- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
repvez:
Én egy nagyobb SD -t használok, de csak adattárolásra. Képek, dokumentumok, néhány + apk, FW -k (almappában, becsomagolva), 1 - 2 backup, meg témák.16 gigát természetesen nem kotorja ki a törlés, mert abból maga az alaprendszer, az UI és a gyári cuccok is foglalnak helyet.
Aki mondjuk nagyobb játékokat használ, annak jól jön, de elsődlegesen ott is szerintem ajánlatos a belsőről indítás, a stabilitás miatt. Bár nekem SD -n is volt már, de én nem vagyok nagy játékos. Sőt, most egy játék sincs fent a telefonon.
Cruzolka:
1. Minden widget eltávolítható, variálható.
2. Témákkal kapcsolatban találsz információkat az Összefoglalóban. Ahogy letölthető tartalmakat is.Elég sok fajta van, bár én külön app -val is szoktam csinálni külön, egyedi ikonokat, meg widget szerű, különböző méretű widgetet/ikont.
gyivipali:
Mire van állítva a helymeghatározás?Akksi amúgy be fog állni. Persze extrém használat mellett nálam is minden telefon 1 napos, de általában az emberek nem szokták ennyit használni, mint én.
Ez normális dolog, hogy pár nagyfogyasztású app droidon elkezdi megzabálni a telefont és belassítja. DE szerintem ezt te is tudod.
Itthon sem olcsón került be, de mint az a Huawei -re ez jellemző, hamar dob le az árából. Sokat esett már az ára a bekerülés óta. Én még júniusban vettem, akkor kevés volt a P7 tulajdonos. Túlárazva szerintem akkor sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Mobilinternet
- Bluetooth hangszórók
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest