- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Egy nem épp telefon függő kérdés,de Crome böngészőben , hogyan tudom az asztali kedvencseket leszinkronizálni a telefonra? Meg azt olvasom, hogy ott is még a megnyitott lapokat is szinkronizálja azt hogyan ?
Ez a felhő alapu tárolásról tudna valaki bövebbet is.Mert mind szép és jó ez a felhőben tárolás,de amig a mobilon csak 200mb az adatkorlát meg néha még EDGE sincs rajta akkor megcseszhetem az 50gb tárhelyemet és még az asztali gépemen is csak 0,5 mbit a feltöltés akkor minek nem tudom kihasználni, hogy bárkor bermit elérjek.
Az már egy másik dolog lenne ha mondjuk egy letölteni való fájlt a felhőmbe töltene le az én gépem és net sebességem nélkül a szerverek közti sávszéllel és utánna mint a saját fájlomat már van időm bogozgatni .
Te tudtommal ilyet még egyik szolgáltatás sem tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest