Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz
Jaki2000
üzenetére
Szükséged van komolyan ezekre a hulladékokra, mint a messenger, meg a facebook app?! Egy aksi zabáló telefont lassító szar mindkettő! Én opera normál böngészőt használok üzenetek olvasására, és írására is, ez még tudja, és facebookozni is ezzel facebookozok, tökéletes ennyi! Nem kel semmiféle app, próbáltam már mindent, swype for facebook, meg metal alkalmazás stb. meg facebook lite messenger lite stb. egyik szarabb mint a másik, és nem kell külön app különben is mindenre, az opera böngésző gyors kifogástalan, és még tudja mondom írni és olvasni a face üzeneteket, ezzel csinálom, és facebookozok is!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Jaki2000
üzenetére
Na azért a M2 is meg akasztotta az FB különben meg kérdez meg, hogy az FB alkalmazás egyhatalmas fos az egész.. az FB biztos, hogy ludas benne ez az összehasonlítás meg nagyon teszik..
ahogy látom elég jól félre értelmezted a dolgokat a szemét amit én nevezek annak az FB a Messenger a google+ stb, (had ne soroljam fel) valamit a telepített játékok na ezek az én belátásaim szerint a szemét
a FB-re dolphin böngésző használom a Messengerhez ezzel használom a messengert.
Akkor vegyek egy 3000 Ft-os buta telefont?
Azt neked kell eldönteni.. Mint irtam az FB és a Messengert ki lehet váltani mással is..
-
ORCA58
addikt
válasz
Jaki2000
üzenetére
Szeptember óta használom, de semmi ehhez hasonló gondom nincs vele. Igaz FB, Instagramm, Viber, Shazam, Parkoló app nincs rajta. A Messenger ugyan fent van (nem a legújabb) de nem fut, csak nagyon ritkán ha valaki miatt rá kell néznem.
Filekezelő a gyárin kívül a TotalCommander.
A belső memóriát nem tetted véletlenül tele? Mondjuk képekkel, vagy zenével?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest