- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
A facebook app tényleg ilyen szar, vagy én csinálok valamit rosszul?
Egy ember 1-2 status updatejéről jönnek notificationok, és kezdem k.vára unni, szóval megpróbáltam utánajárni mi lenet. (asztali gében nem látszanak ezek a notif.-ek)Elvileg a telefonon a notif.-eket a bal oldali menüben a privacy settings alatt lehet matatni.
Na most ha arra rákattintok akkor karikázik, karikázik, mintha töltene / gondolkozna / a rák ellenszerét kutatná / bármi értelmeset csinálna, de több perce nem jut már semmire.
Ugyanez a helyzet mondjuk ha az eventeket akarom megnézni, vagy az account settingst, és még talán ezt-azt, nem nyomkodtam végig mindent.Ez így normális, tapasztalt más is ilyet? Megoldás esetleg?
Próbáltam törölni az appot, de nyomok neki egy uninstallt, csak az updateket törli, nem magát az appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest