, amit péntekre igazoltak vissza. Ma reggel fél 10-kor csörögtek a recepcióról, hogy csomagom érkezett, menjek fizetni! Nem kicsit lepődtem meg!

"In God we trust. All others must bring data"

(#405) duvi válasza consono (#404) üzenetére


duvi
nagyúr

Kérhetnénk majd az új ebook olvasódról is pár sort? Az információ mindig jól jön :) Érdemes még az "okostelók" világában ebook olvasóra beruházni? Csak azért kérdezem, mert én is sokat olvasok mobilon.

(#406) consono válasza duvi (#405) üzenetére


consono
nagyúr

Gyakorlatilag évek óta rágódom ezen a kérdésen én is, hogy érdemes e céleszközt venni :) Végül az utolsó rúgást az adta, hogy "összement" a telóm képernyője (3.1" még ha 300 ppi is), illetve az asszonynak notebook helyett kombó gépet vettünk (Sony Tap 11), így esély sem volt rá, hogy még egy 7-8"-os tablet is bekerüljön a családba olvasónak. Meg persze itt a nyár, süt ezerrel a nap a teraszon, oda nem ideális az LCD. Mivel sokat olvasom este az ágyban, mindenféle képpen olyan olvasüt akartam, aminek van világítása, így igazábül két választásom maradt: Kindle Paperwhite (2) vagy a Nook Simple Touch with Glowlight, ez utóbbi lett végül a befutó, mert jóval kényelmesebb volt megfogva, mint az Amazon olvasója. Nem beszélve arról, hogy sokkal olcsóbban hozzá is tudtam jutni (gyakorlatilag a nem világítós Kindle árában) 2 év garival, számlával, mindennel.

Tapasztalatokat sokat még nem tudok írni, rátöltöttem pár könyvet - a Calibre simán látja - jó a kijelző, viszonylag homogén a világítás (fent egy kis sávban erősebb, ahol a ledek vannak), könnyen kezelhető, ilyenek. Van azért hátránya is: hiába van benne wifi, az alapból csak a Barnes&Noble könyvboltjának eléréséhez van, pedig jó lenne egy böngésző, ha másért nem, hogy ne kelljen USB-n feltölteni a könyveket. De. A Nook Android alapú, lehet rootolni és akkor viszonylag egyszerűen megoldható ez a kérdés ;) Egyelőre még nem döntöttem el, hogy meglépem e, mert nem buherálni, olvasni vettem. Többet majd pár hét múlva, ha lesz rendes tapasztalat is!

"In God we trust. All others must bring data"

(#407) duvi válasza consono (#406) üzenetére


duvi
nagyúr

Köszi a gyors választ :R ! Sokszor futottam neki a témának, de mindig meggyőztem magam, hogy elég a mobilképernyő (most éppen 4,7") is. Miután szerény hajlékunkat viszonylag hamar megtöltöttük telezsúfoltuk könyvekkel, ezért (no meg az árak miatt) az utóbbi években már nagyon ritkán veszünk valódi könyvet. (Pedig nagyon szeretem a könyveket, ezért is lettem nyomdász.) A régieket olvasgatjuk újra és gyűjtöm az ebookokat. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mennyivel ad többet az ebook olvasó, mint egy tablet? Van itthon egy ASUS Transformer Pad Infinity, de inkább mobilon olvasok mert hosszú távon nehéz és kényelmetlen a tablet. Megéri a sok kütyü mellé beruházni még egy újra :F
Majd ha belaktad és kialakult egy összkép róla, akkor légyszi írj még egy pár sort róla:
- több órai (2-3) olvasás alatt mennyire kényelmes még kézben tartani (fogás, súly)?
- teljes sötétségben, huzamosabb ideig használva, mennyire bírja a szemed?
- root nélkül mennyire használható (olvasás a fő szempont)?
- üzemidő, hogy alakul (passzív vs. aktív)?
- mekkora microSD kártyát kezel max?
Addig is jó olvasást kívánok! :)

Közben találtam egy Nook Simple Touch tesztet is.

[ Szerkesztve ]

(#408) s4tch


s4tch
veterán

e-book témához:

4-5 éve vettem egy Sony PRS-505 olvasót ebayen. Angliából érkezett, újszerű állapotban, plusz bőrtokkal, töltővel, full extrásan, jó áron. Ma már annyiért jobb kütyüket lehet kapni, engem mindenesetre kiszolgál.

Pozitívumok:
- tényleg könyvszerű élmény, a lapozás/papírcsörgés/papírillat kivételével. Az e-ink egyszerűen tökéletes. Nem tükröződik, szépek a karakterek, nincs értelme betekintési szögekről beszélni.
- vállalható akksiidő. 5-600 oldalt el lehet vele olvasni egy töltéssel. Az 5-600 oldal igazából ennyi tördelt oldalra vonatkozik, tehát ennyi megjelenítés-lapozás fér bele.
- maga a rendszer: több százezer oldalt elviszel bárhová
- állásban nagyon lassan merül. Volt, hogy egy hónapig rá se néztem, bekapcsoltam, és nem kellett újratölteni.
- ez a Sony hackelhető, van rá módosított, okosabb-gyorsabb firmware
- ez a típus baromi jól néz ki, minőségi a tapintása, masszív a fém ház, nem egy egypálcás bazári darab

Negatívumok (amik igazából erre a típusra vonatkoznak):
- lassú. K!b@x0tt lassú, főleg a boot, ill. az rtf fájlok megnyitása, áttördelése. Egy átlag 300 oldalas könyvet rtf-ben másfél percig nyit meg. :DDD De ki lehet bírni; a lapozás sebessége már bőven vállalható. A pdf-eket sokkal gyorsabban nyitja, az nem jelent nagy kompromisszumot.
- Unicode karakterek tisztességes megjelenítéséhez hackelni kell.
- Kompatibilitás. Pdf, epub, rtf megy, mobi, prc nem. Konvertálással kiküszöbölhető.

Maga az e-book formátum szerintem hatalmas találmány, sokkal jobb rajta olvasni, mint tableten. Mobillal összehasonlítva no contest. Ha valaki sokat olvas, annak érdemes beruházni. Nekem külön jól jön a doktori iskolához, és néha barátnőm, anyám is el szokták kérni, ha kapnak egy könyvet mailben, vagy van egy hosszabb munkahelyi anyag, amit pazarlás lenne kinyomtatni, és kényelmetlen lenne monitoron olvasgatni.

(#409) ABal


ABal
őstag

Mióta e-könyvolvasóm van,csakúgy falom a könyveket, és jelentősen megnőtt a könyvtáram anélkül, hogy nagyobb lakásba kellett volna költöznünk.
Nekem nagyon bejön. Nálam már egyértelműen az e-formátum a preferált.
A tabletet abszolút elhagytam olvasáshoz.

Mindezek ellenére, most éppen papírkönyvet olvasok, mert egyszerűbb volt a könyvtárból beszerezni, mint e-könyvben.

[ Szerkesztve ]

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#410) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Én még mindig a papír könyveket részesítem előnyben. Viszont jövőre az új lakásba emiatt a mostaninál kétszer nagyobb polcot kell kialakítanom..

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#411) leslieke válasza leslieke (#410) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Itt egy kép a könyvekről: [link] 2012. április állapot. Azóta sokkal több lett.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#412) s4tch válasza leslieke (#411) üzenetére


s4tch
veterán

Az a baj a könyvekkel, hogy ahogy nálad is látszik, rengeteg helyet foglalnak. Sokat olvasunk, de inkább kölcsön könyveket, vagy e-bookot. Vásárolni szinte fölösleges, mert nem tudjuk hová tenni. Kellemetlen, de vagy 15 ládányi (néhány száz db) könyv várja a sorsát a padláson... Néha felmegyek, lehozok pár darabot olvasni, aztán mennek vissza a sötétbe... Ja, és kb. 80m2-es a lakás, tehát nem egy garzon. De a könyveknek nem jut sok hely. Ha beépítem a padlást, akkor a nappaliban lesz egy könyves fal, addig meg marad ez a mostoha állapot.

(#413) leslieke válasza s4tch (#412) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Engem nem zavar, hogy ennyi helyet foglalnak. Sőt, örülnék, ha még több könyvem lenne.

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#414) consono válasza leslieke (#411) üzenetére


consono
nagyúr

Kb.ez a helyzet nálunk is, csak L alakban van a 3 polc :) Meg a hálószobában az ágy fölött. Meg az ágy melletti szekrény felső részében. Meg az asszony íróasztala felett :D Könyvből sosem elég!

[ Szerkesztve ]

"In God we trust. All others must bring data"

(#415) duvi


duvi
nagyúr

Úgy látom, hogy nem véletlenül jöttünk össze ebben a zsebben :N A könyvek és az olvasás szeretete, jelentős hatással van a személyiségünkre. Örömmel olvastam a hozzászólásaitokat, mert manapság már egyre gyakrabban szembesülök azzal, hogy az olvasás nem "trendi". Kezd háttérbe szorulni az új generációnál. Az e-book olvasó vásárlás pedig ismét előtérbe került, a kommenteitek hatására. :D Köszi mindenkinek a tapasztalatokat!

[ Szerkesztve ]

(#416) TomWexX válasza duvi (#415) üzenetére


TomWexX
addikt

Én is szívesen olvasnék ha lenne hozzá időm + egy kicsit több türelmem. :D Pl a trónok harca sokkal jobb lehet könyvben mint a sorozatban, bár nekem úgy is marhára tetszik, de azt a sok1000 oldalt elolvasni... :O A gyűrűk urát kb 6 év alatt olvastam ki. ;]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#417) leslieke válasza TomWexX (#416) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Jobb könyvben a GoT. :K

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#418) duvi válasza TomWexX (#416) üzenetére


duvi
nagyúr

"A gyűrűk urát kb 6 év alatt olvastam ki."
Ezek szerint kiolvastad ;)

(#419) consono válasza TomWexX (#416) üzenetére


consono
nagyúr

A Gyűrűk urát már többször olvastam, de a Game of Thrones valahogy nem akar sikerülni... Már vagy háromszor nekifutottam, de az első kötet harmadáig sem sikerült eljutnom. Úgy látszik ez már csak tévén lesz meg nekem :)

"In God we trust. All others must bring data"

(#420) TomWexX válasza duvi (#418) üzenetére


TomWexX
addikt

Végülis igen, elolvastam. :)
GoT első 3 kötete már fél éve rajta van a telómon pdf-ben, de eddig még nem sikerült elkezdenem. Mondjuk 4,7"-on a pdf annyira nem kényelmes, már sok e-book olvasó appot kipróbáltam de mindegyikben volt valami kényelmetlen. Leginkább túl kicsik a karakterek...
A gyűrűk ura még igazi könyvként van meg. :)

consono: A GoT tévén keresztül is odab_sz, nálam a Dexterrel párhuzamban Nr.1! :K (igaz az utóbbi kicsit más kategória. :P)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#421) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Nekem mindkét sorozat megvan papír és e-book formában is. A Gyűrűk Ura két papír alapú kiadásban is.

Ja és mindkettőt elolvastam. A Gyűrűk Urát jó lenne újraolvasni.

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#422) Aryes


Aryes
nagyúr

Topik átnevezhető:
"leslieke könyvklubja"
:DDD
Sajnos én nem olvasok és alig vannak könyveim, de ebook readerre nekem is fáj a fogam, ki tudja, talán csak az kéne, hogy megadja a kezdőlökést. :) Régebben amúgy sokat olvastam, egy időben ebookot is, még amíg symbianom volt, azóta nem volt olyan jó könyvolvasó progim, lehet ez is visszatart.
Ma már csak fórumot olvasok meg híreket... :(

(#423) duvi válasza leslieke (#421) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha már Gyűrűk Ura. Réges régen egy ... (Ja nem. Az egy másik történet :D)
1981-ben Balatonon nyaraltunk és megláttam egy három kötetes könyvet egy könyvesbolt kirakatában, ami nagyon megtetszett. Ez volt az a bizonyos könyv:

Semmit nem mondott a címe akkor még. Csak azt tudtam, hogy ez a könyv kell nekem! 13 éves fejjel már imádtam olvasni és sikerült megdumálnom a szüleimet, hogy vegyék meg nekem, kemény 136 Ft-ért :) Már nem is tudom, hogy hányszor olvastam az eltelt évek alatt. Annyi biztos, hogy még sokszor el fogom olvasni :)

(#422) aryes
"azóta nem volt olyan jó könyvolvasó progim, lehet ez is visszatart."
(#420) TomWexX
"Mondjuk 4,7"-on a pdf annyira nem kényelmes, már sok e-book olvasó appot kipróbáltam de mindegyikben volt valami kényelmetlen. Leginkább túl kicsik a karakterek..."

Mindkettőtöknek ajánlom EZT a droidos e-book reader progit. Nagyon sok formátumot kezel és aprólékosan konfigurálható. (többek között a betűméret is)

(#424) TomWexX válasza duvi (#423) üzenetére


TomWexX
addikt

Köszi, feltettem, de ez az app nem látja a pdf-et. Annyit kiderítettem hogy kell vmi pdf plugin, de viszont olyat most így hirtelen nem találtam.

A régi gyűrűk ura könyvnek konkrétan szebb borítója van mint az új kiadásnak. :N
'81-es Balaton... Szép idők voltak azok, igaz akkor én még csak terv voltam. :D

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#425) duvi válasza TomWexX (#424) üzenetére


duvi
nagyúr

A PDF az egyetlen ismertebb formátum , amit alapból nem kezel. Viszont PDF olvasásra, minden okostelón van célprogram. Ezen kívül ott van a Calibre, amivel átkonvertálhatod a neked tetsző formátumokra az ebookjaidat.

(#426) TomWexX válasza duvi (#425) üzenetére


TomWexX
addikt

Próbáltam már a konvertálást, de nem igazán volt hatásos, pl az oldalakat rendesen összekutyulja olyankor, a pdf olvasóknál pedig a szokásos problémával találkozok: kicsik a karakterek. :N

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#427) duvi válasza Aryes (#403) üzenetére


duvi
nagyúr

aryes kolléga! Eltelt a +1hét. Mik a hírek az Mi2S-el?
Remélem már bőszen tesztelgeted az új versenyzőt! :)

(#428) Aryes válasza duvi (#427) üzenetére


Aryes
nagyúr

Sajnos nem. Állítólag már úton van hozzám, kedd magasságában várható... :(

(#429) duvi válasza Aryes (#428) üzenetére


duvi
nagyúr

Szurkolok neked a keddi napra! A kedd egy álomszép nap lesz :K

(#430) Aryes válasza duvi (#429) üzenetére


Aryes
nagyúr

A próféta szóljon Belőled! :) Sajnos azóta sokat olvastam utána a telónak és már most tudok vagy 4 hibájáról, ami miatt elég kellemetlen lesz használni a mostani telóm után. Remélem lesz cserébe sok pozitív dolog, főleg amikre számítok, hogy ellensúlyozzák. :)

(#431) duvi válasza Aryes (#430) üzenetére


duvi
nagyúr

Mint tudjuk, tökéletes teló nincs :N . Mi ez a 4 probléma az MI2S-el?

(#432) Aryes válasza duvi (#431) üzenetére


Aryes
nagyúr

- Hibás a híváskezelés, nem jelzi a foglalt és a várakoztatott hívást, csak szétkapcsol
- Nincs rajta fizikai home gomb, amit a samsungon hívásfogadásra tudok használni
- Nem bővíthető a belső memóriája
- A negyedik most nem jut eszembe :)
Talán az, hogy sok samsung feature hiányozni fog, végülis szeretem a táccsvizt, csak idegesít a sok korlátozás.
Az s3 mini olyan SOC-ra épül, hogy nincs rá teljes értékű főzött rom, csak bughalmazok, a garancia miatt meg nem is mertem rootolni, itt viszont van hivatalos rootolt rom, hivatalos CM meg AOKP a snapdragon proci miatt. A belső memória gondra meg rendeltem egy 10Ft-os nagyságú OTG-s microsd olvasót, amit kulcstartóra is lehet fűzni. ;]

(#433) duvi válasza Aryes (#432) üzenetére


duvi
nagyúr

-Hát a felsoroltakból talán a "Hibás a híváskezelés" rész, ami igazán hibának minősülhet. Bár ha belegondolok, így se úgy se tudja felvenni az illető. Cserébe kijelzi a másik félnek, hogy kerested (szolgáltatói sms)? Lehet tudni, hogy mi okozza? Talán egy új rom segít ezen.
-A fizikai gombbal és a memória bővíthetőséggel tisztában voltál. Ezért igazságtalan most ezeket felróni az MI2S-nek ;) Egyébként eleinte én is "fáztam" a fizikai gomb hiányától, de kb. két hét alatt megszoktam :) Az OTG-s microsd olvasót én is láttam, több fórumon is belinkelték. Jó áthidaló megoldás lesz ez neked is :K !

(#434) Aryes válasza duvi (#433) üzenetére


Aryes
nagyúr

Megjött! :) Örülök, mint egyszeri lyány a szombati buli után. ;] Zajlik az ösmerkedés.

(#435) leslieke válasza Aryes (#434) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Grat! :K

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#436) duvi válasza Aryes (#434) üzenetére


duvi
nagyúr

"A próféta szóljon Belőled!" Elég ha az avataromra nézel... :D Gratula :C !
És most csupa szépet gondolunk az új telódról ;) ! Várjuk majd a beszámolót!

(#437) Aryes válasza duvi (#436) üzenetére


Aryes
nagyúr

De még nincs kedd! Ki tudja, milyen lesz a keddem? ;]

(#438) duvi válasza Aryes (#437) üzenetére


duvi
nagyúr

Kapsz még egyet a késlekedés miatt :DDD

(#439) consono válasza Aryes (#434) üzenetére


consono
nagyúr

Zsír! :) Jó ismerkedést!

"In God we trust. All others must bring data"

(#440) TomWexX válasza Aryes (#434) üzenetére


TomWexX
addikt

Grat! Sok szerencsét hozzá! :) Melyik verziójú MIUI van rajta?

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#441) Aryes válasza TomWexX (#440) üzenetére


Aryes
nagyúr


Frissítettem a xiaomi.eu-ról egy multilang verzióra.

[ Szerkesztve ]

(#442) TomWexX válasza Aryes (#441) üzenetére


TomWexX
addikt

4.1.1? :F Szerintem van már rá újabb verzió is. Vagy tévedek?
A miui verzió mondjuk egészen friss, 6-hó 13-ikai...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#443) Aryes válasza TomWexX (#442) üzenetére


Aryes
nagyúr

A miuiandoid.com-ról ez jött le mint legfrissebb multilang rom. Egyelőre így is annyi plusz feature van a telón az előzőhöz képest, hogy pillanatnyilag nem érzem égető hiányát egy újabb romnak. :C
Az eredeti angol-kínait is frissítettem még rögtön az elején, de az is 4.1.1 volt talán, én is furcsállom, de ez van. CM romból talán van már újabb, de úgy olvastam az MI3-akra kihiozott 4.3 romokban nem sok köszönet van, hemzseg a bugoktól, úgyhogy egyelőre élvezem amim van. Működjön jól, akkor nem kell frissebb. :N
Érdekes ez a miui, csomó isteni beállítás van benne, de a naptára pl olyan gagyi a samsunghoz képest, hogy le kellett szednem a play-ről a google naptárat. :Y Kínlódtam egész délután, hogy valahogy ismerős környezetet tudjak rajta kialakítani, már a fejem is fáj tőle... Egyelőre dúl a love, majd írok még később.
A kamerája egész tűrhető, de hanyatt mondjuk nem estem tőle. A samsungétól azért fényévekkel jobb.

(#444) TomWexX válasza Aryes (#443) üzenetére


TomWexX
addikt

A miui elsőre nekem is baromi fura volt, de mióta ráállt a kezem, azóta semmi más android verzió nem érdekel. P6-ra most jelent meg a kitkat, de eszem ágában nincs a miuit lecserélni rá. :) Annyi jó ötletes beállítás van, olyan faszán testre szabható és annyira szép a kezelőfelület, hogy a mai napig imádom. Csak sajnos itt P6-on nemigen van rá frissítés, na nem mintha lenne valami baja, de ismerve magamat, egy idő után elkezdek majd unatkozni. :) Egyébként én is a gugli naptárt használom, ha kíváncsi vagy a miuival kapcsolatban bármire, kérdezz nyugodtan, én már bő fél éve csak azt használom, így már rájöttem jópár tippre/trükkre.

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#445) consono válasza TomWexX (#444) üzenetére


consono
nagyúr

Előbb vagy utóbb úgy tűnik mindenki eljut ide :) Szerintem is a MIUI az egyik legjobb droidos GUI, jól gondolták tovább az iOS felületét.

"In God we trust. All others must bring data"

(#446) Aryes válasza TomWexX (#444) üzenetére


Aryes
nagyúr

Köszönöm, de én mindig először próbálkozom, aztán keresek, ez legtöbbször sikerrel jár. Ha nem, majd kérdezek. ;)
Egy bajom van, hogy nagyon keveset bír az akksija. 2,5 óra kijelzőidő után 20%-on vagyok... Ugyanígy használtam a minit és 5-7órát bírt. Ez így elég durva. Energiagazdálkodás folyamatosan normálon van, energiatakarékos leveszi a max fényerőt és kint nem látom. :(

[ Szerkesztve ]

(#447) duvi válasza Aryes (#446) üzenetére


duvi
nagyúr

"nagyon keveset bír az akksija. 2,5 óra kijelzőidő után 20%-on vagyok"
Kb. ue. a hardver van a P6-ban, mint az MI2S-ben. IPS kijelző (4,3 vs. 4,7), HD felbontás, négymagos proci (bár a tied jobb) , 2000 mAh-s lítium aksi. MOST 4-5 óra kijelzőidőt produkál a P6. Kellett hozzá pár hét és töltési ciklus, hogy beálljon ez az érték! Ezen kívül erősen ajánlom a nem használt Google appok letiltását az alkalmazás kezelőben! A Google+ például az egyik legsunyibb app az egész kugli garnitúrában. Ha nem tiltod le, akkor hajlamos rendszeresen elindulni a háttérben és szívja az aksit ezerrel :W . Nálam intelligensre van állítva az energiakezelő és kb 2 napot bír a teló. (Tartós-Intelligens-Normál opciók vannak) Nálad csak két lehetőség van? Normál és energia takarékos?

(#448) Aryes válasza duvi (#447) üzenetére


Aryes
nagyúr

Energiatakarékos / Normál / Maximális
Ezek a módok vannak nálam. Gugli szemétből nem sok van, g+ sincs, viszont van millió miui processz a háttérben, amikről nemtom mi micsoda. Fura, de tiltani szinte semmit nem lehet.

(#449) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Ennyi baj van a droiddal? :DDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#450) s4tch válasza Aryes (#448) üzenetére


s4tch
veterán

Root van ezekre egész könnyedén, onnantól a greenify megoldja a fölös appok hibernálását. Nekem az Xperia P greenify-jal kiegészítve kb. másfélszeres, néha kétszeres akksiidőt produkál. A fizetős verzió is olcsó, azzal lehet rendszerappokat is hátravinni vokálba :D A Titanium Backup mellett talán a leghasznosabb olyan droidos program, aminek különösebben nincs is alternatívája.

(#449) leslieke: :C Na ja, néha unom én is. Egy jóbarátom első okostelefont keresett, BB Z10-et ajánlottam neki, imádja. Lehet, hogy nekem is az lesz a következő, már egész jó áron lehet kapni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.