- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #19699 üzenetére
Menj már innen légyszíves. Senki nem kíváncsi rád.
-
Roland861010
veterán
Eladhatatlan....maradj már!
230ezerert vettem a prot és eltudtam adni 110-ért...De eladható
Még a kereskedőknek se kell ...A sok középkategóriás készüléket miért meritek a felső kategóriához...
Anno a Xperia Z sorozatok rózsaszínes kijelzője is gyári volt a gyártó szerint vagy a Galaxy sorozatok be égése ...Végig fociztam az összes csúcskategóriás készüléket van mihez hasonlítani...
Jelenleg innen már csak max iPhonera váltanék főleg ha az érték tartás érdekel
-
batai15
félisten
válasz
TomPack #19695 üzenetére
Nem értek mindennel egyet, azzal viszont hogy a xiaomi az olcsóbb kategória királya azzal igen. Felsőbb kategóriába én sem ajánlok xiaomit. Igaz ott volt a mix 2, s8 után nem volt rosz, de igazából az s8 ellen az akku ami ténylegesen csak ellen érv volt.
Azzal viszont egyet ertek hogy a xiaomi másolja legjobban talán az Apple termekeket még a huawitol is. -
TomPack
őstag
Nekem is sok xiaomim volt, még Mi3-al kezdtem. Sajnos tapasztalatból írom. A gyári wayteq-es gari sem ér sokat. A három hónapos 5 Plus-om amikor besárgult egy foltban, azt mondták rá, hogy leejtettem, és nem javítják... Pedig jobban vigyáztam rá, mint egy hímes tojásra. Na, az volt az utolsó telóm tőlük.
-
TomPack
őstag
válasz
Roland861010 #19688 üzenetére
A Xiaomi a 30-60 ezres kategóriák királya, ennél drágábban nem szabad venni. Főleg nem egy év garival. A selejtes samu kijelződ be fog égni. Az ips-ek meg mind besárgulnak. A szoft optimalizálatlan, de ha nem, aggódhatsz hogy a következő frissítés csesz majd el valamit, folyamatosan lesz vele nyüg. A noccsról és az egyedi hátlapról ne beszéljünk, mert ízlésről vitázni butaság... Nekem egy adiads-utánzatnak tűnik, de van akinek ez biztosan menő. Nincs imgyen ebéd, a huawei drágább, de többet is ad.
-
g4mer
senior tag
Valakinél fordult már elő olyan, hogy ha nem gyári töltőfejjel töltötte, nem töltött fel a telefon?
1 hét alatt a 3. alkalom. Mielőtt este felraktam a töltőre, jelezte, hogy csatlakozik, meg világított a töltés jelző fény is, és reggel is mikor megnéztem -
törölt tag
válasz
ide irogass pls.
-
D4ni
őstag
válasz
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #19671 üzenetére
Ez a videó most jónak számít? Halál komolyan kérdeztem. Mert nekem ez full homály, elmosott. Oké, hogy este készült, de ettől hatást kell dobni? Tényleg nem kötekedésből kérdezem. Éjszaka még nem videóztam a mate - tel. Nincs viszonyítási alapom, de ezek után kipróbálom.
-
Dimaj
aktív tag
válasz
Na köszönjük, menj vissza a topicodba...
-
Roland861010
veterán
Smart lock
Gesztus vezérlés szerintem ilyen jól csak az iPhoneban működik.
A kijelző nálam eddig jó.
Garancia igaz egy év de ha maradok az iPhonenal ott is annyi és 500ezer Ft a telefon.Egyeseknek látom a mai napig nehéz a linkelést megtanulni.
-
Én évekig xiaomit használtam a mate 10 pro előtt.A miui szerintem jobb mint az emui.Az hiányzik nekem. Viszont az meg baromira nem hogy a 160 ezerért vásárolt xiaomi Mi 5s plus félig angol nyelvű volt nekem kellett ráhegeszteni hasznalható magyar nyelvű romot amihez bootloader nyitási procedura meg szenvedés hetekig.A támogatás meg egyenlő a nullával.A béta romokra kiadott heti fejlesztői frissítéseket hagyjuk inkább global stablén pedig semmi nem érkezett 1 év alatt csak a legvégén a miui 9.Akkoriban kamerában a belépőszint körül mozogtak kb a csúcskategóriás xiaomik.1 év bolti garanciák annyit is értek.Emiatt tértem át a huaweire.2 év gyári gari,országos szervízhálózat,rendszeres frissítés,jó kamera,ip védettség és az egész telefon ahogy van egyértelműen prémium kategória.Egyébként az mi store-t a wayteq europe kft csinálja tehát nem a xiaomi nyitotta.Amit adnak garit az ugyan olyan 1 éves wayteq-es garancia mint amit mondjuk az eustock.eu-n vásárolt xiaomi telefonok mellé kapsz mert azokat is a wayteq szervízeli.
-
batai15
félisten
Megjegyzem hogy nekem volt flagship xiaomi is, mi mix 2 nem volt rosz a 9.5, de egyébként elég sok hülyesége van a miui nak. Főleg a 10nek. Sőt pont a xioamik gyengék videóban egyébként.
Mi8nál olvastam hogy az amoled kijelző jó pár embernek nem volt jó, nem volt olyan jó minőségű. Szerintem nem egy liga a 2 telefon.
Mellékesen a gesztus vezérlés a 10ben elég rosszra sikerült.
Egyébként a mate 10 sehol sem 110, maximum használtan. -
D4ni
őstag
válasz
Roland861010 #19681 üzenetére
Még mindig van hiányossága a mate-hez képest. Engem speciel baromira idegesített a miuiban, hogy nem voltak képesek bele rakni a smart lock szolgáltatások menüjét, hogy nem sikerült sztereó hangszórókat belepakolni, hogy idehaza sem adják meg rá a 2 év gyártói garanciát (mert a mi Store is 1 évvel adja, legalábbis az egyik ott dolgozó szerint ). Az IP védelemről pedig csak pár szóban, mi a Samsungnál gariztuk a "léket" kapott telefonokat, persze abban az esetben nem ha sós víz miatt történt az eset vagy nem zárták vissza rendesen a hátlapot, sim tálcát. Szerintem a Huawei is van ilyen szinten. Valamint az IP védettség nem csak fürdés-eső- medencézés ellen jó , hanem a pára, akár zsebben vagy kabát zsebben (télen a mínuszokban) jelentkező komoly mennyiségű pára esetében is. Manapság meggondolatlan egy komoly cégtől IP védettség nélkül kiadni flagshipet, legyen az garis vagy sem. Ilyen a Xiaomi, a Oneplus és a Motorola
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #19681 üzenetére
Jólvan szerintem menj át a Xiaomi topikba és ott éld ki a fétiseid. Menjélcsávóhazamagadnak.
-
MrBrown26
csendes tag
válasz
Roland861010 #19676 üzenetére
Nekem mindig is vágyam volt egy xiaomi és mi8 lett volna az első, ha nem nézem meg ezt a videot: https://youtu.be/kRpIA6xAK-A a vége a lényeg, amikor a video -t veszi 4k-ba. Szerintem szörnyű a hang minősége és hát emiatt nem az mi 8-at választottam.
-
-
troland26
őstag
válasz
Roland861010 #19679 üzenetére
Ok
Akkor használd megelégedéssel ...mondjuk én semmilyen telefont nem vennék IP védelem nélkűl ...de ez egyéni -
Roland861010
veterán
válasz
troland26 #19677 üzenetére
A készülék hívatalosan is 130 körül beszerezhető !
A mate 10 pro 1 évesen kerül 110-be gyengébb hardver ,gyengébb kijelző, gyengébb kamera és ugyan olyan üzem idő !Jobban optimalizált gesztusvezérlés ,jobban gyorsabban müködő rendszer .
Ezeket mondom úgy hogy több mint 9 hónapig használtam a PRO-t!A notch nekem kimondottan bejön de ez izlések kérdése , nagyobb kijelző még is jobban kézre áll az egész telefon , kényelmesebb használni .
Élhetőbb !Nappal jobb képek éjszaka közel azonos minőség ,video téren meg el veri a prot !
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Én is most veszek Mate-t. Valahogy nem győztél meg egy notchos teloval.
A videó meg nem érdekel. -
troland26
őstag
válasz
Hát..
Kissebb aksi , nincs IP védelem ... árban sem a duplája ( jelen állás szerint ) a Mate szolgáltatótól még olcsóbban beszerezhető . Biztos jó a Mi8 de azért , hogy mindenben ... -
Dimaj
aktív tag
válasz
Roland861010 #19674 üzenetére
Jó helyen teszed szerinted? Meg Kali nem fogja törölni szerinted?
-
Dimaj
aktív tag
válasz
Roland861010 #19671 üzenetére
Most szerinted mindenki rohanni fog egy boltba mi8ert?
-
Roland861010
veterán
Ha valaki váltani akar
-
batai15
félisten
Mégegyszer.Out of box a lehető legkompromiszum mentesebb készülék.
Kamera, hardver stb. Persze ár szinten.ja igen mégegyzer micro usb nem kell. Type c volt már 2 telefonom sokkal normáliosabb mint a micro.
SZóval mate 10 pro lesz az esélyes.
Mondjuk árukeresőn nem értem, 128gb verzó 140 körül van amíg a 64es meg drágább -
batai15
félisten
válasz
punky10 #19667 üzenetére
Abszolút nem szempont. Keresem ezúttal a lehető legkomprimuszum mentesebb készüléket hogy ne keljen évente cserélni. Volt s8, de nagyon nagyon gyenge volt az akkuja.
Huaweitől félek, mert p9 lite volt 2gb rammal életem legroszabb vétele volt.
Most épp note 5 pro van, ami árat nézve megfelelő, de miuit nem igazán szeretem legalábbis a 10et, kamera nem rosz, Google cameraval. Jó lenne végre egy ténylegesen out of box mindenben jó telefont venni. Ugyan emui némileg ios után érzéssel van számomra, de arra meg ott az icon Pack.
Mondjuk infót most kaptam hogy karácsonykor kivezeti a telekom, szóval marad a használt vagy bolti. Viszint 240et nem akarok érte adni a mediamarktba, van bolt ahol 2 év garival adják? -
batai15
félisten
Köszi, gesztus vezérlés van illetőleg arc felismerés?
-
batai15
félisten
Szevasztok! Honor 10 p20 és ezt nézegettem január februárban vennék egy ilyen mobilt. Ki menyire van meg elégedve? Hosszú távon olyan 1.5 - 2evben szabad gondolkodni még?
Garancia telekom esetén 2 év? Igazából ha igen akkor lényegtelen hogy be ég e az oled. -
Dimaj
aktív tag
Az igen, olvastam hogy a Samsung megcsinálta galaxy X néven valószínű, a hajlított kijelzős telefont. Végre valami, amire lehet tekinteni mint mobil forradalom.
-
Aryon87
félisten
válasz
7Heads Drago #19652 üzenetére
A KÖKI-ben vettem. Fent a masodik emeleten, az Euronics oldalan levo vegyesboltban. Rengeteg tok van. 1100Ft volt.
Vedi a sarkakat + a kijelzore is rahajlik egy picit, nem csuszik kezben, es nincs bumszli hatasa se. -
spanyoll
addikt
válasz
Májkülnájt #19648 üzenetére
Színhelyesség mondjuk, de inkább megjelenített színek.
Az srgb a megjelenített színek azon spektruma, amit a legtöbb böngésző lekezel.
-
MrBrown26
csendes tag
válasz
7Heads Drago #19652 üzenetére
Én aliexpressrőo rendelem a cuccokat, vagy 6-7 tokot rendeltem és volt amihez fólia, üveg is volt, de lehet azt is külön rendeli 2-3hét alatt meg is jött mind. Ha érdekel segithetek
-
Aryon87
félisten
Here are the leaked camera specifications for upcoming Mate 20 series:
Main camera: 40 MP, f/1.8 aperture
Second camera: 24MP, f/2.4, 5X optical zoom.
Third camera: 8MP, 16mm, Ultra wide angle.
All three lens can work together to capture ultra macro photos from a 2.5cm distance.
Innen szedtem: Facebook
Na ez már valami, csak remélem nem lesz a jelenlegi algoritmus hozzá, mert akkor jhaj..
Miénk 2x optikai zoomot tud, a P20pro már 3x, és a M20Pro már 5x. Szép kis fejlődés. Monokróm kamera eltűnik, annak helyét a telekamera veszi át, és pluszba kap egy széleslátó kamerát, ami sokáig az LG privilégiuma volt, és az egyik leghasznosabb kamerafunkció, aminek van is értelme, bár még gyerekcipőben jár. Mellesleg a Samsung is átvette a széleslátót (A7 2018, A9 2018 és az S10 széria is megkapja)
Ja plusz bővíthető is lesz állítólag, de nem normál SD kártyával, hanem valami nanoSD bővítése lesz (kb úgy képzelem mikor a microsimet a nanosim váltotta. -
Májkülnájt
tag
A fejlesztői módban találtam egy olyat, hogy "Kép színe mód: sRGB használata..." Ki-be kapcsolható. Valaki meg tudná magyarázni mit változtat? Színhőmérséklet vagy színhelyesség lenne?
-
basaja
senior tag
Megérkezett az Aliról rendelt 3 méteres,3.1 USB,5A töltőkábel. Robotsky Tökéletesen megy vele a szupertöltés...
-
julius75
aktív tag
Lenne még egy kérdésem, de nézzétek el nekem, hogy nem böngészem végig a 20ezer hsz-t...
Turbado, select product (ez nemtom mi, árukereső hozza), illetve smartshop. Mindhárom rendes áfás számlát ad, állításuk szerint gyári garival....
Szabad bármelyiktől?
Remélem nem indítok el semmilyen "vallásháborút"... -
MrBrown26
csendes tag
-
sonye
senior tag
válasz
MrBrown26 #19639 üzenetére
Van egy szint amin túl már nem lehet túlmenni.
Hiába a megapixel háború, ha a szenzor semmit sem változik.Nekem speciel a Mate 10 pro az első felső kategóriás telóm.
Eddig közép kategóriák voltak és semmi baj nem volt velük. MoMost a tárhely, gyorstöltés és a megapixel mánia hódít.
Na meg kinézetben alakítanak sokat.Hiába 1 éves a hardvere a máténak, sok mai friss ropogós telefon el se éri a szintjét...
-
-
Sok más helyen meg 900 - 1000 euró közé teszik és ezek ráadásul többszörösen átváltott valuták, sok változóval.
Hamarosan kiderül, én tényleg csak a korábbi típusokból tudok kiindulni, hogy azoknak is többet írtak megjelenés előtt, mint amennyi végül nálunk lett.
Megnéztem most a NapiDroid...stb oldalak Mate 10 Pro megjelenés előtti kapcsolódó írásait, ahol 930 - 940 eurós árakat hivatkoztak be külföldi forrásból és végül jóval alatta kaptuk meg. -
Nem lesz annyi, a P20 Pro és korábban a Mate 10 Pro kapcsán is nagyon magas árakat vizionáltak megjelenés előtt, aztán a megjelenéskor közel sem lettek olyan drágák.
Arra szerintem figyel a Huawei, hogy a Samsung Galaxy Note9 nyitóára (334.990 Ft) alatt maradjanak, sőt, még az sem lehetetlen, hogy legyen bármilyen jó is az új Mate, hozzon bármilyen sok újítást, beszorítják 300.000 Ft alá. -
julius75
aktív tag
Szia,
Akkor azért megvárom a 20 Pro-t, hátha valami nagyon megfog benne.
Bár amennyit kérni fognak érte, annyit nagyon nem szívesen fizetnék ki egy telefonért.
Csinálok egy visszaállítást a G6-on, hátha jobb lesz kicsit, a következő pár hétben pedig kiderül a Mate 20 pro ára, jön a fekete péntek, bár az se sok sz@r szokott érni.sonye: köszi neked is. Rühellem én is az MM-t, pofátlanok, ha lehet kerülöm. Most is így lesz asszem'...
-
válasz
julius75 #19618 üzenetére
Szia,
Jelenleg a Media Markt ajánlata a legjobb.
A Mate 20 Pro bemutató még nem befolyásolja szerintem a Mate 10 Pro árát, majd csak a tényleges megjelenés után fogja módosítani a régebbi típusok árát.
Később a Black Friday lehet még érdekes, de az is bő egy hónap még.
A Telekomnál előfizetéssel volt jó áron egy ideig, a legolcsóbb díjcsomaghoz is 136.000 Ft-ért adták, ott is független, csak egykártyás, ellentétben a nem szolgáltatós készülékekkel.
Az Extreme Digital oldala nem tölt most be, de tegnap ott is kicsivel 173.000 Ft felett volt akciósan.
A hardver egy éves, de egy ideig nem lesz még azzal gond - főként a 6 GB RAM miatt vállalható akár hosszabb távra is -, gyors, gördülékeny a rendszer és az akkumulátoros üzemidő is nagyon jó.bobbenetkee: Szia, Használd egészséggel az új készülékedet!
-
sonye
senior tag
válasz
julius75 #19620 üzenetére
AZ Euronincs tartja az árát 176-ért.
A MM meg pofátlan! 189 volt 2 hete, aztán 176, aztán a lamúr napok előtt 215, és most kuponnal 174 körül van.Szóval a dual 128Gb-os verzió jó ára hivatalos forgalmazónál olyan 170-180 között áll.
Ja lesz még fekete péntek, de ahogy ezeket a nagy cégeket ismerem előtte megint feltolják az árakat. -
julius75
aktív tag
válasz
MrBrown26 #19619 üzenetére
Sejtettem, hogy a 6giga azért teszi a dolgát...
Néztem most a tmobilt, listaáron 180ezer....gondolom független már ez is, de ha jól látom nem duál sim.
Illetve azért drágább mint az mm-ben. 1-2 hét nem számít, ez igaz, csak kérdés ennyiért lesz-e még valahol ha vége a kuponos akciónak.... -
MrBrown26
csendes tag
válasz
julius75 #19618 üzenetére
Hát néha úgy érzem, hozzá se kell érnem a telefonhoz és már nyitja is az aklamazást... A sebességről csak ennyit mondanék
üzemidő: nem sikerült még egy nap fullra lemerìtenem, pedig mobilnet, wifi böngésző, ~20perc telefonálás , ~3óra játék.... és nyilván 6giga ram , proci... Még elég lesz évek múlva is.
Árban megszerintem nem lesz olyan hatalmas zuhanása, mint 1hónapja a tmobilnál. De nem lehet tudni, ha már ennyit vártál 1-2 hét már nem számìt szerintem
-
julius75
aktív tag
Sziasztok, kérdéssel fordulnék hozzátok.
Sok-sok év LG mánia után, sajnos a G6 egy csalódás lett számomra, így kicsit több mint másfél év után szinte minden nap felmerül, hogy cserélni kéne de nagyon.
Zene és játék nem fontos, de stabil, hosszú üzemidő, akadozás mentes, gyors működés igen.
Úgy gondolom, ezekkel nem lenne bajom.
A mostani kuponos akcióban találtam az MM oldalán, 172.799-ért, barna színben, duál / 128 / 6 verzióban.
Érdemes innen venni? Nekem az elszámolhatóság miatt fontos a normális áfás számla, illetve a szürkeimportos, kérdőjeles garanciájú boltokat sem csípem... Van ennél jobb ajánlat? Várjak a jövő heti Huawei bemutatóra? Mennyire számít "öregnek" ez a telefon a közel egy évvel ezelőtti bemutatásával?
Előre is köszönök minden segítő szándékú hozzászólást. -
bobbenetkee
újonc
Sziasztok!
Tegnap óta én is büszke tulajdonosa vagyok ennek a kis drágaságnak.
Gyaníthatóan lesznek kérdéseim, de egyelőre még az ismerkedési fázisban vagyunk. -
mirci18
addikt
(#19605) Aryon87 és
(#19606) kali köszönöm a választ. -
mirci18
addikt
Csináltam a hétvégén pár új képet.
Akit érdekel a linkre kattintva megnézheti.
[link]Adobe Lightroom és Pixlr-t használtam.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
A lassított videókat meg lehet valahogy osztani neten? Driveba meg instára próbáltam, de a lassítás kimaradt.
-
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok! A gyári időjárás alkalmazás nálatok is azt írja ki pirossal, hogy "elavult időjárási információk"
-
sonye
senior tag
Közel 1 hét után azt mondom, nagyon jó kis telefon ez! Az akkuidő 6.5 óra képernyő lett, illetve 3,5 napot lazán kibír az akku ha nincs piszkálva. Ha használom aktívan, akkor is 1.5 - 2 napot megy.
-
Gerybut
tag
Kali leírta a lényeget!
Szóval megrendeltem, majd mikor megláttam, hogy lefognak húzni törölni akartam, de már nem tudtam a webshopban. 1414et hivtam azt mondta a csávó h persze visszáruba rakják de mivel már nem tudom visszavonni ki fogják szállítani a pikpakpontra...ahelyett h ott és azonnal törölték vna a rendelést(aztmondta már nem tudja) jött is pár nap múlva a mail, hogy beérkezett, azóta is ebben az állapotban van...először 1-2 hetet mondtak, chat-en pedig 3-4 hetet, szóval msot várok, szerencsére a mate 20 litra a számlát már visszavonták, mert faszán kiállították úgy h még át sem vettem...plusz csak úgy aktiválták a 10 giga ingyen netet is. Ezt nem értem, legalább várnák meg h átveszi e az ember. A számlakiállítás megy 2 nap alatt...remélem még kapható lesz a telo mire ez lemegy, mert így lesz belőle november, ha akarnám se tudnám megrendelni, de ha esik az ára a Mate 20 miatt akkor pozitív a történet. -
axlfsi
veterán
válasz
pilu85 #19583 üzenetére
Hajra! Ha szerencsed van es nem dol be a ceg ket nap mulva, akkor talan jonnek erte es viszik Becsbe, javitjak, hozzak vissza...
En ugyan nem vennem meg, akkor mar inkabb egy gyartoi (hazai) garis, hasznalt, manapsag mar nem nehez makulatlan keszuleket talalni, azert a felsobb kategoriakban jobban igyekszenek megorizni azokat a tulajdonosok.De(!) persze igen: azt veszel, amit szeretnel, hiszen a Te penzed, mi meg csak itt osztjuk az eszt
*Logo-vezió: kártyafüggetlen, új készülék, de a Vodafone/Telekom jelzés szerepel a boot-menüben és a dobozon!
Azaz, szamolj vele, hogy habar szolgaltatoi a keszulek, de nyilvan fuggetlennek aruljak... na? mit jelent az?! ki tudja gyerekek?
Rootoltak vajon?Na, engedjuk el, ne offoljunk ezzel a vasarlassal mar tobbet
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron