Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotor
tag
válasz Diokhan #22471 üzenetére
Szedd szét. Én körömmel fel tudtam feszíteni 3 év után a hátlapot. Van az usb szalagkabel, valószínű annak a felső csatlakozója van kinyulva. Leesnek róla az érintkezők. Nekem a mikrofon halt meg. Kicseréltem és jó azóta is. Plusz kapott egy új akkut és gól. Vegyél hozzá ragasztót is a hátlapra. Nem lesz olyan, mint a gyári, de a helyén marad. Sok sikert.
-
Piotor
tag
válasz Diokhan #22518 üzenetére
Igen. Nekik nem volt csak A verzióju kábel és SIM panel és nem is tudták megmondani mi a különbség. Az tuti, hogy a mikrofon nem volt rajta a panelen, a D- jelun pedig rajta van, nekem az kellett, így rendeltem Alirol. Kábelt adtak vele csomagban, azzal nem is foglalkoztam külön, jött egyben. De érdemes előbb levenni a hátlapot, felhajtod a vezetéknélküli töltőt és alatta látni milyen verzió a kábel.
[ Szerkesztve ]
-
Balúkapitány
tag
válasz Diokhan #22595 üzenetére
Igazad van, felületes voltam.
Igen egy Vivo.
Az alábbi forrás szerint a Vivo X20 Plus a nyerő (2017 őszén).
"...the Chinese brand Vivo became the world’s first brand to present the very first in-display fingerprint scanner on its Vivo X20 Plus."https://www.igadgetsworld.com/fingerprint-scanner-history-evolution-but-do-we-really-need-that/
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Pinyo16689
senior tag
válasz Diokhan #22667 üzenetére
Írtam neki. Válaszoltak:
“
Hivatkozva az alkalmazas.hu@vodafone.com e-mail címre érkezett elektronikus leveledre, ezúton küldjük válaszunkat.
Mindenekelőtt szeretnénk szíves elnézésed kérni a felmerült kellemetlenségért!
Jelenleg android készülékek esetében tapasztalható a leírt jelenség. Felelős munkatársaink már dolgoznak a javításán!
Megoldásig javasoljuk, hogy a készülék böngészőjében lépj be Online fiókba (https://bit.ly/MyVodafoneBejelentkezes), hiszen alkalmazásunk számos funkcióját itt is elérheted.
Szíves megértésed és együttműködésed köszönjük!"
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Balúkapitány
tag
-
-
-
laczkaba
aktív tag
válasz Diokhan #22836 üzenetére
Így igaz, de érdekes módon nálam meg maradt a gyorstöltés és az USB. Igaz P40 pró volt az alany.Az XDA-n is sok embernek megmaradt. Érdekes dolgok ezek. Kipróbáltam a P30-on a leminősitést és flottul működik. colléga nem tett pipát roll backhoz,ezért a program normál frissitéssel akart indulni, holott firmware száma mást mutatott.
[ Szerkesztve ]
-
-
Macika66
őstag
válasz Diokhan #22852 üzenetére
"Kívánságműsor" felbontást nem lehetett soha választani.
Vagy a 10 MP-es gyári alapértéket tudja, vagy a 48 MP-es nagy felbontást, ami a szenzor natív felbontása, pixel binning nélkül.
Ez az első szoftvertől a legutolsóig változatlanul hozzáférhető, csak máshová rakták el az 5-6-tal ezelőtti frissítésnél...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest