Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloomberg
tag
+1
A desire nálam is mai napig must have kategória, még néha elgondolkodom rajta, hogy kéne venni egyet

Nekem egy bajom van a one-al - számomra nagy, remélem ilyen lesz az m4, csak kisebb.
Egyébként a telefont kézbe fogva olyan érzésem volt, hogy még egy atomtámadást is túlélne.
-
keIdor
titán
Hehe, emlékszem ezt már a Szenzációnál is mondtad.
Velem meg a haverjaimmal együtt Te is beszálltál egy mókuskerékbe, ahonnan nem lehet könnyen kiszállni, mondjuk én nem is akarok.
Jövőre úgyis váltasz.
Van pár haver, ugyanezt mondják mikor megvesznek valami drágát, hogy marad egy darabig, már akkor szoktam mondani 0,5-1 év múlva úgyis másik lesz, nem bírod ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Velem meg a haverjaimmal együtt Te is beszálltál egy mókuskerékbe, ahonnan nem lehet könnyen kiszállni, mondjuk én nem is akarok.