- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
Aktív témák
-
ijjájom
tag
válasz
Geri Bátyó #27798 üzenetére
Hát csigát még én sem ettem, de szerintem ki is fogom hagyni!
- Igen a nasit kéne elhagyni, de tévézéskor néha olyan jólesik egy kis szotyizás. A csipszeket nem szeretem, a lányom viszont imád sütni, és majd mindennap készít valami ínyencséget. Mondjuk nem eszek sokat belőle, mert nem is jut!Sokan vagyunk! Igazságosan el kell osztani!
Lehet, hogy kicsit sportolni kellene. Szoktunk túrázni, de ez most a lábujjam állapota miatt egy idő óta lehetetlen. Remélem rendbejön hamarosan, akkor aztán ismét megmászom a Zengőt! Még a fiatalok is kipurcantak a meredek kaptatón, elég jól bírtam!! Tudod nem vagyok kövér, csak a súlyomhoz képest alacsony vagyok!(U)Moonlight:[/U (/U): Te ne szólj semmit! Neked jó, mert ehetsz korlátlanul!! Lehet, hogy fele annyit eszek, ez alkati kérdés és mint Geri Bátyó említette, a kor is beleszámít. Mármint nálam is, de az vigasztal, hogy koromhoz képest nem vészes, arányosan eloszlik, de láttam már olyan fiatal csajokat, akik szétfolytak. Jön a tavasz, ráállunk az egészségesebb étkezésre. Sajnos ami egészséges, az mind rohadt drága!
Küldök Nektek pár kilót!!! -
Geri Bátyó
addikt
válasz
ijjájom #27780 üzenetére
Hopp, most látom, hogy mi a játék!
Kedves hölgyek és asszonyok!
Évtizedeken keresztül azt láttuk, hogy a sport és a nőiesség összeférhetetlen, de ez a téveszme mostantól tényleg a múlt! Ezzel a magassarkú, stoplis futballcipővel, már az egyik legférfiasabbnak tartott sportban is kihangsúlyozhatja nőiességét!
Aki ilyet visel, az mostantól a sportpályán is igazi nőnek érezheti magát! -
Geri Bátyó
addikt
válasz
ijjájom #27791 üzenetére
Sajnos semmi mákost nem tudok megenni. Időnként nem bírom ki és csak azért is, de utána 1 napig teljesen kivan az emésztőrendszerem (gyomor, belek, minden görcsöl).
Amúgy én nem tartom finnyásnak magam.Az, hogy a karalábé és az ananász nem ízlik megfőzve, csak nyersen, szerintem belefér. Ezeket leszámítva, nem nagyon jut eszembe semmi, amit ne ennék meg. Mondjuk a csigát még nem kóstoltam.
Én a testalkatomat nézve mostanában eléggé vékony vagyok. Mindig sportos alkat voltam, de idegből lefogytam több, mint 10 kilót és mivel vacakol a gerincem, korlátozottan tudok sportolni, így nem jön vissza.
A 180cm-es magasságomhoz jelenleg 75kg vagyok (régebben 86 voltam).
Korábban volt rajtam 1-1.5kg fölösleg, de egységesen eloszlott rajtam, így nem lehetett észrevenni. Most alapvetően szikár vagyok (lehet, hogy ebbe már az életkorom is beleszól), de van rajtam kb. 0.5kg, viszont az kizárólag a hasamon/derekamon. Mondhatjátok, hogy hiú vagyok, de ez bizony zavar.Fogyáshoz: A nővérem úgy szokta csinálni (hízásra hajlamos), hogy odafigyel a nassolásra - lehetőleg elkerüli - és vacsorára gyümölcsöt és/vagy joghurtot (szigorúan natúr!), vagy kefirt eszik. Ezt leszámítva pont azt és annyit eszik, mint máskor. 3-4 hónap alatt 10 kiló mínusz.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #27795 üzenetére
Akkor én nagyon jó lehetek! Meg te is!
A kislányod pláne!
Ijjájom Ha már mosogatni tudsz, akkor oké!
Körömlevétel??? Juuuujjjjj.....! Kész horror!
Mennék én látogatni, csak egy kicsit messze vagy.
Ha fogynom kéne, én úgy csinálnám, hogy eszek, mint eddig, csak feleannyit. De gondolom, nehéz megállni, ha előtted egy jó nagy tál rántott izé, vagy bármilyen kedvenc kaja. Én a sütinek, tortának, csokinak nem bírnék ellenállni. Puncspudingos rumos-csokis tortácska (ez a specialitásom!), ide veled! -
ijjájom
tag
válasz
moonlight115 #27792 üzenetére
Jó Neked! Én kicsivel több vagyok, mármint magasságban, 164 cm, a súlyom fénykoromban 58 kg volt, ami ideális volt akkor. Most lehet, hogy nagyon csonti lennék! Sajnos majd egy huszassal, na jó!! Húsz kilóval több vagyok, de olyan arányos, mint amilyen aranyos!! Tudod! Hát ez van, az évek, a gyerekek, ha azt számolom, minden gyerek után 4 kg többlet! Próbálnék fogyni, de amint elkezdek fogyizni, rohadt éhes vagyok egyből. Amúgy nem eszem sokat. Most sajnos a henyélés itthon, már több mint két hete...
Igen! Mákod van, azért jár oly rugóra az eszed, főleg, ha a mákot eszed!!!Köszi kérdésed, a tornák jók, már tudom használni a kezem, annyira, hogy rendesen írok, mosogatok, de vannak olyan dolgok, amik nehezen mennek. Pl. nem tudok emelni annyit, nem nagyon tudok az arcomhoz nyúlni, szóval itt vannak még gondok, de javulóban vagyok. 16.-án műtenek a körömbenövés miatt, leveszik a körmöm! Szóval halmozom az élvezeteket!!! Nem jössz meglátogatni???
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #27794 üzenetére
A feleségem 165 centi magas, és 70 kiló volt, amikor megismertem. Fájintos, pont jó. Igen ám, de fénykorában elérte a vágósúlyt, 104 kilóra hízott. Ettől persze még szerettem.
A lányom 160 centi, 42-45 kiló közt ingázik.
Én viszont ideális pasas vagyok. 168 centi, 65-66 kiló.Aki picinek tart minket, az nem tudja az örök igazságot, mely szerint a jóból csak keveset adnak.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #27792 üzenetére
Ha 145-150 centis vagy, pont jó az 50 kiló.
-
moonlight115
őstag
-
ijjájom
tag
válasz
Geri Bátyó #27790 üzenetére
De finnyásak vagytok fiúk! Azt hittem ez olyan csajos kiváltság! A párom zsörtölődött húsvétkor, hogy a lányok a finom házi sonkáról azt az 1 cm-es zsírt is leszedik. Persze én is leszedtem. Nem bírom a zsírosat, műtöttek is epével, tehát felmentésem van, de a gyerekek meg rám fajzottak!D
A párom sokáig nem ette meg a tökfőzeléket és a zöldbabot, aztán mellettem rászokott, mert a tököt nem nagyra gyalulom, a zöldbabot meg zsengén szedtem mindig le!!
Lehet, hogy ettél fás karalábét, azért van rossz élményed!
A tesód meg nem szerette a mártást, hát azt sok gyerek nem szereti, mert hányásízű, még ránézésre is olyan. Nálunk már mindenki szereti, mondjuk isteni vadas receptem van!! A mák pedig nagyon hasznos!
"A MÁK magnéziumban gazdag, lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a magas vérnyomást, megelőzi az embóliát, trombózist. A vér koleszterinszintjét normális szintre állítja. Fokozza a szervezet védekezőmechanizmusát, jótékony hatású a sebek gyógyulásában, növeli a szellemi teljesítőképességet. Csontozatunk első számú gyógyszere."
Amúgy semmilyen mákost nem tudsz megenni???? -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #27784 üzenetére
Van ez így, én is tudom!
Minden esetre megpróbáltam.
Nekem is van olyan zene, amit egész egyszerűen nem tudok megemészteni.Ha már emésztés, akkor a pacal nem kedvelését én is megértem, dacára annak, hogy én szeretem. A mákosgubával viszont furcsán vagyok, mert bár szeretem, rosszul leszek tőle (nem bírja a gyomrom a mákot).
A csülökpörkölt is tud jó lenni, de annak az a feltétele, hogy a bőrt és az alatta lévő zsírt ne főzzék bele.Én a karalábét nem tudom megenni semmilyen főzött formában, csak nyersen. Ugyan ez igaz az ananászra is.
Érdekes viszont, hogy régebben nem szerettem a karfiolt, most viszont minden elkészítési módon igen. Ez engem is meglep.A nővérem még mókásabb. Fiatal korában csak akkor ette meg a vadast, ha lemosták a húsról a mártást (pedig a mártás a lényege az egésznek). Most húsvétkor anyukámnál voltunk és a nővérem kifejezetten azt kérte, hogy vadast főzzön!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #27782 üzenetére
Sajnos nem tudom megszeretni a Faith No More-t.
Nem szeretem a csülök pörköltöt, a mákosgubát, a pacalt, pedig biztos jó. Valahogy így vagyok ezzel az együttessel is. -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Geri Bátyó #27782 üzenetére
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #27779 üzenetére
Az Evanescence nekem is a kedvenceim közé tartozik!
A New Ordertől viszont a hideg rázogat.Már új korában sem tetszett!
A Faith No More-t viszont ne add fel, mert nagyon komoly zenei tudásuk van!
1989 [link]
1989 instrumental [link]
1992 [link]
1995 [link]
1997 [link]
Ezután sajnos feloszlottak!Más. Hogyha tetszik az Evanescence, akkor a másik kedvencem, a Lacuna Coil is tetszeni fog.
Itt az Apocalyptica egészül ki az énekesnővel [link]
Ez pedig a tavaly megjelent albumról van [link]
Amúgy az énekesnőnek (Cristina Scabbia) nemcsak jó hangja van, de eléggé mutatós is[link], pedig elmúlt 40 éves!
-
ijjájom
tag
No komment!
-
ijjájom
tag
válasz
Vakegérke #27775 üzenetére
Sírós a kisbabája? Nem tud éjjel nyugodtan aludni? Talán a hasa fáj? A sok sírás megszüntethető az új kikísérletezett kaktuszcumival! Tele vitaminnal, aminek a felszívódását felgyorsítja a szájban kialakult gyorsabb vérkeringés. Higgye el, hogy gyermeke nem fog sokáig sírni, ha ezt a fajta cumit használja. Többféle ízesítésben kapható /tuna, kaktuszfüge, indián füge/! Most rendelje meg, ne habozzon, gondoljon a nyugodt éjszakákra!!!
Ezt segítsetek eladni!!!
Amúgy sziasztok!!!!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #27778 üzenetére
-
Geri Bátyó
addikt
Szia Mindenki!
Jól eltűntem mostanában, de most kaptok tőlem némi zenét. [link]Más. Szintén zene, de van benne egy kis érdekesség.
1989, forradalmi zene és hangzás. [link]
1995, agymenés. Konkrétan megbolondult az énekes, de ettől még jó zene. [link]
Röviden és tömören, ez itt az elmebaj tökéletes példája! -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #27776 üzenetére
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #27770 üzenetére
Kedves Ebtulajok!
A kutya-kozmetika és a kutya-hotel után itt van kedvence számára az, amit mindig hiányolt, az eb-vonat! Ebadta ebe végre utazhat, akár többedmagával is, méghozzá ebső osztályon. Senki nem fog neki beugatni, ha kutya jó kedve támad és ugatva dícséri meg a felszolgáló agár-lány farát, miközben az éppen az ajándék velőscsontot osztja szét az ugató közönség között. Természetesen nem kívánhatjuk, hogy házi kedvencét magára hagyja: amennyiben vele szeretne utazni, megteheti, a poggyászkocsiban, méretre szabott ketrecben és természetesen szájkosárral az arcán. Míg ön ebül van, addig kutyájának garantáljuk, hogy kutya jól fogja érezni magát egész úton.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Eladó egy villanymeghajtású mozdony. Különlegessége abban rejlik, hogy mint látható, sok nemesi kutyabőrrel van bevonva.
Kétféle használatra javasolnám megvételét.
1. Vállalati nagykutyák érzékeltethetik vele önmaguk nagyságát.
2. Kutyuskájuk otthonos utaztatására. Határozott előny, hogy ha valaki elküldi őt az anyjának a... szóval oda, mert mondjuk lepisilte a cipőjét, az illető úgy gondolhatja, hogy nem pusztába kiáltottak voltak szavai.Tessék, ezt is el kéne adni:
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #27773 üzenetére
"(ajánlott adag: naponta egyszer bevinni az udvarról), "
Egérke Nehommán kifogjon rajtad ez a cuki lokokutya!
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #27763 üzenetére
Kedves uram! Igen, Ön! Van önnek macskája otthon? Persze hogy nincs, mert mindig elkóborol, odatesz a sarokba, mindenféle gond van vele. De nézze csak meg ezt a csodálatos Ferró-macskát! Először is 40000 évre meg van oldva az ön és kedves családja szervezetének napi vasbevitele (ajánlott adag: naponta egyszer bevinni az udvarról), továbbá hihetetlen előnye, hogy ha megszólal, nem csak halk miákolás lesz hallható, hanem szomszédok szőrzetét égnek állító nyikorgás! Nem csavarog el, nem kér enni, mosdatni, fésülgetni sem kell, sőt, vele (ha megnősült) révbe ért életének hajóját alaposan le is horgonyozhatja (odaláncolja az asszonyt). Na mit szól, hát nem visszautasíthatatlan ajánlat? Ocsóért megszámolom önnek.
Úgy érzi felesége túl sokat nézi a sorozatokat, de képtelen ezt kézzel foghatóan bizonyítani? Ezzel a számlálós készülékkel minden problémája egy csapásra megoldódik, amint bekapcsolja, elkezdi az időt mérni. Beépített kamerája (a képen nem látszik, ez rejtett funkció) segítségével az is beállítható, hogy csak a valóban nézett idő legyen felszámolva, továbbá a készülék képes az előtte ülő személy felismerésére is, így akár több személy is mérhető vele egyszerre. Digitális számlálója a technika csodája. Ugye hogy megéri! -
Vakegérke
félisten
válasz
Viszketőport a bocskorodba!
Reggel óta gondolkodom, hogy miként tudnám eladni ezt a szörnyűséget, de semmi ötletem nincs. Nem adom fel, váratlanul fog bevillanni az ötlet. -
netpeti98
addikt
Bolondhirdetések!
Lesz mit eladni megint.Üdv netpeti98
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #27769 üzenetére
SZMÁJLI eladó!
Eladó a Vigyorbugyor magazin győztes szmájlija! Ezzel a mosollyal garantáltan bekerül a Mónikasóba!
Fogorvosi kampánycélokra kiváló: Íme, a konkurencia áldozata!
Fogkrémgyártó cég reklámarca: 20 év a hagyományos fogkrém bűvöletében...!
Vegye meg még ma, különben élete végéig kísérteni fogja az elszalasztott lehetőség képének rémsége!Új eladnivaló:
-
Picike8
aktív tag
Hajrá! -
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #27765 üzenetére
Lassú a számítógépe?
Cserélje le erre! Ez a szuper készülék mindent tud, amire csak vágyik! Akármennyit internetezhet, vagy pasziánszozhat vele, nem fog lefagyni! A forradalmian új ház-kiképzés, és a különleges rezes hűtőszálak bordázata miatt a gépe olyan gyors lesz, mint Bangó Margit! Ezt a konkurensek csak sokkal drágábban tudják, de ha ön most hívja ezt a számot, most akciósan, 894 359 Forintért juthat hozzá. Sőt, ha most azzon tárcsázza a képernyő alján látható telefonszámot, mi ajándékba adunk hozzá egy billentyűzetet, magának csak a csomagolási díjat kell kifizetnie! Rendelje meg most!
Lassú a számítógépe?
Cserélje le erre! Ez a szuper készülék mindent tud, amire csak vágyik! Akármennyit internetezhet, vagy pasziánszozhat vele, nem fog lefagyni! A forradalmian új ház-kiképzés, és a különleges rezes hűtőszálak bordázata miatt a gépe olyan gyors lesz, mint Bangó Margit! Ezt a konkurensek csak sokkal drágábban tudják, de ha ön most hívja ezt a számot, most akciósan, 894 359 Forintért juthat hozzá. Sőt, ha most azzon tárcsázza a képernyő alján látható telefonszámot, mi ajándékba adunk hozzá egy billentyűzetet, magának csak a csomagolási díjat kell kifizetnie! Rendelje meg most!
Lassú a számítógépe?
Cserélje le erre! Ez a szuper készülék mindent tud, amire csak vágyik! Akármennyit internetezhet, vagy pasziánszozhat vele, nem fog lefagyni! A forradalmian új ház-kiképzés, és a különleges rezes hűtőszálak bordázata miatt a gépe olyan gyors lesz, mint Bangó Margit! Ezt a konkurensek csak sokkal drágábban tudják, de ha ön most hívja ezt a számot, most akciósan, 894 359 Forintért juthat hozzá. Sőt, ha most azzon tárcsázza a képernyő alján látható telefonszámot, mi ajándékba adunk hozzá egy billentyűzetet, magának csak a csomagolási díjat kell kifizetnie! Rendelje meg most! -
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #27763 üzenetére
VASMACSKA eladó!!!
Megszökött a macskája? Sebaj! Vegyen helyette vasmacskát! Ez nem kóborol el, nem nyivákol kajáért, nem pisil be, nem dörgölőzik, és ugyanúgy simogathatja, mint a régi cicáját, csak ez nem fog dorombolni (továbbfejlesztett, dorombolós típus fejlesztés alatt!).
Egérfogásra viszont kiválóan alkalmas. Ha meglát egy gonosz egeret, csak lecsapja vele, és kész.
Szőre nincs, teljesen csupasz, kefélgetni se kell (kivéve, ha igénye van rá, kívánságra gyártunk kifordítható, belül valódi perzsacica szőrrel borított vasmacskát, de ez már a full extra kategória, feláras!).
A képen látható vaslánc esztétikus kiegészítője a macskának, de ha odaláncolja egy széklábhoz, addig kefélgetheti, ameddig csak akarja, tuti nyugton marad.
Termékünk tartós, nem holmi műanyag vacak, valódi vas, elnyűhetetlen!
Az első öt megrendelőnek grátisz rozsdavédőszert mellékelünk, és tagságot a vasmacskafanok klubjába, ahol évente vasmacska szépségversenyt rendeznek, fődíj egy fakutya!Megrendelhető itt: ferrocat@siccmail.miau
-
Vakegérke
félisten
No, akkor kezdem a játékot. Ezt hirdessétek meg eladásra:
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #27761 üzenetére
Na igen. Van ahol ilyen a hóvirág.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #27759 üzenetére
Az eper kilója pillanatnyilag 1.280 jó magyar pénz. Nehogymár elvigye a macs!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #27757 üzenetére
Miskóciában havas, nálunk meg "sima" eső eseget. A mocsok kivárta, hogy elinduljak vásárolni, és rázendített. Ahogy hazaértem, máris lecsitult, csöndes esővé vált.
Mi az, hogy leszünk? Nálam a bolondság alapállapot.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #27755 üzenetére
Akkor ezt meg is beszéltük. Hirdetünk majd, mint a bolondok.
Aki még nem játszott volna ilyent velünk, azoknak idézem a játékszabályt."Lényege: Valaki belinkel egy képet mittudomén egy TVről/mobilról/járgányról/akármiről, és a többieknek meg egy minél bolondosabb hirdetést kell írniuk."
-
geprombolo
őstag
válasz
ijjájom #27754 üzenetére
Gyógyulást neked!
Azért az nagyon gáz, hogy a mostani fejlett orvostudomány nem tud mást, csak faragni, meg kapirgálni (na meg mérgezni, lásd kemó). Nem hiszem el, hogy ilyen esetekben nem létezhet más, mint kiszedni, levágni, kaparni. Ilyet egy jó kőfaragó mester is tud!
(természetesen nem állítom, hogy az orvostudomány semmit nem ér, mert rengeteg ember életét mentik meg naponta).
játék:
Támogatom a Bolond hirdetéseket, amúgy is április a bolondságok hónapja, tehát hétfőn hajnaltól tolhatjuk, mint a bolond! -
ijjájom
tag
válasz
moonlight115 #27753 üzenetére
Köszi, most regisztráltam is már! Lépek is, jóéjszakát!!
Megpróbálok kérdésemre válaszokat!!!
-
ijjájom
tag
válasz
moonlight115 #27751 üzenetére
Köszi! Majd megpróbálok összehozni belőlük valamit, de azért csúcs, hogy nem mondták! Húsvét után megyek varratszedésre, talán kinyögnek valamit akkor! Addig is csinálok valami gyengített változatot, a könyökömön nem érzem, hogy fáj, de ha mozgatom, akkor az ujjaim fájnak! Na mindegy, majd túl leszek ezen is!! Köszönöm szépen! Aranyos vagy!!
-
ijjájom
tag
válasz
moonlight115 #27749 üzenetére
Rá lett írva a zárómra, hogy tornáztatni, meg mondta is a doki, csak azt felejtették el közölni, hogy hogyan tornáztassam???
-
ijjájom
tag
válasz
moonlight115 #27742 üzenetére
Eddig nem tudtam beszélni!!
Már óvatosan pötyögtetek is az ujjacskáimmal, sajnos a tenisztől eltiltottak örök életemre, sajnos! Nem is tudom mi lesz velem, ha nyerek a lottón! Valami más kevésbé veszélyes úri sportot kell keresnem!
Különben nem fáj, csak a seb húzódik, nem tud fájni, mert a csontról, miután megszabadították az ín és izomeredést, lekaparták a cuccost, csont kicsőrösödését, csonthártya, idegek! Szóval most már csak gyógyulnom kell!! -
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #27745 üzenetére
Ühüm (ahogy a drága földrajztanárom mondaná)
-
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #27743 üzenetére
Egy minek?
-
Vakegérke
félisten
Már eladva, anevemearl "Szupermegapofaklíner" néven forgalmazta.
-
moonlight115
őstag
válasz
BomiBoogie #27724 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
BomiBoogie #27728 üzenetére
Az egész hirdetősdi itt zajlott le egy játék részeként, és ez így lesz áprilisban is, ha ezt játsszuk majd. Nem ártunk vele senkinek, "kerítésen belül" maradunk.
Részemről támogatom Picike8 javaslatát.
Szerk: Olyan képet mutatsz a hirdetésedben, amilyent csak akarsz.
-
Vakegérke
félisten
válasz
BomiBoogie #27726 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
BomiBoogie #27724 üzenetére
Itt másról van szó. Értelmetlen tárgyakat, használhatatlan eszmei termékeket kell eladni. Hirtelenjében nem tudok ilyesmit mutatni, de keresem. Játszottunk már ilyent.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Picike8 #27723 üzenetére
Hülyétkapokazapróktól téma van már.
Erre speciális szabályok vonatkoznak. -
Picike8
aktív tag
válasz
geprombolo #27722 üzenetére
Bolond hirdetéseeek!
Nem ide tartozik:
ZeneZaj, vicces klippel: [link] -
geprombolo
őstag
Nem vagyunk kihalva, végre rendszeresen benézek, de ha senki nem ír, akkor nincs mire válaszoljak. Ja, és van valakinek valami javaslata a jövő havi játékra?
-
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #27719 üzenetére
Ja, tudom, hogy hogy van.
Amúgy a 3. kedvenc sorozatom. Én TV-n nézem, mert ingyé' jön az HBO. -
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #27717 üzenetére
Ez az HBO-s Terápia? Elnézést, telefonon nem tudom megnézni, nem nyitja meg a videót?
-
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #27715 üzenetére
vagy már az új játékre/hónap elejére/fizura várunk?
-
Picike8
aktív tag
Ki vagyunk halva?
-
moonlight115
őstag
Egy kis karibi hangulat: [link]
-
geprombolo
őstag
válasz
BomiBoogie #27710 üzenetére
Nagyon hasznos volt, köszönöm még egyszer, a linket megtartom, még szükség lehet rá.
-
geprombolo
őstag
válasz
BomiBoogie #27710 üzenetére
Köszike.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
geprombolo #27709 üzenetére
Pest jó, ha csak ott mozogsz belül, nem lesz gond. Sasold ezt:
http://logout.hu/cikk/kozossegi_hoterkep/teljes.html -
geprombolo
őstag
Gyerekek, valaki sürgősen mondja meg nekem, hogy Pesten milyenek az útviszonyok, járhatóak-e az utak (autóval), stb. Mennyire jegesek, sózzák-borsozzák-e, stb. Fontos volna, köszi
-
Picike8
aktív tag
válasz
geprombolo #27706 üzenetére
Köszönöm az üdvözlést, és máris folytatnám a játékot.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisfiú. Ez a kisfiú nem is kisfiú volt, hanem lázadó tizenéves. Az arcát faggyúmirigygyulládások (pattanások) borították. A nyári melegben csak poshadt a szobájában, és a gépe előtt ült. A ventillátor fújta rá a negyven fokos levegőt. Ám egyszer csak... bzzzz... a propeller apróra darált egy legyet.
A fiú úgy gondolta, hogy ezt meg kell osztania a riválisával iwiwen. Az alábbit írta ki:
Tóth Alexandernek és testvérének, Tóth Dzsesszika Dzsenifernek: Haha, az én ventillátorom ki tud nyírni egy legyet!
A fiú csak ült, és élte a közösségi életét, amikor megpillantotta az alábbi képet.
Annyira megörült, hogy felkapta az ollóját, és nekiesett a monitorjának.Új szavak: gombapörkölt, kaktusz, árkád, járókeret, fikusz
-
Picike8
aktív tag
Üdv Nektek,
volt egyszer, hogy benéztem, de utána eltüntem, mert nem volt internet, költöztünk stb.
Szóval a kellemes légkör miatt gondoltam, hogy visszatérek. Mit játszunk? -
moonlight115
őstag
válasz
BomiBoogie #27703 üzenetére
Nem rossz!
Én ezt szoktam hallgatni, úgy 2-3 naponta. Varázslatos hatása van.Próbáljátok ki! Izgalmas, felemelő, megnyugtató...Mindezt egyszerre!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
geprombolo #27699 üzenetére
Ha már komolyzene, ezt pár hetente meghallgatom.
-
moonlight115
őstag
válasz
Már láttam ezt, de jó volt újra megnézni!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Hú, ezt kár lett volna kihagyni, köszönöm az élményt.
Aktív témák
lo ...
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest