- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
válasz
bedibazsa #5195 üzenetére
Eléggé off leszek, úgyhogy csak egy gyors megjegyzés. A Telenor egy szánalmas lehúzós banda. Alig várom, hogy legyen DIGI és lépek is (látatlanba merem mondani). Helyi ügyfélszolgálaton (megyeszékhely) még semmit nem oldottak meg nekem soha. Nekem is régi kártyám volt de mivel flottás csak úgy cserélték volna, hogy írásos engedély, felhatalmazás, majd X nap múlva és a többi...., a kezemben meg ott az új telefon és nem tudom használni mert nano SIM kell bele. 2 sarokkal odébb meg ingyen kivágták 9 másodperc alatt ingyen. De ezen kívül is bármi problémával mentem mindig az volt, hogy nem tudjuk, esetleg felküldhetjük, de az 2 hét, bla bla bla. Persze ha fizetni kell valamit azt máris ott helyben lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest