Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

repvez:
    Én egy nagyobb SD -t használok, de csak adattárolásra. Képek, dokumentumok, néhány + apk, FW -k (almappában, becsomagolva), 1 - 2 backup, meg témák.

16 gigát természetesen nem kotorja ki a törlés, mert abból maga az alaprendszer, az UI és a gyári cuccok is foglalnak helyet.

Aki mondjuk nagyobb játékokat használ, annak jól jön, de elsődlegesen ott is szerintem ajánlatos a belsőről indítás, a stabilitás miatt. Bár nekem SD -n is volt már, de én nem vagyok nagy játékos. Sőt, most egy játék sincs fent a telefonon.

Cruzolka:
    1. Minden widget eltávolítható, variálható.
    2. Témákkal kapcsolatban találsz információkat az Összefoglalóban. Ahogy letölthető tartalmakat is.

Elég sok fajta van, bár én külön app -val is szoktam csinálni külön, egyedi ikonokat, meg widget szerű, különböző méretű widgetet/ikont.

gyivipali:
    Mire van állítva a helymeghatározás?

Akksi amúgy be fog állni. Persze extrém használat mellett nálam is minden telefon 1 napos, de általában az emberek nem szokták ennyit használni, mint én.

Ez normális dolog, hogy pár nagyfogyasztású app droidon elkezdi megzabálni a telefont és belassítja. DE szerintem ezt te is tudod.

Itthon sem olcsón került be, de mint az a Huawei -re ez jellemző, hamar dob le az árából. Sokat esett már az ára a bekerülés óta. Én még júniusban vettem, akkor kevés volt a P7 tulajdonos. Túlárazva szerintem akkor sem volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés