Új hozzászólás Aktív témák

• CarTom

csendes tag

válasz #86973952 #4508 üzenetére

...sikerült kivágni egy bekezdést a szerkesztés után az összefoglalóból.

Igen, ott az volt írva, hogy A letöltött, tömörített fájlban lévő dload mappát a benne lévő UPDATE.APP -vel másold át az SD kártya gyökerébe.
    Én ezt úgy értelmeztem, hogy gépen kibontom a .zip állományt és annak tartalmát másolom be a memória kártya dload mappájába.

Mindegy, mert végül felment a cucc.

Szerintem a vissza állítás tolt el valamit.
    Idő közben el kellett egy kicsit menjek, tehát még nem nyúltam hozzá a telefonhoz az utolsó hozzászólás óta.
    Kiderült, hogy a csengő hangot sem állította vissza, pedig ott van ahol eddig (SD1/ringtones)

Az tiszta, hogy nem állítja vissza a FB és a Viber adatokat, de mégis!
    Nos mindkettő meg van, az előzményekkel csoportokkal együtt, működik is, de nincs fiók!
    Ezt viszont nem igazán értettem!
    /dl/upc/2015-01/04/461595_dlvp26f4gysqvhjn_screenshot_2015-01-04-10-48-39_1.thumb.jpg

A messengerről nem töltök képet, de működik.
    No mindegy.

Neki esek megint, éjszaka kicsit lapos lehettem már hozzá :DDD

Igazából majd azokra a beállításokra leszek kíváncsi, amikkel nektek tapasztalt felhasználóknak megy 2-3 napig.
    Nekem sajna max másfél, pedig nem gyötröm. Lehet a Messenger, meg a Viber?
    Tompie is írta már a nagy fogyasztású alkalmazások kapcsán, hogy nem védettre jelöl egy appot és mégis sokat fogyaszt.
    Én a Google kereséssel, meg a google zenével, könyvel mozival vagyok így.
    Hiába tiltanám ott van és fogyaszt.
    A többit nem google appokat tudom szabályozni.
    Gondolom root kéne hozzá, de azt nem szeretnék.
    A fórumban jelenleg 4365. hozzászólás körül járok, elnézést ha azóta a fenti témákban született válasz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés