Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Amúgy 40 ezer ft volt a hivatalos ára a kamerának megjelenésekor de azt a huawei adta és nem a szolgáltatók.Egy fillérjébe sem került egyik szolgáltatónak vagy viszont eladónak sem a kamera amit az előrendeléshez adtak.Ha a telekom eddig drágábban adta a telefont mint 255 ezer (ennyi volt megjelenéskor a huawei ajánlott fogyasztói ára) az már csak a saját nyerészkedése(pofátlansága)miatt volt.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Szia,
A Telekom valóban drágábban adta annyival listaárban a készüléket, amennyibe nagyjából a kamera kerül, előfizetéses kedvezményben viszont jóval többet (a duplájánál is többet) adott cserébe minden konstrukcióban, mint bármilyen más készülékekre, így végül nem lett drágább a kamera miatt a Mate 10 Pro, sőt!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Jobb felül az ikonra böksz és kiírja, hogy mik indultak automatikusan, nálam ebből látszott, hogy milyen erőszakos például a bankos vagy mobilszolgáltatós alkalmazás, mindig indulnának maguktól, persze feleslegesen, most letiltottam azokat (az automatikus és másodlagos indítást, illetve a háttérben futtatást is), így csak azt olvashatom, hogy egy nap hányszor próbáltak indulni, de tiltva lettek és így tényleg csak akkor indulnak, ha manuálisan megteszem.
JakeszJa, okés. (A Nokia 8-nál meglepett például, amikor megvettem és kipróbáltam, hogy Bokeh mód volt, de 2x optikai zoom nem, mert ott más technológiát használnak a két kameránál.)
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
Okés, nem is azért írom, ne érts félre, nem kötekedni akarok, hanem ellenkezőleg, ha lehet még ettől is jobb úgy, hogy csak a felesleges dolgokat lövöd ki, akkor pláne örülni fogsz.
Az indításnál ha automatára teszel először mindent, akkor nagy baj már nem lehet, mert viszonylag jók kezeli, illetve betanulja a dolgokat, legfeljebb néhány külsős és húzósabb alkalmazással lehet eleinte gond, amik túl erőszakosak és azokat lelövi a rendszer.
A helymeghatározásnál kilőheted a a wifi alapú keresést (jobb fent a három pötty és ott a keresési beállítások), ha az pörgeti feleslegesen a wifit.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hacki87
senior tag
16Gb-os memkari és még egy agybadugos fülhallgató közül lehetett valasztani a powerbank mellett. ennek láttam értelmét. (főleg, hogy a menyasszonyomét még régebben elhagytam jó lesz neki az I6-hoz). G4 akksi csere után nálam most 36-40órát ment el 3.5 4 óra kijelzővel. ha figyeltem rá.
-
legenda
Már a Mate 9-nél sem volt frissítési problémám, 5 OTA frissítést kaptam 8 hónap alatt és azóta is adtak még ki rá.. (Volt olyan, aki feltett FF vagy FH nem végleges firmware verziót, aztán azon ragadt, nem kapott több OTA frissítést, amíg manuálisan nem tett fel megfelelő verziót, viszont utána megint kapta OTA.)
Itt a 127 a kétkártyásokra jött, annak megfelel az egykártyások 125-ös frissítése, de ez a későbbiekben is így lesz, hogy az L09 és az L29 eltérő számozású firmware verziót fog kapni és biztos lesz minimális eltérés is a kiadások ideje között, de az ORE javított frissítési metódusa miatt nem hiszem, hogy akár a későbbiekben komoly probléma lenne.zermi: Nem csak a Mate 10 Pro-val van gond a Telenor 4G hálóján, hanem más gyártós készülékekkel is.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Hiába C432, az csak a régió, de azon belül eltérő firmware-t kap a BLA-L09 és a BLA-L29, hiszen bizonyos tekintetben eltérnek hardveresen és szoftveresen is.
A Telekom nem komplett firmware verziót adott ki, hanem csak egyéni verziót, de abban vannak hálózati...stb. javítások is, a Telenor is megtehetné ezt.
A Samsung másként áll kicsit az ilyen jellegű dolgokhoz, van sajnos ilyen jellegű tapasztalatom...
Meg csak ismételni tudom magam, az Oreóval új frissítési metódust is indítottak és a Mate 10 Pro benne van a programban - mert eleve azzal jött ki -, szóval duplán nem fogok aggódni.[ Szerkesztve ]
-
Dimaj
aktív tag
válasz Musaka #19090 üzenetére
Oké. Nincs bajom a telefonnal amúgy ,marad 2 évet még, ha addig vállalható lesz még legalábbis . Mate 40 pro talán tud majd olyat is, amiért megéri majd lecserélnem. Ahogy olvastam a mate 20 pro rol híreket arra pl nem cserélném le, kamera nekem nem fontos meg kicsit gyorsabb, meg notch, ujjlenyomat se érdekel ha a kijelző alatt lesz , faceid használok ugye helyette, nekem nem nyújtana többet egy mate 20 pro .
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
válasz Musaka #20980 üzenetére
Ettől független a lényegen nem változtat, mert van hogy függetlenre még ki sem jött de az adott szolgáltatóson kint van, bizonyos szempontból a szolgáltatós saját verziójuk....és már máskoris megesett,h ogy 2 szoftverből ami függetlenre jött egyet csinált a szolgáltató ...
(#20978) Emu: Mert semmi megerőltető nincs nekik benne, hogy amíg a készüléket a gyártó támogatja addig a szolgáltató is támogassa, csak nem mindig ugyanazon adott szoftver sorrenddel esetleg....de pl a Huaweinél nem rég elfogadott lett, hogy igencsak sokáig kapják a készülékek a frissítést és gyakran...
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
válasz Musaka #20983 üzenetére
Senki nem írta, hogy teljesen sajátjuk van Idézőjelbe tettem hogy belenyúlnak szerintem az elég beszédes, meg ott volt rá a példa, hogy nem egy készüléknél volt hogy a függetlenekre kijött egy hibás FW amit viszont már a szolgáltatósoknál ki se adtak csak a javítottat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest