Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz bubus66 #3483 üzenetére

Sima backup visszarakása mondjuk sok változást nem fog eredményezni, ha csak nem állított vagy rontott el valamit a felhasználó. :D Max. nem fog felmenni a kompatibilitási probléma miatt, tehát el sem kezdi pakolgatni a mentést.

Bár az egy szimpatikus dolog, hogy ugye külön vissza lehet pakolni a névjegyeket, főképernyőt, beállításokat, programokat...stb. külön-külön. Tehát nem fontos ebben elvérezni. :)

Komolyabb mentés nyilván más, egy ROOT -ot igénylő backup -nál, vagy esetleg nem gyári recovery -ből. Amúgy jó erre a célra a Super Backup nevű app is. Ez csak a program apk -t menti (+ SMS, névjegy, hívásnapló, naptár, könyvjelző), a frissítéseket nem. HA valakinek nincs lehetőse annyi netet "fogyasztani", akkor az jó lehetőség, és ROOT sem kell hozzá. Elég csak rezi után azt az egy programot letöltni, a többit meg felpakolja a saját mentéséből.

Én Super Backup -pal tettem mindent vissza, mert a 2.3 -ast nem fogadta el. Persze nekem van netem bőven, de így sokkal kényelmesebb, mint hogy a 100+ appot újra letöltsem.

Új hozzászólás Aktív témák