- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Nyugdíjba ment a P30 pro, de maradok majd olvasgatni, meg segíteni, ha tudok -
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23567 üzenetére
Tv-t sosem veszünk monitornak, ez alapszabály. Sem a frissítési ráta, sem a felbontás sem pedig a válaszidő nem lesz megfelelő. Erre a célra monitort kell venni.
-
Diokhan
addikt
válasz
kenzoli #23556 üzenetére
Azért volt a tippem az ami, mert az előbbi leírásod alapján a menüben sem találtad meg a beállítást. Nekem amikor a szalagkábelt cserélni kellett, eltűnt a beállítások menüből az ujjlenyomat, csere után tért vissza. Ha neked néha bent van néha pedig nincs, akkor az elég érdekes...
-
Diokhan
addikt
válasz
Samanbacsii #23549 üzenetére
Szia. Valószínüleg szalagkábel, mint sokmindenkinél. Lehet, hogy lassan a mikrofon is elkezd majd vacakolni.
-
Diokhan
addikt
Nekem kb két éve van meg, haszáltan vettem mikrofon és ujjlenyomat olvasó hibával, melyeket magam javítottam ki egy kábelcserével, azóta minden probléma nélkül működik. Hetente egyszer újraindítom, más karbantartást nem igényel.
Az utódja viszont valószínüleg Honor lesz, vagy egy V2, vagy valami hasonló pro kiadás. -
Diokhan
addikt
válasz
F-ECT$ #23467 üzenetére
Üdv, köszi mindenkinek a választ!
F-ECT$ -Nem, hanem a hangerő fel+bekapcsoló gomb tartása egyszerre addig, amíg elsötétül, onnan hangerő elenged és bekapcsoló gomb tartása az első rezzenésig. Ez egy úgynevezett "kényszerített újraindítás" vagy force restart ahogy az angolban nevezik. Ezzel teljesen újra indul a készülék nulláról és közben az is lehet, hogy cache-t is töröl, bár abban nem vagyok biztos.
#23468rasotamas - Szia. Az automata fényerő az ott van, hogy beállítások - kijelző és fényerő - ott pedig felül a csúszka alatt kell lennie egy kapcsolónak.
#23469pcnet - Szia. Nincs rajta semmilyen fólia, nyilván erre gyanakodtam volna én is akkor. Ahogy az eset mutatja valószínüleg szoftveres beakadás volt a gond, mert jelenleg ismét jól működik.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Képzeljétek, ma a telefonom azt kezdte el csinálni, hogy fals közelségérzékelő jelet küld, tehát hiváskor azonnal sötét lesz a kijelző, ha pedig mondjuk zárt képernyőről szeretnék kamerát indítani, és be van kapcsolva a véletlen érintés védelem, akkor jelez, mintha a zsebemben lenne a telefon. A kijelző nem törött és teljesen tiszta. Próbáltam utána keresni neten, de néhány eredménytelen próbálkozáson kívül redditen semmi érdemlegeset nem találtam a témában. Mit gondoltok, mi okozhatja? Találkozott már valaki ezzel a problémával?Korábban egyébként már csinált olyat néha, hogy automata fényerő beállításon erős napfényben levette a fényerőt, konkrétan semmit nem lehetett látni a kijelzőn, el kellett bújni árnyékba és kikapcsolni az automata fényerőt.
Update: Egyelőre egy force restart megoldotta (a többszöri sima újraindítás viszont nem), kiváncsi vagyok, hogy mikor jön elő megint a hiba. -
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23456 üzenetére
Nem a kábel a probléma, hanem a csatlakozó, amibe bele kell pattintani a két végén. Annak is ki esnek a lábai néhány esetben. Ilyenkor alaplapot kell cserélni.
-
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23408 üzenetére
Inkább a sim részre gyanakodnék, mint a kábelre.
Az ujjlenyomat olvasóra nem tudok mit mondani, lehet, hogy a kábel csatlakozások felfrissülése/mozgatása miatt picivel gyorsabb, de az is lehet, hogy tényleg csak úgy tűnik. -
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23392 üzenetére
600k egy telefonért vicc...
-
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23330 üzenetére
Nagyon drága.
A vezeték nélküli töltés jó csak pontosan kell rá tenni. -
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23312 üzenetére
-
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23307 üzenetére
Pedig ha jól megnézed direkt D verziósat linkeltem. Sajnos ahonnan nekem jött már nincs meg a link, de odafigyeltem, hogy D verziósat linkeljek neked.
Az érintőpanel pedig elvileg így kapható kijelző nélkül - [link] . Cseréje nem tudom mennyire bonyolult, de YT-on biztos van sok videó róla -
Diokhan
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #23303 üzenetére
-
Diokhan
addikt
válasz
tomas9320 #23269 üzenetére
Szia. Jó választás az S23 Ultra, szép készülék. Emellett meg kell említenem, hogy az általad felsorolt hibák egyetlen alkatrész cseréjével megoldhatóak, ugyanis a mikrofon hibája a szalagkábelből adódik, ami mint tudjuk tipushiba a P30 Pro esetében, és ennek a kábelnek a végén gyárilag ott van az USB-C csatlakozó is.
-
Diokhan
addikt
Értem. Én nem szoktam ilyen adatokat nézegetni, minden napashogy használom. Nálam annyi a lényeg, hogy amikor haza érek még legyen benne töltés. Volt anno, hogy kikapcsolt iphone-al értem haza, ezt sosem vittem még haza úgy, hogy le volt merülve teljesen, és néha igen húzós napon vagyok túl.
-
Diokhan
addikt
válasz
F-ECT$ #23226 üzenetére
Igen, de a kolléga azt is említette, idézem: "este 8 körül 50% alá esik", valamint "igazából bőven tudnám többet használni,aktívabban,de akkor kb 30% lenne estére"
Azt nem értem, hogy mi a gond azzal, ha nap végén nem 50% az akku, hanem csak 30%. Mindenképpen fel kell tenni tölteni, sok különbség nincs közte és egy akku, amit ha levesznek reggel mondjuk 8-kor töltőről és este 8-ra esik le 50% alá, az semmiképpen nem mondható rossznak. Egy iPhone ennyi idő alatt teljesen lemerül tök átlagos felhasználás mellett is. Tudom, mert arról váltottam P30 Pro-ra.
-
Diokhan
addikt
válasz
F-ECT$ #23223 üzenetére
Nyilván jobb egy új akku, mint egy használt, de szignifikáns különbséget már nem tudsz produkálni. Két napot már nem bír ki úgy, hogy mondjuk reggel hétkor leveszed töltőről és csak másnap este kell újra tölteni. Nyilván használat függő, de az átlag használat mellett szerintem már nem bír két napot új akkuval sem.
-
Diokhan
addikt
Bocs a dupla hsz miatt.
Sajnos ha cserélsz is akkut sem lesz már jobb, mivel amikor kijött a telefon, még jó volt a szoftver (android verzió) , amivel kijött.
Ma már a legújabb frissítés miatt sokkal kevesebb lesz mind az SOT mind pedig az egy töltéssel kibirt időtartam (sok más szempontból is rontott a telefonon a frissítés, tervezett elavulás, vegyél újat címszóval). Az az akku idő, amit tapasztalsz elmondásod alapján nagyon is jó, semmi értelme cserélni az akkut. -
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #23211 üzenetére
Szia!
Van egy rakás csillagtérkép, ISS és egyéb űrállomáskövető (értesítést küld, amikor este felettem halad el valamelyik).
The Sky
Phases of the moon
Universal Sandbox
Stellarium
Star walk2
Nasa hivatalos appja
Solar system scope
Galaxy map
Stars and planets
ISS detector.jegenye nekem profession és az HBO is megy tükéletesen, valamint a telex is működik rendesen.
Szerintem az esetetekben inkább egyéb appokkal való összeakadás lehet a ludas, mint a telefon maga. -
Diokhan
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #23159 üzenetére
Sajnos a Xiaomi telefonoknak alapból nem egyszerű a kezelése, érdekes, hogy a Huawei ehhez képest mennyivel jobb. Viszont ha már Xiaomi telefonod van, javaslom az Amazfit órákat, azokkal biztosan jobban fog működni. Nekem Amazfit GTR2 van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 10 naponta töltöm úgy, hogy 10 percenként pulzust mér, alvást figyeli egész éjjel légzésminőséggel együtt, és egész nap értesít messengerről, appokról, hívásokról. Szerintem nézz körül, hátha találsz olyat, amelyik megtetszik.
-
Diokhan
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #23156 üzenetére
Ezt lehet, hogy inkább a telefonod topikjában kellene megkérdezni, ott szerintem jobban tudnak rá válaszolni.
Megjegyzés:
Viszont amikor én még iPhone-t használtam és amellé kerestem órát, akkor azért választottam a Huawei GT2 helyett a Xiaomi Amazfit GTR2-t, mert amíg a GTR2 appja teljesen megegyezik iOS és Androidon egyaránt, addig a Huawei app iOS-en sokmindenben korlátozva van az Androidhoz képest. Lehet, hogy itt is valami hasonló van a háttérben. -
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
Hálistennek nekem eddig minden olyan app hibátlanul fut, amit használok, beleértve a banki alkalmazásokat, szolgáltatósokat és játékokat is. Ha nem hardcore felhasználásra kell, mint pl 4k videók szerkesztése mobilon vagy ilyesmi, akkor én nyugodt szívvel ajánlom. Én is iPhone-ról váltottam P30 Pro-ra és egy másodpercig sem bántam meg.
-
Diokhan
addikt
válasz
Balúkapitány #23041 üzenetére
Szia.
Amikor kiválasztod a kívánt képet, rányomsz, hogy beállítás mint, utána felajánl néhány programot, amivel el tudod végezni a műveletet, ott ha a gyári képek alkalmazást (nekem bal oldali ikon) választod ki, akkor utána tudsz választani zárolt képernyő és főképernyő között. -
Diokhan
addikt
Én néhány naponta újraindítom, épp ezért. A párom Velvetje néhány naponta értesítést is küldött, hogy indítsa újra a készüléket. Jobb elkerülni a problémát, én úgy gondolom.
#23002spileraaa Igen, működhet. Recovery módban elvileg tudod törölni a cache tartalmát, utána van némi esély, hogy rendesen el fog indulni. Sok sikert, majd írd meg légyszi, hogy mi volt végül.
Kellemes ünnepeket mindenkinek. -
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #22989 üzenetére
Nos, ez egy felettébb érdekes és váratlan fejlemény.
-
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #22980 üzenetére
Engem mindkét link iphone7 uveghez vezet...
-
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #22978 üzenetére
Szia.
Ezek közül valamelyikre,
[link]
[link] - én ezt rendeltem meg, mert csak ebben voltam biztos, hogy "D" verziós az alkatrész. Kicsivel több, mint 2 hét alatt jött meg.
Erre pedig biztosan szükséged lesz.
[link]Hogy ne legyen gond a csavarokkal, vettem egy ilyet is hozzá [link] , tökéletesen megfelelt.
A szalagkábel "D" verzió kell, hogy legyen.
Én egy egyszerű hajszárítóval melegítettem meg, utána pedig szikével vágtam körbe óvatosan. A hátlap leszedését legkönnyebben a sarkokon lehet elkezdeni, feszíteni óvatosan kell, mivel üvegből van a hátlap.
Maga a szalagkábel cseréje nem tart sokáig, viszont a régi ragasztó letakarítása mindkét oldalról nekem sokáig tartott, mert nem használtam semmilyen oldószert. Ajánlott keresni youtube-on egy videót a műveletről és követni lépésről lépésre.
Mikor csinálod, figyelni kell a kamerákra, hogy amikor építed össze, minden kameralencse és a kamera takaró üveg belső oldala szennyeződésmentes legyen.
Bármi további kérdésed van, írj. -
Diokhan
addikt
válasz
petszol #22971 üzenetére
Szia.
Én is cseréltem szalagkábelt benne nemrég, viszont modult nem cseréltem, a mikrofon hiba így is megjavult.
Szerintem ha a kettes sim foglalat működik és lehet hívást bonyolítani, akkor az antennának nincs baja,felesleges lenne cserélni.
[link] így néz ki egyébként az antenna modul.Én abban az esetben, ha meglenne az eredeti sim panel, azt tenném vissza próba képpen, az új, jó szalagkábel mellett. Gyanítom, hogy a mikrofon és a sim problémát is megoldotta a szalagkábel csere.
-
Diokhan
addikt
válasz
Piotor #22946 üzenetére
Én éppen iPhonet cseréltem le P30 pro-ra, mert egyre több gond volt az ios-el. Viszont ez a telefon azon kevés készülékek közé tartozik, ami legalább annyira tetszik, mint régen az iPhone (4S óta csak iphone-om volt ezelőtt, 2 kivétellel: SAMSUNG Note9 és Note10+). De ezt a cserét egyáltalán nem bántam meg, a mindennapi használat során rengeteg szempontból jobb a P30 pro, mint az iPhone, ami volt nekem (SE2022). Nekem bőven megérte felújítani.
Nyilván az iPhone 14 pro egy sokkal újabb készülék, biztosan jól működik és sokmindent tud, nekem nem volt még olyanom, de ha most le kellene cserélnem, sem azt választanám, inkább akkor S23 ultra lenne, árban nagyjából egyeznek.Peace nálam nem jött frissítés discordra.
-
Diokhan
addikt
válasz
Piotor #22943 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, én is szalagkábelt cseréltem. Én ott vettem észre, hogy hibás a kábel, hogy nem működött az ujjlenyomat olvasó és a telefon nem hallotta, amikor mondtam, hogy "OK Google" (nyilván az általad leírt jelenség is megvolt). Amióta kicseréltem, azóta tökéletes mindkettő., Remélem sokáig fogja bírni.
-
Diokhan
addikt
válasz
laczkaba #22940 üzenetére
Hát már elnézést kérek, de te vagy az, aki nem tudja használni a link opciót és úgy írt, mint aki fordítót használ, ráadásul pont te voltál az, akinek összefüggéstelenek voltak az írásai. Elég sokat szoktam romolni, csak épp a P30 Pro-t nem csináltam még, de HTC HD2, Honor 6, Huawei P30 lite, P20 pro, Samsung S7 edge, Note 10 plus és még jónéhány készülék volt már a kezem alatt romolni, számtalan készülékben cseréltem már kijelzőt, akkut, egyéb alkatrészeket, újítottam fel LG G5-öt nulláról, szóval van tapasztalat kb 8-10 év, de nem kell neked bizonyítanom semmit. Ez volt az utolsó üzenetem hozzád. További szép napot.
-
Diokhan
addikt
válasz
Macika66 #22923 üzenetére
Már elnézést, először is én nem támadtalak ilyen stílusban.
Másodszor pedig a menü neve nem picture ratio, hanem resolution, ami nálam felbontást jelent és nem képarányt, ebből gondolom, hogy ott még a felbontását lehetett állítani a képnek. De feleslegesnek tartom ezen vitatkozni, nem akarom én senkinek bizonygatni az igazam, ha látom, hogy felesleges. -
Diokhan
addikt
válasz
laczkaba #22917 üzenetére
Minden engedély meg van adva az appnak, amit a beállításokban meg lehet adni.
Mindent úgy csinálok, ahogy kell, én sem ma kezdtem. Ezért nem értem, hogy mi a kínja, mert simán működnie kellene.
A hisuite valamiért nem érzékeli a telefonon.
Van újabb a playstore-ban pedig, csak nem települ.
-
Diokhan
addikt
válasz
Attila9711 #22907 üzenetére
-
Diokhan
addikt
válasz
Attila9711 #22905 üzenetére
Valószínüleg nem gfyári akkut kapott, ezért jött elő ez a jelenség. Notebook alkatrész-en lehet hozzá rendelni gyári akkut, kicserélni pedig nem túl nehéz, bár odafigyelést igényel a folyamat.
-
Diokhan
addikt
válasz
laczkaba #22903 üzenetére
Már hogy lenne jó? A P30 pro nem fogad hagyományos memóriakártyát... A biztonsági mentést a PC-re szerettem volna csinálni.
#22902Attila9711 Meddig bírja az akku? Töltés van? Jól látom, hogy frissen jött a telefon csomagban? Ha most vetted, tudtál róla, hogy az általad vásárolt telefon akkuja cserére szorul?
-
-
Diokhan
addikt
Ez valóban lenyűgöző, és tudom is, hogy mit érez. Nekem van egy honor 6-osom polcon, évek óta nem bírom rendberakni, adb-vel és fastboottal sem megy, valószínüleg tárhelyhiba van a dolog mögött. Abba már hónapokat fektettem bele
#22894stnorcy - Szabin vagyok, kicsit jobban utána nézek, hátha találok valamit, hogy mi lehet a probléma. Ha van valami, írok.
-
Diokhan
addikt
válasz
klimokrisz #22859 üzenetére
Ez a program is tudja az 5x optikai zoomot és a Super macro módot?
-
Diokhan
addikt
válasz
Macika66 #22855 üzenetére
Elnézést, cáfolnám.
Az eredeti szoftverben (ami lehet, hogy régiófüggő volt), állítható volt a kamera felbontása mpx szerint, íme:
Forrás: [link]#22856andreas49 - Ez csak attól függ, hogy eladni akarod vagy árulni. Ilyenkor mindnig a piac dönt, bármennyire is tartod a készüléked értékét. Ne felejtsük el, hogy a telefon nem lesz már fiatalabb és évről évre jönnek ki az újabb és újabb modellek, amikkel egyenesen arányosan a régebbi készülékek elértéktelenednek lassan. Nyilván nem azt mondom, hogy add oda 50k-ért, de túlságosan irreális árat sem szabad elvárni a telefontól. Tartozékok és állapot függvényében én kb 70-80 között lőném be az árat.
-
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #22848 üzenetére
Hova került a gomb, mert én végig túrtam a kamera beállításokat, de nem találtam.
-
Diokhan
addikt
válasz
stnorcy #22845 üzenetére
Jól megnéztem, szerintem mindent jól csinálsz, legalábbis úgy tűnik. Vagy a rom nem megfelelő valamiért, amit kiválasztasz, vagy valami a kapcsolattal van, tűzfal szinten vagy nem tudom... passz.
edit: A leírásban azt írja, hogy "You only need CUST & Preload packages if you're switching major OS, like EMUI 10 to EMUI 10.1 or EMUI 10.1 to EMUI 11" - vagyis csak a cust és preload csomagokra van szükséged, ha verziót váltasz 10-ről 10.1-re vagy 10.1-ről 11-re. De azt nem írja mi kell akkor, ha visszafelé akarsz menni, mivel a leírásban a példa nem rollback, hanem normal update. Lehet, hogy azzal van a gubanc, hogy visszafelé akarsz menni, de valamelyik paraméter nem stimmel.
-
Diokhan
addikt
válasz
laczkaba #22839 üzenetére
Aha értem. Mielőtt megvettem a telefont nyilván jól utána néztem, hogy mire képes és megmondom őszintén, hogy csalódtam, amikor először a kezembe fogtam. Az eredeti szoftverhez képest, amivel a telefon kijött sokkal butább a mostani, pl most nem lehet kiválasztani, hogy hány megapixeles képeket akarsz csinálni, de ha jól tudom, az eredeti szoftverben ez választható volt.
-
Diokhan
addikt
válasz
laczkaba #22829 üzenetére
Ezt a leírást én is megtaláltam, csak engem aggaszt az arész, hogy ha megcsinálom, onnantól kezdve nem múűködik a gyorstöltés, fastboot és az USB kapcsolat sem, onnantól kezdve az egyetlen módja visszacsinálni, ha OTA, erecovery vagy dload módban frissítünk újabbra. Mindenesetre kiváncsi vagyok, hogy stnorcynak sikerül-e.
-
Diokhan
addikt
válasz
laczkaba #22815 üzenetére
Már bocsánat, de olyan érzésem van, mintha ez az üzenet fordítóval lett volna írva.
Válaszolva a kérdésre, nyilván a hozzávaló romot kell visszarakni, mert egyébként igen, egy drága papírnehezék lesz a telefonból. Azt, hogy bármelyik jó úgy értettem, hogy a korábban listázott frissítések közül, hisz mind ugyanarra a készülékre érkezett, ha nem értettem félre. Szerintem a hisuite-hoz is kell BL nyitás, mert ha nincs nyitva, akkor a hisuite egyszerűen hibára fut.. (már nem támogatott, esetleg főzött rom esetében. Ha korábban nem volt még piszkálva, akkor valóban nem kell nyitva lennie, de akkor nem lehet csak addig visszamenni, amig a huawei engedi.) legalábbis korábbi tapasztalatok alapján, mivel p30 pro-z még nem csináltam hisuite-al.
-
Diokhan
addikt
válasz
stnorcy #22813 üzenetére
Elvileg bármelyik jó, kérdés, hogy neked melyik kell.
Egyébként megnéztem, az XDA-n szinte semmi nincs fent a témában és azt is tudom, hogy miért.
A Huawei már nem engedi, hogy a BL ki legyen nyitva a telefonon, ergo szinte semmilyen lehetőség nincs arra, hogy hozzáférj azokhoz a megjatókhoz, amikre a fastboot és a hisuite ír. a dload megoldáshoz pedig speckó memóriakártya kell, ami nekem sajnos nincs. Tehát sok esélyt nem látok arra, hogy sikerüljön visszatennem egy régebbi romot, bár kiváncsi lennék arra is, hogy milyen volt a telefon android 9-el. -
Diokhan
addikt
válasz
stnorcy #22803 üzenetére
Nyilván van, csak annak különböző következményei vannak. Látva kérdésed, kicsit utána mentem tegnap este és azt láttam, hogy mate 30 pro-nál van lehetőség hISuite proxy nevű programmal downgradelni, de pl azt hozzá tette, hogy downgrade esetén olyan funkciókat vesztesz el, mint pl a gyorstöltés.
Ha mindenképp meg akarod csinálni, akkor én adb vonalon indulnék el, fastboot parancsokkal csinálnám, az a legtisztább.
Meg kell szerezni a tömörített ROM fileból a system, boot, recovery fileokat és azokat fastboot parancsokkal kell feltenni a telefonra. Korábbi Huawei és Honor telefonokkal sokat csináltam már sikeresen, de P30 Pro-n még nem próbáltam. Ezen kívül nyilván létezik még a dload mappás megoldás is, amikor egy memóriakártyára felmásolod az UPDATE.APP filet egy dload nevű mappába, majd annak a telepítését indítod el vagy recoveryből vagy a háromgombos force restarttal. P30 Pro-n iylet sem csináltam még. Ma pesten vagyok, nincs időm, de vasárnap feltúrom az XDA-t, meglátjuk mit találok a témában. -
Diokhan
addikt
válasz
klimokrisz #22798 üzenetére
Nekem nincs ugyan, de megnéztem. Így a nyers adatok alapján nem lehet rossz. Annak ellenére, hogy ha jól látom nem a legújabb generációs proci van benne, legalább nem mediatek, hanem snapdragon, tehát nem lehet rossz. Nyilván kamerában nem tudok nyilatkozni, de arra a 2MP mikroszkóp kamerára kiváncsi lennék, hogy milyen.
-
Diokhan
addikt
Mai képem a részleges holdfogyatkozásról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest