Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
Kiskopika
üzenetére
nincs szerencséd a One-nal. Imádom az enyémet, hibátlan minden téren, nincs pixelhiba, illesztési hiba. Eléggé kiábrándító, hogy ilyen sokan írnak a szerviz által végzett rossz munkáról. Nagyon remélem nem lesz baj vele.
Van olyan aki egy bizonyos hibával küldte el a telefont, amit megjavítottak és minden téren makulátlan telefont kapott vissza? Lehet csak én siklottam el felette de eddig még ilyen postot nem olvastam. Kitartást! 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nincs szerencséd a One-nal. Imádom az enyémet, hibátlan minden téren, nincs pixelhiba, illesztési hiba. Eléggé kiábrándító, hogy ilyen sokan írnak a szerviz által végzett rossz munkáról. Nagyon remélem nem lesz baj vele.
Van olyan aki egy bizonyos hibával küldte el a telefont, amit megjavítottak és minden téren makulátlan telefont kapott vissza? Lehet csak én siklottam el felette de eddig még ilyen postot nem olvastam. Kitartást!