Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ed Parker
üzenetére
Nekem tetszik az i, és ha lenne 4.7 telefonjuk bevallom vennék egyet, de nem tudom hogy meddig lenne nálam
Bevallom rettentő mód féltem a One-tól mert android és hogy megvolt a Sensation mint csúcsmodell, a One x, és még egyéb androidos telefonok, és mindegyik be tudott lassulni, még a One x is, ezért féltem hogy majd ez is lassul, ezért vettem egy windows phonet, de ott elég sok kompromisszumot kell kötni, így csak rá szántam magam megint a droidra és nem , nem csalódtam, csak kellemesen, egyszer sem lassult még be, a One x be tudott lassulni elég idegesítően, de itt még egyszer sem fordult elő, és nem is fog, ez már a wp és talán az iphone szintje, csak nagyobb testreszabhatóság, és nagyobb szabadság, és innentől kezdve ez már csak jobb lesz (felsőkategóriában), de alsó vagy középkategóriát nem is vennék ... Szóval nagyon örülök hogy idáig eljutott a droid is a másik két rendszer mellé
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő