Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexcity
csendes tag
Én holnap fogom megkapni az trémobiltól!
Nem akarok egyáltalán nagyképű lenni, vagy megbántani bárkit is, de ez csak otthon és attól Keletre nagy pénz, és minden IT és nem IT termék kezdő szériája hibákkal van teli (gondoljunk csak a játékokra). Én nem tudok mást mondani, csak azt a példát tudnám felhozni, hogy évekig spóroltam egy gamer laptopra, ami közel fél millió FT-be került, majd nagyjából 3/4 év után tönkrement a kártya hűtése, a szervízben pedig közölték velem, hogy nem kellene ennyit játszanom a laptoppal hiszen az nem arra való... JAH OKÉS...
Szóval fel a fejjel, ki kell cseréltetni aztán majd ha nem kell minden piacon utolérni magát a beszállítoknak, bizonyosan megjavul a minőség
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- War Thunder: Ground Forces
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Samsung A16 mobiltelefon
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem akarok egyáltalán nagyképű lenni, vagy megbántani bárkit is, de ez csak otthon és attól Keletre nagy pénz, és minden IT és nem IT termék kezdő szériája hibákkal van teli (gondoljunk csak a játékokra). Én nem tudok mást mondani, csak azt a példát tudnám felhozni, hogy évekig spóroltam egy gamer laptopra, ami közel fél millió FT-be került, majd nagyjából 3/4 év után tönkrement a kártya hűtése, a szervízben pedig közölték velem, hogy nem kellene ennyit játszanom a laptoppal hiszen az nem arra való... JAH OKÉS...