Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Jozsó #1646 üzenetére

Te mostanában vetted, azt nézted már, hogy független -e? Én még úgy kaptam, de az júniusi vásárlás. Korai szakaszban ez még elég jellemző.

DxxD25:
    Direkt egy összefoglalót tettem be, mert én már annyiszor hasonlítgattam más készülékekhez, hogy nem szeretném, ha valaki ezért megkövezne. :D Inkább tegye meg helyettem más, ahogy elég korrekten le is írták.

Az EMUI mondhatni szélsőséges felület abban az értelemben, hogy nincs menüje. Szerintem egy nagyon jól kezelhető OS a 2.3 is, de azt is megértem, ha valaki ezzel nehezebben tud azonosulni. Bár ha tippelnem kellene, akkor szerintem ez egyre jellemzőbb lesz. iOS után meg aztán főleg szokható, szerintem. Persze minden további nélkül el lehet látni launcher -rel, ami a stabilitását nem befolyásolja, de jól érdemes választani, mert a legtöbb zabálja az akksit. Szerintem erre is van bőven lehetőség, választék.

EMUI 3 nekem is nagyon tetszik, viszont néhány helyen elveszti majd a markáns megjelenését a 2.3, amit én mindig is szerettem, szóval majd meglátjuk mennyire tudok vele azonosulni. A tájékoztató szerint október végétől várható november végig az első körben a P7 -re.

Android L szerintem várható, de az hogy mikor, azt nem tudom. Hallottam olyan pletykákat, hogy kevesebbet foglal a tárhelyből és memóriából. Majd meglátjuk, mert már ennek az ellenkezőjét is olvastam. Én azt mondom, hogy 2015 első félévében várható, ami elég tág fogalom, de ennél pontosabbról én sem tudok.

Az akksi üzemideje az benne volt a leírásban. Átlagban 1,5 - 2,5 napot bír. Nálam ez inkább egy nap, de én munkára használom, amiben nagyon sok net, GPS és beszélgetés van.

Új hozzászólás Aktív témák