- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
Neil Watts #26190 üzenetére
gondolatrendőrség: A modern technika legfőbb (vagy inkább egyetlen?) vívmányának azt tartom, hogy megerősíti az uralkodó réteg hatalmát. Régen, amíg nem volt tévé, internet, térfigyelő kamerák, meg miegymás, addig a köznép azt gondolhatott és mondhatott, amit akart, ott ivott, cigizett, ürített, ahol épp a kedve tartotta. Nem rohangált senki segélyért a 8624 gyerekére hivatkozva, mert segély egyszerűen nem volt. Így aztán mindenki sokkal önállóbb volt. Most meg az embernek minden lépését kamerákkal figyelik, a telefon is tökéletes eszköz arra a célra, hogy legyen mit lehallgatni. Az interneten meg jól megszedik magukat a nagy multicégek, miközben a sok birka által feltöltött szemetet is katalogizálják, és minden apró jelre már ordítják is, hogy "terrorista", és mehetsz a börtönbe. Mindezt persze a "biztonságra", mint valami szentséges eszmére hivatkozva teszik. Dolgozz a vacak kis pénzedért, aztán kábítsd magad tévével, rádióval, újsággal, vagy amivel épp a kedved tartja, igazából mindegy is, hogy mivel, csak ne legyen egy önálló gondolatod se. Úgyis minden hírcsatornát "ők" uralnak. Ami pozitív, ami gondolkodásra serkent, abból nem lesz hír. Aztán ha erre nincs időd, se pénzed, akkor panaszkodj nyugodtan az alacsony fizetés, meg a sok meló miatt, legalább addig se mutatod az egészséges emberi gondolkodás leghalványabb jelét sem. Sőt, mivel a panaszkodáshoz társaság kell, így többszörösen is hatásos a dolog, mert nem csak a saját idődet pocsékolod, hanem sok más gondolatoktól megfosztott "dolgozóét" is. És amíg az óra ketyeg, addig a pénz csak ömlik a "nagy emberek" zsebeibe, neked pedig sosem lesz egyetlen értelmes elképzelésed sem arról, hogy mihez kezdj az ótvar életeddel. Így működik a "szép új világ" kézzel nem megfogható gondolatrendőrsége.
Hű, megint tetemes mennyiségű szöveget eszkábáltam össze. Nem baj, jó lesz ez is a blogra.
álomlány: Erről nincs elképzelésem, de ha egy lány igazán jól ismer, és ennek ellenére szeret, az már felér egy álommal.
-
netpeti98
addikt
válasz
gondolatrendőrség: gondolat olvasó mert ha csak gondolom, nem mondom hogy jönnek rá gondolat olvasás nélkül
Pesterzsébet: városi élet, mint a városokról általában
telekinézis: furcsa szerzetek, mert általában az emberek nem nagyon szoktak szellemet idézni :D
enciklopédia: wikipédia mert az a modern kori enciklopédia
Higgs-bozon: részecskefizika, mert oda tartozik
Szó: processzor
Üdv netpeti98
-
válasz
moonlight115 #26196 üzenetére
Univerzális tudástár ABC sorrendbe szedve. Britannica Hungarica pl.
Jó nehéz, vastag könyvsorozat, sok információval. Na ez az ami nekem kell.
Új szó (bár ez inkább fogalom): Higgs-bozon
Üdv. core2
-
moonlight115
őstag
válasz
Neil Watts #26195 üzenetére
Leninváros itt volt Miskolc mellett, most visszavette leánykori nevét: Tiszaújváros.
telekinézis szellemidézés Kiskoromban játszottunk ilyet, még az asztal is mozgott, mi meg féltünk, hogy jönnek a szellemek...húúú... húúú
Szó: enciklopédia
-
válasz
moonlight115 #26192 üzenetére
Létezik, de ezen kívül egy Máté Péter számnak is ez volt a címe ha jól tudom. Mit lehet erről többet írni?
Pesterzsébet: 1924- Erzsébetfalva volt a neve, aztán Leninváros, majd Pestszenterzsébet, aztán ha jól tudom a 90-es években lett megint Pesterzsébet.
Amennyiben ez megfelel akkor új szó: Telekinézis
Üdv. core2
-
moonlight115
őstag
válasz
Earl_Muttley #26193 üzenetére
Jóvanna, mán látom, jó lesz majd az enyém egy következőnek. Vagy nem.
De nekem a Pesterzsébetről semmi nem jut eszembe. Miskolcbandi. Tessék.Amúgy igazán szépen kukorékolsz!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
moonlight115 #26192 üzenetére
én mondtam már szóóóót
-
moonlight115
őstag
válasz
Neil Watts #26188 üzenetére
analízis A 24 c. sorozatból, Chloe O'Brian. CTU (terrorelhárítás, La) data analyst volt a rangja, bainy girl, az egyik legjobb karakter. Aki látta, az tudja, aki nem, az nézze meg!
mag Hardcore, kemény mag. Citrommag, egyszer elültettem, de nem nőtt ki.
gondolatrendőrség Orwell: 1984 Nagyon jó könyv, érdemes elolvasni!
Szó: álomlány
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
gondolatrendőrség: tabutémák, szólás szabadság hiánya
új szó: Pesterzsébet
-
-
netpeti98
addikt
válasz
Neil Watts #26188 üzenetére
Matematika mert oda tartozik
Szó: mag
Üdv netpeti98
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #26184 üzenetére
core2 jönne, ha nyilatkozna...
-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115 #26184 üzenetére
Bakfish. Ez hatalmas!
De akkor már legyen backfish.
A francia királyok és "előkelő" urak valahogy sosem nyerték el a szimpátiámat, talán nem véletlenül.
A sushiról (és igazából semmiről) ne mondj véleményt, amíg nem próbáltad!
Sokan irtóznak tőle a híre miatt, pedig szerintem nagyon finom. Csak sajnos drága.
Egyébként nem halas változatban is létezik.
-
moonlight115
őstag
spanyolcsizma Szeretem a spanyol cipőket, de spanyolcsizmám még nem volt. Nem vagyok én mazochista!
bakfis Az olyan, mint a bakfitty, csak halból van: bakfish
Louvre Királyi palota, Merle Francia históriája nagyrészt ott játszódik. 16-17 sz.-i politika, cselszövés, intrika,szuper könyv(ek). Akkoriban a palotában ténfergő, királyi audienciára váró grófok, bárók a Louvre sötét zugait, beugróit előszeretettel használták piszoárnak. IV. Henrik idején, egy bál alkalmával végre felállítottak ott egy többüléses pottyantós WC-t, és míg a király a dolgát végezte, a nemes urak körbeállták, és vicces sztorikkal szórakoztatták. IV.Henrik, a 'navarrai' igazi katonakirály volt, puritán, paraszti szokásokkal, legjobban bajtársai között érezte magát, pláne, ha kártyán elnyerte fél vagyonukat.
sushi Japcsi nemzeti nyershal, fujj. Meg nem kóstolnám semmi pénzért!
core2 Chopint én is szeretem, játszottam pár keringőjét, olyan közepesen nehéz darabok.
Ki jön most?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Neil Watts #26180 üzenetére
Kapunk új szót?
-
netpeti98
addikt
válasz
Neil Watts #26180 üzenetére
sushi: ami eszembe jut először haltekercs, hisz tulajdonképpen az is.
Szó: tilos
Üdv netpeti98
-
AusWolf
őstag
spanyolcsizma: pécsikesztyű!
Nem mintha ugyanazt a "komfortot" nyújtaná, egyszerűen csak a szóösszetétel miatt jött.
mumin: Azok az idők jutnak eszembe, amik még eszembe se juthatnak, mert olyan pici voltam, amikor ez a (szerintem francia) rajzfilmsorozat ment. Háhh, a gondtalan gyermekkor!
ja és a szó: sushi
-
válasz
Earl_Muttley #26171 üzenetére
Csak hogy tisztázzuk: A vallási fogalomra vagy a Svéd könyv szereplőire gondolsz?
Üdv. core2
-
netpeti98
addikt
Nokia 6310i: ősi nokiák egyike, a régi fekete/fehér, vagy alig színes kijelzők jutnak eszembe.
Spanyolcsizma: szenvedés, mivel kínzó eszköz
bakfis: fiatal lány, a Kőszívű ember fiai könyv ugrik be elsőre mivel ott olvastam először ezt a szót.
Mumin: izé, mivel nem tudom miaz, legálább is nem ugrik be.
Szó: feladat
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
Earl_Muttley #26171 üzenetére
De gyors voltál.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Neil Watts #26169 üzenetére
Pontosan
negyedik darab, és ez már marad
Spanyolcsizma: Kínzóeszköz, középkori, kb. olyan mint itt néhány újonccal beszélgetni.
bakfis: fiatal kislány, még éretlen kívül-belül
Új szó: mumin
-
Vakegérke
félisten
válasz
Neil Watts #26169 üzenetére
Bűnözés, vallatás, kínzás. Halál előszele.
Új szó: bakfis.
-
-
netpeti98
addikt
válasz
Earl_Muttley #26166 üzenetére
Szovjetunió, mert annak az utód állama.
Szó: írás
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
Earl_Muttley #26164 üzenetére
Mostanában úgy szoktuk, hogy az első "megfejtő" bejegyzése végén azonnal mond egy új szót, vagy mutat egy képet. Ha nem áll szándékodban, közöld, és szabad a gazda a következő játékosnak. Így nem kell várni, pöröghet a játék.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Neil Watts #26162 üzenetére
Párizs, Napkirály, üvegpiramis.
Kultúra, bölcső, felbecsülhetetlen érték.
Drága belépőjegy, napokig, kevés.Légy üdvözölve játékos köreinkben.
Új feladvány:
-
válasz
moonlight115 #26161 üzenetére
Frédéric François Chopin volt az egyik leghíresebb lengyel zeneszerző és zongoravirtuóz.
Új szó: Louvre
===============
Az angol közmondásra: "People who live in glass houses shouldn't throw stones." - Na az ilyet nem fordítjuk szó szerint, bár most nagyon nem is tudol magyar megfelelőt erre.
Üdv. core2
-
moonlight115
őstag
válasz
Neil Watts #26160 üzenetére
hűűű, de jó válasz!
Te mondod az új szót!!!!ablakkeret Erről egy ablakkeret jutott eszembe.
Szép fehér, műanyag, fiatalka keret. Ablaküveg. Egy angol közmondás: Aki üvegházban lakik, ne dobáljon kővel!
Euler-függvény Barkochba: E-vel kezdődik, Y-ra végződik. Mi az? Fogalmam sincs.
Új szó: zeneszerző
-
-
válasz
AusWolf #26156 üzenetére
Hatalmas mázli, hogy az ember kitalálta a rendszerezést, s ezzel együtt a számokat, s a matematikai számításokat.
======================
Persze, mindaddig nem is létezett amíg az ember nem találta ki/nem vitte rá a szükség.
moonlight115: Még visszakanyarodva a számokhoz: Nem csak a kézzelfogható dolgok valósak. Amennyiben így lenne, úgy a mikrovilág sem létezne ergo nem lennének a minket körülvevő baktériumok sem.Sőt ha ez így lenne, akkor most nem igazán írogatnánk egymásnak.
Üdv. core2
-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115 #26154 üzenetére
Teljesen jogos a halmazokról tett feltevésed.
Számok nem léteznek.
core2: Ha valami létezik, akkor az már valós, nemde?
új szó: mázli
-
netpeti98
addikt
válasz
Neil Watts #26153 üzenetére
Nem késtél mindenki válaszolhat az adott szóra, de csak az első rakhat újat, akkor is megkapod a pontod ha később válaszolsz.
Üdv netpeti98
-
moonlight115
őstag
-
válasz
netpeti98 #26150 üzenetére
Jó estétaz Uraknak/Hölgyeknek !
Beszállok én is, remélem nem rontom el a sort.A halmaz a matematika egyik legalapvetőbb fogalma, melyet összességként értelmezünk, de a halmaz maga axióma, tehát külön nem definiálható fogalom.Új szó: Komolyzene (Basszus, túl kiszámítható vagyok...Eh, lekéstem.
AusWolf: Pedig van olyan...
moonlight115: A számok mindenhol ott vannak, s minden kiszámítható/magyarázható velük. Jó, lehet hogy néha fekete/fehérként s csak eldöntendő kérdésekként látom az életem, de túlzottan racionális gondolkodásmódomat nehéz hátrahagynom. Bár most hogy belegondolok tehetek egy próbát az ideiglenes tompításáraÜdv. core2
-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115 #26147 üzenetére
királyfi: a legtöbb lány bőszen várja, de nem jön el, mert királyfik csak a mesében léteznek.
dimenzió: minden ember egy külön világ, egy külön dimenzió. Így aztán legtöbbünk örök meg nem értettségre van kárhoztatva. Persze esélyes, hogy ez nem igaz, és csak én élek más dimenzióban.
új szó: megkönnyebbülés
Egy kis reklám: minden kedves érdeklődőt szeretettel várok a blogomban.
-
netpeti98
addikt
Tűz: hőség, a tűz közelében
Királyfi: korona, azt viseli
Új szó: dimenzió
Üdv netpeti98
-
AusWolf
őstag
válasz
netpeti98 #26145 üzenetére
"- Semmi sem tökéletes - sóhajtott a róka. De aztán visszatért a gondolatára: - Nekem bizony egyhangú az életem. Én tyúkokra vadászom, az emberek meg énrám vadásznak. Egyik tyúk olyan, mint a másik. Így aztán meglehetősen unatkozom. De ha megszelídítesz, megfényesednék tőle az életem. Lépések neszét hallanám, amely az összes többi lépés neszétől különböznék. A többi lépés arra késztet, hogy a föld alá bújjak. A tiéd, mint valami muzsika, előcsalna a lyukamból. Aztán nézd csak! Látod ott azt a búzatáblát? Én nem eszem kenyeret. Nincs a búzára semmi szükségem. Nekem egy búzatábláról nem jut eszembe semmi. Tudod, milyen szomorú ez? De neked olyan szép aranyhajad van. Ha megszelídítesz, milyen nagyszerű lenne! Akkor az aranyos búzáról rád gondolhatnék. És hogy szeretném a búzában a szél susogását..."
- Antoine de-Saint Exupéry: A kis herceg
(első számú kedvenc idézetem, hitvallásom az emberi kapcsolatokat illetően)szó: tűz
-
netpeti98
addikt
válasz
moonlight115 #26144 üzenetére
kismadár aki szabadságra vágyik, hisz be van zárva egy kalitkába.
Szó: róka
Üdv netpeti98
-
moonlight115
őstag
csapóajtó macska, kutya ki-bejárat, + forgóajtó
Honnan ismerik fel a magyart Amerikában? Mögötted áll a bejárati forgóajtónál, és mégis, előtted lép be a hotel halljába....celeb celebeszi vadtulok: anoa / rejtvényfejtőknek
A celebet fotózzák,retusálják, plasztikázzák, fényezik, összeboronálják más celebekkel, csillog-villog, aztán, mikor már kifacsarták, hét bőrét lenyúzták, pocskondiázzák, kerékbe törik, a bulvár szemétdombjára lökik, enyhébb esetben csak ellopják az ölebét....és újra a címlapokra kerül, mert ez a lényege....ezért él, ezért hal....meg még énekel is...nagyon vagyon, agyon, gyón, ón, N mint ismeretlen: Nomen Nescio
házi házimunka, júúújjjjjjj....
.ha közben rádiót, vagy audio book-ot hallgathatok, akkor okéééé....
autósport brrrr...grrrr.....csrr.....puffff.....Formula Uno, Hová tűnt Dééémon Hillll?????.....
Új szó: kalitka
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #26138 üzenetére
Dagerrotípia. Fotózás, sötétkamra, vegyszerek.
Portréfestészet. Műalkotás.(#26139) netpeti98: csapóajtó
Avarfedte rejtély. Véletlen belebotlás. Ki merjem nyitni?
Feszegetés, tátongó üreg. Gyere velem, egyedül nem merek lemenni.
Titkok fedője, mögötte dohos levegő, nézd, mit találtam...Új szó: celeb
-
netpeti98
addikt
válasz
moonlight115 #26138 üzenetére
Őstag rang, ezután kapnak a PH-n arcképet az emberek.
Szó: csapóajtó
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #26135 üzenetére
Talán szentségtörés, hiszen Santana repertoárjában létezik Shaman című szerzemény is. Mégis mást mutatok, íme.
Mindent értelmeztél. Hol marad az új feladvány?
-
moonlight115
őstag
válasz
Shallamea #26130 üzenetére
kakukk Robert Fulghum amerikai író rövid kis szösszenetéből egy idézet: -" Nem tudom, sokan öltek-e meg kakukkosóra kakukkot, nekem sikerült!"- Ugyanis karácsonyra kapott egy tajvani, echte alpesi, összerakhatós kakkukosórát, és mikor elkészült vele, a madár nem jött ki. Erre ő csavarhúzóval erőszakoskodott, mire szegény pára kidugta a fejét, de annyit se mondott: kakukk!!!! Ha nem megy,hát erőltessük! - felkiáltással végül addig rázogatta, kalapálta, míg végül szegény kakukk kinyiffant.
sötét sötétkék égbolt, ragyognak a csillagok, holdfény, romantika...
víz tenger, tó, úszás, szabadság....vízesés
hiány hiányzó láncszem...Mikor Popper Péter az evolúcióról elmélkedett, és rámutatott, hogy a tűz felfedezése mekkora ugrás volt a kultúra fejlődésében. A maci, mivel nyersen ette a húst, sokáig emésztett, nem volt ideje verset írni...az oroszlánnak sem, de még a csimpánznak sem. Aztán jött az ősember, a tűzcsiholással.....
sámán Noah Gordon Sámán c. könyve. Sámán egy süketen született fiúcska volt. Különleges tulajdonsággal rendelkezett: ha egy beteg emberre rátette a kezét, megérezte, hogy az kezd kicsúszni az élők világából, egy napon belül meg fog halni. Hatalmas küzdelmek árán orvos lett belőle, és ez a képessége különösen a csatamezőn jött jól. A sok sebesültet vizsgálva meg tudta mondani, kit érdemes kezelni, kit nem. Sohasem tévedett. "Érezte" az emberi lelket. Nagyon jó könyv, érdemes elolvasni.
aranyhal akvárium, raboskodó díszhalak....meg persze a 3 kívánság Egy is elég lenne: boldogságot kívánni. Abban minden benne van.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
(#26126) moonlight115: halacska
Aranyhalacska, kívánság, cseszdmeg, ez sem az.
Anno volt egy Halaska nevű bácsi, aki a gépi utcasöprés művészetére tanított.(#26127) AusWolf: sötét
Amikor indultam, még jó volt az izzó, biztos úr. Kivilágítatlan kerékpár.
Tolvaj lopakodik.
Szerelmesek leoltják a lámpát...(#26128) netpeti98: víz
Mariana-árok, Piccard professzor, batiszkáf.
Élet eredete. Éltető nedű. Testünk 70-80%-a víz. Napi legalább 2 liter.(#26129) AusWolf: hiány
Árva gyerekek érzése. Szeretethiány.
Anyagi nélkülözés, vitaminhiány. Nyista vacsora.(#26130) Shallamea: kakukk
Pofátlanság, ártatlanok korai halála. Más fészkébe rondítás.
Száll a kakukk fészkére.Új szó: sámán
-
Shallamea
csendes tag
válasz
AusWolf #26129 üzenetére
busz-> Mikor nem jön időben, nagyon tud hiányozni!
Bocsi, most ekörül forognak a gondolataim, mint ahogy a blogomban is írtam róla egy rövidke bejegyzést.Új szó: kakukk
-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115 #26126 üzenetére
Halacska.
De rég hallgattam!Azok a régi szép idők...
Szó: sötét.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #26125 üzenetére
Na na...Erről eszembe jutott egy vendégem. A piacon futottunk össze, vele volt a férjeura, kőgazdag nőgyógyász. Bemutatkozás, minden, erre megkérdezi: Szóval, magácskához hordja a feleségem a pénzemet? Mondtam neki: naná, de meg is látszik a haján, hogy nem egy barkácsoló mekkmester ócsójánoshoz jár....! - Ez bizony igaz! - felelte.
hordó Hordóhas, haspók, zabálás...
Szó: halacska
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #26124 üzenetére
Sok lóvé, lakktól merev, na milyen apukám?
Te ezért pénzt adtál?
Sz*rni kéne a fodrászod munkájára...Új szó: hordó.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #26123 üzenetére
Tangó, tánc, táncverseny, Dirty Dancing
Szó: frizura
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #26122 üzenetére
Végtelen lábmosás esténként. Rahedli pénz cipőre.
A lónak négy lába van... A százlábú megbotlik valaha?Új szó: szenyorita.
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #26118 üzenetére
Fűzfára mászás. Rántott békacomb.
Meg egy vicc.
A cigány kifogja az aranyhalat.
- Dobj vissza a folyóba, és én három kívánságod teljesítem.
- Gebe vagy, nem érdemes megenni, mennyé.
- Köszönöm. Mi az első kívánságod?
- Egy hatlovas hintó.
- Tessék. Mi a második?
- Legyen má tele arannyal.
- Tele van. Mi a harmadik?
- Egy kecskebéka.
- Az meg minek?
- Hatlovas hintóm van tele arannyal, nehogymá én mongyam a lovaknak, hogy cs-cs-cs...Új szó: végzet.
-
szoke12
őstag
válasz
Vakegérke #26116 üzenetére
Elnézést.
Jaj, csak most jutottam net elé. Leszálltam a buszról, és most értem csak haza.
Nyugodtan adjatok új szót, ha 5 percen belül nem jelentkezek. De az adatlapomon látjátok, itt vagyok-e még.
jó ez az ugyanabban a hszben gondolat, csak néha mire megírom, tényleg megelőznek. -
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
szoke12, itt vagy egyáltalán? Rád várunk...
moonlight115: Ha óra 52-ig nem reagál, tiéd a pálya.
Már ott tartok, hogy nem érdekel az alapszabály.
Játszunk, vagy nem játszunk? Ha igen, akkor ne kelljen órákig várni új szóra. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #26112 üzenetére
Utolsó mondatodról eszembe jutott egy vicc.
Egy nő a piacon 10 kakast akar vásárolni.
- Asszonyom, hány tyúkja van?
- Tíz.
- Elég oda egy kakas.
- Magunk férfiak, nem tudják mi az, várni, várni, csak várni... -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #26112 üzenetére
Helyeslem, támogatom!
Ha mégsem a válaszadóé az első "megfejtés", mert megelőzte valaki, semmi gond, a "Szerkesztés" gombra kattintva törölheti a feladványnak szánt szót.
- o -
Kedves játékostársak!
Bár játékmesterünk még nem adta rá áldását, pörgessük fel az eseményeket. Aki úgy érzi, hogy elsőként válaszol egy feladott szóra, képre, azonnal legyen szíves egy új szót mondani, vagy képet mutatni hozzászólása végén.
Miután az "OK"-ra kattintasz, és lám, megelőztek, kattints a "Szerkesztés" piros feliratra, és töröld a feladványnak szánt szöveget, szót, kép linket.Pörögjünk, ne kelljen várni semmire. Így lesz izgi a játék.
-
Vakegérke
félisten
Új szó: krém.
-
szoke12
őstag
-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115 #26102 üzenetére
A láthatatlan smink az jó, támogatom az ügyedet.
-
Vakegérke
félisten
Gumikesztyűben élmény náthásnak lenni.
-
netpeti98
addikt
Rakok új szót: biztonság
Üdv netpeti98
-
moonlight115
őstag
válasz
AusWolf #26100 üzenetére
A véleményem a sminkről: Sok lányt rábeszéltem, egy leheletnyi, alig- smink mindenkinek jól áll, aki csúnyácska, szebb lesz tőle, aki szép, az még szebb. Nem a kilónyi vakolatról beszélek. Kijönnek a kozmetikából, a tükörbe néznek, és ragyognak. Akár hiszitek, akár nem, igenis van "láthatatlan" smink. Miért ne, ha valaki ettől jobban érzi magát?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest