Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:39

LOGOUT.hu

>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3151) knox83


knox83
senior tag

Én is most kaptam meg egy órája a 131-et. 3 hónap után is változatlanul tetszik a telefon, de azért vannak érdekességek, bugok. Egyszer sikerült lehúznom az értesítési sávot meg az alkalmazás keresőt egyszerre, egymásra rakta őket, kicsit beakadt akkor a rendszer. Általában 3.3-3.5 giga memória van, de nem volt újraindítva a telefon az utolsó frissítés óta és hiába ütöttem ki a memóriát (optimalizálás+tisztítás) már csak 2.5 volt folyamatosan, mintha beragadt volna valami.(újraindítás megoldotta) Éjszakánként stabilan 7-8%-ot merül (P9 1-2) bár ez lehet normális. Remélhetőleg sokat reszelnek még a frissítésekkel. Kamera nagyon állat, nekem megfelel, éjszaka full sötétben olyan képeket lőttem az állam leesett..Akku majdnem 2 nap és 6 óra SOT.

Honor Magic 5 Pro -- Huawei P30 Pro -- Huawei P20 Pro -- Huawei P9

(#3152) papelado válasza #18001664 (#3149) üzenetére


papelado
aktív tag

De ez ütemterv.Évek óta működő hatékonya tervezett és hibák nélkül lefolytatott frissítés..Itt nem juliska nyomja a gombot.
Érthetetlen amit és amiért művelsz.
Én eladnám a helyedben mert 2-3 hónap és ez csak roszabb lesz ahogyan jönnek az új huaweiek.

[ Szerkesztve ]

Drágaszágom....

(#3153) janosibaja válasza stemplar07 (#3132) üzenetére


janosibaja
őstag

Évek óta szeretem és használom a Novát, most is az van fenn a telefonon, de a háttérben ott fut - szerintem kikapcsolhatatlanul - a Huawei gyári launchere. (Ami nekem számos ok miatt nem tetszik.)

Így aztán, feltételezem, nyilván nagyobb a fogyasztás is, hiszen kettő megy egyszerre, nem?

(#3154) Bferibörs válasza janosibaja (#3153) üzenetére


Bferibörs
addikt

"háttérben ott fut - szerintem kikapcsolhatatlanul"
Ezt tapasztaltam én is 2 más típusú telefonon,azért váltam meg tőle.

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#3155) #18001664 válasza papelado (#3152) üzenetére


#18001664
törölt tag

Erre inkább nem reagálok.

(#3156) xedamen válasza papelado (#3152) üzenetére


xedamen
senior tag

Ez aztán érvelés... Nem tetszik valami a telefonnal/gyártóval kapcsolatban? ADD EL! :W

Egy fórumnak éppen ez lenne a lényege, hogy az ember meg tudja írni a véleményét, észrevételeit, tapasztalatait. Kérdéseire választ kapjon, bizonyos témákban vitatkozzon, ne értsen egyet.
Ennek ellenére nem ez az első, hogy ezt olvasom többetektől, hogy "ne vegyél ilyet" vagy éppen "add el", mikor valaki olyan kérdéssel jön, ami nem sablon vagy épp nem magasztalja a telefont.

Én nem masztizom a legfrissebb ROM-ra vagy Sec Patch-re, de valóban érdekes eljárás, hogy mások 1-1.5 héttel hamarabb megkapták ugyanezt a ROM-ot. Más gyártó 400 millió készülékre kitolja egyszerre az update-ekek, szerencsétlen Huawei meg egy régiósat sem tud sacc per legyen 100 ezer.

Nem, nem haltam bele, ahogy az előttem szólt kolléga sem, hogy 1 héttel később kaptuk meg, mint mások, ő is csak megjegyezte, hogy ez valami olyan, ami neki nem tetszik és máris repült a klumpa...

Hozzáteszem egy 250 ezres készüléktől én sem ezt várnám /gyártói hozzáállás/ bár még ígyis szerencsések vagyunk, hogy azért kapunk update-eket. A mail világban.... :F

(#3157) #18001664 válasza xedamen (#3156) üzenetére


#18001664
törölt tag

Ennyi... +1

(#3158) janosibaja válasza #18001664 (#3157) üzenetére


janosibaja
őstag

@YamatoVTEC

@xedamen

+1

(#3159) janosibaja válasza Bferibörs (#3154) üzenetére


janosibaja
őstag

Én is megválnék tőle, ha a gyári launcher dokkjában el tudnék helyezni 7 ikont (ráadásul a gyári ikonok az én ízlésemnek baromi nagyok). Meg hát a két koppos altatás is jól jön, úgy fut mindkettő...

(#3160) papelado válasza xedamen (#3156) üzenetére


papelado
aktív tag

"Egy fórumnak éppen ez lenne a lényege, hogy az ember meg tudja írni a véleményét, észrevételeit, tapasztalatait. Kérdéseire választ kapjon, bizonyos témákban vitatkozzon, ne értsen egyet."

Le lett írva ,hogy várjon türelmesen.Nem elsőnek nem másodszorra.Egy olyan folyamat miatt flamel amit soha semmilyen szinten nem tud befolyásolni.Ráadásúl 99.% nak semmi gondja vele ő a kopter.Nem elsőnek teszi ezt nem másodikra.Hol írtam,hogy értsen vagy ne értesen egyet velem szóba sem került benézted.Sőt a kollégát tök jó forumtársanak tartom tehát szeméyles gondom sincs nem volt és nem is lesz szerintem vele.Beszélgetünk ne legyél már túlérzékeny.

"Ennek ellenére nem ez az első, hogy ezt olvasom többetektől, hogy "ne vegyél ilyet" vagy éppen "add el", mikor valaki olyan kérdéssel jön, ami nem sablon vagy épp nem magasztalja a telefont."

Nézd ha egy ilyen dolog miatt,hogy tényleg mint a példa mutatja csak egy minimális türelem kell és azt se képes kivárni akkor tényleg jobb ha eladja nem neki való a készülék.Mert még ha nem működne a telefon része vagy ilyesmi...De köynörgöm egy kockával lett több a 960FPS ..És mint írtam ez egyre roszabb lesz hiszen egyre később és kevesebb frissítés fog jönni.Ha mármost ki van valaki borulva mert 1 héttel később kapott akkor mi lesz későbiekkben,Fröcsögés hiszti flame....Kinek? Nem ovi ez.Egyébként ez az add el mára nem azt jelenti ha olvasod a forumot amit konkrétan leírva ....Ez kábé a lazíts szinonímája.

"Nem, nem haltam bele, ahogy az előttem szólt kolléga sem, hogy 1 héttel később kaptuk meg, mint mások, ő is csak megjegyezte, hogy ez valami olyan, ami neki nem tetszik és máris repült a klumpa..."
Ezerszer hallottuk egy olyan elleni lázadást ami ellen teljesen felesleges.Ha ő leírja engedtessék mármeg nekem is mert nekem meg az a klumpa ,hogy 1234565x is olvasom az ovodát.1 hét bakker....Multkormár 1 nap után roham volt...Szóval javulunk így tovább ;]

"Hozzáteszem egy 250 ezres készüléktől én sem ezt várnám /gyártói hozzáállás/ bár még ígyis szerencsések vagyunk, hogy azért kapunk update-eket. A mail világban.... :F"
Mit nem vársz?Hogy havonta mindenki megkapja a biztonsági patchet és újdonságokat szoft reszelést?
Vagy Neked milyen készüléked van bakker Eddig nekem 2 hónap két patch .

(#3155) YamatoVTEC
Pedig roppant jó lett volna olvasni szakmai érveid !

(#3157) YamatoVTEC
-1
#3158) janosibaja
-2

[ Szerkesztve ]

Drágaszágom....

(#3161) Vikooo válasza #18001664 (#3149) üzenetére


Vikooo
addikt

Pedig ütemterv, enterprise környezetben a belső frissítéseket sem szórják egyszerre. Ha gond van akkor kevesebb eszközről kell visszahívni vagy kevesebb eszközhöz kell manuálisan hozzányúlni. Szerintem elég sűrűn adnak ki frissítéseket, sokszor a Google biztonsági csomagja elég komoly gondokat szokott okozni a saját telefonjaikon. Az OEM termékeknel több lépcsős ellenőrzés és jóváhagyás is van, akár a szolgáltató részéről is, figyelembe véve, hogy az alap Android forraskodon meg rajta figyel az OEM saját implementacioja.

Szóval szerintem nem a rossz vagy hiányos infrastruktúra és a gyártó nemtorodomsege vagy szivassuk a nagyérdeműt hozzaallasrol van szó, egyszerűen nem szeretnék ha a megítélésük csorbulna. Szerinted mennyi idő alatt és hány portál cikkezne egy balul elsült frissitestol ami az összes felhasználót érinti? Lásd Google Play Services VS. location services pár hónapja az összes Huawei telefonon....

[ Szerkesztve ]

(#3162) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

[link]

Nekem még nem is jött frissítés... :Y ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#3163) papelado válasza Vikooo (#3161) üzenetére


papelado
aktív tag

Végre aki érti,hogy miért és hogyan működik
Próbáltam egyszerüen de lehet a szakmaibb hszed megyőzi a működésről.

(#3162) philoxenia

Hahahah akkor te hiába filmezel szoknyák alá ha jön a szellő sem indul automatikusan a 960 FPS ;]

[ Szerkesztve ]

Drágaszágom....

(#3164) stemplar07 válasza kutyek (#3142) üzenetére


stemplar07
őstag

így van , tudja az Ldac is , én arra reagáltam, hogy külön AptxHD/Ldac fejhallgatót nem vennék , mert nem éri meg ,ha már vannak jó minőségű fülesei az embernek..+ az egyéb lehetőségek.. :-)
Az AK tudom ,,túlárazott,, de viszont minőséget nyújt , majdnem tudja (így most már a P20pro AptxHD-val) mint amit egy Quad DAC/AMP Lg V20/30/G6 ..

Na majd körül nézek milyen DAC/AMP van Ldac codekhez ..

Azt mondja meg valaki , miért nem bővíthetőek a Huawei -k mem kártyával ?((mert azt értem,hogy a Szifon miért.. :W ) Persze be lehet osztani a 128 gb-ot, de egy 128+128-as LGV30 azért zenebolondoknak kedvezőbb :D a Samsung is ,,visszatért,, az S6 után ..

[ Szerkesztve ]

(#3165) papelado válasza stemplar07 (#3164) üzenetére


papelado
aktív tag

Az Sd-t mint a legtöbb gyártó a sebességgel magyarázzák.Bár ez giga BS szerintem mert oké ,hogy lassú de telefon nem lesz az tőle.Valószínűbb,hogy annyira kivan centizve ,hogy már tényleg nem fér el meg a vizállóságnak sem tesz jót.Vagy egy tök más miatt :DDD

Olcsó kicsi dac /amp ami tudja az LDAC-ot Shanling M0 tervezek most haveromnak rendelni 99 dodo (sőt láttam árolcsobban is)
Sabre ugyan de állítólag nem szól rosszul és ereje is van :
[link]

Drágaszágom....

(#3166) stemplar07 válasza papelado (#3165) üzenetére


stemplar07
őstag

:) Hát-Hát .. nem gondolom, mert jó pár alsóbb kategóriás dualsimesnél megoldották, hogy vagy dual , vagy 1 sim és SD .. a rendszer sebességét is lezárták már jó régen azzal, hogy Droid program csak a belső tárból futhasson ( amivel egyet is értek..) de ,hogy a fényképező/zene videó stb. az ne mehessen sd-ről, ez kicsit fura,.. igaz a ,,NeverSettle :-) Oneplus sem enged a mem bővítést ..

(#3167) stemplar07 válasza papelado (#3165) üzenetére


stemplar07
őstag

Jónak tűnik , ha megjött írjál majd róla :-)
De .. sima Aptx-et tud, csak ugye láttad ? Nos az S8/9-el is az volt a bajom,, hogy bár nem mindig hallgattam 24bites Flac-ot ,de valamiért szebben szól a p20 HD-ben a 16 bites hanganyaggal , és 5-8 m-ig stabil, ellentétben a a sima AptX codekkel -..rosszabbul is szól(S8/9) viszont szakadozott 1-2 méter után ..
Az is igaz is ,hogy még így is szebb a hangja a sima Aptx BT-nek, mint az S8/9 saját kábles hangja, mert az valami bűn szar ..(LgV20/30 hez képest de ugye ott meg más problemák ...akadnak..)

[ Szerkesztve ]

(#3168) philoxenia válasza papelado (#3163) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Dehogynem... Videó. ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#3169) papelado válasza philoxenia (#3168) üzenetére


papelado
aktív tag

Jó volt a modelled ..Elkérhetem a contactot? hihih...

Drágaszágom....

(#3170) papelado válasza stemplar07 (#3167) üzenetére


papelado
aktív tag

Szerintem elírták itt HD-t ír

[link]

Drágaszágom....

(#3171) stemplar07 válasza papelado (#3170) üzenetére


stemplar07
őstag

:DD hát a marhái ,,NonPR,, valóban az AptX oldalán már HD ..csodálkoztam is a DSD64 miatt :D
na akkor viszont érdekes lehet, mikorra jön meg ? Ha nem felejtenéd el, majd ha megjön írjad meg, hogy milyen .. thx .
ESS Sabre 32 bit , SD foglalat stb.. csupa nyalánkság :-) Én különben nagyon szerettem az LG V széria Sabre hangját , egy kis adapterrel HighGainbe lehetett tenni ..na akkor szólt igazán :-)

(#3172) Bferibörs


Bferibörs
addikt

Bocs ha nem ide való,töröljétek légyszi!
Mi a fenét szúrok el? Minden videófelvételem kiég.
videó!

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#3173) stemplar07 válasza stemplar07 (#3171) üzenetére


stemplar07
őstag

olvasgatom a HeadFi-t az M0 ról, az AptxHD-t nem tudja, de.. az LDAC -ot azt igen bár abból sem a HQ-t viszont a számok így néznek ki ..

LDAC HQ - 990kbps
LDAC normal - 660kbps
AptX HD - 576kbps
AptX - 352kbps
LDAC Connection - 330kbps
SBC Max - 328kbps
SBC Mid - 229kbps

(#3174) papelado válasza Bferibörs (#3172) üzenetére


papelado
aktív tag

Ez eléggé gyász valóban.Próbálj egy gyárira visszaállítást
Ha az sem segít lehet szerviz lesz a vége.

MÁS

"The new update is out for C432 in UK, im with EE."

Nálunk nagyobb piacokon is sokan még csak ma kapták meg a frissítést...Szóval... :DD :)) :DD

stemplar07

Még az az LDAC sebesség is elég lehet szerintem .
Más kérdés én még emberi áron jó hagminőségű LDAC képes FEJEST nem nagyon találtam.Majd jövőre .
Addig kijön majd az M0s is azt már full sebességű LDAC-al jön tuti.

[ Szerkesztve ]

Drágaszágom....

(#3175) Bferibörs válasza papelado (#3174) üzenetére


Bferibörs
addikt

Köszi,egy vissza állítást megér.

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#3176) stemplar07 válasza papelado (#3174) üzenetére


stemplar07
őstag

na majd meglátjuk,
Viszont leárazták az Astell & Kern AK XB10-et a tavalyi 200 dodó helyett 100 :-) nos ezt viszont stabilabb dolognak tartom ennyiért , mint az M0-t ..

(#3177) papelado válasza stemplar07 (#3176) üzenetére


papelado
aktív tag

Jó az AK ha Bt a lényeg -De a shanlingok is jól szólnak nagyon.Bár nekem m3 s van abban nem sabre a dac
100 dodoért viszont az AK nagyon jó vétel annyiért veszek is egyet elfér!

Drágaszágom....

(#3178) stemplar07


stemplar07
őstag

[link]

Tessék :-)
Inateck BR1006 Ez pl AptXHD-s !! és 12.000 ebay.de :-) akinek ,,csak,, egy BT HD DAC/AMP kell :-)

[link]

(#3179) etnies


etnies
senior tag

Huawei-nek van költöztető programja? Annak idején Samuról Samura volt valami progi, pöpecen megoldotta.
Megjött a pro vasárnap, ma már kinyitottam a dobozt, holnap talán már lesz időm bekapcsolni.

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3180) Balázs1986 válasza etnies (#3179) üzenetére


Balázs1986
addikt

Van, Phone Clone a neve. Elvileg gyárilag előtelepített, de Play-ből is elérhető.

(#3181) etnies válasza Balázs1986 (#3180) üzenetére


etnies
senior tag

Köszönöm!

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3182) Sumptuous


Sumptuous
senior tag

Sajnos tobábbra is ugyanúgy merül készenlétben a telefon. Senki más nem tapasztalja ezt? :W

Gondolkodom, hogy elviszem szervízbe, hátha mondanak rá valamit, de félek ott is csak a 'gyári visszaállítást' javasolják, amit már 2-szer megcsináltam, plusz volt egy eRecovery-s visszaállítás is (mutattam). Alig van rajta 5 telepített alkalmazás...

Akkumulátorhasználat, Akkumulátor használat, SOT

UI: Kérlek @papelado erre a hsz.-emre ne valászolj. Béke!

(#3183) ADAM1337 válasza Sumptuous (#3182) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Ezen mit kell lesni ?
Én 5 óránál járok általában 15% körül, ez teljesen rendben van, az a tört yt zabálja gondolom azt lesed, semmi anomália nincs ezen szerintem.

(Bár nálam kb 3óra a napi használat, de akkor sokat nyomkodom)

(#3184) xedamen válasza Sumptuous (#3182) üzenetére


xedamen
senior tag

1 nap készenlét, 6 óra SOT és szervizbe akarod vinni? Vegyél egy S8-at 3 hónapra, aztán gyere vissza 😁 nem értem mi a problémád az akksid teljesítményével. Szerintem 6 óra SOT 24 óra készenléttel több, mint amennyi nekem lenni szokott, de majd mindjárt a többiek is válaszonak. Csak nem tudom mi lenne a cél, kifejtenéd legyszíves? 10 óra SOT? Vagy 72 óra készenlét? Nem értem

Szerk.: Én örülnék ilyen adatoknak 😁

[ Szerkesztve ]

(#3185) Sumptuous válasza xedamen (#3184) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Jobban belegondondolva tényleg nem olyan rossz ez. :DD Igazából egy közel egyenes csíkot szeretnék látni az esti időszakra. Lerakom a telefont 15%-on és nem bírja ki a 8óra alvásomat úgy, hogy reggel mondjuk az időjárást megtudjam nézni. Nem tudom mire vélni ezt a 'Telefon tétlen 14% használat'. Rendben, mi emerek is fogyasztunk energiát, ha nem csinálunk semmit, de nem hinném hogy telefonnak is kellene- ennyit. A rádió rendben van, hogy fogyaszt, de ez ugye a 'Cella készenlét'

Ötlet?

(#3186) kali válasza Sumptuous (#3182) üzenetére


kali
legenda

Amennyire a képek alapján megítélhető - mert a környezeti tényezők, fényerő...stb. nem látható így -, tökéletes akkumulátoros üzemidő az a 40 óra készenlét és 6 óra kijelzős használat, nem tudom, hogy Messenger és társai, folyamatos wifi kapcsolat (alapban sokkal több folyamat adatforgalmazhat úgy, mint mobilinterneten)...stb. mellett mit vársz, a legtöbb csúcskategóriás telefon közel sem tud ennyit, de tényleg.

[ Szerkesztve ]

(#3187) ADAM1337 válasza Sumptuous (#3185) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Térerőd ingadozik, nálam végig zöld sávban van bp-n, és amiatt is van jó készenlét időm, este kb 1-2%-ha merül a telefon.

(#3188) Bferibörs válasza xedamen (#3184) üzenetére


Bferibörs
addikt

Lenovo p2 az tudja 😀 azért vettem anno.

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#3189) papelado válasza Sumptuous (#3182) üzenetére


papelado
aktív tag

Nem tapasztalom minden a legnagyobb rendben
Egyértelműen user error még mindig.Főleg,hogy semmi baj az akkuddal kb..
Sajnos teli van olyan appokkal a készüléked ami kimondottan rossz akku kezelés hírében áll.Ezt látom nehezen érted meg ,hogy emiatt fogy a dzsúz..
A másik meg szintén nem elsőnek írjuk a hálozatod se remek ahogyan a kolléga írja.

Érdemes lenne gyárira visszaállítva használni 3 napig és a tényleg üres telefonnak a battery statját betenni ide mert ez így full értelmetlen.

UI:Te biztos nem fogod megszabni kinek mikor hol mit írok ;] :P

#3186) kali
+1

#3184) xedamen
+1

[ Szerkesztve ]

Drágaszágom....

(#3190) Sumptuous válasza papelado (#3189) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Mely appok ezek?

Ha a térerő a gond, akkor majd megpróbálom repülőgépes módban is az éjszakát, és megnézem úgy milyen. De továbbra sem kaptam választ, hogy a 'telefon tétlen' milyen fogyasztást takar.

(#3191) papelado válasza Sumptuous (#3190) üzenetére


papelado
aktív tag

YT vanced
Messenger
Viber
Ez a három különösen szivatós cucc.
De mint írtuk jobban megnézve egyáltalán nem vészes a fogyasztásod
Telefon tétlen szerintem sokunknál a második legnagyobb fogyasztó.
A huaweinek is rengeteg háttér cucca.Töröld le tíltogasd őket.Root se kell sok esetben ADB-n keresztűl is sok lezúzható.
Én mondjuk nem tenném 6 óra nem egy gyász teljesítmény.

[ Szerkesztve ]

Drágaszágom....

(#3192) xedamen válasza Sumptuous (#3190) üzenetére


xedamen
senior tag

Messenger pl a legrosszabb... Akkor is zabál, amikor tele a poci :(

(#3193) Vikooo válasza Sumptuous (#3190) üzenetére


Vikooo
addikt

A telefo tétlen amikor ki van kapcsolva a kijelző de a maintenance idoablakban (amikor megszakad a doze) engedi az appokat és a szolgáltatásokat processzor időt kérni, kinezhetnek a hálózatra, szinkronizalhatnak stb. továbbá az is tétlen energiát emészt fel, hogy a telefon standby üzemmódban van, kvázi tétlen.

Töltsd fel majd használd folyamatosan amíg le nem merül. Nem lesz telefon tétlen fogyasztasod.

(#3194) csolaca68


csolaca68
tag

Sziasztok!
RAW képeket hogy tudom PC-re másolni?
Köszi

(#3195) papelado válasza csolaca68 (#3194) üzenetére


papelado
aktív tag

Ahogyan bármilyen más fájlt amit eddig ha.Rádugod a telefonod a pc-re kiválasztod a fájl átvitelt megnyitsz egy fájkezelőt pcén bemész a DCM mappába és átmásolod a DNG fájlokat

Drágaszágom....

(#3196) Sumptuous válasza Vikooo (#3193) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Ez kimerítő válasz volt. Köszönöm :) Így már világos.

(#3197) etnies válasza papelado (#3174) üzenetére


etnies
senior tag

Hehe, EE-s vagyok. Nekem még nem jött a frissítés, igaz csak tegnap kezdtem el végre használni.

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3198) havenday


havenday
tag

hurrá, ma kapom meg a telefonomat végre :))
az általatok itt linkelt :R tokok közül pedig a közeli jövőben fogok választani :K
van esetleg valami tipp, kezdéshez? Mire érdemes figyelni, bármi egyéb? Telekomos lesz

(#3199) ADAM1337 válasza havenday (#3198) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Használd, kb semmi amire érdemes. (az optimalizáció nem tudom javult-e a honor8 óta, ott kilőtt mindent amit nem kellett volna automatikus indításból).

Spigen jó tok de csúszos a széle.
Uag esetleg a ringke fusion x tok nagyon jó, az utóbbi árban is.

(#3200) ferrari1


ferrari1
őstag

Küzdök egy ideje a viberrel. Képtelen vagyok a saját értesítési hangját előcsalogatni. A beállításaiban hiába veszem ki vagy rakom be a pipát a " rendszerhangok használata" menüpontban, kizárólag az általános értesítési hangon hajlandó jelezni. Valami ötlete van valakinek? Nem nagy gond, de már idegesít.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.