Hirdetés
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
A jack-en puffogok én is. Most bt-jack adaptereket nézek, mert a kocsim hangrendszerén csak aux van. Nem egyszerű jó minőségű apt-x hd-s konvertert találni, ami megfelelő lenne. Mate 9-ről fogok váltani januárban.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
Full gyári rendszer. Kormányról vezérelhető stb. Normálisan is szól. Kia Ceed. Eszem ágában sincs variálni. Nem egy sima, hagyományos fejegység, amit kihúzol és kötsz rá másikat.
#255 +1
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
fogtunder
nagyúr
Elég sok kocsinál nem ennyire triviális a csere, gyakran az a tolatóradar kijelzője is, van ahol konkrétan vágni kell a műszerfalat, ami nem visszafordítható és nem is két forint, ha esetleg az eredeti állapotot akarod újra. Plusz beépítő keret, kábelek.
Én mondjuk egy Denison Car Dockot használok, de nem ajánlom, mert a Mate 10 néha hiába csatlakozott hozzá, nem azon megy a hang. Plusz a tartó része alkalmatlan egy ekkora telefon megtartására és nem Type-C a csatlakozója.
Majd ha lesz sok pénzem veszek egy Android Auto képes fejegységet, de az beszereléssel egy 170K körüli mutatvány.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
atike
nagyúr
Jól van na, most már értem az autós problémát... Mondjuk azon meglepődtem, hogy elvileg komoly gyári cucc és jack van de usb meg nincs...
-
magicbox
senior tag
Miért ne lenne usb? Az mit segít a hang problémámon? Speckós autós interface appot használok a telefonomon, Google Maps, Spotify Premium, felolvassa az üzeneteket, és vezetés közben tudok beszélni, ha kell. Mindez egyszerre. De ehhez a telefonról kell mennie a hangnak, ami eddig jacken keresztül ment, és közben tudtam tölteni (szinten tartani) is a telefont. Mivel sokat vezetek, a gps miatt meg átlagosnál jóval magasabb a kijelző időm. Tehát nekem nem jelent megoldást az usb a stream szolgáltatások miatt (zenét se töltök le évek óta). Most viszont arra jó lesz, hogy menet közben töltse a bluetooth adaptert.
Ezt néztem ki, esetleg nálam hozzáértőbbtől vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Vagy esetleg ezt...
-
magicbox
senior tag
-
Z.É.T.
őstag
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Crob
tag
válasz ADAM1337 #251 üzenetére
én azt értem, hogy van akit nem zavar, de sztem egy reprezentativ mintàban többségben lennének azok, akik hasznàljàk...ez meg egy csucskategoriàs telefon. A BT audio meg közel sem tud olyan minöséget produkàlni ugyanabban az àrban, mint egy sima analog füles.
De felesleges ezen napestig vitàzni, a lényeg, ami objektiv: emiatt vàsàrlokat fognak vesziteni. Aki csak bt-n zenél, attol még megveszi, hogy van rajta jack, az ilyen maradiak mint én viszont nem. Vagy legalàbbis nagyon meggondolom... -
ADAM1337
nagyúr
Persze egyéni preferenciák döntenek a vásárlásnál.
De megértem azt is akinek szüksége van rá.
Autósra reagálva nyílván ha BOSE/Harman Kardon lenne az autómba nekem is számítana a minőség ennyire, viszont csak egy gyári 8 hangszorónál annyira nem lényeges, bár komolyabb rendszereknél van több input lehetőség usb stb stb. -
tipuka
addikt
válasz tibcsi0407 #269 üzenetére
ár? megjelenés?
-
zoleeno1
veterán
Irtam a nillkinnek, hogy gyartani fognak e a pro-ra is uveget, mert egyenlore csak a sima 10-re van. Ezt a sajnalatos valaszt kaptam: "Sorry, not available not. And we are not sure that it will be available in future."
Ez kb annyit jelent a mellebeszeles nelkul, hogy nem lesz[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
7Heads Drago
veterán
Honor 8:
Mate 10 pro:
Van különbség.
Ott volt mellette az iPhone X is. A kép el is készült, de egyszerűen nem tudtam átküldeni a honorra. Röhej.
Nekem telon nem nagyon volt különbség a Mate 10 képéhez képest. De persze jó lett volna nagy moncsin megnézni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
zoleeno1
veterán
válasz 7Heads Drago #276 üzenetére
Eleg gyalazatos a 10 proEzt 20mp-el lotted, vagy vissza vetted 12-re?Szerk:ja igen, tuti a felso a honor? Mert az a jobb, nem is kicsivel, de azon van a 10pro vizjel
Ha minden igaz en is meg tudok nyomkodni ma egyet a mm-ban.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
veterán
A felső honor 8?Miért van ott cimkében hogy huawei mate 10 pro?
-
babosmiki
addikt
Nem értem. A Honor képében miért van benne a Mate 10 pro aláírása?
#278: gyorsabb voltál!
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
veterán
Egyébként a felső kép jobb.Látszik a red feliratnál is a terminalon.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
A szőnyeg mintázatán látszik a brutális különbség.
utdetailing.hu
-
Aryon87
félisten
Hm, ugy latom nekem is kell egy osszevetest csinalnom a Honor 9-emmel es egy Mate 10pro-val
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz tibcsi0407 #284 üzenetére
Az sem jelent gondot. Mind2 telo nalam van mindig
Holnap megejtem.
Mindegyik Mam-ben ki van rakva, vagy kutakodni kell?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
veterán
válasz tibcsi0407 #282 üzenetére
A mobilarénas és a tech.hu-s tesztben is jónak értékelik a kamerát.Én inkább annak hiszek majd ha a kezemben lesz a telefon es csinalok veke egy képet.Biztosra veszem,hogy a jelenlegi telómnal klasszisokkal jobb képeket lő.Egyébként is furcsán venné ki magát hogy eddig a csúcs huaweik fényképezőjére nem volt tömeges panasz es pont most mikor az eddigi legkomolyabb fényképezőt rakják bele f/1,6-al akkor lesz a legrosszabb es a több éves középkategóriás huawei/honor telók is jobb képeket csinálnak.Na persze!Biztos vagyok benne,hogy ha a kezébe kapja mindenki aki megrendelte akkor el lesz ájulva majd tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz beyruth82 #288 üzenetére
Számomra a Mobilarena és a Tech2 véleménye sem elég hiteles ahhoz, hogy döntsek.
A Mobilarena-nál random lövik a képeket, ha jó napjuk van, akkor jó képek születnek, ha a tesztelő bal lábbal kel, akkor pocsék képek, lásd Mi6 teszt. Néha olyan érzésem van a képek láttán, mintha az a gondolat járna a képkészítés közben a fejében, hogy "legyünk túl rajta". Ellő pár képet, rászánva 5 percet a napjából és kész is van.
Hol van már az az idő, ahol egy kamerának komoly írást és odafigyelést szenteltek... Régi példa.
A Tech2 is random lövi, figyelnek arra, hogy normálisan legyen készítve, de azoknak még a mennyisége is kevés, hogy megítélje az olvasó, hogy mi a téma.
Ezért jobb itt a fórumban követni a véleményeket, valamint a külföldi teszteket elolvasni.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
zoleeno1
veterán
-
tibcsi0407
félisten
válasz zoleeno1 #291 üzenetére
Változnak az idők. Nézz meg bármilyen régi Mobilarena írást. Imádtam olvasni az oldalt, már csak ugyanazt látom az összes tesztnél.
Csökkent a minőség, csökkent a mennyiség (egy teszten belül), nem az már, amiért megszerettük. Én már csak a fórum miatt járok ide.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
veterán
válasz tibcsi0407 #290 üzenetére
Ez rossz példa mert ez egy különleges telefon volt azért szenteltek neki ennyi kameras részt.Előtte se utána nem volt ez jellemző.
-
Ricardo
titán
-
MK VII
veterán
válasz tibcsi0407 #292 üzenetére
Ne is mond.
A legtöbb tesztnél elolvasom a hardver részt meg a kamera részt aztán jövök is a fórumba.
Régen az utolsó betűig elolvastam minden tesztet, cikket.. Ma már csak ami érdekel belőlük...
Konkrétan egy kaptafa minden teszt. Kicserélik a nevet, a hardvertulajdonságokat meg a képeket aztán úgy általában véve mindenről ugyan azt lehet olvasni.
Nagyon alábbhagyott a színvonal sajnos...[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Akkor ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül. Kicsit olyan az érzésem, mintha a tesztetk minősége helyett a tesztek mennyisége lenne előtérbe helyezve.
Ennek ellenére már több blogon és YT tesztelőnél is sokkal hamarabb jelennek meg a telefonok tesztjei. Nem igazán értem.utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asustor NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.