Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz Tiger. #27374 üzenetére

Ez semmikepp. Egy darabig en is aluminiumot akartam, hogy megmaradjon a premium erzet, meg azert vedve is legyen, de joparat megneztem (ezt konkretan mondjuk nem lattam) es mindegyiknel ugyanarra panaszkodtak: rohadtul arnyekol! Meg a meregdraga Draco Designs tokot is nagyon lehuztak emiatt. Mivel ugye a telefon nagyresze eleve fem, ha meg a körben levö müanyag is el van takarva femmel, kb semmi tererö nem lesz. Sokan irtak, hogy nagyon visszadobta a tereröt, raadasul a mobilnet sebessege is sokad reszere csökkent. Ebböl egyenesen következik, hogy megrosszabb hatassal van az akkuidöre is.
    Ezert tettem le vegleg a tokokrol. Sikerült megallapitanom, hogy ha normalis tokot akarok a telefonomhoz, akkor bizony iPhonet kell vennem, vagy esetleg Samsungot.. :U
    Egyetlen tok, ami kifejezetten tetszett a One-hoz es meg vedte is, az a Poetic Atmosphere volt, ami sajnos mint hasznalat közben kiderült, szar minösegü.. Birta egy darab honapot, raadasul eleg moderalt hasznalat mellett. Es ahogy lattam eleg sokan panaszkodtak ra, hogy elvalik a gumi perem a tok többi reszetöl. Persze van ra 3 ev garancia, küldjem vissza LA-be, aztan kapok masikat. Hat köszöntem szepen..

De azert ne mi döntsük el, Neked milyen tok jo, ez csak az en velemenyem. :)

spawn21: :DDD

Új hozzászólás Aktív témák