Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Kiskopika
üzenetére
Pár napja észrevettem, hogy (mintha) jobban merülne a telefonom.
Most is 90%-on van az aksi, és 3 óra 30 perce töltöttem...
És szinte egyáltalán nem is nyomkodtam... Wifi állandóan be van kapcsolva,
de eddig is be volt.. Szóval akkor 33 óra alatt most lemerülne teljesen úgy, hogy nem is nagyon buzerálom.
Eddig meg ha nem bántottam, simán kibírta a 2 napot. A második este is még 30% környékén volt az aksi.
(de akkor valóban nem nagyon nyomkodtam)
Mi miatt lehet ez? Új programot nem nagyon telepítettem rá, kb azok vannak rajta, amik eddig is, esetleg kevesebb...Hopp, nem válasz akart lenni, hanem új bejegyzés, csak hát így sikerült.

-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika
üzenetére
"Dear Tápai Koppány,
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Sajnálom, hogy a telefonon végzett javítások nem jártak sikerrel. Kérését miszerint szeretné a telefon cseréjét a mellékelt képpel együtt továbbítottam.
A gyártó által kínált megoldásról telefonon fogom értesíteni a következő néhány nap folyamán. Köszönöm a türelmét."Ezt a választ kaptam a HTC-től, megjegyzem meglepően gyorsan reagáltak, kíváncsi leszek a gyártó által javasolt megoldásokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest