- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
ijjájom
tag
válasz
netpeti98 #27650 üzenetére
Azért most sem vitted túlzásba a "szmájlikat".
Éppen beleférsz, hogy ne tudjon senki beléd kötni.
Nagyon szomorú voltam, hogy napokig senki sem vetődött erre.
Csak tanakodtam magamban, hogy mi is lehet a többiekkel?
Gondolkodtam, rágódtam, aztán rákérdeztem.
Íme itt vagytok és örülhetünk egymásnak.
Ha még egyszer eltűntök, nem tudom mit is csinálok!!!
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #27648 üzenetére
: Már azt hittem, hogy elvesztettünk.
: Kész öröm, hogy mégis megszólalsz.
: Már most is játszunk ám!
: Talán nem láttad bölcs uralkodónk hozzászólását?
: Legalább 4(!), legfeljebb 10 smiley a tét.
: Erőltesd meg magad, különben lemaradsz.
-
moonlight115
őstag
válasz
netpeti98 #27187 üzenetére
Hűűűű, de jó lett! Köszi köszi kösssssz...
Jingle bells
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #27140 üzenetére
Folytasd!
"Valaki leír egy mondatot, és a mondata utolsó szavával kéne folytatni a következő játékosnak, de úgy, hogy összefüggés legyen a 2 mondat között. Aki hamarabb válaszol, az kap pontot."
Ez így röviden Vakegérke megfogalmazása a decemberi játékunkról, amihez remélem sokan csatlakoznak, hiszen egyszerű, mint a szög.
Néhány pontosítás: Mondatot SZABAD kezdeni névelővel (természetesen ezt az előző mondat utolsó szava kell kövesse), továbbá a szót megváltoztatni csak továbbragozással lehet, de elvenni nem lehet belőle, valamint az eredeti toldalékot sem lehet másikkal helyettesíteni. Ékezetet lehet cserélni (pl. alma-almába). Saját mondatra nem lehet válaszolni. Minden hozzászólás, amiben érvényes mondat van, 1 pontot ér.
Jó szórakozást mindenkinek! -
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #27134 üzenetére
Is..., ezen gondolkodott, miközben nőtt, és örült, hogy végre ő is óriás lehet, ennek örömére el is dobta a már egyébként is (legalábbis számára) picivé zsugorodott piros kalapot.
Nehéz feladatokat adsz. Próbálj meg úgy gondolkodni, hogy neked kéne folytatni a történetet. Menne az "is" szócskával?
Nem gond, megoldjuk. Csak ha lehet, olyan szót tégy mondatod végére, amely nem okoz fejtörést. Értékelni fogjuk. -
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
netpeti98 #26841 üzenetére
Igazából nem értem az utóbbi idők intézkedéseit.
Jó példa, a logoutos címlapos írások. Ha írsz 10 szakmait, lesz egyéni avatarod. Azóta rengeteg új cikk van, de a minősége soknak erősen megkérdőjelezhető, max blogbejegyzésnek lenne jó.
Off-topic cikk viszont olyan ritka lett, mint a fehér holló.Gondolom azért csinálják, mert most még nagy lenne a felháborodás, ha egyszerűen megszüntetnék a (B)Logoutot. Megvárják, míg a nagy részünk kikopik innen és majd utána.
-
geprombolo
őstag
válasz
netpeti98 #26793 üzenetére
Be lettél iktatva. Keresd meg magad!
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #26650 üzenetére
Ha már halleluja, tessék.
Valahogy mi is így vagyunk. Mutogatjuk a táblát, és aki elfogadja ölelésünket, örömmel karoljuk át.-o-
Meseév pályázatra.
Országos Traumatológiai Intézet.
Nagy hírű létesítmény. Volt! Ma már a Péterfy Sándor utcai Kórház alintézménye.
Én még büszke lehetek, hogy az eredeti "cégnél" melózhattam. Olyan neves személyiség volt az intézmény vezetője, mint Prof. Dr. Manninger Jenő.
Ez a lényeg? Nem.Egy alkalommal átvonultam az aulán, és egy rasztás csokoládébőrű kislány akadt az utamba. Csodálkozva nézett rám, talán még soha nem látott hosszú hajú bácsit. Mosolyogva nyomtam egy gyengéd barackot a feje búbjára, és mentem dolgomra.
Hamarosan jöttem vissza, és az aula másik oldalán közeledett felém egy nő, aki karján tartotta a rasztás pöttömöt. Mikor a kislány meglátott, hadonászva mondott valamit a nőnek, aki letette, útjára bocsájtotta.
A csoki rasztás kiccsaj rohant felém karjait kitárva, én pedig térdre ereszkedve fogtam fel kicsiny testének ütését, és egy percre eggyé forrtunk.
Fél füllel hallottam a közelben lévők reakcióját. Édes, aranyos, meg minden.
Minden jónak vége szakad egyszer. Elszakadtunk egymástól, puszikkal pecsételtük meg találkozásunkat.Laci barátom, aki végig velem volt, nem tagadta meg önmagát.
- Úgyis befújlak a feleségednél, hogy csokival csókolóztál... -
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #26642 üzenetére
A legutóbbi balhé idején talán már itt voltál. Akkor is ártatlanok voltunk, mégis volt egy kis purparlé. Ha elfajult volna, talán már nem létezne a Birodalom.
Anno valami hasonló dolog történt. Sokaknak szúrta a szemét, hogy a főoldalon szinte állandóan ott az :L, és páran megtorpedóztak minket.
Győzött a józan ész. Nem volt könnyű csörte, de a moderátorok is úgy voltak vele, hogy nem ártunk senkinek.Élünk, és ez a lényeg.
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #26638 üzenetére
Vigyázok ránk.
Volt már, hogy úgy nézett ki, törlésre, vagy legalábbis zárásra ítélik a topicot. Talán nem véletlen, hogy "Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet" a titulusom. Megúsztuk, és ha rajtam áll, továbbra sem lesz itt semmi olyan téma szőnyegen, amely káros hatással lehetne a közösségre, a topicra. -
moonlight115
őstag
válasz
netpeti98 #26581 üzenetére
Csrrr....csrrr... csrrrrrr..... Hallóóóó, hallóóóó! Na végre felvették , itt Vakegérke, Netpétert kérem!
Szia Egérke, Peti vagyok, a Netről! +98. De jó, hogy hívtál, képzeld, elfogyott az összes bili, már csak....
Milyen bili? Ennek nem látom semmi értelmét.
Jajj, Egérke, vak vagy? Na, most letörött a bili füle....brühühűűű...
Netpeti, ééébresztőőőő!!! Bilibe lóg a kezed!
Hát ezért hívtál, Egérke? Kicsit szundikáltam, épp egy vadiúj tökmagos Sony XP-ről álmodtam.....Pont jókor hívtál, épp kergettem....és egy firefox ugrott ki belőle,... huhhh....
-
-
-
Vakegérke
félisten
-
moonlight115
őstag
válasz
netpeti98 #26507 üzenetére
Eszembe jutott egy újabb feladvány!
Különösen ajánlom netpeti98 figyelmébe, hisz ő ihlette.
Hm. Talán nem is olyan nehéz...
Oááá...Oááá lesz, ha nem jön rá.
Tessék: Volt egyszer egy ember, szakálla volt, meg sapkája, de az a lényeg, hogy mit is mondott: Tanulni! Tanulni! Tanulni! - többek között erről híresült el, na meg az Auróra cirkálóról, a naaagy szovjet folyón..... Még városa is volt. - .....grád, ami régi-új nevén ma Szentpétervár.
Taps nekem, mert kiötlöttem és mert megérdemlem!
-
moonlight115
őstag
válasz
netpeti98 #26505 üzenetére
Mindenki mennyire örül az új jövevénynek!
Na persze, jól jön egy aligátor a háznál, ugyebár...
Hm. Vajon mit fog írni....
Ha Netpeti nem tanul és megbukik, mert csak itt értelmezget velünk, akkor sírni fogok!
Áááá, de ez kizárt, biztos van neki jó kis esze, hisz egyre jobbakat ír!
Előre is taps az új játszótársnak, hajrááááá !
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #26450 üzenetére
: Hú, az óriási húzás volt.
: Régebben kifújt, tavaly június végén zárta a dolgot Hasek.
: Tény, hogy picit mérges voltam.
: A szomorúságom sokkal nagyobb, mélyebb volt.
: Volt, nincs, a lényeg az, hogy volt.
: A PH! lapcsaládban rajtunk kívül egyetlen topic sem dicsekedhet azzal, hogy saját képregénye van.
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #26441 üzenetére
: Hú, szép új rendszer, ezt ki kell próbálni!
: De sokszor mondtam én ezt.
: Sok szenvedésben volt részem, akár a Windows, akár a Linux vonalat nézem.
: Hol ez nem stimmelt, hol az, hol a tudásom volt kevés.
: Sebaj, legalább szinte mindent kipróbáltam. Még a Mac OS X-et is.
: Az XP jól ketyeg, amíg lehet, nem váltok.
A Windows 8-at még nem próbáltam.
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #26439 üzenetére
: Két modul, ebből arra következtetsz, hogy hamar végzel.
: Két modul szorozva négy bankkal, az nyolc teszt.
: Csak egy órát számolok tesztenként.
: Ugye, hogy borzasztó?
: No persze ha azonnal kibukik a hibás RAM, akkor időt nyertél. Ha mész gariztatni, vidd a másikat is. Csak azonos típusú legyen a páros. Ha nincs ugyanolyan, cseréljék párban azonos tudásúra, gondolom, egyébként is párban vetted.
: Lesz egy jó kis géped szép új Windows 8-cal.
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #26437 üzenetére
: Szerintem tuti az a probléma.
: Olvastam, nem egyedül vagyok ilyen okos.
: Tény, hogy bosszantó, ha rosszalkodik a gép.
: A régi RAM-okkal nem volt ennyi gond.
: Egyesével tesztelgesd, és mindegyiket mindegyik foglalatban.
: Talán meglesz a hunyó, és akkor vége a sötét korszakodnak.
-
Vakegérke
félisten
válasz
netpeti98 #26434 üzenetére
: Jócskán felnőttél a feladathoz.
: Egyenlő eredményt értünk el.
: Ha belegondolok, majdnem megelőztél.
: Nem is lettem volna szomorú, á, dehogy...
: Tényleg nem lettem volna szomorú, a játék öröme a lényeg.
: Jó volt, és hogy most is jó legyen, máris ilyen bugyutaságot játszunk.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
netpeti98 #26414 üzenetére
Valóban érdekes, hogy ugyan abban az időpontban omlik össze a rendszer, mint tegnap. Szerintem sem valószínű, hogy hardverhiba. Telepítettél új programot, vagy frissítettél valamit esetleg? Nem feltétlenül vírus ugyanis, hanem hibás program is okozhatja.
Vírusirtóhoz nem tudok hozzászólni, mert én az ingyenesekből kiábrándultam és évek óta fizetőst használok. -
-
geprombolo
őstag
válasz
netpeti98 #26383 üzenetére
Vasegér jól mondja, lehet ontani ezerrel az értelmezéseket.
Gratulálok első értelmezésedhez, másodikra már jól sikerült!
Vasegér meg hozza a tőle megszokott formát, rutint, el is várom tőle, elvégre az értelmezésnek ő az eredeti kiagyalója. Nélküle nem is igazán volna :L, ő a mi apánk, amennyiben elfogadjuk, hogy kyrabaybee az anyánk.
Aktív témák
lo ...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest