- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Én figyelek olvastam és írtam, hogy nem azok a szinek, se az elejéről véve se a végéről véve nincs az szin.
pl: name="more_border"> #ffed5215ce Na ez milyen szin?
Vagy
#ffededed ha leszedem az FF et az elejéről a ededed szin níncs sehol a témában. Se az ffeded szin nincs benne.Leírtam, ha a végső 6 karakter nézem olyan szin nincs a témában.De ha az első hatot vagy a középső hatot ahol több karakter van.
Felraktam az adott témát a telefonra és a webes keresőkben kidobott szint néztem végig a témában. Pl ha a com.android.system ben van akkor ahhoz tartozó összes, részt átnézve sehol nincs az a szin.Vagy még konkrétabban. A beállítások menü feliratainak a színe. Vagyis pl egy témában piros színű.
Akkor valamelyik xml ben kell lenni piros szinkódnak, vagyis tudni fogom melyik utasítássor szinezi azt.
Végig néztem a system, settings, és a framework ben lévő xml-t. Nincs benne piros szin.Illetve van, mert látom hogy van, csak nem találom meg melyik az. Mivel 10 karaklteres a szin. Se az első, se a hátsó se a középső 6 nem ad piros szint.
Ráadásul raktam fel PS, infranwiew, corelDraw programokat, mindegyik tud adni rá 6 karakteres kódot, képernyőképről de egyik se ad 8 vagy 10 karakterest.
A playen van a color picker progi, ami néhány képről ad 8 karakteres kódot, Vagyis ha képernyőképet csinálok és behívom akkor le veszhetném a szint, csak hogy nem lehet benne képet nagyítani de sajnos az ujjam nem pixel pontosan tapint. Ha kivágom a kép azon részét és nagyítva mentem, akkor már a picker is 6 jegyű szinkódot ad.
De googli a barátom, csak sehol nem találtam leírva, hogy melyik sor, utasítás mit szinez. Vagyis gondolva, hogy mások csináltak témákat tudják melyik sorok mit szineznek. De nincs leírva sehol.. Legalábbis a a firefox és az opera nem adja nekem oda ezt az infót
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Debian GNU/Linux
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest