Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
philoxenia #4586 üzenetére
Na mátol csinálok egy tesztet már amennyire a körülmények engedik, tehát nem nyúloka telefonfoz amig nem csipog , hogy merül, megnézem igy mit hoz ki.Reggel hétkor vettem le a töltöröl ma csak hallgattam az értesitések cippanását,de nem néztem meg öket és egy hivásom volt ami kb 10mp volt.
Ennyi kijelző idő van ma benne és 90% on áll most.Csak azért jó lenne ha elmegyek valamerre kirándulni akkor használni is tudjam akár zene hallgatás meg fényképezésre GPSre ugy hogy még kibirja az egész napot igy is.Mondjuk biztos, hogy számit, hogy mi van telepitve a készülékre,mert a régi defym szinte nem birt már egy napot sem és akadt mint állat.Az uj készülék megvétele után leszedtem minden olyan appot ami nem kell köztuk a FB és maseengert is és egyből megszünt az akadás és 3 nap után merült le használat nélkül a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- Home server / házi szerver építése
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest