- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #9140 üzenetére
Na, ezt a k..a nagy szívást. GPS
Tegnap éjjel 3kor végeztem a teljes telepítéssel. Működik jól.
De mai nap a guta üt meg.
Előzmény:Vettem egy FM transmittert ami tud bluetoothon kommunikálni. Hibátlan.
Kapcsolódik a telóhoz. Kihangosítja híváskor az autórádión hallom. Zenét kitolja sztereóban. A kormányra rakható távirányító is működik. Fel lehet venni, eq-t állítani, hangerő zene léptetés. A külön lapos távirányítóval is lehet vezérelni kocsin kívülről a telefont. Felvenni letenni, zenét léptetni. Vagy akár ha nem megy a lejátszó program, akkor elindítani, stb.. Ahhoz képest nem is zajos, csak nagyon nagy hangerőnél van alapzaj.DE!!!
Ma a telót tesztelve, hogy van e GPS jel. Kiemtem kocsihoz. Telefon gps aktivizálva, gps-status elindít 2mp alatt 18 műhold és 12 aktív. NA EZ TÖK JÓ.
Akkor hejére tesszük tartóba, GPS kilép kikapcsol va. Transmitter bedug, IGO elindít GPS jel sehol.Na ekkor durrant el a fejem.
Kihúztam a transmittert és az igo ujra indítás után azonnal volt fix műhold.Transmitter le árnyékolja a GPS-t
Hogy a ro..élewtbe. pont ez volt az egyik cél. Hogy lkegyen kihangosítás, egyben GPS-t is halljam, és zene közben is szólhasson hogy merre menjek.
Mivel ha aux kábellel dugom össze ezt lazán csinálja a teló, csak ne kelljen kábelezni, ha már van bluetooth.
Ezért elcseszni 2 napot... bassz..+
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest