- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
Sziasztok.
Van-e valakinek valamilyen tapasztalata az Expansy-es rendelésekről.
kicsit unom már hogy 2hete megrendeltem a H1-et és folyamatosan 4nap, 1nap, most 7nap a rendelés visszaigazolásomnál.
már írtam nekik és elég érdekes választ kaptam. idézem: "konkrétan fogalmunk nincs mikor várható"
ez mi?
De hogy a témához is írjak, a fotózás mobillal egy olyan dolog, hogy jelenleg i5-öt használok, (a mindennapokra) és azért tudok ám azzal is igencsak értékelhetetlen képeket csinálni. szvsz ki kell tapasztalni a mobilodban lévő kamera képességeit és utána egész jó képeket lehet vele készíteni. Az i5 előtt egy i4-em volt ami ugye 5mp. volt rá példa, hogy egy témát fotóztam, amiből később multiplakátot nyomtattunk. Persze belekellet nyúlnom PS-el, (egy kis zajszűrés, kontraszt stb...)mivel többnyire a mobillal készült fotókat a mobilodon mutogatod, nézegeted, így a one fotói szerintem nem olyan rosszak. Igen láttam én is jót, meg értékelhetetlen minőségűt, de összességében nem rossz. Pláne hogy a vas igen ütős lett, így ez kompenzálja a kamera gyengeségeit. majd talán valamikor lesz egy frissítés a szoft-ra aztán meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest