- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
Sziasztok.
Van-e valakinek valamilyen tapasztalata az Expansy-es rendelésekről.
kicsit unom már hogy 2hete megrendeltem a H1-et és folyamatosan 4nap, 1nap, most 7nap a rendelés visszaigazolásomnál.
már írtam nekik és elég érdekes választ kaptam. idézem: "konkrétan fogalmunk nincs mikor várható"
ez mi?
De hogy a témához is írjak, a fotózás mobillal egy olyan dolog, hogy jelenleg i5-öt használok, (a mindennapokra) és azért tudok ám azzal is igencsak értékelhetetlen képeket csinálni. szvsz ki kell tapasztalni a mobilodban lévő kamera képességeit és utána egész jó képeket lehet vele készíteni. Az i5 előtt egy i4-em volt ami ugye 5mp. volt rá példa, hogy egy témát fotóztam, amiből később multiplakátot nyomtattunk. Persze belekellet nyúlnom PS-el, (egy kis zajszűrés, kontraszt stb...)mivel többnyire a mobillal készült fotókat a mobilodon mutogatod, nézegeted, így a one fotói szerintem nem olyan rosszak. Igen láttam én is jót, meg értékelhetetlen minőségűt, de összességében nem rossz. Pláne hogy a vas igen ütős lett, így ez kompenzálja a kamera gyengeségeit. majd talán valamikor lesz egy frissítés a szoft-ra aztán meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest