Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Nugatra már nem telepíthető a PM Plus, csak annak marad meg, aki FR nélkül frissítette.
A telefonkezelőbe bele teszi az automatikus indítás menüt is.Matyi222
Nekem a Nugat frissítés nem ment memória hiány miatt. Az Asphalt 8-at kellet leszednem (gyerekek miatt van fent) , mert az új sajna nem az SD--n tartja az adatait és sok helyet foglal, pedig volt még vagy 2GBleixlo80
Ezért sírok olyan hangosan!Ha közben megnézed a szabad memóriát nem lehetetlen, hogy 0,9GB-ot ír, mert nekem megcsinálta!
A Wifi szerintem sem gyengébb. Panelba a beton falakon át semmi lassulás nem tapasztalható.Egy kérdés. A lezáró képernyőre csak akkor teszi ki az értesítést, ha a képernyő felélesztése értesítéskor be van kapcsolva. Ha utána megnyomom bekapcs gombot már nem látni. Ha jól rémlik a 6-osban mindig láthattam, ha akartam, vagy tévedek?
Már megint kilőtte az aCalendart!
Türelmes ember vagyok de
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest