- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz
janes1976 #7925 üzenetére
Megmaradnak.
A messenger sz@rakodik, állandóan kilép. Az értesítések terén tapasztaltam némi hektikusságot, több értesítés esetén nem mindet jelzi már az állapotsávon. Illetve a mappa megnyitáskor, értesítési sáv lehúzásakor sima fekete háttér jön be a homályosan áttetsző helyett, ami csúnya.
-
-
Wallenberg
senior tag
-
törölt tag
válasz
janes1976 #4431 üzenetére
Nekem ilyen problémám több telefonnál is van teljesen random. Próbáltam alkalmazás visszaállítást, törlést, verzió cserét. Egyik sem vezetett eredményre. Természetesen szintén megfelelő beállításokkal.
Szerintem valamilyen Google szinkronizálási probléma lehet. Néha gondol egyet, aztán frissít.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
janes1976 #4126 üzenetére
Csatlakozom. Nagyon szeretem, két hete használom, nem kell ennél gyorsabb telefon. Az aksija zseniális az eddigiekhez képest. Kamera lehetne jobb, de a havi öt képnek, amit készítek, tökéletes. Előtte egy Nexus 5x volt, abból ki tudtam csikarni 2.5-3 óra SOT-ot, ebből 5-6-ot. Multitasking ott jobb volt, de ennyi kb., amiben jobb - számomra. Az EMUI-ban olyan apróságok vannak, amik más platformhoz képest zseniálisak. Valszeg' a következő telefonom is Huawei lesz.
-
ANDROID???
addikt
válasz
janes1976 #3548 üzenetére
Azt neked kell tudni mit bír el a pénztárcád, és hogy mennyire tudod kihasználni. azt is mérlegeld, hogy meddig akarod használni, mert ha nem akarsz 1,5-2 éven belül cserélni telt, akkor van értelme az OP3-at venni, de ha tuti megunod a kezedben és cseréled, akkor nagyobb bukó magasabb beszerzési ár...
Azért nem annyira atom jó az ár, ism. mindenestől beszerezte 121-ért.
Viszont van a melyik telt vegyem topic... -
batai15
félisten
válasz
janes1976 #3548 üzenetére
Simán meg éri a felárat..
Mindenben sokkal jobb, a hardver is ezáltal sokkal jobb hosszú távra,
és a felhasználói tábornak köszönhetően akkor is lesz rá custom rom formába(ha más nem ) újabb droid, mikor a lite már a fasorba se lesz.
Plusz otg-ről sem kell le mondanod, igazából semmiről a p9 javára.
Persze ez csak vélemény.Mondjuk ezen okokból én egy redmi note 3 prot vettem, ha minden jól megy akkor azzal is sokkal előrébb leszek, ettől függetlenül a lite is nagyon jó telefon lett, tehát ha végül e melett döntesz akkor sem fogsz rosszul járni.
-
Roxbury
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest