- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Mikor ez az egész szigetes / cseppes megoldás bejött, akkor sokáig ment az elégedetlenkedés, szerintem valamennyire jogosan. Persze, meg lehet szokni, de jó lenne ha nem megszokni kellene, hanem megoldanák máshogy. Évekkel ezelőtt olvastam kijelző alá tett kameráról, azóta nagy csönd van a témában. Persze biztos nem lenne olyan jó minőségű, de én a selfie kamera esetén simán bevállalnám ezt, ha a kijelző sziget / belógás / akármi mentes lenne.
-
-
Én is majdnem megvettem a Magic 6 Pro-t, az asszony is húzta az agyam, hogy olyan szép a zöld, meg megérdemled, stb.
De én gyűlölök ott a helyszínen és azonnal dönteni
Jelen pillanatban azon az állásponton vagyok, hogy hasonló áron inkább kihozok egy OLED tévét és elleszek egy olcsó használt telefonnal. Már egy középkategóriás os sokat tud manapság, leszámítva az optikai zoomot. Azt be kell áldoznom sajnos -
Diokhan
addikt
Nekem kb két éve van meg, haszáltan vettem mikrofon és ujjlenyomat olvasó hibával, melyeket magam javítottam ki egy kábelcserével, azóta minden probléma nélkül működik. Hetente egyszer újraindítom, más karbantartást nem igényel.
Az utódja viszont valószínüleg Honor lesz, vagy egy V2, vagy valami hasonló pro kiadás. -
-
Van már Honor Magic 6 Pro a Telekomnál amúgy, csak elfogyott. Valahogy ami megéri az mindig le van fogyva náluk.
Komolyan mondom, akkora baleknak érzem magam, hgoy kifizetem a korlátlan csomagjukat 3 simre, amire használom 60% áron megkapnám flottában, csak Yettel lenne a szolgáltató, az meg ahol használom nem túl stabil. -
-
-
F-ECT$
titán
Nálam Waze, Spotify, Youtube, Netflix, Chrome, bankos appok, Telex, Gmail, Viber, WhatsApp, fotózás, videózás, munkából kifolyólag elég sok telefon + sms + Telekom app + Teams + Authenticator, MySpar, Lidl, Clubcard, Naptár, meg pár játék ami napi használatban van. Ritka az, amikor nem jön össze 3-4 óra kijelzőidő, de van hogy több is. (Mondjuk az egyik gyerekem már magától is nyomkodja egy picit, a másiknak meg innen szokott streamelődni a zene a hangszóróra.) Szóval én eléggé kihasználom, de ettől még nekem is fájna a 600k, talán olyan 300-400k körül fogok valamit venni.
-
Pontosan. Még én talán reddit, waze, meg persze fotó ha már p30 pro. Néha beletekerek a facebookba és rájövök, hogy nincs itt semmi, ami engem érdekelne. Tiktok, instagram nincs is a telefonomon. Viber, gmail, kalóriabázis. Néha ránézek a kocsira OBD-vel bluetoothon. Játékból max ilyen Sudoku kategóriás, semmi 3D.
-
-
Speeedfire
félisten
Ja, ugyan így vagyok ezzel én is.
150k-nál nem adnék ki többet telefonért. De aztán közben nézem, hogy picit jobb a kijelző, a kamera, meg a cpu, meg friss a sw. Ennyivel tud csak többet.
Igazából azt látom, hogy nagyon nem tudnak újat mutatni a piacon már.
A pixel azért csábít egy picit, mert arra fixen lesz custom fw még 5 év múlva is.
De tényleg, vicc hogy a nexus 7 tabletemre jönnek ki a friss custom fw-ek. Erre a telóra meg nincs semmi, pedig a hw baromi jó most is.
Nekem szerintem egy pixel 7 pro lesz, ha váltok. -
yodee_
őstag
Engem pont ma reggel a P30 lite lepett meg nagyon! Szerintem 1 éve nem volt használva, pihent a szekrényben. Reggel elmentem boltba, és nem volt nálam sem pénz sem pénztárca. Megszokásból nyúltam a telefonért, ami ugye egy szűen beállított P30 lite volt
Mire sorra kerültem beaktiváltam az NFC-s fizetést és minden hiba nélkül tudtam fizetni vele.
-
yodee_
őstag
Ez már csak azért sem valósulhat meg, mert egyszerűen nem lehet újat, többet beletenni a telefonokba. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy mit lehetne még fejleszteni. Szoftveres optimalizáció terén lehetne fejlődni mert lassan ott tartunk hogy egy szuperszámítógép van a zsebünkben. Nem akarom elhinni hogy alap feladatok ellátásához kell több mint 8 giga ram meg 10 mag.
-
F-ECT$
titán
Kicsit át kell állítani az agyat. Hiába tűnik az 500k soknak most, az ugyanannyi, mint a 330k volt 2019-ben. (Konkrétan egy infláció kalkulátorból másolom ezt ide: "Ez azt jelenti, hogy ami 2019 évben 330 000 Ft -ba került, azt ma 503 032 Ft -ért tudod megvenni").
Az megint más kérdés, hogy:
-A P30 Pro-hoz képest ha veszel valamit, akkor az jelent-e akkora előrelépést, mint anno a P30 Pro jelentett az előző telefonodhoz képest. (Valószínűleg nem.)
-Amit most veszel 500k-ért, az ugyanúgy kitart-e 5 évig. (Lehet - ha nem esik szét, akkor a fejlődés lassulása miatt kitarthat.)
-Illetve keresel-e 50%-kal többet, mint 2019-benSajnos, ahogy jodee_ is írja: előbb-utóbb (most már inkább előbb) el fog jönni a csere ideje kinek ezért, kinek azért.
Lehet egyébként használtan is telefont venni, pláne ha van rá normális (nem bolti) garancia.
-
yodee_
őstag
Én is nehezen szántam rá magam, de lassan megint aktuális lett volna egy akku csere. Már nem érdekelt. Az új kocsiba a vezeték nélküli android autó ment ugyan de nem volt megbízható, mert a vezeték nélküli megoldás andorid 11től hivatalos, alatta monyák. Aztán még nem is volt olyan alkalmazásom ami ne indult volna, de mind tudjuk hogy ez csak idő kérdése
Imádtam a telefont, de sajnos lejárt az ideje.
-
F-ECT$
titán
Én azért már kezdem érezni a P30 Pro korlátait: képernyő felbontás és frissítés, videó készítés, újabb játékok futtatása, az aksi kezd öregedni, a hangszóró mindig is kompromisszumos volt, nincs 5G. Nálam kezdi megadni magát a bekapcsoló gomb is, és a második flip tokom is mindjárt szétesik, és már sajnos nem lehet kapni.
Igen, ki kell fizetni 500k-t egy új telefonért, de ez kb az 5 évvel ezelőtti 300k-val egyenértékű.Honor Magic 6 Pro-t nézem pl most az S24U mellett lehetséges utódnak.
-
Diokhan
addikt
Hálistennek nekem eddig minden olyan app hibátlanul fut, amit használok, beleértve a banki alkalmazásokat, szolgáltatósokat és játékokat is. Ha nem hardcore felhasználásra kell, mint pl 4k videók szerkesztése mobilon vagy ilyesmi, akkor én nyugodt szívvel ajánlom. Én is iPhone-ról váltottam P30 Pro-ra és egy másodpercig sem bántam meg.
-
JohnDoe_Hun
tag
Köszönöm. Igazából sosem játszottam telón. Biztonsági rés mekkora lehet? Azért az nem általános, hogy az emberek telóit feltörik. Inkább a figyelmetlenség meg a tudatlanság szokott szerintem itt döntő lenni. 3 év iphone-tól kezdek megcsömörleni és a p20pro után erre gondoltam. A xiaomi-któl valahogy tartok. Nem jönnek be.
-
F-ECT$
titán
200-300k környéként 4-5 éve voltak a telefonok. Azóta azok ára $-ban is feljebb ment és volt egy jók is 50%-os forint infláció is, szóval ha ugyanazt akarod kapni, akkor bizony 5-600k körül kell költened. Át kell ehhez állítani az agyadat. (A mostani 5-600k nem összehasonlítható / nem ugyanannyi az 5 évvel ezeleőtti 5-600k-val.)
-
Diokhan
addikt
Én néhány naponta újraindítom, épp ezért. A párom Velvetje néhány naponta értesítést is küldött, hogy indítsa újra a készüléket. Jobb elkerülni a problémát, én úgy gondolom.
#23002spileraaa Igen, működhet. Recovery módban elvileg tudod törölni a cache tartalmát, utána van némi esély, hogy rendesen el fog indulni. Sok sikert, majd írd meg légyszi, hogy mi volt végül.
Kellemes ünnepeket mindenkinek. -
Kleroo
veterán
A p30pro sem a csúcsok csúcsa azért. Nekem/nekünk nagyon meggyűlt a baj a barnás színekkel. A speckó szenzorfelépítés miatt (két Yellow) a sárgás dolgokat furán kezeli, a SW csak küzd vele mint malac a jégen. Cukrász dolgokat heti rendszerességgel dokumentáltunk -volna- vele, de minden cucc ortopéd hülye színt kapott, 0 természetesség...úgyhogy a kamera miatt megvett teló helyett mindig az én S10emet használtuk. Utánaolvasva a legmélyebb bugyrokba is, ezzel nem lehet mit kezdeni, akármilyen beállítás, más camera, retus, sehogysem lehetett azt kihozni belőle, mint amilyen az eredeti szín volt. És amint erre rááll a szemed, egyre több más objektumon is feltűnik. Érdekes is hogy nem lett nagyobb visszhangja, mert elég gáz.
Nekem pl a 13T, és Honor90 van a radaron, ha nem találok fiatal S21+-tJo kis telok.
(Az ebayes új P30pro vonalat kezdem elengedni fejben, túl sok jó friss alternatíva van) -
Nikaré
őstag
Na így könnyű!
Aztán nehogy egy Samsung A14 legyen belőle a megszorításos szankciók miatt!Már korábban én is írtam, hogy nagy bajban lennék (már vagyok is mert) a keresés mindig kifullad az ár érték, funkcionalitás és ami fontos számomra, hogy ne kétszer kelljen tölteni naponta egy telefont.
-
Diokhan
addikt
Ai módban ismeri fel automatikusan. Kiirja alulra.
Xcsabo annyira nem értek a fotózáshoz. De mielőtt a Samsungról kiderult volna idén, senkinek eszébe sem jutott, hogy trükk lenne benne, csak mindenki örült a jó kamerának. Én szeretném hinni, hogy tényleg valós a kép, amit látok. A supermacro mód meggyőző számomra, az utóbbi két-három napban elég sokat tanulmányoztam a kamerát.Piotor azt hogy érted, hogy ugyanolyanok?
Supermacro módban ilyen képet sikerült csinálni.
-
-
-
knox83
senior tag
340ért vettem cégre
fél áfa jött vissza. Ennyit megért. Egyéni preferencia kérdése kinek melyik gyártó algoritmusa jön be. Előző héten majdnem vettem egy s23+t de amíg ott nyomkodtam a mediaba rájöttem hogy nem tetszik. A kamerája se meg az egész ahogy van. Smarshopos a telefon egyébként. Hogy mit bazseválnak a számlákkal vagy behozták innen onnan totál nem érdekel. Vállaltam a rizikót
@yodee_ a zöld a Mammut 1 Vodanal ki van téve. A hátlap jó volt hogy nem csúszott és nincs ujjlenyomat de a feketénél a keret és a kamera néz ki rohadt jól (szerintem)
-
gps76
őstag
A fiamnak S22U (12/256 GB) van - szerencsére 70000-ből megvolt, mert a f.ne se adna 300-at egy telefonért. (Törötten vettem, és egy minimálisan "befolyt" kijelzőt kapott(kamera körül olyan mintha notch lenne, azóta is hibátlanul megy). Szép, meg jó nagy telefon, de nem voltam elájulva tőle, ugyanaz a szamszungos röccenések megvannak, mint régebben, a kamerák meg szép képeket csinálnak, de nem kiugróan. Az Mi11 Lite-al, meg a P30 Pro-val összevetve csináltunk ugyanakkor, ugyanott fotókat elővesz, kattint módszerrel, mint ahogy az ember sokszor használja,(nem ilyen-olyan beállított, megkomponált témáról) és nem láttam érdemi különbséget a samu nagy hype-ról.
-
knox83
senior tag
Ez csak saját vélemény, de k*rva isten hogy nem vennék ajfont. Egy sor dolog van ami miatt nem de a fő szempont, hogy az usa b*szta tönkre a huaweit. 8 éve használok huawei telefont, soha semmilyen gondom nem volt, imádtam mindet de ezek miatt a retkek miatt kell majd más gyártót választanom. Szóval elvből nem.
-
törölt tag
-
Bferibörs
addikt
Ebben teljesen igazad van, én 400- ért vettem egy 8/250-t,itt a hardveraprón vadi újon,3 év samsung garival, 500-600-650- et nem adtam volna érte.
Ha megnézed az új Honor árát az sem piskóta.
Én úgy tudtam eldönteni,hogy megveszem,hogy a lányom s22u fényképeit láttam,ez meg ugye egy újabb széria. Nekem fontos a fotózás. A Honorba nem mertem belevágni,élő tapasztalat nélkül.
Sajnos mindennek felment az ára, nem csak a telefonoknak.Ja és megjegyzem, vettem egy xiaomi 12T- t előtte,amíg nem találok jobbat. Soha többet xiaomit.😁
Amikor kiakadtam egy képen eldöntöttem hogy lecserélem,borzasztó volt a kép ideális körülmények között. Na az kb. 250 e- be fájt.
Sajnos a Huawei telókat egyre jobban szivatják appok terén,így nálam felejtős lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged