- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexcity
csendes tag
Én holnap fogom megkapni az trémobiltól!
Nem akarok egyáltalán nagyképű lenni, vagy megbántani bárkit is, de ez csak otthon és attól Keletre nagy pénz, és minden IT és nem IT termék kezdő szériája hibákkal van teli (gondoljunk csak a játékokra). Én nem tudok mást mondani, csak azt a példát tudnám felhozni, hogy évekig spóroltam egy gamer laptopra, ami közel fél millió FT-be került, majd nagyjából 3/4 év után tönkrement a kártya hűtése, a szervízben pedig közölték velem, hogy nem kellene ennyit játszanom a laptoppal hiszen az nem arra való... JAH OKÉS...
Szóval fel a fejjel, ki kell cseréltetni aztán majd ha nem kell minden piacon utolérni magát a beszállítoknak, bizonyosan megjavul a minőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest