- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
válasz
LUCKY78 #1699 üzenetére
Én is ott rendeltem meg, és a kapcsolattartó ezt írta nekem vissza:
Kérem, hogy értelmezze a reggel írtakat
a.) nem vagyok az expansys alkalmazottja, azaz nem kezelem/követem/szolgálom ki tételesen a hazai rendeléseket, nem is követem ezért percenkét a htc one állapotválzotásait. már egy hete, amikor lemondtam a történetrőlb.) a blogban azt írtam, hogy nem látom, hogy bármi is módosul azzal, ha 50-100 db-s készletek érkeznek, én február óta várok, ezüstre. nem kaptam még meg. És azért nem, mert tisztességtelen is a kiszoklgálás menete, nincs is elég gép a csőben. A tisztességtelen részével nem tudtam mit kezdeni, jogilag nemn támadható, a másik része meg a HTC-n múlik.
Természetesen ha kívánja, bármikor, bármi megint módosítható, csak meglátásom szerint engem feleslegesen dolgoztat, magának pedig sok-sok kidobott időt allokál feleslegesen.
Ha tenni kell valamit valamelyik rendeléssel, akkor kérem, hogy a következőkben:
Rendelésszámmal és cikkszámokkal levelezzen, napi 70-80 ügyet kezelek, fogalmam sincs, hogy mi volt előzőleg, és mit miről, hova kéne módosítani.Túl sok az ügy és 3 hete totál feleslegesen dolgozok bármely HTC ONe módosításon.
Pl szerintem az Ön rendeléseivel is ezt tettem most.A 04/11 és a 04/12-+es rendeléseinek módosítgatása számomra kb arról szól, hogy a kb 3500. vagy a 3600. helyen áll-e, nem túl lényeges, amikor mos pl 86 db készülék van a raktárban.
Én a februári rendelésemet nem kaptam még meg, pedig 500 db-t eladtak az elmúlt 3 hétben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hollow Knight és Silksong
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest