- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
ijjájom #27800 üzenetére
Miért hagyod ki a csigát? Még az is lehet, hogy finom! Állítólag vajon megpárolva, borssal, fokhagymával, petrezselyemmel, valamint fehér borral, egészen kiváló.
A nővérem tapasztalata azt mutatja, hogy ebéd után nyugodtan lehet desszertet enni (persze mértékkel), de utána már ne. Hogyha nagyon nassolni akarsz, akkor zöldséget, vagy gyümölcsöt. Arra nem árt odafigyelni, hogy alacsony cukortartalmú legyen (banán kerülendő).
A sport tényleg jó megoldás, a túrázás pedig kifejezetten jó! Hogyha tudod rendszeresen csinálni, akkor más nem is kell. Az én állóképességem még mindig elég jó, pedig dohányzom és kb. 15 éve nem csinálok semmit, ami javítaná, vagy karbantartaná, de 22-23 éves koromig (11-12 éves koromtól) rengeteget gyalogoltam.
A korral viszont tényleg nem tudunk mit kezdeni. Ahogy idősebb az ember, jobban előjön az öröklött alkat. Van, aki gömbölyödik, van, aki szikárodik. Én apai ágról az utóbbit örököltem. Ez sem feltétlenül szerencsés, mert pár év és aszottnak fogok látszani, még akkor is, ha sikerül visszaszednem az elveszített 10kg izmot.
Aktív témák
lo ...
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megújult a PROHARDVER!
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest