- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
válasz
Musaka #20983 üzenetére
Senki nem írta, hogy teljesen sajátjuk van
Idézőjelbe tettem hogy belenyúlnak szerintem az elég beszédes, meg ott volt rá a példa, hogy nem egy készüléknél volt hogy a függetlenekre kijött egy hibás FW amit viszont már a szolgáltatósoknál ki se adtak csak a javítottat...
-
SlayR
senior tag
válasz
Musaka #20980 üzenetére
Ettől független a lényegen nem változtat, mert van hogy függetlenre még ki sem jött de az adott szolgáltatóson kint van, bizonyos szempontból a szolgáltatós saját verziójuk....és már máskoris megesett,h ogy 2 szoftverből ami függetlenre jött egyet csinált a szolgáltató ...
(#20978) Emu: Mert semmi megerőltető nincs nekik benne, hogy amíg a készüléket a gyártó támogatja addig a szolgáltató is támogassa, csak nem mindig ugyanazon adott szoftver sorrenddel esetleg....de pl a Huaweinél nem rég elfogadott lett, hogy igencsak sokáig kapják a készülékek a frissítést és gyakran...
-
SlayR
senior tag
A holnapi érkezésben nem az EMUI 9 volt a fennforgás?
-
SlayR
senior tag
"Ennek a fórumnak a felhasználói, több, mint (megkockáztatom) 95%-ban jobban védene egy adott hardvert, mintha az anyját kur...nák! De ez minden topikra igaz, nem csak mobil."
.Az a baj te se értelmezted ezek szerint amit leírtam.... Ahogy mondta több ismerősöm is a Mate 20 Pro már más terület kb mint ha nem is Mate hanem egy P30 Pro plus vagy hasonló lenne...az meg had ne legyen már védés hogy nekem és még sokaknak jobban adja azt a pluszt amit akar egy készüléktől.... 3 olyan ismerősöm is van aki telefonokkal foglalkozik hosszú ideje, és van akinél a Note 9et váltotta van akinél Iphonet én erre többet adok mint arra, hogy éppen kinek milyen apróságai vannak, nem szimpatizálsz vele hát nem szimpatizálsz....de azoknak akik akik ez a kívánt vonala azoknak ez bizony a perfektség.
-
SlayR
senior tag
válasz
bandigyerek #20824 üzenetére
Hétfő éjjel óta nyúzom bejött azon számítás amire sok ismerős ha felkerült szóba anno azt mondta "álmodj csak" a többi meg majd kiderül
-
SlayR
senior tag
válasz
Aryon87 #20819 üzenetére
Nem tapasztaltam zöldülést, panelt még nem néztem...
Kicsit amúgy, amit hibának lehet mondani most a Huawei részéről a mostani Mate szériánál az az amit beszélgettem is nem egy jártasabb ismerőssel a telefonos témában, hogy itt valahogy másfelé terelődött a téma, amíg egy átlagos telefonhasználónak gond nélkül meri mondnai egy telefonos boltos, ha "flagshipre" pályázik, hogy Mate 10 Pro addig a Mate 20 Pro esetében már nem igazán ajánlják....ez már egy kicsit másabb felhasználási célokra ment ki. A sima Mate 20 viszont oskaknak kiesik, így van még mindig és lesz is sokáig létjogosultsága a Mate 10 Pronak....
-
SlayR
senior tag
válasz
Aryon87 #20817 üzenetére
Persze, még nagyon az elején vagyok valahol, de mivel azért van ami az embernek az elvárások után a gyakorlatban első alkalmakkal már adja a pozitív vagy negatív érzetet az jól lejött kezdetnek.
Mivel én szerettem az S8+nak is a dizájnját nálam a méret, ami persze kijelzőnél jön át főleg igen csak plusz pont. Itt rögtön egy negatívum a csúszósság és a finoman bánás itt is megvan, mert gyorsan repül a készülék...
Éreztem azt, hogy valamerre léptek, érezni a kisebb-nagyobb javulásokon a beállítások finomítgatásain. Másnak persze ez lehet inkább negatívum, mert amit megszokott beállítási dolgokat Mate 10nél az itt máshol van.
Ami negatív, hogy még mindig kicsit gyengének érzem az EMUIban, hogy pl nem lehet kisebb ikonokkal több mindent kirakni a főképernyőre.Valahogy érzem azt, hogy az M.I is szintlépésen van, és mégjobban játszik abban hogy a készülék használata komfortos legyen.
Lehet másnak nem, meg a felröppent témák miatt az OLED, és a QHD-s téma is eléggé plusz.
Kamerát nem is említeném külön,d e érzem azt hogy történt előrelépés, vagy is mondhatnám úgy számomra egy felhasználóbarát téma aze gész készülék, ami persze nem hibátlan, és biztos lesz olyan ami nem fog később esetleg tetszeni, de majd még írok beszámolót.U.I. ahhoz képest hogy ma kezdtem belakni az aksi is elég erősen teljesít ahhoz képest amennyit nyöüstöltem.
-
SlayR
senior tag
Nálam is jött 156
-
SlayR
senior tag
Az oké, hogy nem ér pl egy Mate 20 Pro 300ezret, de előfizetés mellé elég jó konstrukcióban elhozható sokaknak...előfizetést meg amúgy is fenntartja az ember...
Az meg, hogy mi számít érdekes telefonnak a nagy újítások mellett nézzük azt is melyik mennyire lehet majd problémás....ahogy a két kijelzős megoldásnál is jóval nő a hiba faktor meg a Magic megoldásánál is a nem túl erős csúszkálgatás miatt aztán majd jön a lyuk a kijelzőben megoldás ami egy esetleges esés után nem csak kijelző cserét hoz magával hanem még költségesebb cserét és lehetne még sorolni.....A színekről meg csak annyit valakinek bejön valakinek nem...én elsőre a Viharkéket berendeltem a Mate 20 Proból majd cseréltettem a Morpho lilára mert kevésbé snassz hiába tűnik komolyabbnak a viharkékkel
-
SlayR
senior tag
Megéri várni a 9es Androidot volt egy is lehetőségem meglesni...közben búcsúzok is persze még majd időnként leskelődök a topikban,de a Mate 10em napjai megvannak számlálva, aki pedig tervezi a telefon vásárlását idén, vagy karácsonyra meglepni vele valakit, vagy akár magát ne gondolkodjon megéri....
-
SlayR
senior tag
Így az elmúlt párnapban nézelődve nem nagyon lesz ellenfél azon szempontból a sima Mate 20 a Mate 10 Pronak, hogy elég sok embernek nem nagyon jön be a dizájn, ez viszont a váltó tulajoknak jó lesz....avagy így elég sokak örömére nem nagyon dobja lejjebb az árát.
...mondjuk már én is a November 5-re várok.....
-
SlayR
senior tag
Ha úgy nézzük bizonyos szempontból az is kacsa, hogy kacsa.... [link]
-
SlayR
senior tag
Nem nagyon lehet az FF-re hagyatkozni mivel, hogy a nálam már rég fennlévő 150esnél is azt írja nincs jóváhagyva....a 151,156 meg gyanúsan bele lesz "olvasztva" a 9.0-ás telepítőbe...gyanúsan nem kötik most megjelenésekhez. 1-2 héten belül jön...
-
SlayR
senior tag
Egy kis érdekesség a tavalyi Mate 10 megjelenése kapcsán, hogy nem nagyon kultiválták itthon szolgáltatóilag a DUAL Simes változatot, idén ez ez alapján változik: https://www.xda-developers.com/huawei-mate-20-buy-carrier/
-
SlayR
senior tag
Noh....rég jártam erre....volt ma "szerencsém" egy ismerősöm által ehhez a csoda új Iphonehoz ...hát nem tudom....még az X valamennyire azt mondtam lehet szimpatikus is, de ez így...
Közben meg a szivárgások a Mate20al kapcsolatban. Nem tud a Huawei azér tletenni arról, hogy mindig valami kicsit neklappoljon teljesen ha jön egy új "flagship". Mondjuk sok az erős pozitív fejlődés, de az új képeknél a hátlap stílusa a kamerával együtt kb mint ahogy fintorogva néztem a P20 Homegomb megfejtését.... -
SlayR
senior tag
Nem attól függően cserélem, hogy nem létezik tökéletes telefon, hanem attól függően, hogy megtudom annyiért venni amiért nekem minimális ráfordítással megéri, és nem bukok vele...ha meghagyom tovább akkor még annyit sem hozok ki belőle, mint amit így kitudok....sőt! Meg hát attól is függ a csere, hogy van e benne valami olyan fejlődés ami miatt nekem a csere megéri....mint ahogy most lesz pl a Mate20nál....
-
SlayR
senior tag
válasz
bigrock #17228 üzenetére
Jah csak amíg a "tárgyakat" tudod télen is használni addig a méregdrága fesztiválok élményei, amík sokszor nem is fedik az elvártakat nem biztos egy egy unalmas őszi este úgy le is kötnek.
(Persze ezt annak a fényében mondom, hogy nlam pl azért is fél bele több ilyen a Balatonnál lakom így nyaralni nem kell megspórolom ott is azt amit nem kevés embertől hallok, hogy nem épp adta vissza a nyaralás összege azt amit elvárt volna ennyiért. Fesztivál helyett meg inkább ellátogatok egy egy pesti vagy egyéb clubos rendezvényre, vagy csak simán valamerre kirándulok) másnak meg az nem elég így ők egy nyár alatt elköltik azt amiből ősszel költhetnének másra.
-
SlayR
senior tag
válasz
Aryon87 #17203 üzenetére
Akiknek sürgős sokszor azok nyomják le az árat, de ha van ideje kivárni az embernek az beérik...minden elmúlt években eladott telefonomnál amit nem épp már személyesen adtam el úgy kezdődött a netes pályafutás, hogy jött az üzenet: " na de itt ott meg amott csak ennyi,és ott van hozzá ez meg az meg amaz " ...akkor mindig ment a válasz "akkor vedd meg ott " aztán már jött hogy na de őt mégis érdekli, és stb. Sokaknak lehet nagyon átjön a Note, de haverom pl 2hónapig árulta a Note8-át tavasz környékén, mert egyszerűen nem tudta eladni, és közbe folyton 5-10ezreket kellett már lecsippenteni belőle, mert annyi eladó lett. Nehéz látni merre megy a dolog, de mostani látásmód szerint van pár árulás alatt Mateből, de kevés az az eladó, mert nem épp valami "bizniszt" akar belőle csinálni.
-
SlayR
senior tag
Ez a pénzkidobás dolog relatív.....valaki arra "dobja ki", hogy dohányzik valaki kocsit tart fent, de mindig baj van vele (tuning verda régi kocsi felújítva stb stb) valaki konzolozik, én is pl abba is belemászok megint...nem árt egy kicsit előre gondolkodni. Nálam is van hogy ismerős veszi át akivel előre fixálom, vagy telefonos ismerős által adom el. Mindig előre számolgatok, hogy jövök ki úgy, hogy egy rászánt összegnél többet semmiképp nem fizetek ki a váltásra.....nem minden esetben éri meg cserélgetni, főleg ha az ember nem tudja "okosban" kihozni más esetben viszont teljesen jól el lehet vele matekolgatni, mindenki jól jár témával.
(#17150) Aryon87 : Legalább nem csak én vagyok "beteg" ilyennel
-
SlayR
senior tag
Ez az elhatározás, hogy milyen sokáig megtartja az ember meg a valóság nem mindig találkozik... Ott volt példának nálam az S8+ S7 után úgy indultam neki, hogy tuti telitalálat, és hogy fogom szeretni megjelenés előtt előrendelés, aztán már nyár környékén alig vártam cserélhessem...
-
SlayR
senior tag
Mi számít érdemi újításnak?! Mert kb már semmi olyan nincs, ami hatalmasat dobna a dolgokon, de már jövőre itt vannak a hajlíthatósak a folytatás is azokról fog szólni méregdrága áron rengeteg hibalehetőséggel....
-
-
SlayR
senior tag
Októberben van a bemutató, így gyanúsan november a megjelenés....engem már a Samsung taszít a mostani megoldásaival, szal egyhamar tuti nem vesznek rá ha csak csodát nem művelnek, hogy az ő készüléküket használjam. Inkább esélyes a Xiaomi Mi Mix , vagy egy Oppo.
-
SlayR
senior tag
Kár szépíteni pár hónap és a hangsúly úgyis a Mate20as szérián lesz...annak rendje módja szerint. Akkor majd annak a szoftverújításait várja mindenki, aki nem vált Mate10ről
-
SlayR
senior tag
Király...nálam Telekomon semmi...
-
SlayR
senior tag
-
SlayR
senior tag
Telekomosra is megérkezett...
-
SlayR
senior tag
https://www.androidauthority.com/huawei-p20-pictures-leak-3-cameras-839453/
Ez azért nem néz ki rosszul!
-
SlayR
senior tag
Nálam bevált az S8+, de már vágytam valami újra mivel az S7 Edge után én nem éreztem azt a nagy extrát amit szerettem volna, h a külső nem is csúnya, de várok majd valami nagyobb pluszra. Az üzemidő az leginkább még ami a Mate felé dönti el a dolgot....
Nálam a kamera is a Mate felé dönt esti és havas fotóknál sokkal reálisabban teljesít ...
-
SlayR
senior tag
válasz
Nuada herceg #1726 üzenetére
Aksinál még nekem is vannak ingadozások ugyanígy, de még úgy érzem betudható annak, hogy 3. töltés után vagyok
-
SlayR
senior tag
Nekem jelenleg is még megvan az S8+a Mate 10 pro mellett, az S8+ üzemidőben azért igencsak lájtosabban teljesített. Viszont a rendszere jobban átjött bizonyos szempontokból Háttérkép ügyileg ikonok használata főképernyő elosztódása. Ott is nagynak találtam sokszor az ikonokat, de ez a Huaweinél még inkább ott van ami miatt elég előnytelennek és kisebbnek tűnik a kijelző remélem rájönnek és beépítik az Emuiba a variálható ikonokat, és még egyéb dolgokat. Érzékelőkben, és egyebekben bőven erősebb a Mate....egyelőre még itt tartok majd még nagy teszteket beidőzítek főleg, hogy lehet meg is hagyom az S8+-t
....jah igen...valakinek tanácsa launchert illetően esetleg? -
SlayR
senior tag
Most már én is becsatlakoztam a Mate 10 Pro-sokhoz. Online nem tudtam szerződést hosszabbítani így Telekomnál bent jártam, és rendeltek mivel nem volt kedden készleten. Kicsit tartottam tőle a Telekom variálásával nem fogom tudni kihozni 0Ft kezdővel mivel sokan írták, hogy nem engedte a rendszer, de gond nélkül összejött így 164ezerért meglett...belakás folyamatban, eddig kellemes
-
SlayR
senior tag
Az ilyen hibáknál azért számítsátok bele,hogy elég sok app még nincs jóba az Oreo rendszerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- PS Plus előfizetések
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync