- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
Dictator^ #19281 üzenetére
Én is használom rendesen, wifi+mobilnet aktív mindig, szinkron 3 fiókkal, fénykép, levelezés, beszéd.
5-6 óra a Sot, este feltöltöm, használom, este megint töltöm mert addigra elfogy.
Viszont az első telefon amihez nem vittem be egy töltőt a munkahelyre mert nem kell. -
Aryon87
félisten
válasz
Dictator^ #19281 üzenetére
Nalam 5 oranal nincs tobb. Igaz nyuzom, minden adatkommunikacio aktiv, es a korlatlan netem miatt csak mobilnet megy. Ellenben 1 napot rohogve kibir (max az 1.5 nap volt), a 8 honap alatt ha 3x kellett eddig toltoert nyulnom, hosszu tavu kiruccanasnal a powerbankhoz se kellett meg nyulni, azt is ha 2 alkalommal tettem. Nagyon jo uzemidovel rendelkezik
(Korabbi telefonjaim miatt azert a tolto mindig nalam van, ha videkre megyek fotozni, akkor a powerbank is. Amolyan berogzules)
Mas: par napja sikerult foldre rantani a telefont, ahogy beakadtam a toltokabelbe. Ugy 1 meteres magassagbol csapodott izombol a jarolapra. Koszoni jol van ismetelten. Ez mar az 5. alkalom.. massziv egy joszag, bar a tok is kozrejatszott ebben az erositett sarkaival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Facebook és Messenger
- Formula-1
- ASUS routerek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest