- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3483 üzenetére
Sima backup visszarakása mondjuk sok változást nem fog eredményezni, ha csak nem állított vagy rontott el valamit a felhasználó.
Max. nem fog felmenni a kompatibilitási probléma miatt, tehát el sem kezdi pakolgatni a mentést.
Bár az egy szimpatikus dolog, hogy ugye külön vissza lehet pakolni a névjegyeket, főképernyőt, beállításokat, programokat...stb. külön-külön. Tehát nem fontos ebben elvérezni.
Komolyabb mentés nyilván más, egy ROOT -ot igénylő backup -nál, vagy esetleg nem gyári recovery -ből. Amúgy jó erre a célra a Super Backup nevű app is. Ez csak a program apk -t menti (+ SMS, névjegy, hívásnapló, naptár, könyvjelző), a frissítéseket nem. HA valakinek nincs lehetőse annyi netet "fogyasztani", akkor az jó lehetőség, és ROOT sem kell hozzá. Elég csak rezi után azt az egy programot letöltni, a többit meg felpakolja a saját mentéséből.
Én Super Backup -pal tettem mindent vissza, mert a 2.3 -ast nem fogadta el. Persze nekem van netem bőven, de így sokkal kényelmesebb, mint hogy a 100+ appot újra letöltsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LEGO klub
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest