- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nalninh
csendes tag
Krisz79
Felelve a kérdésedre szerintem a One M7 továbbra is a legjobb telefon a piacon. (én személyes tapasztalatom)
Igaz már nem a legmenőbb hardverrel rendelkezik de nem is mondható gyengének. Kártyafüggetlent használok ha számít neked valamit Antutuban 29/30 ezer pont között mozog. Nem rootolt a telefon gyári Androiddal. Akadásmentes gördülékeny. A Sense pedig igazi elegáns megjelenést von maga után nem beszélve a Fém házról és a Stereo hangszóróról. Könnyen magára tudja vonni a figyelmet. A kamera engem kielégít. Sötétben párja nincs szerintem. De akármikor lőhetsz vele képeket csak a részletekre ne akarj nagyon ránagyítani.Üzemidőben nálam 2 napot bír a telefon telefonálásra netezésre csak wifivel használom. Néha zene.
Kellő odafigyeléssel a futó alkalmazásokra simán bír két napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest