- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
válasz
szunyi777 #2211 üzenetére
működik semmi baj nincs vele.
arra figyelj,hogy ha romolni akarsz inkább 12x bizonyosodj meg róla,hogy megfelelő régiókódú illetve,hogy megfelelően elkészített cuccos legyen, mert nagyon hamar alaplaposak lesznek, ha valamit elszúrsz(gondolok itt, akku fesz alacsony,áramszünet miatt megállt mod, stb. ennek a gyártónak ez a gyengéje.)Bár míg recovery van addig van esély életre kelteni,de hamar beletudja az ember vágni magát egy 40k-s alaplapcserébe,amivel megy a kijelző meg kb minden.
Root simán megy,de én nem tudtam elérni,hogy boot.propot módosítsak.
Egyszerűen nem engedte rámenteni hiába megadtam minden jogot. Ez P6 nagyon simán ment.
Elvileg gravity box nem nagyon van/megy, vagyis mostanság nem olvastam hogy menne rendesen,így a mikesa féle alsó navbar eltüntetést ajánlom a biztonsági mentéssel.
Kb 2 napig szívtam,hogy build.propba beszúrjam azt az egy sort pluszba, de az ő megoldása fél perc kb. Igaz,hogy P6-hoz készült,de 2 készüléken használtam,és minden gond nélkül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest