Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
Én használtam
Csak hát a kamera... Az használhatatlan MÉG(de valamit ügyködött rajta a fejlesztő, az utolsó update-t nem próbáltam még.
Az nfc nem megy rajta azt tudtommal ennyi baja van.
Ja még a gyro sem megyde az alap rendszerben sem.. szóval ez nem nagy gond szerintem.
-
bubus66
nagyúr
A CM nem ajánlott egy bug halmaz fél napomba tellett visszaállítani eredeti gyári állapotba, (de egy hét múlva szerviz lett vége) valószínű a CM miatt történt, erre igen nagy esély van. (nem az enyém volt)..
Persze mindenki maga dönti el, hogy megéri-e, hogy a bug halmaztól és a TWRP-től esetleg egy könyvnehezék legyen
Volt mikor nem foglakozott vele a szerviz, volt mikor meg vissza dobta, de különben egy kis telepítéssel vissza lehet állítani "Lockedre"
(#5129) ANDROID???
Azt hittem te a gyári böngészőt használod, nálam semmi gond nincs vele tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Tanuljunk angolul!
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL 180W töltőket keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest