-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanbalazs
csendes tag
Sziasztok. Valamiért dupla értesítés hangja van a messengernek. Múltkor be tudtam állítani valahogy hogy csak egy legyen, de az is a rendszer értesítési hangja maradt. Most gondolom frissített a messenger és újra dupla hang van. Be lehet állítani hogy csak egy hang maradjon és az a messenger sajátja legyen?
-
legenda
válasz Klaya1986 #18597 üzenetére
Nekem nem fogyaszt többet mostanság, mint korábban, de sosem volt egy kimondottan takarékos alkalmazás, ezért más alkalmazásokhoz és folyamatokhoz nem szoktam hasonlítani.
ΞΔGLΞ: Nem ilyen telefonon ugyan, de régebben a feleségem panaszkodott - és több kollégája is, más és más gyártójú készülékekkel -, aztán a cég átment - egyéb problémák miatt is - a Telenortól a Vodafone-hoz és a hibák megszűntek.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Klaya1986
aktív tag
Tudnátok segíteni? Egy pár napja a Chrome nagyon sokat fogyaszt. Pedig nem használom többet. Érezhetően emiatt rövidebb is az üzemidő. Visszaállítottam gyári verzióra, cache törlése megvolt. És valamiért nem lehet az akkumulátor menüben a Chrome - ot kézi kezelésre állítani, pedig úgy emlékszem volt korábban ilyen lehetőség. Minden alkalmazásnal lehet, kivéve a Chrome. A képen látható, hogy pl a Facebooknal van ilyen opció, Chrome - nal nincs. Megnéznétek, hogy nálatok mi a helyzet? Van e ilyen lehetőség kézi kezelésre állítani?
[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
Én használok,előtte S7edge volt,nincs külömbség a használat közt.
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
kp78
addikt
Használ valaki Samsung Gear s3 órát a telefonnal?
Lehetnek funkciói ami a Huawei telefon miatt nem működik?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Klaya1986
aktív tag
Szerintem s7-től felfelé abszolút teljesen használhatóak a top telefonok. Olyannyira, hogy majdnem én is azt vettem 2 hónapja, csak használtan nem találtam szép állapotút, amin még legalább 1 év gyári garancia van. A honor 8-ról is csak az aksi miatt váltottam. Egyenként az is hibátlan telefon volt számomra.
[ Szerkesztve ]
-
-
falabu88
aktív tag
Ugyan ezt csinálja nekem is néha, szintén 2 telenor sim. Valószínű feloldott képernyőnél csinálja, mert olyan még nem volt, hogy feloldást követően ne lett volna térerő. De nekem van, hogy szabályosan látom, ahogy lemegy mind2 sim térerő 0ra,és nincs szolgáltatás. Ilyenkor repcsi mód be-ki, és szépen rendbejön.
-
Aryon87
félisten
válasz beyruth82 #18579 üzenetére
Remeljuk hogy nem. Majd kederul tobbetek altal, n3k3m addigra mar nem lesz meg ez
Itt egy par esti kép amugy akit erdekel: [link]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
lcee79
addikt
Hi!
Már egyszer írtam ebben a témában, hogy a munkahelyi Exchange szerverrel nem akar kommunikálni a telefon, és semmi más programmal nem megy, csak az Aquamaillel... (gyári Huawei mail, gmail, outlook, stb)
Már ez hogy nem megy más programmal, ez is érthetetlen...
mert már állítottam be többféle telefonon, Huaweieken is és a többin megy.Az aquamail meg nem szinkronizál, csak ha belépek és kézzel ráfrissítek.
Az összes menüben megnéztem amit gondoltam, de mindenhol úgy van beállítva, hogy szinkronizálnia kellene.Szóval az lenne az első kérdésem, hogy van valami beállítás, ahol ezt helyre lehet rakni globálisan?
Anélkül, hogy factory resetet nyomnék? (mivel más probléma nincs csak ez...)Vagy ha nincs akkor, legalább, ez az aquamail frissítsen.
A szinkronizálás be van kapcsolva, a programba mindenhol pushra és minden a maxra van állítva, automatán indul, és minden engedélyezve van.Mit lehet még beállítani szerintetek, hogy működjön?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
veterán
Sziasztok!
Valamelyik nap csináltam pár olyan képet, amit nem akartam felsyncelni google fotókra. Persze itt mindenki meztelen képekre gondol, de egy családi fényképtárban (mi erre használjuk a google fotókat) semmi helye munkahelyi képeknek, dokumentumokról készült fotóknak, vagy egy sebről készült képeknek amin nyomonköveted hogy gyógyul. Csináltam a pictures mappában egy saját mappát, oda átmásoltam, majd töröltem a google fotókból az eszközpéldánnyal együtt. Az nem gond, ha fölszinkronizál majd törlöm, csak nem akarom hogy ott látható legyen. Erre ma meg akartam nézni, és nincs ott a másolat a saját mappában. WTF?
Most kipróbálom a széfet, majd meglátom.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Dimaj
aktív tag
válasz tamasas0913 #18566 üzenetére
Ez egy nagy hülyeség. Látszik nincs Apple eszközöd.. Én egy ipad 2018at használok a mindennapokban és gyorsabb, fluidabb, folyékonyabb mint a Mate..
-
törölt tag
abszolut egyetertek egykori almas fuggokent. Eloszor a MBP ment el a haztol, most meg az 5S, mert olyan szar lett mint regen az androidos idok kezdeten...
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz tamasas0913 #18568 üzenetére
Ez tényleg nagyon ott volt anno.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
tamasas0913
tag
válasz Jano_023 #18567 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek.
Én szerintem a mai napi a Motorola Razr XT910-et használnám, ha versenyképes lenne. A világ legszebb telefonja számomra. Egy ilyen kialakítású és anyaghasználatú telefont el tudnék ma is viselni.Mate 10 Pro
-
Jano_023
őstag
Mielőtt bárki belemenne és félre értené nem akarok itt hasonlíthatni. Nem kell a két rendszert összehasonlítani én csak azt mondtam hogy a mostani hardverekkel sokáig el lehetne lenni, de mégis kényszerítve vagy a váltásra. Ez szomorú szerintem és ahogy írtam egyes készülékek annyira bejönnek, hogy tényleg fáj az ember szíve mikor váltani kell. Ezért írtam hogy egyes esetekben még fizetnék is a szoftver fejlesztésért és az upgrade-ért.
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
tamasas0913
tag
válasz Jano_023 #18564 üzenetére
Most nem azért, de inkább kezd hasonlítani az iOS egy 2011-2013 körüli android rendszerre mint egy megbízható OS-re. Bugos mint a sz@r. A régi szép döcögös androidos időkre emlékeztet mikor még kicsit bukdácsolt a rendszer. Már nem áll a megállapítás, hogy, ha biztonságos stabil OS-el akarsz telefont akkor iPhone.
[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
Jano_023
őstag
válasz beyruth82 #18558 üzenetére
Nem a játékokra gondoltam, hiszen azok megeszik a telefont ha olyan grafikával rendelkeznek persze. De Maga a processzor teljesítmény, a RAM a háttértár már ezekben az eszközökben olyan hogy több éves megbízható működésre is alkalmasak.
Persze hogy a gyártók szoftveresen nem támogatnak idősebb készülékeket hogy vegyél másikat és nyomják az arcodba, hogy az új szebb és jobb. És persze, hogy jobb hiszen ez az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág.Csak arra akartam rámutatni, hogy egy S7 Edge pl amit 2016 februárjában adtak ki még ma is egy jó készüléknek számít. És nagyon is használható.
Engem sokszor az gondolkodtat el, hogy ezekben a kicsi eszközökben hatalmas teljesítmény van és csak azért cseréljük évente, 2-3 évente mert vagy a támogatás szűnik meg vagy annyira nyomják az új dolgokat, hogy az ember elcsábul és azt mondja hogy neki ez is kell.Én nagyon várom már azt az időt amikor (remélem lesz ilyen) amikor akár fizetni is lehetne azért hogy egy adott androidos szoftver verziót az adott készülék típusra optimalizáljanak. Nem vagyok egy apple funboy, de egyetlen nagyon jó dolog van abban a rendszerben a több éves támogatás és optimalizálás. (Az ipad mini 4em most most 3 éves és még mindig kap frissítéseket és szépen fut). Az androidos telefonokban akár a 4-5 éves csúcs telefonokban is lenne annyi hogy egy rendes szoftverre elfussanak.
-
TomPack
őstag
Két évre szavatolták a rendszersebességet a AI-nek köszönhetően, de már a Máté 9-nél is volt valamilyen mesterséges tanulás, és ott is két évvel reklámozta magát. Majd most ha kijön a M20 meg kell nézni, hogy belassulnak-e M9-ek.
Én ezzel az üzletpolitákval nem értek egyet, rengeteg szemetet gyártunk. A gyártás, szállítás során azért terheljük agyon a környezetünket, hogy egy év után elhajítsuk a telónkat.
Iphone SE pl. nem egy mai csirke, de még mindíg rengeteg embernél látni, és még újonnan is kapni. Sőt, az iOS 12-őt is megkapta, és marha gyors maradt vele. Viszont az az üzletpolitika sem tetszik, mert Apple folytat, mert ő inkább rárak 3x-os árrést és használd 3 évig, minthogy 3 év alatt adjon el neked 3 telót.
Az igazság majd odaát lesz, addig meg fizess.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
D013
aktív tag
válasz Jano_023 #18556 üzenetére
2016 a snapdragon 820 és 821 éve volt, ha csak a Qualcomm csúcsát nézzük.Nekem volt szerencsém a ZUK Z2-esemben a 820-ashot majd két évig. Hogy elég-e FHD-ban? Abszolút, hogy mennyire melegedett terhelés alatt? Nagyon. Végeztem egy kis utánaolvasást és majdnem minden teló ami ezekkel volt szerelve (One Plus 3, Sony XZ és társai) túlmelegedett játékok alatt, mindenféle cooling modokat telepítgettek a userek TWRP-ben, meg szedtem le kernel auditorral az CPU/GPU órajeleket. Bele lehet fáradni sajnos. Úgy tudom pl az S7-ben található ugyan olyan idős Exynos 8890 alkalmasabb játékra. Szóval kiszolgál, persze, a játékokban sem hagy cserben - Darkness Rises majdnem fullra állítva, PUBG - HD, Asphalt 9, Linage 2 Revolution és társai, mind ment szépen. Viszont 2016 a vízválasztó a SoC-ok terén, 2015-ös 810 mégjobban túlmelegedett, ott már a normál használat, facebook és böngészés stb. és problémát jelentett, illetve a teljesítmény is sokat ugrott azóta. Javítsatok ki, ha tévedek, de egy snapdragon 650-652-653 is erősebb volt már 2016-ban mint a 810 csúcs 2015-ben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Jano_023 #18556 üzenetére
Szerintem vannak olyan játékok amik döcögnének már 2-3 éves telefonokon.Egyszeri felhasználói igényeket kielégítenek de azt el kell ismerni hogy 2-3 év alatt belassulnak az androidos telók es az akkukapacitasuk is drasztikusan csökken.Azért is fejlődik a hardveres rész gyorsan évről évre mert az alkalmazások,játékok,programok megkövetelik.
-
Jano_023
őstag
Teljesen egyet értek. Soha nem érdekeltek ezek az eredmények. Megnézem a youtubeon a reviewkat, olvasok topicokat és az alapján döntök.
De amúgy ha már a teljesítmény a kérdés, szerintetek egy 2016 vagy akár 2015 akkori csúcs flagship nem lenne képes a mai rendszereket és az átlag embereket kiszolgálni??(teljesítmény szempontból kérdezem)''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez az antutu egy fasság, már bocs. a hatosnál a teló, kb 170 ezret tud, az újnál 210 ezret dobál nekem. Mert, miért? Számomra a hatos a mérvadó...
Lényegében, minden készüléken emiatt emelkedett a pontszám. Az s9+ dobott már 270 ezer közelében is (hatosnál 222 ezer), mégsem gyorsabb rendszer sebességben. Komolyabb játékoknál előbb betölt, mint a M10P és ennyi.
A M20P meg állítólag a kirin 980-nal 360 ezer körül tud, oké fasza, és ez a mindennapokban mire lesz jó? Függetlenül attól, hogy azonnal lecserélem rá a samu-t, csak az erősebb hardverekkel tudják eladni az új készülékeket. Fogadni mernék, hogy az M10P féléven belül lassulni fog, nem kicsit és hülyeségeket produkál majd napi szinten.
Persze lehet azt tenni, hogy nem rakom fel az új frissítést, de már lehet rég ott lapul a háttérben "valami alvó genyó", aki majd valamikor aktivizálódik, de lehet, hogy ez már konteó...
Csak valahogy egy idő után egyik készülék sem hozza azt, amit fénykorában tudott, egyelőre az mate 10p még abban van... -
D013
aktív tag
válasz Aryon87 #18541 üzenetére
Akkor meg is van a válasz a #18474-as kérdésemre Az épületek textúráin voltak ilyen fura szivárványmintás artifactok. Mondjuk nekem még nem jött meg a frissítés. Más: mióta ugye nem lehet betenni gaming modba az antutu-t,nektek milyen eredményetek született? Nekem ilyen 196k körül, most repülő módban lőtt egy 208k-t.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Na oke, ertem en es el is hiszem, hogy fontos, amikor egyszeruen ez!az!igeny!, mert ez kell a nepnek - tiszta sor!
... csak egy kicsit beragtam a fejlesztokre, amikor olyan szinten tragya lett, hogy gyak. jatszhatatlan pixelhalmaz lett a sima Xbox One-on
... pedig ugy keszultem ra, ugye megvettem volna!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
PQ
csendes újonc
válasz bandigyerek #18544 üzenetére
Beállítások > Rendszer > Fejlesztői beállítások > Automatikus rendszerfrissítések
Itt ki lehet kapcsolni. -
K Norbi
addikt
válasz bandigyerek #18544 üzenetére
Le lehet tiltani szerintem az alkalmazáskezelőben.
-
bkiky01
senior tag
A navigációs sáv középső gombjának hosszan nyomásáról el lehet tüntetni a google-t, vagy csak akkor tűnik el ha letiltom az alkalmazások közt?
-
-
imi4199
tag
Na, ebben a hónapban sem kapunk már újdonságot... A 151-es Firmware teljesen átlagos biztonsági frissítést hoz csak....
-
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok! Közétek keveredtem 1 szürkével! Lehet, hogy majd kérdezek😁
HonorM5p-HuaweiM10p-XiaomiA1-LgG3-HuaweiY3
-
japy
őstag
Ma láttam a MM-ben Mate 20 lite-ot.
-
Spricccer
tag
Udv. Ezeket hogy lehetne eltuntetni? Ma reggelre jottek elo es sehogy sem tudom kikapcsolni...
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Dimaj
aktív tag
Az miért jó a voLTE-ben hogy mikor hívunk valakit, 4g be marad a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz rasotamas #18522 üzenetére
Én így szoktam csinálni és pont így vettem megjelenéskor az előző Mate 10 Pro-t is a Telekomnál - más kérdés, hogy később kellett a kétkártyás, azt meg már a Media Marktnál vásároltam meg -, leváltottam kisebb díjcsomagra, megrendeltem, a következő hónapban pedig feljebb léptem, mert kell például a korlátlan mobilinternet.
Magára az előfizetésre vállalt hűség nem zavar, nem úgy néz ki, hogy a fő előfizetéseimmel másik szolgáltatóhoz kellene mennem bármi miatt is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tnorbi
csendes tag
válasz tamasas0913 #18520 üzenetére
Külföldön élek (Hollandiában), igy inkább hagyom a magyar szolgáltatókat, marad a kártyafüggetlen teló,és a holland számom.
Itt 150k a legjobb ár a telóért, azt meg már sokkallom. Magyarba pedig tokkal együtt 140k-ból megoldható a vétel.
-
veterán
Igen, most a legolcsóbb díjcsomaggal is 138, tehát ha ha a havi 3 ezres MobilS+1GB-re kötöd meg akkor is ennyi, erre a költésszintre írsz csak alá, akár azt is érdemes ehet bejátszani, hogy előtte erre a pici csomagra váltani, erre megkötni és utána visszaváltani nagyobbra, hogy hűség csak havi 3 ezerre legyen.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
legenda
válasz bandigyerek #18519 üzenetére
A Vodafone-os SIM kártyámat ha beteszem a telefonba, azzal nem is jelenik meg a VoLTE kapcsoló, csak a Telekomossal.
tamasas0913: Havidíjat mindenki fizet valamilyen szinten, még ha nem a szolgáltatótól van a készülék, akkor is muszáj - annyi, hogy úgy nem köti hűség és lehet menni időközben másik szolgáltatóhoz -. ezért azt nem érdemes beleszámolni a készülék árába.
Mivel most a legolcsóbb díjcsomagra is korrekt kedvezményt ad a Telekom a Mate 10 Pro-nál, így az a veszély senkit sem fenyeget, hogy a kelleténél magasabb díjcsomagra ír alá 2 évet a kedvezmény miatt, holott adott díjcsomagot nem használja ki és ha úgy vesszük, amiatt kerülne többe a telefon.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tamasas0913
tag
Mobil M+1GB net 4090ft havidíj. Ezzel a csomaggal plusz 6380ft törlesztővel 133k a telefon. Annyira nem kell brutál csomag. Most 62k-val olcsóbb a telekomnál ez a telefon. Tudom tudom, két év hűség, meg amúgy is ki kell fizetni szinte rendes áron a havidíj miatt, de akinek mondjuk amúgy is van telekomnál előfizetése az hosszabbítással vagy partner kártyával megoldható nulla előleggel.
Mate 10 Pro
-
-
legenda
válasz tnorbi #18513 üzenetére
Szia,
Annyiért az egyik legjobb ár-érték arányú típusnak mondanám jelenleg a Mate 10 Pro-t.
A feleségemnek View 10 van, ami mondhatni ennek a kistestvére, jó telefon az is, de azért van bőven előnye azzal szemben is a Mate 10 Pro-nak. (P67 védelem, nagyobb kapacitású akkumulátor és jobb üzemidő, jobb antennázás és térerő, jobb és gyorsabb wifi modul, OIS, lézeres autofókusz, gyorsabb USB, HDR10, asztali mód, sztereó előlapi hangszórók...stb.)
Egész jó a fordító - főleg ha netet is kap - és a holland nyelv(i fájl) is adott.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tnorbi
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt, és erősen fontolgatom egy Mate 10 Pro beszerzését.
Pár hete már nézegetem a leendő 'téglámat'
2 évig volt 1 Honor 6-os telóm, amit nagyon szerettem,utána megprobálkoztam egy kisebb márkajú telóval 1 Ulefonnal, nem rossz keszülék, az árához képest főleg nem, az első évben semmi hiba nem volt, azóta azért már kijöttek furcsa dolgok.
hosszabb mp-es fagyások, akku idő borzalmasan gyenge már, kb. 14 órát bir ki töltés nélkül normál használat mellett, aktiv mellett inkabb nem is mondom..szóval eljött a csere ideje. Hosszas nézelődés után úgy gondolom,hogy mindenképp visszatérnék a Huawei-hez, mivel a Honor 6-ban nagyon kellemesen csalódtam, szuper teló volt.
a Huawei/Honor márkán belül a Honor 10/V10 párost néztem, a teszt alapján a sima 10-es nem győzött meg annyira, a v10 már inkább, de vhogy volt vmi hiányérzetem, és utána találtam meg a Mate 10-et, persze hallottam róla, de azt hittem,hogy még jóval drágább, mint a v10, de nem sokkal 15 k kb.
gyönyörű, jó kamera, jó üzemidő, gyors rendszer, minden ami kell, ráadásul már 130 k-ért beszerezhető.
Annyi lenne a kérdésem,hogy jól gondolom-e a teszt alapján,hogy 130k körül ez a legjobb választás?
140k fölé már nem mennék, ebbe meg egy jóféle tok is beleférne.+1 az AL translate nagyon érdekelne,hogy mennyire jól működik, használható, egy googlis foritónál jobb??
A tesztben irtak alapján frankó, ami elég jól hangzik.
Holland nyelvről is fordit??Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Klaya1986
aktív tag
válasz gusthy #18508 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet. Honor 8at használtam, már az sem volt gyenge. Játszottam is pedig, szép folyamatos volt minden. Nulla röccenés, akadás használat közben. Akkor miért is lenne gyenge egy 960 grafikailag? Mert egy semmire nem jó antutuban nem tud 60 fpst csak 40et?
Mindennapi használatban hibátlan volt. -
bkiky01
senior tag
válasz gusthy #18508 üzenetére
De ezt úgy mondom, hogy játékra kb semennyire nem használom, hanem a teljes összképre gondolva.
Más:
Sztem működik VoLTE, bekapcsoltattam. Hívás közben is 4g-t jelez, akkor is, ha a másik fél azt sem tudja mi az a 4g hívás és közben megy a mobilnet. Valahol neten láttam, nem ennél a telefonnál, hogy ki is írja a térerőnél a VoLTE-t itt nem.. Nálad sem? -
mirci18
addikt
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek.
Van ami nem változik.
Hiába telt el az első Symbianos okostelefonok óta majd 15 év nem lett egyszerűbb az élet.
Ahány gyártó annyi fajta gond a telefonokkal hogy a beállításokról apró trükkökről ne is beszéljek ha az ember a telefont tényleg ki is akarja használni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz beyruth82 #18490 üzenetére
Köszi a választ.
Kikapcsoltam az alvó módban is aktív mobilnetet.
Bár nekem nem adott meg időkeretet hozzá.
De így ha nem aktív a mobilnetem a gmail-os és egyéb értesítéseket meg tudom kapni ha nem vagyok netközelben?
A wifit alvó módban aktívan hagytam hogy ne lépjen le folyton róla.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
nmoric
csendes tag
Szerintem tök király lett a víz alatti képed! 😀
-
tamasas0913
tag
Csináltam ma egy víz alatti képet a Balatonban.
Olyan amilyen. 🙂Mate 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic