- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rhonin #19294 üzenetére
Mert a hálózat milyenségétől, a térerőtől, a használt frekvenciától...stb. is függ, ezért lehet nála is az egyik helyen jó, a másikon meg nem annyira.
Dimaj: Ha optimalizálás kérdése lenne, akkor mindenkinél sokat merülne, hasonlóan a tiédhez, de visszaolvasva találsz több olyan tapasztalatot is, amit amit én is írtam.
Esetleg a fenti lehet még, hogy ahol tartózkodsz, ott nem annyira jó a hálózat.beyruth82: Nem eszi túlzottam a mobilinternet sem, ha jó a hálózat és a térerő, illetve a frekvenciától is függ - ezt szolgáltatója is válogatja.
Ha a lakás legproblémásabb helyére teszem a telefont és direkt rosszul is helyezem még el, akkor hajlamos 1 - 2%-kal többet fogyasztani készenlétben, de akkor is megáll egy éjszaka folyamatos 4G-vel és bluetooth kapcsolattal 5 - 6%-nál.
Ha nálad a 4G-vel látványosan többet fogyaszt készenlétben, mint wifi hálózaton, akkor ott probléma van a térerővel vagy a hálózattal. -
Szerintem ha be van kapcsolva a mobilnet és Bluetooth egész éjszakára akkor a 2-3%-os merülés nemhogy jó hanem elképesztő.Nem is hiszem hogy van ilyen.Sokkal többet kell merülnie mert a mobilnet az eszi az aksit rendessen.Ha viszont kikapcsolva van mobilnet,bluetooth,wifi,stb akkor meg szinte semmit nem fogyaszt én ezt tapasztaltam.0 max 1%-ot.Nekem nem merül készenléti állapotban szinte semmit
-
Dimaj
aktív tag
-
rhonin
senior tag
Nálam is hasonló pedig. 2 simmel amiből egyik T-s magyar a másik osztrák itt kint hasonlóan merül éjszaka és már próbáltam mindent Hard részét, sim csere és nem segít. Cella készenléti fogyaaztás százalékban közelíti a tétlen fogyasztást. Amint viszont hazamegyek Magyarba az éjszakai vagy nyugalmi fogyasztás lecsökken radikálisan erre a 2-5%ra.
Ezzel nem tudom mit lehetne kezdeni,de lehet másnál is hasonló miatt lehet ilyen magas.
-
Dimaj
aktív tag
válasz
olajbogyo #19290 üzenetére
Itt inkább arról van szó, hogy sok készenléti óra alatt, aktív kijelző idő nélkül, hamar lemerül, így esélyt se adva, a jó kijelző időhöz. Nekem konkrétan egy 10 órás éjszaka (tétlen állapot) után 16%ot merül az aksi ami sok. De már orvosom ezt azzal, hogy kikapcsolom éjszakára, és így kettőt ütök egy csapásra. Egyszer pihentetem a készüléket így időközönként, másik meg hogy nem veszitek egy százalékot se az éjszaka folyamán.
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Az akku témához röviden,mert úgy látom kell egy kis infó....nos a munkámból kifolyólag időnként távközlő áramellátó berendezések akkumulátorait formázzuk, kisütjük, próbáljuk minél tovább életben tartani. Szóval minden akkumulátorra jellemző, hogyha elkezdjük a kisütést, a normál terhelő árammal(ez megegyezik az adott áramellátó szekrény normál terhelésével kb 2-4A között)hogy a kezdeti kisülés pár percen belül észhez téréti az akut,és az bizony emelkedő fesz.értékeket mutat. A gyakorlatban ez azt jelenti,hogy a 48V-os telepcsoport a kisütés első másodpercétől kb a második percig csökkenő tendenciát mutat,majd pedig újra emelkedik, és beáll több órára is fix értékre,és nem mozdul onnan. Ergó az akkumulátoroknak akkor a legjobb,ha terhelés éri őket, és a legrosszabb a folyamatos puffer töltés, amit sajnos tapasztalatból érzékelek is. Azok az akkumulátorok mennek legelőször tönkre,amelyeket szinte folyamatosan töltőn tartunk,anélkül,hogy időnként kisütnénk. Pontosan ezért látjátok ti is azt,hogyha használjátok, mintha jobban bírná.....így is van valójában. Ez minden akkumulátorra igaz. De igaz ez ránk is, minél többet használjuk egy testrészünket,annál erősebb,jobb lesz az... -
Ha egy éjszaka 2 - 3%-ot merül folyamatos 4G(+) és bluetooth kapcsolattal, valamint több szinkronnal (időjárás, email...stb.), az szerintem nem mondható soknak.
A legtöbben letudják azzal a készülék beállítását, hogy csak a szükséges dolgokat konfigurálják be és nem nézik át, mennyi minden úgy van beállítva alapértelmezetten, hogy futhat, szinkronizálhat és frissülhet a háttérben, illetve jelentgetheti, merre jár a telefon, mit csinál azon a felhasználó...stb., pedig ezek jelentős része felesleges a legtöbb felhasználó számára és ha csak azokat hagyná bekapcsolva, amikre ténylegesen szüksége van, akkor sok erőforrást és akkumulátoros üzemidőt megspórolhatna.
Gondolok itt leginkább a Beállításokban a Google szekcióra. -
Dimaj
aktív tag
Sajnos pedig feltűnően sokat eszik valami miatt a készülék Alvó állapotban vagyis készenléti állapotban. volt egy vicces jelenség is, az ipadem et használtam böngészésre negyed kijelzővel és annyit merült folyamatosan, mint a mellette lévő Mate 10 Pro készenléti állapotban aztán 1:00 óra után kicsit már többet fogyasztott az iPad, de elég vicces volt látni, hogy az egyik használatban lévő készülék annyit merül mint egy készenléti állapotban lévő. illetve Régebben írtam hogy hogy van nekem háromórás kijelző idő, mikor itt 6-7 órás kijelző idővel dicsekedni. Ez akkor volt mikor még megvettem a telefont, és nem használtam annyit, aztán írta valaki hogy használjam a telefont és több kijelző időm lesz, és ez bizony így is lett, aktív használat mellett simán nekem is megvan a hat hét óra, pedig a háttérben maximum két alkalmazás van ami futhat készenléti állapotban és feltűnően egy éjszaka alatt, akár 16 20 százalékot is elveszít reggelre ezért inkább csak kikapcsolom. ez sajnos tény hogy valamiért készenléti állapotban eszi a rendszer az akkumulatort, viszont aktív használat mellett ez a 6 7 óra kijelző idő nagyon jó szerintem, csak használni kell hozzá a telefont.
-
Beállítás kérdése, nekem készenlétben is alig merült, pedig folyamatosan 4G-n lógott és a bluetooth is állandóan ment az okosóra kapcsolata miatt, viszont sok Google folyamatot saját igényeim szerint konfiguráltam, hogy ne ténykedhessenek (számomra feleslegesen) a háttérben, ne figyeljék a telefon helyzetét, ne jelentgessenek bizonyos dolgokat a szerverük felé...stb.
-
golyós
addikt
válasz
Dictator^ #19281 üzenetére
Én is használom rendesen, wifi+mobilnet aktív mindig, szinkron 3 fiókkal, fénykép, levelezés, beszéd.
5-6 óra a Sot, este feltöltöm, használom, este megint töltöm mert addigra elfogy.
Viszont az első telefon amihez nem vittem be egy töltőt a munkahelyre mert nem kell. -
Aryon87
félisten
válasz
Dictator^ #19281 üzenetére
Nalam 5 oranal nincs tobb. Igaz nyuzom, minden adatkommunikacio aktiv, es a korlatlan netem miatt csak mobilnet megy. Ellenben 1 napot rohogve kibir (max az 1.5 nap volt), a 8 honap alatt ha 3x kellett eddig toltoert nyulnom, hosszu tavu kiruccanasnal a powerbankhoz se kellett meg nyulni, azt is ha 2 alkalommal tettem. Nagyon jo uzemidovel rendelkezik
(Korabbi telefonjaim miatt azert a tolto mindig nalam van, ha videkre megyek fotozni, akkor a powerbank is. Amolyan berogzules)
Mas: par napja sikerult foldre rantani a telefont, ahogy beakadtam a toltokabelbe. Ugy 1 meteres magassagbol csapodott izombol a jarolapra. Koszoni jol van ismetelten. Ez mar az 5. alkalom.. massziv egy joszag, bar a tok is kozrejatszott ebben az erositett sarkaival.
-
Dictator^
veterán
A sok 6 órás SoT timeos poszt olvasása miatt, mindig is kíváncsi voltam, hogy tényleg bír-e ennyit.
Most volt lehetőségem kipróbálni, ugyanis hajnal 1-2 körül töltöttem max-ra (tudom, nem tesz jót). És 9-től aktívan használtam a telefont (kórházi várakozás).
3 óra 24 perces SoT-om volt, 74%-ra merült aksinál.
Ez brutál így..
Viszont nekem van, hogy 2-3 napig nincs töltve, és ritkán használom, így van, hogy csak 2-4óra SoT jön össze.
Így már azért örülök, hogy egybe ennyit bír(na) az aksi. -
quint
aktív tag
válasz
tamasas0913 #19272 üzenetére
K-9 Mail például.
-
Spricccer
tag
Udv. Vodasok kozul jott mar meg valakinek a patch 01?
-
axlfsi
veterán
De most komolyan!
Linkelsz egy holland oldalt?
... legalabb egy mondatot odabiggyeszthetnel, hogy miert gondolod azt, amit
((beszelek en is vagy 4 kulonbozo nyelven, de azert, ami nem magyar es/vagy angol, azt azert kommentalom, ha linkelek)).
Egyebkent, ezek is csak lehoztak a hirt, ahogy a magyar oldalak. Ide meg az sem jutott el, hogy kacsa... vagy Te mikent latod?
-
SlayR
senior tag
Ha úgy nézzük bizonyos szempontból az is kacsa, hogy kacsa.... [link]
-
Aryon87
félisten
válasz
tamasas0913 #19263 üzenetére
Nalam is osszevissza jonnek, de ez mar mas modellnel is elofordult, igy betudom az app hibajanak.
A kameras temahoz. Nalam pro modban indit, automatan csak akkor han bezaras itan rovid idovel (fel oran belul) ujra megnyitom es elozoleg ugy hagytam, a rekeszes dolog nincs, szelfinel meg alapbol portren indit. Szal nalam gyakorlatilag ugy inditja, amilyen modokat hasznalok.
-
tamasas0913
tag
Köszi a tippeket.
Akkor megpróbálok egy alternatív appot az emailokra.
Esetleg ajánlás? -
válasz
bobby_30 #19270 üzenetére
Szia,
Nem rossz a View 10 sem, de az olcsóbbsága abból adódik, hogy több dolgot is kihagytak vagy csökkentettek a Mate 10 Pro-hoz képest, itt írtam róla és gyakorlati tapasztalatból is mondom, mert a feleségemnek View 10 van, nekem meg Mate 10 Pro volt az elmúlt hétig: [link]
Ha a hivatalos árakat nézem, akkor jobb ár-érték arányú a Mate 10 Pro és jó lehet 2 évre, ha eddig megfelelt a P9. -
bobby_30
tag
Sziasztok!
Érdemes még belevágni ebbe a telóba ha minimum 2 évre tervezek? P9-et váltana. Illetve a Honor 10 wiew a másik kiszemelt, amiről azt írják hogy lényegében ugyanez a teló csak kicsit olcsóbban. Számomra az elsődleges a hosszú üzemidő, valamint a fényképezés is fontos lenne. Egyszóval egy kis biztatásra várok.
-
válasz
tamasas0913 #19267 üzenetére
A miértet nem tudhatom, de lehetséges, például a hálózati alkalmazásoknál külön kikapcsolható a mobilinternet csak egy alkalmazásnak is, még a rendszeralkalmazásoknál is, mint a Gmail.
-
TomPack
őstag
válasz
Ez nem telóspecifikus probléma, és még csak nem is huawei, hanem a gmail hibája. Sok más gyártó telóján is gond szokott lenni a gmail push-al, pl a samsungnál is. Van amikor egy frissítés rendbeszedi, van amikor elrontja. Ha nagyon fontos az email, akkor használj más kliensprogit. Sajnos ez van.
-
válasz
Nekem minden e-mail megérkezett mobilinterneten, wifi nem is nagyon van használva, mert korlátlan mobilinternetem van és amiatt nem kapcsolgatom át még itthon sem.
A mobilinternet lehet korlátozva valamilyen szinten a telefonodon - ha lett hordozva mentés telefonról telefonra, akkor adott probléma is, amiatt előfordulhat, hogy több telefonon is tapasztalod - vagy mobilos szolgáltatói szinten nincs rendben valami. -
kp78
addikt
válasz
Csak tipp:
Beállítás > vezeték nélküli és egyéb hálóz > mobilhálózat > (alul) haladó > mobiladat mindig aktív.
Ez aktív? -
tamasas0913
tag
Tényleg skacok. Felhoztam már a témát.
Másnak sem jönnek meg a gmail-os email-ek mobilneten? Nekem csak és kizárólag, ha wifi-n vagyok akkor kapom meg az emailokat.
Van valami megoldás? Vagy huawei így tolja? Nem lehet semmit kezdeni ezzel? -
válasz
tamasas0913 #19256 üzenetére
Érdekes is volt, mert korábban is csak a Mate 10-ek megjelenése után kaptak főverziós frissítést a Mate 9-ek.
Igaz, attól még nem gondol az ember azonnal kacsára, mert visznek be néha csavart a gyártók, amire nem számítanak a felhasználók. -
FST200
tag
tudtok ajánlani egy jó autós tartót?
ez a CF80 mágneses cucc annyira nem tűnik tartósnak egy jó kis kátyus úton -
tamasas0913
tag
válasz
yodamester10 #19255 üzenetére
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
yodamester10 #19252 üzenetére
Már tegnap kiderült hogy a hír nem igaz. Megmondták a Huaweinél hogy elsőként a mate20 pro telefonjaikon lesz elérhető. És csak utána jön a többi típus.
-
Musaka
senior tag
válasz
yodamester10 #19252 üzenetére
Nem rég linkelte valaki hogy ez fake információ.
Szerintem se jön ki a Mate 20 előtt a 9 es FW. -
yodamester10
őstag
-
válasz
Aryon87 #19244 üzenetére
Egy év alatt csinálok annyi fényképet, mint te 2 - 3 kiruccanáson...
(Na jó, nálunk a feleségem a kattingatósabb, ha nyaralás, hétvégi kiruccanás, családi esemény...stb. van, csak győzzem néha szelektálni a képeket.)
Most viszont mennék ki fényképezni, tesztelni a Note9-et, de ebben a szeles időben nincs kedvem, meg a nap is bukdácsol rendesen...
-
-
Aryon87
félisten
válasz
mirci18 #19243 üzenetére
Igaz en maskepp uzom ezt a fotozast, amit imadok, csak ne kellene az utomunka. Jobban szeretem az elovesz, beallit es katt kepeket, ahol nem kell mokolni (max forgatas/vagas). Korabbiakkal ezt csinaltam
Tavalyi nyaralason az U11-el kb 1500 kep jott ossze. Teny, ha mar fotozok, szeretek 2-3 kepet csinalni, mert az elso nem mindig sikerul..
-
mirci18
addikt
válasz
Aryon87 #19239 üzenetére
Nekem annyi képem még soha nem volt.
Maximum egy egy eseményről vagy nyaralásról 120-150 olyan fotó ahol tényleg szerkeszteni kell.
De sok fotónál csak dobok rá egy filtert és megy a készek közé.Nekem az a pár ezer fotó egy év alatt jön össze de így is sok mennyiség egy egyszerű hobbitól főleg úgy hogy célirányosan fotózni nem szoktam menni.
-
gulupeti
senior tag
válasz
tamasas0913 #19241 üzenetére
Én is sajnálom.
Illetve nem értem, hogy mit akadékoskodnak. Miért nem tudják visszautalni a pénzt? Ők tudják.. Ha nekik ez jobb, hogy békéltetőtestülethez kell menni, illetve az összes lehetséges fórumon kikürtölöm, hogy mi az eljárásrend náluk. Mert most pont ezt teszem.
-
tamasas0913
tag
válasz
gulupeti #19240 üzenetére
Na igen.
Sajnálom ami történt.
Én az emagot sem ajánlom pl senkinek, ha telefonvásárlásról van szó. Ők is egy link banda. Nem jogszerűen töltik ki a számlát és a garipapírt. Konkrétan nem tüntetik fel az imei számát a telefonnak amit eladnak. Én most velük szívok egy P9 lite 2017 miatt. És elhajtanak a fenébe, hogy nem tudnak segíteni. Pedig csak az imei számára vagyok kíváncsi a telefonnak amit vettem tőlük, mert a doboz elkeveredett, a telefont ellopták és szeretném tiltatni. Viszont ezek után már egy hajcsatot sem fogok venni tőlük. Ezt legalább elérték
Vagy Media Markt vagy Euronics vagy hivatalos viszonteladó vagy szolgáltató. Ez a négy módja van annak, hogy tuti ne legyen gond. -
gulupeti
senior tag
Ha valaki esetleg még gondolkodik azon, hogy a Mobil Experience Kft.-től vagy hasonló cégektől vásároljon Mate 10 Prot vagy akármilyen telefont, akkor kérem ne tegye, íme a történetem, okulásképpen.
Eddig összességében drága volt a Mate 10 Pro vásárlás, így, hogy vettem náluk egyet majdnem 160-ért, plusz a Telekomnál egyet 106-ért.
A telefonnal egyébként nagyon elégedett vagyok, csak jó lett volna, ha okosabb vagyok és nem a "sötét" oldalt választom.
-
Aryon87
félisten
válasz
mirci18 #19237 üzenetére
Jobb az utomunka, mert jobb kepeket lehet csinalni, csak mivel en tobb 100 keppel szorakozom, egy ido utan faraszto.
Peldaul nyaralas alatt legalabb 2000 kepem volt. Na gondolhatod az utomunkazast..Az a kis kutyu jo dolog, konkretan lesz egy kompakt szamitogeped. Nalam tobb muveletet is tudott egyszerre akadas nelkul.
-
mirci18
addikt
válasz
Aryon87 #19209 üzenetére
Nekem változó hogy hozza fel.
Egyértelműen jobb az eredmény pro módban viszont onnan meg a sorozat fotó lehetőségét hiányolom.
Az instant fotókkal az a bajom hogy számomra semmilyen hangulatot nem árasztanak.
Szeretem ha a szinek nem normál szinek hanem egyediek. Plusz imádom az árnyékolást időnként a vinyettálást esetleg egyedi megvilágítást.
Amit szerkesztés nélkül nem tehetsz meg.
Szerintem még mindíg egyszerűbb és kevesebb dolgunk van telefonon szerkesztésben mint a gépen.Én amiatt is szeretem mert otthon nincs számítógépem így csak a telefon marad.
Tegnap megrendeltem kintről az átalakítót amivel asztali pc módba tehetem a telefont.
Tv-re rákötve meglátjuk milyen lehetőségeim lesznek. -
mirci18
addikt
válasz
SkiDev #19207 üzenetére
Nekem miden újraindulásnál eljátszotta ezt pedig egy kártyás vagyok.
Egy megoldás van telefonálj be a szolgáltatódhoz hogy kérsz hívószám kijelzést.
Nekem azóta működik megfelelően.
Két dolgot nem szeretek a telefonban egyébként.
Az egyik hogy könnyen benyomódik a bekapcsoló gombja a telefonnak könnyen újraindul a zsebedben.
A másik hogy nagyon érintésérzékeny a kijelző.
Többször indítottam már hívást véletlenül a számlistából mikor a telefont leraktam. -
mirci18
addikt
válasz
tamasas0913 #19204 üzenetére
Ne is mond.
Nagyon sok ismerősöm így csinálja.
Tesóm is így csinálja évek óta hiába okítom.
A feleségem már át tudtam nevelni és van egy kis szeme is legalább az alap egy fokkal igényesebb fotózásra.
Amit még gyűlölök és a közösségi oldalon velem szembekerül az az ellenőrzés nélküli fotó feltöltés.
Sok ember négyszer ötször ugyanazt a képet felrakja elmosódottan bemozdulva amit elkészített mivel ennyi példányban csinálta meg.
Értem én hogy egy beállításról csinálsz több képet én is így szoktam de minek rakod fel.
De évek alatt beletörődtem hogy a facebook-os emberek nagy része igénytelen és az alap fotózási lehetőségek sem érdeklik.
Ezért volt jó régen a fizetős fotó előhívás kevesebb ember tudott fotózni aki pedig fotózott jobban meggondolta mit fotóz. -
jansky1
senior tag
válasz
andreas49 #19218 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Kínlódok azért még ezzel, azzal. Ha emailt kapok (Gmail), nem jelenik meg értesítés. Leginkább a LED pötty, értesítésre vágyom. Elvileg minden engedélyt megkapott: telefonbeállítások és alkalmazáson belül is. Előzményeket is olvastam, de nem találtam megoldást.
-
jansky1
senior tag
válasz
tamasas0913 #19213 üzenetére
Áhhá, én bénáztam akkor, ezt megtaláltam, de gépeléskor még mindig rezgett. Billentyűzet beállításnál megtaláltam ennek a kikapcsolását is. Köszi
-
-
nmoric
csendes tag
Nekem dilettáns módban indul a kamera, biztos rájött az AI, hogy nyomi vagyok.😉
-
Aryon87
félisten
Hozok pár képet, remélem nem unjátok
továbbra is pro móddal, majd a RAW fájlok kidolgozásával szórakozom, de már kezdek beleunni ebbe, hiányzik az instant fotózási lehetőség.
De már automatikusan pro módban tolom, a kamera is úgy indul megnyitás után.Ha elindítjátok a kamerát, nálatok hogy indul? Automatán, vagy pro mód (sok plusz funkció látható)? Lehetséges, hogy a MI ezt is megtanulja?
-
válasz
SkiDev #19207 üzenetére
Szia,
Volt már szó a hívószám kijelzéséről, a SIM kártyáról olvassa ki a szolgáltató által beállított értéket, hogy küldhető az vagy sem.
Ideális esetben csak akkor történik meg az alapra visszaállás, ha másik kártyát helyezel a készülékbe, vagy kétkártyásnál felcseréled azokat, szóval a lényeg az, hogy másik kerül adott foglalatba, amitől visszaáll alapértelmezésre.
Ha normál újraindításnál is megtörténik úgy, hogy a SIM kártya nem változott, nem kerül ki a foglalatból és nem tettél a helyére másikat, akkor érdemes a szolgáltatónál módosítani az alapértelmezett beállítást, több embernek is csak így oldódott meg a probléma. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Most már 5 napja használom a telefont.
Számomra teljesen megfelelő, az ujjlenyomat egy nagyon klassz dolog, ahogy ez a bitang aksi is a gyorstöltéssel. 19->89%-ra 40 perc alatt felrántotta, ami több, mint jó. Sikerült összehoznom 2,5 óra kijelzővel, 4 órányi beszélgetéssel, folyamatos wifi/4g bekapcsolva és 2 nap 13 órát ment.
Viszont... Egyetlen problémám van, amely felettébb bosszantó. Folyamatosan visszaállítja "Hálózati alapértelmezés"-re a "Szám megjelenítés"-ről. Panaszkodnak, hogy magántelefon számot ír ki. Ez mitől lehet?
Válaszokat köszi!
-
LR
csendes tag
Sziasztok!
Másfél hete vettünk a párommal egy mate 10 pro-t illetve egy p20 lite-ot a Telekomnál. Elégedettek vagyunk mind a ketten, az egyetlen dolog ami bosszantó hogy a p20 lite-on naponta egy két alkalommal a zárképernyőn a facebook messenger értesítés mindenféle információ/szöveg nélkül jelenik meg. Valaki tudna esetleg segíteni hogy mi lehet a probléma illetve hogyan tudnánk orvosolni ezt? Ne haragudjatok, hogy p20 lite-al kapcsolatban tettem fel a kérdést ezen a fórumon, de a p20 lite fóruma kevésbé aktív, illetve reménykedek hogy Ti talán tudtok valami megoldást. -
mirci18
addikt
válasz
tamasas0913 #19201 üzenetére
Az álló fotó egy dolog.
Van mikor az áll jól egy témának.
De az álló videó igénytelenségre utal.
Mert amikor készíted vagy lusta vagy vagy tudod hogy úgysem az utókornak készíted.A 4:3-ra meg azért esküszöm mert még manapság is hivatok elő fotót kicsi és poszter méretben igy ott az kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!