Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szunyi777
üzenetére
Ez is surdu_petru által, aki ugye a CM11 -et fejleszti. A téma eleje ne tévesszen meg, mert volt egy update benne szeptember közepén TWRP 2.8.0.0 -ra. DE érdemes átolvasni, szerintem igen hasznos téma, ha ebben a "környezetben" szeretnél továbblépni.
zeon.hu:
Ami eddig nálam futott fw, azok rendben voltak. B121 - B126 - B133. Gyári, kezdő B116 az viszont kritikán aluli volt... B123 szintén rendben van, az eu -s változat. Gondolom L10 -ed van (ha jól láttam hardverapro -n
)? -
Newlachka
őstag
válasz
szunyi777
üzenetére
az a probléma már most veled,hogy a régi samsung vagy mittom én mid volt,igényelte a szana-széjjel való romolást.
A huawei nem ez. rootold a root geniussal-és kb kész vagy,másra nincs szükséged>hiába twrp meg stb, az összes rom gyári kerneles szóval nem lesz semmi változás.
Kb ezt eléred egy launcherrel meg pár widgettel.
magyarul feleslegesen szenvedsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)?