Hirdetés
Aktív témák
-
ijjájom
tag
válasz Dreamweaver7 #27374 üzenetére
Hoppá! Csatlakozhatok???
[ Szerkesztve ]
A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27382 üzenetére
Isztambulba kellett utaznom üzleti ügyben. Nagyon sajnálom, hogy karácsonyra nem lehetek otthon. Nem gondoltam volna, hogy az időjárás ilyen zordra fog fordulni, hogy nem fogad egy repülőtér sem gépeket. Amikor elindultam még esett az eső.
A barátom biztosan nehezményezni fogja, hogy nem töltjük együtt az ünnepet. Az sem kizárt, hogy mire hazamegyek, még a fenyő sem lesz feldíszítve. Nagyon szomorú vagyok, hogy így alakult, szerintem az ördög keze van a dologban!
Ha ezt most párom mélyen hívő szülei tudnák, biztosan pálcát törnének felettem, hisz, nem igazán tudtak elfogadni.
Megpróbálok nem idegeskedni, inkább - szerencsére net van - a barátaimmal a logout-on játszok egy kis szójátékot, amíg a repülőtéren kell vesztegelni.cserebogár, tanga, kertésznadrág, sóbarlang, édenkert...
[ Szerkesztve ]
A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27392 üzenetére
Elolvastam a szavakat! Rájöttem, hogy szinte tehetetlen vagyok, mint Newton törvénye!
Eközben nagy kacagás közepette terelgettem a libákat a rétre!
Arra gondoltam, hogy holnap bemegyek a városba, és tágítom tudásomat. Végigsétálok a forgalmas utcákon, beülök egy kávéra, esetleg a múzeum is szóba jöhet!
Oda úgyis ritkán jutok el!
Ebben a pillanatban fergeteges sebességgel rohant el mellettem a falu bikája. Elfelejtettem, hogy csak a nagy tölgyig vihetem ki a libákat, még jó, hogy nem én voltam a célpontja!lámpa, toronyugrás, üveg, kalapács, pelenka
[ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz Vakegérke #27390 üzenetére
Oké! Vettem a lapot Vakegérke! De hiába jelöltem be azoknál a bizonyos szavaknál a félkövéret, sajnos ugyanúgy adja le, de a Tiéteket is!!! Nem tudom, lehet, hogy elállítottam valamit??
Basszus, azonnal észrevettem a szavak hiányát, rögtön szerkesztettem, de sasszem vagyol!!
[ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27392 üzenetére
Ez nagyon-nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!
Úgy írsz a barlangos részekről, mint egy igazi barlangÁSZ!!A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27401 üzenetére
Hát nem akartam a bika barlangos testrészecskéivel foglalkozni, hogy menet közben rágyújtottam egy pipára.... ugye nem dohányzom, de folytathattam volna akár, hogy elővettem a bőr , mert ugye megorroltam a bikára, mert csapta nagyon a szelet, már amikor elrohant mellettem és lett belőle finom frissensült szelet, zacsi meg kézenfekvő!
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27403 üzenetére
Igyekeztem! Próbálok felemelkedni Hozzátok!!!
-
ijjájom
tag
Jajjjj! Kedveskéim homályosítsatok fel! Az én kedves Párom, kapott új gyógyszert a kardiológustól! Sajnos a tudnivalókban szerepel többek között az, hogy az ázsiai származásúak nem szedhetik, vagy legalábbis más adagolásban!!!
Nem tudom mit tegyek???
Az egyik /nem mondom meg ki/ politikusunk azt mondta, hogy ázsiai származásúak vagyunk!!!
Szedheti szerintetek a Párom a gyógyszert????A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27406 üzenetére
Tisztelt Dr. Mún Lájt PhD, MED debil!!
Köszönöm kimerítő magvas válaszát! Úgy gondolom Ön kétkedik szavaim hitelességében, ezért szeretnék önnek tanúbizonyságul elküldeni valamit, sajnos az aláhúzás nem sikerült éppen egyenesre, ez esküszöm, hogy nem a birspálinka hatása, az még este került bevételre!!!
Ha az olvasás néminemű nehézségekbe ütközne, homályos látás, vagy miegyéb, akkor ide kimásoltam a fenti homályos látást okozó témát!!
Ne szedje a Xetert
- ha allergiás (túlérzékeny) a roszuvasztatinra vagy a Xeter egyéb összetevőjére.
- ha Ön terhes, vagy szoptat. Ha a Xeter szedésének ideje alatt esik teherbe, azonnal hagyja abba a gyógyszer szedését és tájékoztassa orvosát.
- ha Önnek fennálló májbetegsége van.
- ha Önnek súlyos veseproblémái vannak.
- ha Önnek visszatérően, vagy ismeretlen okból jelentkező éles vagy tompa izomfájdalma van jelenleg.
- ha Ön ciklosporin nevű (pl. szervátültetés után használatos) gyógyszert szed.
Ha az előbbiek bármelyike érvényes Önre, keresse fel ismét orvosát.
Nem szedheti a Xeter 40 mg-os filmtablettát a következő esetekben
- ha közepesen súlyos veseproblémái vannak (ha kétségei vannak, forduljon orvosához).
- ha Önnek pajzsmirigybetegsége van.
- ha Önnek valaha is volt visszatérően vagy ismeretlen okból jelentkező éles vagy tompa izomfájdalma, ha az Ön vagy családtagjai közül bárkinek is a kórelőzményében izomproblémák szerepelnek, illetve ha izombetegség szerepel más, korábban alkalmazott koleszterinszint- csökkentő gyógyszer szedése során.
- Ha Ön jelentős mennyiségű alkoholt fogyaszt rendszeresen.
- Ha Ön ázsiai származású.
- Ha más gyógyszereket, nevezetesen fibrátokat is szed koleszterinszintje csökkentése céljából.
Ha az előbbiek bármelyike érvényes Önre (vagy ha bizonytalan), kérjük, keresse fel ismét orvosát.[ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27408 üzenetére
Ha az előbbiek bármelyike érvényes Önre (vagy ha bizonytalan), kérjük, keresse fel ismét orvosát.
Mi van, ha egyik sem vonatkozik rám, de bizonytalan vagyok!?!? Akkor sem szedhetem, vagy csak keressem fel ismét az orvosomat??
Nem tudom, de most nagyon elbizonytalanodtam!A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27410 üzenetére
Mi van abbahagytuk a játékot??? Mi volt az utolsó 5 szó???
-
ijjájom
tag
válasz Dreamweaver7 #27415 üzenetére
Meglátogattam a barátomat, aki egy hatalmas belvárosi házban lakott, ott írogatott. éppen a körfolyosón jártam már, amikor elkezdődött a hóesés. Gondoltam, hogy jó is lesz már, ha kicsit megmelegszem, mert átfáztam nagyon.
Bekopogtattam, de néma csend, nem válaszolt senki, nem hallottam hangokat, hogy lett volna otthon valaki. Bekukucskáltam az ablakon, de a függönytől nem sokat láttam, csak az előszobával szembeni nappaliban villódzott valami pirosas fény.
Újból bekopogtattam. Mivel nem jött válasz, próbáltam kinyitni az ajtót.
Legnagyobb meglepetésemre, az ajtó nyitva volt. Beléptem, gyorsan be is zártam az ajtót, örültem a kis melegnek.
Elindultam a nappali felé, ahonnan kattogó hangot hallottam. A nyomtató működött éppen, de már a földön is lapok hevertek. Nem értettem mi lehet, kezdtem kicsit félni. Lehajoltam, felemeltem egy a gép által frissiben kidobott lapot.
Legnagyobb meglepetésemre a képen egy nő volt látható egy hatalmas pálmafa alatt.
Eszembe jutott a barátom, aki említett valamit, hogy legutóbbi nyaralása alkalmával összeszedett egy nőt, akinek valami gazdag hapsija volt, aki végül meg is fenyegette, hogy hagyja a barátnőjét békén. Nem tudtam mire vélni a dolgot, mi köze az egésznek ehhez, hová tűnt Péter, és mi ez a nyomtatás? Jel, vagy figyelmeztetés???
Abban a pillanatban éreztem, hogy egy vízcsepp a vállamra esik. Nem tudtam elképzelni, hogy honnan csepeg a víz, de abban a pillanatban, ahogy felnéztem az emeletre vezető lépcső tetején megpillantottam Pétert, teljesen kicsavarodott, nem életszerű állapotában.
Akkor döbbentem rá, hogy az nem vízcsepp volt, hanem vér!....harmat, cseppfertőzés, kommuna, kapca, temető...
Vakegérke: Qrva gyors vagy! Mint a vellám!!!
[ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz Dreamweaver7 #27418 üzenetére
Az jó lesz!
-
ijjájom
tag
válasz Dreamweaver7 #27423 üzenetére
Köszi! A tied sem volt kutya!! Csak fantázia kérdése!
-
ijjájom
tag
válasz geprombolo #27426 üzenetére
Kívánságod parancs!! Íme a mellékhatások listája!
4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden gyógyszer, így a Xeter is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
Fontos, hogy Ön is tisztában legyen ezekkel a mellékhatásokkal.
Hagyja abba a Xeter szedését és azonnal forduljon orvoshoz, ha a következő allergiás reakciók bármelyikét észleli:
- nehézlégzés, az arc, az ajkak, a nyelv és/vagy a torok duzzanatával vagy anélkül.
- az arc, az ajkak, a nyelv és/vagy a torok duzzanata, ami megnehezítheti a nyelést.
- súlyos bőrviszketés (duzzanat megjelenésével).
Úgyszintén hagyja abba a Xeter szedését és azonnal tájékoztassa orvosát, ha bármilyen szokatlan, éles vagy tompa izomfájdalmat érez, és ezek hosszabb ideig fennállnak. Más koleszterinszint-csökkentő készítményekhez (sztatinokhoz) hasonlóan rendkívül kevés betegen jelentkeztek a roszuvasztatin kellemetlen izomhatásai, s ezek ritkán súlyosbodtak annyira, hogy életveszélyes izomkárosodást (ún. rabdomiolízist) idéztek elő.
Gyakori mellékhatások (100 beteg közül 1-10 betegnél fordult elő):
- Fejfájás
- Gyomorfájdalom
- Székrekedés
- Émelygés
- Izomfájdalom
- Gyengeség
- Szédülés
- A vizelet fehérjetartalmának növekedése - ez általában magától normalizálódik anélkül, hogy abba kellene hagyni a Xeter szedését (csak a 40 mg-os adag szedése során).
- Cukorbetegség, leginkább azoknál a betegeknél, akiknél a vércukorszint emelkedett.
Nem gyakori mellékhatások (1000 beteg közül 1-10 betegnél fordult elő):
- Bőrkiütés, viszketés és csalánkiütés
- A vizelet fehérjetartalmának növekedése - ez általában magától normalizálódik anélkül, hogy abba kellene hagyni a Xeter szedését (csak az 5, 10, vagy 20 mg-os adag szedése során).
Ritka mellékhatások (10000 beteg közül 1-10 betegnél fordult elő):
- Súlyos allergiás reakció - jelei közé tartozik az arc, az ajkak, a nyelv és / vagy a torok duzzanata, nyelési és légzési nehézség, súlyos bőrviszketéssel (a bőrből kiemelkedő duzzanat megjelenésével). Ha úgy gondolja, hogy allergiás reakció lépett fel, hagyja abba a Xeter szedését és azonnal forduljon orvosi segítségért.
- Izomsérülés - óvintézkedésképpen hagyja abba a Xeter szedését és beszélje meg orvosával, ha bármilyen szokatlan, éles vagy tompa izomfájdalom jelentkezik, amelyek a vártnál hosszabb ideig tartanak
- Súlyos gyomortáji fájdalom (hasnyálmirigy-gyulladás)
- A májenzimek vérszintjének emelkedése.
Nagyon ritka mellékhatások (10000 beteg közül kevesebb, mint 1 betegnél fordult elő):
- A bőr és a szemfehérje sárgára színeződése (sárgaság)
- Májgyulladás (hepatitis)
- Nyomokban vér előfordulása a vizeletben
- A végtagok idegeinek károsodása (pl. zsibbadás)
- Izületi fájdalom
- Emlékezetkiesés.
Az alábbi mellékhatásokat jelentették némelyik sztatin szedése esetén:
Alvási rendellenességek, köztük álmatlanság és rémálmok
Emlékezetkiesés
Depresszió
Szexuális zavarok
Kivételes esetekben interstitialis tüdőbetegség, különösen hosszantartó terápia mellett
Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Meggondolandó szedni! Mondtam is a Páromnak, hogy koleszterinszintre keresünk valami népi gyógymódot inkább! Ez szerintem is életveszély!!!
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27433 üzenetére
várárok, spagetti, hajlakk, postakocsi, hippi
Meghívtak egy koncertre, ami egy középkori várban került megrendezésre. Gondoltuk előtte jól megvacsizunk és egy közeli vendéglőben ültünk le, ahol a gyerekek persze tésztafélét ettek, tiszta olaszos tésztazabáló népség!!
Akkora adag spagettit hoztak ki, hogy gilisztaformában lógott le a tányérról.
Mellettünk egy hippi társaság kajált, aztán amikor végeztünk a vacsorával elmentünk egyet fagyizni. Visszafelé sétálgattunk, amikor összefutottunk a volt asztaltársaságunkkal, akik kis csetepatéba keveredtek egy részeg, link társasággal.
Amikor segítségükre próbáltunk lenne, megindultak felénk, valamit lóbálva a kezükben. Megmondom őszintén, az volt a szerencse, hogy a lányom előző este a táskámba tette a hajlakkját, ezzel jól pofán fújtam őket, így leszálltak rólunk. Mindenesetre gyorsan leléptünk, nehogy folytatódjon az incidens.
Odaértünk a várhoz, csodálatos hídon át jutottunk be. Elképzeltem amint régen felvonták ezt a hidat, és a várárkot, amint vízzel tele óvja a bent lévőket a külső támadástól.
Teljesen hatása alá kerültem, onnan csak akkor zökkentem ki, amikor a zenekar rázendített a " Várhatsz rám kedvesem postakocsin
érkezem" című retró dalra.
Kissé lehangolt, teljesen más világ, de aztán belejöttem és nagyon élveztem a koncertet![ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27435 üzenetére
Vagy ördögpirulát????
De szerintem is abba fogja hagyni, mert betegebb lesz tőle!!!
Majd nézek neki valami jót!!!
Jaaaaaaaaaa! Képzeld sikerült a lányom államvizsgája!!! Ma reggel vizsgázott!!! Olyan büszke vagyok Rá!!!A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27438 üzenetére
Köszönöm! Ja és most Vakegérke írná is, hogy: és az 5 szó???
köszörűkő, boldogtalanság, cement, vattapamacs, öklendezés
-
ijjájom
tag
válasz BomiBoogie #27440 üzenetére
Ki él? Hol él? Miért él? Milyen diskurzus folyik és hol??????
-
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27488 üzenetére
holló, sétapálca, görcs, bakfitty, géppisztoly
Amikor leszállt az űrhajó az idegen bolygón, a Gur-gurok géppisztolyokkal ugráltak ki a fél éves bezártságból. Már sokat tudtak erről a bolygóról, de azért görcsben volt a belsőjük, mint mindenkinek, aki fél az ismeretlentől.
Pár kisméretű lényt pillantottak meg, aztán a hang is eljutott hozzájuk! Az első szó, amit a földön hallottak: "bakfitty"! Nem tudták a jelentését, de a hangzás nagyon bejött nekik.
Aztán egy sétapálcás nagyobb darab embert pillantottak meg, /mert ugye itt emberek élnek/, aki a tőle pár méterre sétáló hollót próbálta elzavarni.
A holló felröppent, éppen az egyik Gur-gur feje felett repült el, aki annyira megijedt, hogy visítva kezdett pattogni, mert lába nem lévén, a közlekedésnek ez a formája jutott nekik osztályrészül. Amikor idegesek, zöldek - amikor félnek, kékek - amikor vidámak, sárgák - ha fájdalom éri őket, pirosak. Ezért aztán olyan hatást keltenek, ha zűrzavar támad, mintha lufikat eregetnének!
Eljöttek meghódítani a Földet, az embereket, ehelyett egy vidám kis színkavalkád kerekedett az első itt töltött órájuk alatt.vizipipa, flamingóm, csillag, zenebohóc, sólámpa
[ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27490 üzenetére
A zenebohóc fogta a flamingó kedvenc játékát, az egyszarvút és az állvány mögé állva elkezdte énekelni annak kedvenc énekét.
Közben a Gur-gurok beizgultak a zenebohóc cintányéros előadásától, amely arról szólt, hogy két szerelmes flamingó elment világot látni, nagy szerencse érte őket, sok pénzt nyertek, de aztán elharácsolták az összes pénzüket, és email-t kellett küldeni haza, hogy küldjenek pénzt, mert már a hazaútra sem maradt nekik.
Szóval e szerelmetes, aztán szomorú dal hallatán a Gur-gurok annyira elkezdtek pattogni, egymást felhergelték, megijedtek, ki tudja, talán értették a haza szó jelentését, vagy belegondoltak, hogy mi van ha ők sem tudnak hazajutni, ezért aztán gyorsan felpattogtak az űrhajóra és villámsebességgel, ahogy jöttek, úgy el is tűntek!cséplőgép, tollseprű, karalábé, érzelem, gyalázat
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27492 üzenetére
könyv, állatkert, hajszárító, kifli, jég
Ült a nyitott könyvvel a kezében a kórházi ágyon. Nem olvasott, kattogott az agya. Eszébe jutott a legutóbbi látogatása az állatkertben. Persze nem azért, mert most elcsúszott a jégen és eltörött a lába, hanem azért mert ott a kiflidarabkák bedobálása közben megcsúszott a tó partján és sikeresen landolt a hattyúk között.
Akkor kissé blamázs volt a helyzet, de aztán már nevettek a dolgon, mikor az állatkerti dolgozóktól kapott kezeslábasban hajszárítóval szárítgatták a ruháját.útilapu, csenevész, történelem, zsámoly, album
[ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz BomiBoogie #27494 üzenetére
Hová jössz holnap??? Miért nem ma jössz??? Ja bocsi elfelejtettem, hogy a csigucik lassan járnak! - de tovább élnek!
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27507 üzenetére
Köszönöm! Meguntam az álarcot, ledobtam!!! Vállalom, hogy nő vagyok!!!!
Ja! - és jó a virtuális fodrászom!!![ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27511 üzenetére
A helyedben a nyuszitól jobban félnék!!! Csiga ellen egy kis só, aztán volt csiguci nincs csiguci! - Csigáktól bocsánat!!!
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27513 üzenetére
Fel sem tűnt a nyúlmentesség!!! Pedig attól kéne az ormányodat félteni!!! Turbócsiga nem olyan veszedelmes, mint ahogy a neve alapján gondolod, de ha nagyon tartasz tőle, akkor a félelmet elűző sámán /"nefossámán"/ segítségét kérheted!
A szuper köpönyegét amit magára öltött, hogy veszedelmes színben tűnjön fel, csak álca, és a turbócsigánk mögött valószínű, hogy egy aranyos kis pihe-puha nyuszika rejtőzködik![ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27513 üzenetére
Hóemberke fázik???
Vagy egy dizájnos kalpag???
Jóéjszakát!!! Gondolkodj el melyiket szeretnéd??? Változz Te is!!!
Upppsz, ezt nem így gondoltam, de ha már így van, nem mondom meg mit küldtem, aggódj, majd holnap facén esetleg megmutatom!!! Most megyek csicsikába, illetve fürdeni előtte!!! Jóéjt Nektek!!!
[ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz Dreamweaver7 #27519 üzenetére
Köszönöm! Fodrásznál és kozmetikusnál voltam!! Visszanyertem eredeti mivoltomat!!!
Nem azt nem látja szerintem, mindjárt ügyködni próbálok!!!
[ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz Dreamweaver7 #27528 üzenetére
Hát pont akkor látta meg az új formátumomat!!!
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27527 üzenetére
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27531 üzenetére
-
ijjájom
tag
válasz Vakegérke #27545 üzenetére
Csupasz, vízmérték, szeplő, karamell, lengőborda.
Csupasz felsőtestén megcsillant a vízcsepp. Imponálni akart a lánynak, aki egy ideje figyelte őt. Szép kerek arca pirospozsgás volt, itt-ott szeplővel, szeme kék mint a tenger vize. Bőre csodálatosan bársonyos volt, olyan színű mint a karamell.
Elábrándozott, de abban a pillanatban azt látta, hogy egy hármasszekrény méretű fazon direkt ment neki a lánynak, s véletlennek tüntetve fel a dolgot, meg is tapogatta.
Annyira berágott ezen, hogy hirtelen felugrott és a fazont úgy rúgta lengőbordán, hogy az csak kapkodta a levegőt. Azt sem tudta, hogyan akadt a keze ügyébe a vízmérték, de a következő csapást azzal mérte a fickó hátára, aki aztán jobbnak látta, ha lelép, mert már elég szépen akadt nézőközönség is, félő volt, hogy összevereti magát ezzel a hozzá képest nyikhaj pasival, akiben azért volt erő bőségesen.
A lány odalépett hozzá, megköszönte a segítséget. Meghívta egy italra. Órák teltek el így, hogy békésen iszogattak, nevetgéltek. - Ennek már 30 éve, most itt fekszik mellette, 3 gyermekének az anyja. A mai napig emlegetik a hármasszekrényt, mert ha ő nincs, ki tudja hogy alakult volna a sorsuk!törpe, kakaóscsiga, lapulevél, vártorony, csipesz
[ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz Vakegérke #27547 üzenetére
Sertepertél, doromb, tetű, vezér, slicc.
Mit sertepertélsz a sliccem körül te tetűvezér!! Gondolom a "dorombomra" fáj a fogad???
nyikhaj, cső, pilóta, búvárszivattyú, hangyaboly
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27550 üzenetére
Epekedve várunk!!! De félő, hogy mire ideérsz, már én leszek vízszintben!!
-
ijjájom
tag
válasz geprombolo #27552 üzenetére
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27567 üzenetére
Na van ám fantázia!!!!
-
ijjájom
tag
válasz geprombolo #27575 üzenetére
Nagyon aggódtak, hogy az űrsikló tudja-e teljesíteni a küldetését. Egy része levált a leszálláskor, azt kellett rendbehozni, ami nem is olyan egyszerű dolog. Már az anyag eloxálása során történtek apróbb kis hibák, pedig tudniuk kellett, hogy semmi nem jöhet közbe, mert akkor a talált lényt nem tudják a Földre szállítani. Szerencsére még szárazjég volt annyi, hogy az általuk "ET"-nek nevezett lényt egészben hazaszállítva bizonyíthassák, hogy igenis léteznek földönkívüliek.
Kicsit sajnálták szegényt, nagyon meg volt rémülve, amikor elkapták. Eszeveszett hangon sikoltozott, James-nek sikerült egy bőrharisnyát húznia a kapálódzó kis űrlény fejére, akkor szerencsére elhallgatott. De még így is nehéz volt begyömöszkölni a szekérkerék méretű nyíláson a tartályba, ahol aztán sajnos elvéve az életét, hűtve hazaszállítani, hogy bizonyíthassák a létezését....elektróda, zsibvásár, cserebogár, talajtorna, énekkar
-
ijjájom
tag
válasz Dreamweaver7 #27580 üzenetére
Nem sokkal! Csak egy galaktikus másodperccel!!!
-
ijjájom
tag
válasz Vakegérke #27577 üzenetére
De engem érdekel!!! - de milyen letöltésekről van szó??? Bocs, lehet hogy lemaradtam valamiről. Azért ihatsz nem??? Nem a szomjúság megdöntéséről van szó!!?!! Mit töltöttek le majdnem félmillióan??? Semmit nem értek!
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27587 üzenetére
Az nem semmi!!! De ettől miért szomjas Vakegérke???
Nem Ő kattintott ide ennyiszer!!!!
Honnan tudja az adatokat???
Oké! Már rájöttem, hogy Kalandortól!!!
Bocs, csak ma egész nap kutyaszitter voltam és kicsit elterelte a figyelmemet. Nem tudom mi volt rá hatással, de a nagy seggét idetette mögém, felmászott a hátam mögé, egész nap bújik, mint aki fél valamitől!!![ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27589 üzenetére
Köszi a jó kívánságot,
én is kívánok szép álmot!
Nem oly buta ez a kutya,
a szabályokat is tudja,
igaz azokat be nem tartja,
az ember hiába hajtja,
hajtogatja százszor,
pedig egyszer-másszor
érti szómat első szóra,
tanítom is minden jóra!Nehéz vele, makacs a "dög"!
ha rossz a napja, visszaröfög.
Tisztában van erejével,
meg az okos kis fejével!
Mérges vagyok, rámordulok,
de mielőtt még elfordulok -
látom fel-felhúzza a szemét,
így esdekel kegyelemért!!!Ölembe hajtja a fejét,
így kuncsorog szeretetért.
Imádjuk nagyon kis ebünket,
megszépíti az életünket!!![ Szerkesztve ]
-
ijjájom
tag
Juj de izgalmas!
Mindenki elveszett??? Hahó gyerekek hol vagytok???? Sehol senki???
Valami nagy gáz lehet!!A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
ijjájom
tag
válasz moonlight115 #27595 üzenetére
Szia! Én is itt vagyok!!!! Mi van? Mi történt? Mi ez a néma csend????
Két napja semmi életjel???A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest