Hirdetés
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #21894 üzenetére
Na ja. Már miért ne találnánk fel?
Mondjuk feltalálom az egészségvédő hamutartót.
Mikor a bagós belehamuzik, a hamutartóba épített szenzorok érzékelik a dolgot, és beindítják a szivattyút, amely a hamutartó aljába épített víztartályból vizet szív, és lelocsolja a cigit. No most a dohányos vagy gyorsan levágja a cigi végét, és meggyújtja a csikket, vagy új cigire gyújt.1., Pár szippantás után nyista cigi.
2., Hamar elfogy egy doboz cigi.No most mindenképp súlyos pénzbe kerül a dohányzás. Ennek értelmében egyértelmű, hogy inkább sörre költ az ember fia, mint lelocsolt cigire.
Már csak a sör ellen kell valamit feltalálni.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #21897 üzenetére
Kicsit bővebben kellene leírni, hogy mindenki lássa, hogy mitől haszontalan tulajdonképpen a cucc. Tudod, a három sornak meg kell lennie. Szerk: ez volt a biztatás, hogy írd meg újra.
Ja, előző művedért megkaptad a pontot.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #21903 üzenetére
Nem semmi! Látom, szeretsz dolgokat kitalálni. Azért nem muszáj pontokba szedve ismertetni a cucc minden tulajdonságát, inkább a felépítésére koncentrálj, mi majd kitaláljuk a többit. Találsz rá egy-két jó példát fentebb. De ha neked így fexik, akkor folytasd így, nem bánom, mindenképpen pontot ér.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #21905 üzenetére
Na, ez már egész jó, bele fogsz te jönni, mint kutya a nyávogásba!
Már csak macskaprogramokat kell kitalálni. "Virtuális egerészés a spejzban 3, a befőttesüveg visszavág"[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #21916 üzenetére
Sajnálattal hallom.
Ez itt a lököttek, bolondok társasága. Lazán felvállaljuk.
Már kezdtem azt hinni, hogy beleférsz a keretbe, hiszen amit produkálsz, arra a "normális" emberek csak lenézően legyintenek.Mindegy. Játszunk, mert játszani jó.
Megismétlem: Isten hozott.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #21918 üzenetére
Világ Bolondjai Egyesüljetek! Mert ez itt a Galaktikus Pingvinbirodalom, ahol mindenki egyenlő és nincsenek "még egyenlőbbek". Még az Uralkodó is ugyanolyan lakója a Birodalomnak, mint mindenki más. És rengeteget gályázik, hogy itt mindenki jól érezze magát és jól szórakozzon.
-
föccer
nagyúr
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #21944 üzenetére
Hú, milyen durva lenne, ha a szemüveg a világot 2D-sítené! Nem kéne félni a magasban, mert az utcaszint a tető szintjén lenne. Na persze csak a szemüveg viselője számára.
Jár a pontcmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #21957 üzenetére
Hát akkor biztosan nem, mert öntöltős kalapács már létezik. Viszont a Vasegér megoldása egyedi. Azért megnézném, hogy egy kétszázas szeget hogy ver be valaki egy csapással!
Én meg feltaláltam az eserrnyős autót azoknak a csóró gépjárműtulajoknak, aki, mint én, a szabad ég alatt tartják a kocsijukat garázs híján. Természetesen az esernyő megfelelő elektronikával is fel van szerelve, így nem kell éjjel lesétálni az autóhoz és a viharban kínlódni az ernyő nyitogatásával, hanem az automatikusan kinyílik, amikor csak szükség van rá. Továbbá szélirány-és sebességérzékelővel is rendelkezik, így menet közben is használhatja féltő gazdája. Az ernyő dőlésszögével igazodik a szélhez és a sebességhez, hogy lehetőleg egy csepp víz se érje féltett kincsünket. Sőt, egy ereszcsatornaszerű visszahajtás is van rajta, ami elvezeti a vizet az ernyő hátulja felé, mert az nagyon gáz, ha pont az ernyőről lecsorgó víz csepeg a szélvédőre. Végül még egy jó hír: nyári hőségben napernyőként használható, így nincs többé szükség a kényelmetlen napellenzőre.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #21964 üzenetére
Igen. Ha jól tudom, egy évig használhatják friss jogsival. Akkor még lehetett, és inkább előny volt, mint hátrány. Elképzelhetsz egy 160 centis, 42 kilós csajt egy Trabiban, aki ráadásul kinéz vagy 13-14 évesnek. A többi autós jó nagy távolságokat tartott, és bizony nagyon sokszor előnyt nyújtottak neki.
Kapaszkodj, ezen a képen már 33 éves volt.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #22046 üzenetére
Azért is félünk! Vedd tudomásul!
A telefonba épített monitor nem rossz ötlet, ha széjjelnézel az IT újdonságok között, már lejárt lemez a telós tévé, az ultravékony OLED kijelzők meg már ott tartanak, hogy akár össze is lehet gyűrni őket, úgyhogy egyáltalán nem csodálkoznék, ha az ötleted hamarosan piacra kerülne. Ráadásul nem is hülyeség, nekem is elférne egy ilyen a CRT moncsim helyébe. Csak rádugnám drótot és már nézném is! A másik kettő az tényleg értelmetlen, jár értük a pont.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #22053 üzenetére
Kifejthetnéd, hogy mire gondolsz bő lére eresztve, hogy érthető legyen a lényeg.
Itt meglesheted, hogy miket játszottunk már, bár (szerintem) nem teljes a lista.
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #22055 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem volna nagy sikere a játéknak. Ötletnek nem rossz, de itt másra vágyik a nép, mint guglizásra naphosszat.
Inkább gondolj ki mást, a játék oldalán megtudod azt is, hogy miféléket toltunk eddig, stílusban értve.[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz netpeti98 #22063 üzenetére
Játék!!?? Legalább 3 éve nem volt időm játszani!
Egérke: Csak akkor, ha azt szeretnéd, hogy téged húzogassalak az asztalon (nem félreérteni a húzogatást, hetero vagyok!).
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #22081 üzenetére
Itt meglesheted, erre keress rá: Az őrült tudósok társasága
Annyi a különbség, hogy most növényekkel kell majd keresztezni állatokat, vagy fordítva.
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #22096 üzenetére
Sokan itt vannak, csak figyelő üzemmódban. Láthatod, én sem remekeltem ebben a játékban, holott voltam már nyertes is. Ez van, nyitott a pálya, taroljon, akinek fekszik.
Elhiheted, ha a virág-állat keresztezés lesz a poén, esélyed sem lesz a győzelemre. Ez persze ne ne vessze el lelkesedésed, hiszen játszani jó.
Aztán ki tudja. Lehet, hogy megint aratni fogsz, meglepsz minket pipacs-bivallyal, vagy ló-kökörcsinnel.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #22098 üzenetére
Ha két szóból megérteted, annyi is elég. Viszont kétlem, hogy ennyiből meg tudnád magyarázni a lepke-tulipán élőlényt.
Tanulmányozd az előző, hasonló stílusú játék megszólalásait. Munkaigényes, jómagam sem tudom, hogy hol lelhetőek fel. Lapozz kicsit vissza a hozzászólásokban, meg fogod találni.
Nagyon remélem, hogy lesznek jó ötleteid, új teremtményekkel népesíted be a topicot.
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #22104 üzenetére
Kis figyelmetlen! A játékok, ha megvan, hogy mit játszunk, mindig elsején nulla órakor indulnak. Úgyhogy toljad nekije! Hamarosan meglesz a szabály is, csak még össze kell szedjem az ágyamat, mert széthullott.
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #22107 üzenetére
A játékmester majd eldönti, hogy elfogadható-e.
Szerintem nem. Az, hogy megeszik a macskák, attól még nem kereszteződnek vele. A fű fű marad, a macska meg macska.
De.
Ha azt írnád le, hogy macska alakú fű riogatja az egereket, pontosítanád kinézetét, szokásait, táplálkozását, meg hogy domesztikált, vagy sem, előnyeit, stb., rögtön más lenne.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #22118 üzenetére
Hoppá, most, hogy átolvastam a szabályt és módosítottam, ahol kell, hogy a jelen havi versenynek megfeleljen a szövege, felfigyeltem arra, hogy az összeillesztendő lényből az első lény utolsó betűje, valamint a második lény első betűje azonos kell legyen. Ezen apróság fölött elsiklottál, amikor olvastad a régi szabályt, így sajnos minden lényed érvénytelen, pedig leleményesek, főleg a füves macsek. Hajrá, sokkal könnyebb, mint állatokat egymás között keresztezni, sokkal több a lehetőség!
És jövök én is egy lénnyel, a mókusóskával!
Jellemzően zöld szőrzete jól elrejti ezt a lényt a veteményesükre éberen figyelő gazdák elől, főleg, ha sóskát is termesztenek, mivel mellső lábai és fülei a sóska szárához, illetve leveleihez hasonlítanak, így, ha mozdulatlan marad, nincs az az éber csősz, aki észreveszi. Hogy megőrizze színét, sok sóskát eszik, de nem veti meg a makkot sem, aminek a szőre fényességét köszönheti.
Ja, és köszi, hogy felhívtad a figyelmemet, Vasegér képe mostmár végig az ő által választott egyéni kép.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #22127 üzenetére
Nem jó. Először is két szó, így a második utolsó betűje a meghatározó. Egybe kell olvadniuk, megtörtént.
Ha Vénuszamara lenne, csak a leírásból, képből derülne ki, hogy milyen növényről is van szó.
Vagy mégis jó a Vénuszamara? A játékmester majd eldönti.
De ha Vénuszamara, akkor lehet akár egy istennő, és egy orosz autó keresztezése is...
Blablabla, bülübülü, csicsóka, hej!Orvost!
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #22131 üzenetére
Szegény állat, ha telezabálja magát, eltörik! Aztán jönnek a repkényulak, behálózzák a tetemet hosszú indáikkal és addig tovább sem állnak, amíg fel nem falták az egészet az utolsó csücsökig! Nagyon szapora állatok, a repkénytől csak abban különböznek, hogy a levelek helyett fülszerű képződmények vannak, de ugyanolyan zöldek, mint a levelek. Óvatlan konyhatündérek birodalmába is betolakodnak, ha a tündér véletlenül nyitva felejti az ablakot.
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #22133 üzenetére
Nos igen, támadhatónak álmodtad meg. Talán ha kitalálnál olyan élőlényt, amely szimbiózisban él vele, és hatékony védelmet biztosít számára, megúszhatja.
-
Vakegérke
félisten
válasz netpeti98 #22140 üzenetére
Biztos, hogy a macskalma nagyobb, mint egy körtegér?
Szóval nem biztos, hogy a körtegérnek kell félnie. Ha belegondolunk, az egérkék egyáltalán nem agresszívak, tehát nem támadják meg a macskalmákat.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest