Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam főleg akkor szokott melegedni, amikor sokáig megy a mobilnet meg a GPS együtt. Esetleg sok program van nyitva, amiből nem egy nagyfogyasztású. Töltőn még nem próbáltam, bár szerintem a lényegesebb melegedést nem az akksi csinálja. Nem néztem még, szerintem próbáld ki.
Amikor csináltam a telefonon egy 30 - 40 perc közötti terheléses tesztet, akkor viszont melegedett. Utána újra akartam indítani, de meg kellett várni, amíg egy picit lehült. Bár ez rövid idő alatt meg is történt. Utána kapcsolt csak be. Szerintem a szabályzó direkt nem engedte, már ha ebben a telefonban is van ilyen...
Ennél az említett esetnél egyszerre ment egy csomó csevegő, online alkalmazás (Viber, FB, FB messenger...stb.), Youtube, Asphalt 8, net, mail + szinkronizálás (levél is jött közben néhány darab), 30 - 40 percen keresztül. Tehát volt miért melegednie.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Foxpost
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest